forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3046 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 102  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2014 2:08 pm 
Аватар

FLAME написа:
Сигурно го е писало някое заекващо пиле :loser2

Папагал сигурно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2014 4:28 pm 

Ахахахахахаха, тъпаци :smt005 :smt005 :smt005

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2014 11:58 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=477360

Цитат:
До: Мажоритарния собственик на ПФК Ботев Пловдив, г-н Цветан Василев
Уважаеми г-н Василев,
Не сме изненадани от реакцията Ви по повод слабия резултат и незадоволителното представяне на ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ. Надяваме се искрено, че това което сте заявили като позиция в обръщението Ви, сведено до вниманието на Председателя на Съвета на директорите на ПФК „Ботев" АД Юли Попов, до феновете на най-стария футболен клуб в България „Ботев Пловдив”, ще бъде изпълнено.

За нас е чест, че вярвате в нас и сте разбрали, че любовта ни към клуба е нещо много повече от обикновена привързаност. За някои от нас, ботевистите, тази любов е започнала много отдавна, за други – от скоро, но ние сме убедени в силата й и ще я защитаваме на всяка цена. „Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края – ТОЙ е вечен....”, казва един от всички нас за Ботев Пловдив. А тези думи от своя страна казват всичко… Търпението и разбирането са прекрасни човешки добродетели и за щастие ботевистите ги притежават. Ние ще продължим да подкрепяме отбора, защото сме преминали през множество тестове на времето. И ще подкрепяме така, както умеем най-добре – неподражаемо!

Но общото между нас и Вас, г-н Василев наистина е невъзможността да прощаваме на никого бездушието, апатията и безотговорното отношение към клуба. Вярваме, че ще положите усилия, поставените цели да бъдат изпълнени! С благодарност за професионална реакция и взетите мерки, изразени в обръщението Ви към всички жълто-черни привърженици от 13.03.2014 год.

К П Б П

:blowj :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 12:27 am 

Rising написа:

Цитат:
Уважаеми г-н Василев,
Не сме изненадани от реакцията Ви по повод слабия резултат и незадоволителното представяне на ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ. Надяваме се искрено, че това което сте заявили като позиция в обръщението Ви, сведено до вниманието на Председателя на Съвета на директорите на ПФК „Ботев" АД Юли Попов, до феновете на най-стария футболен клуб в България „Ботев Пловдив”, ще бъде изпълнено.

За нас е чест, че вярвате в нас и сте разбрали, че любовта ни към клуба е нещо много повече от обикновена привързаност. За някои от нас, ботевистите, тази любов е започнала много отдавна, за други – от скоро, но ние сме убедени в силата й и ще я защитаваме на всяка цена. „Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края – ТОЙ е вечен....”, казва един от всички нас за Ботев Пловдив. А тези думи от своя страна казват всичко… Търпението и разбирането са прекрасни човешки добродетели и за щастие ботевистите ги притежават. Ние ще продължим да подкрепяме отбора, защото сме преминали през множество тестове на времето. И ще подкрепяме така, както умеем най-добре – неподражаемо!

Но общото между нас и Вас, г-н Василев наистина е невъзможността да прощаваме на никого бездушието, апатията и безотговорното отношение към клуба. Вярваме, че ще положите усилия, поставените цели да бъдат изпълнени! С благодарност за професионална реакция и взетите мерки, изразени в обръщението Ви към всички жълто-черни привърженици от 13.03.2014 год.

К П Б П

Дано и след втория мач да си разменят подобни декларации цИецо и жълтитИ! :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 12:41 am 
Аватар

Да взема и аз да драсна едно пИсмо до гусин Василев :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 12:55 am 
Аватар

На дпс другари!!!! :blowj :blowj :blowj
Може ли точно тия долни отрепки да се кичат с името на Ботев..... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 1:54 am 
jordanofff написа:
Изображение
:ohmygod
По подобие на розовите си приятелки, жАлтите такива, показват скандална креативност.. Въже за вас, неграмотници! :sm_horse

Ебахти музикантите :disco

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 2:16 am 

Може зверски да ме облеете, но тия заслужаваха да ги поздравим за тяхната годишнина. Сериозно, не с някакъв кретенски транспарант като техния. Тогава да видим какво щеше да се говори за "говедата". Аз не мисля, че е късно. Ако хората, занимаващи се с хореографията решат, може да вдигнат един скромен транспарант с поздравление за годишнината на мача за първенство след седмица.

Ботев си е клуб с традиции, въпреки малоумните си фенове.

Извинявам се ако с коментара си засягам някого, знам за омразата между наши и техни. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 2:27 am 
Аватар

Британеца написа:
Може зверски да ме облеете, но тия заслужаваха да ги поздравим за тяхната годишнина. Сериозно, не с някакъв кретенски транспарант като техния. Тогава да видим какво щеше да се говори за "говедата". Аз не мисля, че е късно. Ако хората, занимаващи се с хореографията решат, може да вдигнат един скромен транспарант с поздравление за годишнината на мача за първенство след седмица.

Извинявам се ако с коментара си засягам някого, знам за омразата между наши и техни. :smt006

Как ще поздравяваме Ботев, луд ли си ? :shock:

Да поздравим Локо Пловдив, да, ама точно Ботев :shock: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 2:41 am 

Kocito_Kalki написа:
Британеца написа:

Как ще поздравяваме Ботев, луд ли си ? :shock:

Да поздравим Локо Пловдив, да, ама точно Ботев :shock: :ohmygod2

Не знам, Коце. Мислех си, че може да проявим някакво великодушие и отново да се докажем като най-добрата публика в България не само с числеността и подкрепата си, но и с почитането на празник на наш дългогодишен съперник. Прасетата и новоизлюпените тимчета от Ловеч и Разград не влизат в тая категория, естествено.
Впрочем като се замисля, безсмислено ще е да ги поздравяваме на следващия мач, но нямаше да има нищо лошо ако вчера бяхме честитили на клуба съвсем символично. Все пак не се и случва много често един отбор да играе официален мач навръх рождения си ден.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 10:56 am 
Аватар

Е те са на три години, не на 103 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 11:05 am 
Аватар

боталик единствено може да ги поздравим с един голям КУР :smt106

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 12:19 pm 
Аватар

Ние ги поздравихме -3:1 :mrgreen:
Днес слушах поредната теория, че сме в играта с жАлтити и морето, т.е. те ни дават за купата, а ние им даваме 6 точки за шампионата, морето също :mrgreen: А на въпросът ми " А какво правим в следващия кръг срещу лудогорец ? ",последва мълчание :mrgreen: За пореден път се къса живо мЯсо от М&Х

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 12:59 pm 
Аватар

Британеца, не се заяждам, ама ти видя ли те как ни "поздравиха"? :smt006 Да го духат тия помияри :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 1:20 pm 
Аватар

Идеята с която Ботев са създадени е идентична с нашата.Дори само заради името заслужават уважение.Комунистите са им ебали майката и не са това, което трябва да са, но това е при всички отбори, че и при нас. И ние сме далеч от идеалите, които Левски проповядва, така е в 21ви век... Локото например са много по-селски отбор, но феновете им заслужават рИспект, докато папагалите са турбо селска публика и делят второто място с бирой ( с първенците играем утре )

Нека олдскуул левскарите се включат, интересно ми е какво ще кажат, знам че поне споделят моите виждания :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 2:55 pm 

Британеца написа:

Е ние си ги поздравихме когато трябваше :mrgreen:

http://ultraslevski.org/1213/1213f-roun ... tal.bg.jpg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 2:57 pm 
Аватар

Rising написа:

Цитат:
Уважаеми г-н Василев,

К П Б П

Това е най-големият срам, който някога съм виждал да си причинява агитка :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

По-големи скапаняци от чорбарите излязоха, заеби :ohmygod Ония поне като го лапат на Лупи си мълчат, а тия и името му сакнидрат, че чак и любовни писма му пускат на гусин Василев.

Иначе могат поне да се похвалят, че са единствения отбор в момента, спонсориран от народа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 3:09 pm 
Аватар

Ботев Пловдив не съществува. Това е Металик Сопот :!: Поздравяването им и легитимирането им като Ботев е изключително вредно. Бързо забравихте, че свинете на лято съвсем сериозно обмисляха варианта да унищожат друг отбор и да се преименуват, а тогава всички скачахме да обясняваме как това нямало да са свине. Схемата е същата :!:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 3:18 pm 
Аватар

Кур за папагалите. Само анални по-здрави за тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 3:34 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Днес слушах поредната теория, че сме в играта с жАлтити и морето, т.е. те ни дават за купата, а ние им даваме 6 точки за шампионата, морето също :mrgreen: А на въпросът ми " А какво правим в следващия кръг срещу лудогорец ? ",последва мълчание :mrgreen: За пореден път се къса живо мЯсо от М&Х

тук трябва да добавим, че гонзо остава в черно море, за да може да взимат точки от другите съперници в битката за ЕКТ.
И цялата тази далавера е възможна, защото ние и ботев имаме един и същ реален собственик - дпс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 3:41 pm 
Аватар

Boyo написа:
Mr. Smith написа:

тук трябва да добавим, че гонзо остава в черно море, за да може да взимат точки от другите съперници в битката за ЕКТ.
И цялата тази далавера е възможна, защото ние и ботев имаме един и същ реален собственик - дпс :bigok

ГА ти ли си? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 3:49 pm 
Аватар

Батя е велик конспиратор. Ето какво е намислил:

Левски отстранява Ботев и или взема купата или играе на финал срещу Лудогорец, което значи ЛЕ.
Ботев пък взема двата мача с Левски и измества чорбата от 3 то място и Лупи се андява ан хОй :bii_chorbata . Елементарно. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 4:02 pm 
Аватар

Boyo написа:
Mr. Smith написа:

Схемата вече проработи след мача на морето и литекс. Имаме един и същ собственик, а Ганьо е собственик на дпс :mrgreen:
Кур за жАлтата хомосексуална сган !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 4:37 pm 
Аватар

Привърженикът написа:
PhilipLS написа:
Привърженикът написа:
Бях убеден,че мача е наш. Коматево идват със свалени гащи на Герена от памти века.. :smt079

Tи кажи достоверно ли е инфото за дербито в събота ? :smt003 Да скачаме ли на точния или ни подвеждаш ? :smt017

Аз лично ще скоча без да се свеня. Но гаранция няма..

2:0/2:3 така разбрах аз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2014 5:36 pm 

Синя Любов написа:
Британеца, не се заяждам, ама ти видя ли те как ни "поздравиха"? :smt006 Да го духат тия помияри :evil:

Аз точно това обясних, че по тоя начин ще излезем много по-великодушни от тях.

А пък тая теория, която Смит сподели, много ми напомня на коментарите преди гостуванията ни на Ботев и Черно море, когато винаги се говори, че Мъри и Гонзо ще ни легнат. Само дето откакто те водят тия отбори не можем да ги бием навън, а ако победим вкъщи, коментарите са: "Е, тоя си е говедо, ясно, че Левски ще бие". :ohmygod

А утре на чорбарите ще им се случи това: :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:56 am 
Аватар

Цитат:
Съдбата на Мъри очевидно зависи от пловдивското дерби и от крайния изход на сблъсъка с Левски за купата. „Канарчетата" няма да успеят да преодолеят двата гола пасив срещу „сините" в реванша след 3 дни. „Ботев" със сигурност ще се представи достойно, но и съдията ще изиграе своята роля в полза на софийския клуб. Срещата най-вероятно ще завърши наравно и „Левски" ще продължи напред", предвиди Теодора Стефанова.

Лошо.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:04 pm 
Аватар

ДЕйба, на тая няма ли кой да подаде един хуй в устата и да млъкне :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:05 pm 
Аватар

Себастиан написа:
Цитат:
Съдбата на Мъри очевидно зависи от пловдивското дерби и от крайния изход на сблъсъка с Левски за купата. „Канарчетата" няма да успеят да преодолеят двата гола пасив срещу „сините" в реванша след 3 дни. „Ботев" със сигурност ще се представи достойно, но и съдията ще изиграе своята роля в полза на софийския клуб. Срещата най-вероятно ще завърши наравно и „Левски" ще продължи напред", предвиди Теодора Стефанова.

Лошо.... :bigok

Отпадаме за купата,честито.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:13 pm 
Аватар

Вчера тва си говорехме с едно от говедата след мача - да се молим днес Мъри да бие, щото ако падне е дотам, а нали се сещате къде ще е следващото му работно място :bigok

В Мъри ни е надеждата да ни реанимира пак, та днес стискайте палци да бие, белким имаме шанс за сряда :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:18 pm 

Мъри няма да се върне при Ганьо. Поне толкова акъл има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3046 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 102  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]