Писах мнение през почивката, но май не успях да го изпратя, така, че това мнение ще е за целия мач! Знам, че това е турнирен двубой и е много важно да не получим гол у дома! Но това насиране в началото на мача до нашия изравнителен гол не беше необходимо и можеше да доведе единствено до гол, както и стана! А ако не бяхме изравнили веднага ( късметлийски, но много красив гол на Рамос ) щяхме да получим и още голове! След гола на Рамос до края на първото полувреме ЛЕВСКИ изигра най-добрите си минути през тази година и заслужавахме още тогава третия гол! През това полувреме най-добрия на терена беше Рамос, всичко интересно пред тяхната врата беше негово дело и на Старокин! Направо ме хвана яд, че полувремето свърши! Защото досега не сме изиграли цял мач на ниво! Опасенията ми за второто полувреме се оказаха за съжаления верни! Ранния трети гол на Божинов ( Браво, дано да се отпуши вече ) ли, добрия турнирен резултат ли, лошата физическа форма ли, указния от скамейката ли, а може би от всичко по малко?! Но ЛЕВСКИ се прибра и дебнеше на контри! Никога не съм харесвал такава игра от нашите!

Но това не беше най-големия ни проблем, а загубата на концентрация от почти всички! Паника, безразборно изчистени топки! Вземеше ли топката някой от нашите не търесеше просто решение в такъв момент, да подаде на свободен човек до себе си, а изритвахме топката панически напред и я подарявахме на противника! Хубавото бе, че жълтурците се бяха хванали за това, че при центриране се насираме яко и през всичките си атаки действаха с балонни центрирания към нашата врата! Да сгрешихме точно така при гола ( според мен грешката не беше толкова на Димов, колкото на Блажевич, който тръгна да излиза за боксиране, отказа се и това се оказа фатално!

) Рамос беше най-добър през първото полувреме, но после, както се очакваше се измори и правилно беше сменен! Затова, като цяло най-добрия на терена беше Старокин ( капитанската лента му дава самочувствие на лидер ), добре играха Рамос, Крумов ( не знам, какъв му е проблема на Уайлдкид към това момче, че и физически проблем му вмени, но Крумов изигра трети мач на много високо ниво, защото срещу буферите влезе накрая! Доигра мача с чорбата с контузия, а днес изгаряше в играта за ЛЕВСКИ с гипсова лонгета! Бях против превличането му, защото наближава 30 години, но това момче е боец, от каквито ЛЕВСКИ има нужда и определено е голям ЛЕВСКАР ), Белаид ( заради противника ли, днес беше, като компютър ) и Нунеш ( неочаквано за мен изигра цял мача на високо ниво, за разлика от Мюлдер, който също се измори )! Бастос и Божи ( въпреки майсторското отиграване и красивия гол ) не са още готови, но изхабихме три мача да ги налагаме, ще е глупаво сега да се откажем от това! Очаквам скоро да станат това, което всички очакваме от тях, дано да е още в събота, те вече намират някакъв синхрон докато са още свежи! Димов не игра на обичайното си добро ниво, а Бру, нямаше такъв футболист на терена! За Сухия се пише или само лошо или нищо! Ясно е, че вече схемата 4-4-1-1 се отвърди за нашия отбор, заради многото наказани и контузени изборът му от играчи обаче се ограничи, но долу горе успя да подреди състава добре от наличните футболисти! Пак имаше изненада, Рамос, като ляв външен халф и пак беше успешна, но според мен на мястото на Бру, като вътрешен халф трябваше да играе Д. Димов, а като централен защитник Чмовш! Вкарването на тримата юноши в шампионатен мач при три на един е разбираемо, но не и при турнирен мач, където втори гол на противника може да е фатален за нас! Прибирането в защита, особенно в края на мача също не беше оправдано! Все пак всичко е добре, когато свършва добре! ЧЕСТИТА ПОБЕДА и САМО ЛЕВСКИ!

Сега следва БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ, БИЙ, БИЙ!