Получих това съобщение от бивш съученик. Може и да ми се разсърди, че го цитирам, но се чувствам длъжен, защото ако думите накарат и един човек повече да си замъкне задника до "Герена", значи е имало смисъл...лично мен ме мотивира и макар, че бях решил да не ходя днес, ще се чупя от работа и ще отида...
"Здравейте, Имам 700 "friends" във фейсбук и от тях тук пиша до 25 (дори баща ми съм включил ) С вас съм бил или съм се засекъл на поне един мач на Левски (това май показва и че не си определям приятелите по това, а може би трябва

) За съжаление не съм в София/България тази седмица, но искам да ви помоля за една услуга. За някои от вас ще е по-голяма, за някои ще е незначителна. Ако има една седмица, в която трябва да подкрепим отбора, то това е тази седмица. За около 20 години, откакто следя внимателно/съзнателно отбора, то може би няма по-голямо дъно, което да сме достигали. Това е може би най-жалката ситуация, в която сме попадали, а именно - бездушници (и некадърници) по терена и липса на вяра от трибуните (в по-голямата си част). И това на връх 100-годишнината ни. И тук идва интересната част: че сме специалисти по провали в най-неочаквани моменти, в това няма спор; че губим мачове, които дори на теория (а и на практика) няма как да загубим; че в почти всички моменти, в които е трябвало футболистите поне малко от малко да покажат мъжество са се покривали като мишоци... та всичко това е факт, но има една константа и тя е по трибуните. Така е било, така трябва да е и дали ще бъде така зависи само от нас и от хората около нас. С доста от вас комуникираме често, с част от вас не толкова, а с някои направо само за рождени дни и от дъжд на вятър. Затова някои ще ме помислят за луд (може би с право), но ме измъчва нещо и реших да го споделя с тези, които може би ще ме разберат. Ако можех да видя как ще се развие сезонът, кой къде ще завърши и кой какво ще спечели и ако можеше да избера 2 мача, на които да присъствам този сезон, то това щяха да са тези два мача. Не на финала за купата, не на мача, на който можем да вдигнем титлата (това второто си е невъзможно към този момент така или иначе), а сега - тази седмица, тези два мача! С майните и свинете вкъщи (то със свинете винаги си е вкъщи). И естествено, аз отново не мога да присъствам. А по-голяма футболна мъка от това може би няма или поне не сте изпитвали, освен ако не сте били далече от България за толкова дълго време. Затова, ето и молбата ми: ако има момент, в който трябва да си кажете "сега е момента да подкрепим отбора" - ето това е седмицата! Два мача, на които трябва да присъствате. И не само това. Съберете вашите обезверени приятели и ги убедете и те да дойдат на стадиона! Може да изглежда лицемерно след като съм бил на мач на Левски сигурно 5-6 пъти за последните 4 години. Сигурен съм, че имате и други ангажименти - работа, деца, приятели, но това е моментът! Иначе оства срамът в историята и ако за хора като мен изход от тази ситуация за тези два мача няма, изход за вас има и той е Сектор Б или В в сряда и събота! И както викат от фонда: честта е да се брани! един ще победи и това ще сме ние!"