Момчета и момичета, абсолютно безмислено е вече да се разсъждава кой, какво и защо. Оттук нататък, ако искаме да има Левски, има само един път - Борат - ВЪН.
Аз такава грозотия не съм виждал, и щеше да е смешно, ако не ми се ревеше с глас. То не са хора, дето не могат дори да тичат, като Божи и Туре, че и Пламен Крумов, който очевидно има някакъв недъг, то не са тотални неадекватници като Пелето, който успя да подари на свинете мача - е вярно, чак след третия опит, но все пак успя, то не са абсолютни инвалиди - пак ще споменем Крумов, който няма нито едно смислено отиграване, Белаид, който влиза по-бездарно и от Ибрахима Гей и не знам как и той не направи дузпа и червен картон някой (просто не уцели нито една свиня, затова....), то не е целия ни отбор при всяко центриране пред вратата, което е по-страшно и от дузпа, за да завършим, разбира се, се прекрасния ни треньор, който разполага с един-единствен централен защитник, но го държи резерва, а пуска 35-годишен човек, висок 1.60, когато е ясно, че ни играят само с центрирания, и на всичко отгоре не му е набил в тъпата глава, че като централен защитник първата му задача е да рзакара шибаната топка от наказателното ни поле, а не да ми се прави на техничар.... Същия "треньор", по който един потребител точи лиги и защитава като Матросов, който извади един от двамата адекватни на терена - Старокин, а остави в игра Туре, който беше на ръба на гоненето (чудо е, че изкара до 90-тата минута). Същия, който проведе такава божествена подготовка, че в момента отбора изглежда по-зле, отколкото преди нея, че физическата форма на абсолютно всички е паднала драстично, а е едва трети мач..... И още много, много, много неща, ама те нямат НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ВЕЧЕ.
БОРАТЕ, БЛАГОДАРИМ ТИ, ЧЕ СИСТЕМНО НИ ЕБА МАЙКАТА, ЗА ДА МОЖЕ ТОЧНО ЗА 100-ГОДИШНИНАТА ДА УДАРИМ ДЪНОТО И ДА СТАНЕМ ЗА СМЯХ НА ВСИЧКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ФАЛИРАЛИТЕ ПРАСЕТА! МАХАЙ СЕ ОТ ЛЕВСКИ!!!
Оттук-нататък има само един път, момчета - БОРАТ ВЪН. Няма НКП, няма тръст, няма тоя, няма оня - само това трябва да ни интересува! Тоя нещастник трябва да се маха, чако ще да значи фалит, В група, З група - все тая. И началото трябва да е събиране на 1000 души пред канторката му в центъра на София (не на Герена - тука, в центъра, на пъпа на София), през седмицата, в 19:00 вечерта, когато ще ни видят всички. Може и да го няма там, все едно - но трябва масово да бъде псуван, буквално псуван и да вижда тая тълпа честичко. Не на мач. В центъра. Да я видят всички!
_________________ С ЛЕВСКИ СЕ РОДИХ С ЛЕВСКИ ИЗРАСНАХ С ЛЕВСКИ СЕ РАДВАМ С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА
www.bgblood.org facebook: БОДК / BOVBD
|