forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 4:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:12 pm 
Аватар

Стига с тва ключ на темата. За първи път да се говори открито и веднага ключ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:16 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Мога да уважа чуждото мнение само на хора, на които то има стойност. Виж какви педали изскочиха от дупките си за да серат върху всички? Да се ебат в гъза и да си заврат путкинското мнение точно там! Точно публиката е виновна, а виртуалните революционери, дето не знаят откъде се влиза на стадиона, те са истинските и неподправени левскари, те правят всичко за да го има този отбор, те крепят левскарсия дух и благодарение на тях ще има за какво да се зарадваме на юбилея.

Ми те се чувстват Левскари, какво, да ги зачеркнем ли? Сега им е хрумнало и са си казали мнението...и какво толкова? Нали се сещаш, че, ако така се отнасяме...скоро няма да има хора, които въобще да влизат на стадиона....?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:17 pm 
Аватар

Левскарите са ходили по стадионите и са го пълнили герена дори когато падаме. Разликата е, че в играта ни е имало смисъл,хъс и дух! Сега няма нищо такова а само едно неадекватно управление и безкрайна смяна на тренери ръководители и играчи. Също така пак да питам запознатите каква е позицията на НКП относно Батков и случващото се в клуба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:18 pm 

Kryten написа:
Обединена е когато побеждаваме :smt006 Другото очевадно няма никакво значение. Македонията го написа 2000 пъти - когато можехме да станем шампиони на никой не му пречеха платените фенове и наркоманите в сектора, нито Батков. Пълен стадион по две. Не си правете илюзии, че нещо друго е от значение.

И това си го говорим всеки път...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:18 pm 
ICF написа:

West Ham, тук не се говори, а се пише. Говори се като двама човека се срещнат на живо в кафето и обсъдят даден проблем и намерат решение за него. Тук се пишат лайна и простотии (при това мноооого далеч от истината), които правят душевния кеф на всички, които ни мразят, още по-голям.

Kryten, ъпдейтни си подписа :bigok

Последна промяна El Hacendado на Съб Мар 08, 2014 11:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:20 pm 
Аватар

ICF написа:
Левскарите са ходили по стадионите и са го пълнили герена дори когато падаме. Разликата е, че в играта ни е имало смисъл,хъс и дух! Сега няма нищо такова а само едно неадекватно управление и безкрайна смяна на тренери ръководители и играчи. Също така пак да питам запознатите каква е позицията на НКП относно Батков и случващото се в клуба?

Ми те си я казаха на пресконференцията онзи ден. Първо Владо каза, че ТБ не е долюбван и изрази съмнение, че ще излъже за пореден път с Гонзо, както го е правил често и преди, а после Байлов каза: Тодоре, синя България не те обича и не те иска.
Но по-лесно е да се сере по тях и останалите, които ходят на мач. Те са виновниците, разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:20 pm 
Аватар

И все пак не е я заключвайте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:22 pm 
Аватар

Kryten написа:
Обединена е когато побеждаваме :smt006 Другото очевадно няма никакво значение. Македонията го написа 2000 пъти - когато можехме да станем шампиони на никой не му пречеха платените фенове и наркоманите в сектора, нито Батков. Пълен стадион по две. Не си правете илюзии, че нещо друго е от значение.

пак не искаш да видиш проблема....какво правим, когато няма да станем шампиони? и 10 000 въобще не е пълен стадион по две...недей да лъжеш...... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:23 pm 
Аватар

Ами аз знам какво правя. Виждам няколко души дето като загубим и се сещат, че еди-кой си е виновен. Ако имаше формула да изгоним свинята с мустака, досега да сме я приложили :smt006

Като за сегашния капацитет на Герена си е точно пълен стадион. На първите редове на сектор В не се вижда нищо, както и в целия най-десен блок на сектор Б заради паната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:25 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/galery.php?catego ... d=247252#6 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:26 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
ICF написа:

West Ham, тук не се говори, а се пише. Говори се като двама човека се срещнат на живо в кафето и обсъдят даден проблем и намерат решение за него. Тук се пишат лайна и простотии (при това мноооого далеч от истината), които правят душевния кеф на всички, които ни мразят, още по-голям.

ОК, пише се, съгласих се. Едва ли се пише нещо което да не се знае от всеки който се интересува. Времената са такива, че нета предоставя чудесна платформа за диалог дори когато нямаш възможноста да идеш в кръчмата или кафето. Недей с лека ръка да тургаш ключ на хора които ги боли и милеят не по малко за Левски от всеки друг левскар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:27 pm 
Аватар

За съжаление вместо да се обединим над истинските проблеми на тоя клуб пак се караме за глупости! НКП това, тръста онова, третите трето, четвъртите четвърто и т.н.!!! :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Все едно всички не сме Левскари и не искаме само доброто на Левски! Все едно не искаме всичките добър и силен клуб, добра и работеща школа, качествена стратегия за бъдещето, квалитетен футболен мениджмънт, модерен стадион, пълни трибуни и силен сектор Б всеки мач!

Всички искаме именно това, и всички знаем защо го нямаме!!! Така, че дайте да се занимаваме с важните неща за тоя клуб а не само да се делим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:28 pm 
Аватар

ICF написа:

Ми те си я казаха на пресконференцията онзи ден. Първо Владо каза, че ТБ не е долюбван и изрази съмнение, че ще излъже за пореден път с Гонзо, както го е правил често и преди, а после Байлов каза: Тодоре, синя България не те обича и не те иска.
Но по-лесно е да се сере по тях и останалите, които ходят на мач. Те са виновниците, разбира се.

А казаха ли....тара...не ти щем 200-та хиляди лева и открито заставаме против теб?
И как може да жертвате Гонзо.....заради благоденствието на някой? По добре никой да не ходи на мачовете.... :smt006
Аз много добре знам, че поне ти си независим от тези неща, но защо не ги проумяваш, не знам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:28 pm 
Аватар

Kryten написа:

Това няма значение всъщност, да не им повтаряме техните глупости в другите мачове. А съотношението беше само малко в наша полза, при никакви положения не е било 2:1

И аз съм го казвал няколко пъти - масовката която ни е нужна, силно се интересува от резултатите и играта на отбора. Тва е.

И стига сте спорили, само това ни трябва, да се разцепим и ние...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:30 pm 

hixxtam написа:
Levskar67 написа:

Само аз съм виновен за загубите, да занаИш! :smt005 Ти и преди предния мач срещу резаците ми се присмиваше, но след като бихме нещо замлъкна и нищо не написа срещу отбора, а се обърна на 180 градуса! :oops: Не се притеснявай, не беше сам! Преобладаващите мнения бяха в тази посока! Аз харесах днешния ЛЕВСКИ! Ако играем така другата седмица ще ги спукаме от бой! САМО ЛЕВСКИ! :levski

За разлика от теб аз съм гледал Левски който ти не си виждал и както е тръгнало никога няма да видиш. Колкото до присмиването, аз винаги ще ти се присмивам на мерака да правиш тъпите си анализи. Защитавай още сухия, той е най великия треньор
Че си карък, то е от ясно. Спри се малко. Всички ти се подиграват, само ти не се усещаш.

Вече съм ти казал, че е смешно да се говори от името на други хора! Защото не знаеш техните подбуди, но ти имаш високо самочувствие и ти е позволено! Какви са анализите ми нека другите да решат! Едни ще ги харесат, други не! Дали са тъпи, точно ти не можеш да бъдеш критерии, защото самочувствието ти няма нищо общо с действителността! Хващаш лошия момент, в който се намира Сухия за да ме нападаш! Но Сухия не ми е никакъв, никъде не съм писал, че е идеала ми за треньор на ЛЕВСКИ! :smt017 Но като си започнал, покажи правилния треньор, защото ти и Гонзо нападаше преди време! :smt012 Не съм гледал отбора на Гунди и благородно ти завиждам за това! Но, ако някога се доближим до отбора на Шпайдела ще съм щастлив! :smt023 За пореден път повтарям, не съм срещу теб! Напротив, уважавам те, но използваш мненията на доста по-млади хора от нас за да ме нападаш! Незнайно, защо!? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:32 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ами аз знам какво правя. Виждам няколко души дето като загубим и се сещат, че еди-кой си е виновен. Ако имаше формула да изгоним свинята с мустака, досега да сме я приложили :smt006

Като за сегашния капацитет на Герена си е точно пълен стадион. На първите редове на сектор В не се вижда нищо, както и в целия най-десен блок на сектор Б заради паната.

Кратуне, аз тази вечер за първи път съм толкова критичен към нпк, имам отдавна наблюдения, към работата им.....ми писна ми брат....не знам, как вие се чувствате...но на мен ми писна....те са по голямо зло, в сегашният си вид и поведение..... и от тара...разберете го!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:33 pm 
Аватар

Max^10 написа:
Всички искаме пълни трибуни, силен Сектор и щастливи физиономии на излизане от стадиона. Но ситуацията е такава,че играта на отбора и случващото се в клуба са пряко свързани с обстановката на стадиона. Тъпо, но скоро няма да се промени. Когато имаме силен Сектор+силен Отбор всички са щастливи, "огромен Сектор Б", снимки по FB, знаем се. Когато нямаме отбор, почва да се плюе по качулки, наркомани, лумпени

С хората от Фонда Сектора ще е дълги години на върха.
Проблемът е в отбора-докато е Батков там, трайно и дългосрочно подобрение няма да има. За да има отбор и публика едно цяло, трябва да се работи правилно и на 2те места. Очевидно е, че отборът е болен; за да го излекуваме, трябва да ИЗГОНИМ Батков.

Как да го направим е въпросът?

Еми първо, трябва да почнем от там, че една не-малка част от хората изобщо не смятат мустака за проблем. Те си знаят - тактиката, играта, крилото, как футбалерите не могат да вържат 2 паса и т.н. И това са хората, които ходят на стадиона. Има наистина доста, които не биха отишли на мач при тая форма на отбора, без да им пука от батков, сухия, кухия и т.н. Та, когато масата фенове, осъзнае кой е истинският виновник и когато почне да ходи на стадиона и да го му показва какво мисли за него, ще можем да си говорим за нещо. Иначе в момента има отделни групички, но те са пръснати и я се получи някое скандиране, я не. Или поне аз така ги виждам нещата. Последният път, когато мощно батков курво огласи Герена, беше, когато лудеселец ни би през 2012 на Герена. Не знам, обаче какво дъно трябва да ударим, за да се случи това отново :smt012

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:36 pm 
Аватар

ICF написа:

А ти мислиш ли, че като псуваш левскари-мрънкалници, правиш нещо добро? Баща ми само мрънка, ама за всеки мач, да го псувам? Приятелите ми се отказаха да ходят и само мрънкят, да ги псувам? Като им кажа нещата нормално, я отберат, я не, ама ако ги псувам, няма да ми вземат мнението под внимание, само ще се обидят.
Чака ни мач с Ботев, да си пренасочим енергията!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:37 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Все едно всички не сме Левскари и не искаме само доброто на Левски! Все едно не искаме всичките добър и силен клуб, добра и работеща школа, качествена стратегия за бъдещето, квалитетен футболен мениджмънт, модерен стадион, пълни трибуни и силен сектор Б всеки мач!

Всички искаме именно това, и всички знаем защо го нямаме!!! Така, че дайте да се занимаваме с важните неща за тоя клуб а не само да се делим!

Ето това е въпросът - дали наистина всички искаме едно и също? Дали имаме едни и същи представи за отбора, за собствеността му, за феновете, за ролята на феновете и т.н.? Аз не съм убеден

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:38 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
http://www.sportal.bg/galery.php?category=1&galery=8008&image_id=247252#6 :smt006

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:39 pm 
Аватар

Boyo написа:
We_Are_Levski! написа:

Ето това е въпросът - дали наистина всички искаме едно и също? Дали имаме едни и същи представи за отбора, за собствеността му, за феновете, за ролята на феновете и т.н.? Аз не съм убеден

Имаме, спокойно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:41 pm 
Аватар

Аз май на друг мач съм била - къде ги видяхте повече чорбари не ми е ясно? Много им вдигате акциите без да има причина за това - изключително смешни бяха... това да водиш в резултата и да мълчиш или пък ако си отвореха устите то бяха гениалните им копи-пейст анти Левски творения... колкото смешен им е отбора, толкова по-смешна и жалка им е публиката...

Загубите трябва да се приемат достойно - в противен случай се превръщаме в едни жалващи се жалкари (хайде и аз да я употребя тази дума)... Нали искахте отбора да играе със сърце и с всички сили - това са ни силите, толкова големи са им сърцата на играчите...

Да ви кажа честно, на мен днес хич, ама хич не ми се викаше против Батков... не защото му симпатизирам, а просто защото ми се пее за ЛЕВСКИ, за моя отбор... Това е истината. Колко пъти тук повтаряме, че ЛЕВСКИ е над всички, над управници, над футболисти. Факт е, че нямаше настроение в сектора. И това не е конкретно за този мач - просто много ни се събра. Тази мъгла около отбора, липсата на мислещи и можещи хора в клуба - ето това ни тормози.

Много сме се вторачили в тези отличия, които искаме за 100-годишнината и залитаме в посока, която преси осмивахме. Отборът ни е Велик и ние ще си посрещнем юбилея достойно и с гордо вдигнати глави независимо дали ще има купи. Просто защото имаме с какво да се гордеем. Пуснете си клипчето с шествието на нашите фенове и вижте какво се случва, когато тези момчета и момичета са минали покрай паметника на Васил Левски. Това сме ние!!!

А в неделя пак там и пак СЪРЦЕ, ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ. Така ще е винаги!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:46 pm 

Виктория написа:

А в неделя пак там и пак СЪРЦЕ, ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ. Така ще е винаги!

Няма и как да е иначе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:47 pm 
Аватар

ти явно нямаш връзка с реалния свят..... :wink:
но майната му.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:52 pm 
Аватар

Класик! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:56 pm 
Аватар

е кой е реалният свят? някакви утрепки, които до несвяст повтарят кзл (как го написах това и сама не знам)... и на тях ли да ми правя евала, че видиш ли този път са дошли малко повечко в сравнение с предишните!? По-нещастни хора от тях няма, това да нямаш грам мозък, за да скандираш подобна простотия...
а за мача какво да кажем!? пребройте колко положения изпуснахме, колко ситуации имахме и те колко имаха.. не че това вече е от значение, резултатът се гледа... кажете кой не игра от нашите... и тук не говорим за качеството на играта!!! толкова са силиците ни, това е... колкото можаха играха, колкото можа и треньора ги нареди...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:03 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:05 am 
Аватар

Вики ви е казала всичко, не мога да разбера някои хора - прасетата били повече, чакайте - ние в "А" не сме ли левскари?

За мача не ми се говори - явно толкова си могат (с този треньор) и най-вече с този "президент".

targovishte написа:
ти явно нямаш връзка с реалния свят..... :wink:
но майната му.... :smt006

Ако ми кажеш кое от това, което е казала, е грешно - поздрави.

Последна промяна rkk на Нед Мар 09, 2014 12:08 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:06 am 
Аватар

Колкото можа, колкото можаха, това е просто неприемливо. До кога ще търпим аматьори? Имаме се за интелигентни и свободни хора, а оставяме да се гаврят с това за което милеем и обичаме от деца. Да се гаврят с Левски комунистически мърши, като батков, символ на всичко това срещу което Левски и публиката му винаги са стояли. Не може да се толкова бездарни, защото, ако оставим това да продължава означава само едно, че си заслужаваме дс агента и с нищо не сме по- добри от него. В същото време осъзнавам, че пиша от хиляда километра и едно е да го казваш друго да го направиш, но просто не мога да се примиря с някои неща. Просто няма начин да няма начин! Там където има воля има и път!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:14 am 
Аватар

Имаше поне един бой в сектора заради свинята.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]