forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 2:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:46 pm 
Аватар

Добре си бехме през комунизма, нямаше качулки, нямаше бръснати глави, нямаше бомби, нямаше банани и портокали, нямаше свобода, нямаше и къде мишките да пишат след слаб мач, винаги имаше кой да мисли вместо теб. Хубаво се беше!

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:47 pm 

А това,че поколението ни в Сектор Б е провали и наркомани са го слушали и поколението на Уест,екс-запознат,бате Насо и т.н. Вечно се разправя митологията на по-старото поколение,може ли и аз да чуя нещо хубаво за моето поколение след 10 години?
Боя пред Библиотеката,знамената на 14,АНИМАЛСИ,десетките победи на улицата,yникалните хорео,бомби и димки,може ли и нас да възхваляват.
Простете за просотията дето нахвърлих набързо,пиян съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:49 pm 
Аватар

Това с полицията и зрънцата е мега тъпо да се казва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:50 pm 

Ако не са тези момчета и момичета в/у които скачате в момента, хорегорафия ще видите през крив макарон!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:51 pm 
Аватар

И за последно: Да ви еба у гъза, виртуални революционери. Точно вие путки, ще свалите Батков от власт, тракайки по клавишчетата с женските си пръстенца. Чакаме ви да го направите, а после да напълните и стадиона. А дотогава ще има истински мъже и момичета, които ще ходят и ще подкрепят отбора навсякъде, само заради идеята и духът на името Левски, което ни задължава. На Левски вие не сте нужни, защото никога в мизерния си живот няма да направите нищо значимо, няма да направите нещо сами, а винаги ще чакате друг да извади кестените вместо вас, но пък за сметка на това ще сте вечно недоволни. Презирам такива нещастници, честно. Драйфа ми се като ви чета лайната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:51 pm 
Аватар

Рафе Клинче написа:
Ей, боклуци, ФЕНОВЕТЕ ЛИ ВЕЧЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТИЯ ЗАГУБИ, БЕ??? Сектор Б ли е виновен, бе капути? Да ви пикая на главите прости. ПУТКИ!

Феновете не сме виновни за загубите, но за съжаление СМЕ ВИНОВНИ за едно друго много по-голямо зло! В това число слагам и НКП, и обикновените момчета и момичета от Б сектор, и тези хора от А сектор (когато го имаше) и тези от В сектор и тези дето не ходят на мач! Виновни сме, че позволяваме един олигофрен да си прави тешак с една светиня на 100 години! И това се отнася за всички нас! Защото ако на НКП (без да ги защитавам ни най-малко) и пречи да викат срещу тоя тумор заради финансови интереси, на другите в Б кво им пречи да скандираме БАТКОВ-КУРВО, ами на тези сега във В и А (на националният) какво им пречи? Ами на тези дето само си пишат във форумите и псуват като каруцари с приятели кво им пречи да дойдат на мач и да го почнат да го хранят този изрод!

За съжаление от тази точка сме пълна трагедия квото и да си кажем, само си се храним един друг а оня комунист ни ебе в гъза всеки божи ден!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:52 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
Търговище, от другия мач викам ти да почнеш да се занимаваш с всичко... И без оправдания, че вече си по възрастен.

Ще започна бе пич....защо да не започна...ако знам, че ще се промени нещо към по добро...всичко е въпрос на организация...та ние 3000 от цяла България събираме 4 месеца...смятай, какво е доверието ни. :smt006
Аз и така си подкрепям Левски в сърцето си и живея всеки ден с него....защо не преживеете, че има други и такива хора? Да и дарил съм някой лев за сектора...около 300 лв. за две години...не е много, но от сърце. :wink:
Като дарявам и за децата на блухарта...около 900...1000 лева...и за болни хора...над 3000 лева....просто това са ми възможностите...но не съм взел и един лев от Левски. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:53 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
StoqnS написа:
Дали има един нормален левскар останал да ходи на мачовете на Левски?Дали ще дочакаме колаж от нормалните привърженици на Левски, на който ясно да е показано как Сектор Б и НКП лапат непомашкият Х*й на Баткофф.Съжалявам, но това е горчивата истина, колкото и да не се харесва на платените "левскари".
Онзи Левски, които кара милиони българи да тръпнат в очакване на всеки мач на отбора е мъртъв.Има Левски на Батков, наркоманите от Сектор Б и мекеретата от НКП :boisw

Ти от позицията на какъв го казваш тва, бе? До колкото си спомням си някъде по чужбина и си голям тарикат...
Всички сте големи мрънкачи, ама само във форума... АЙДЕ БЕ, КЪДЕ БЯХТЕ ДНЕСКА ВСИЧКИ... Не е лошо бе, не е страшно... ОТИДЕТЕ ДОЛУ И КАЖЕТЕ... абе така и така... пичове.. ние сме против Батков, еди кво си еди що си... НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ВИ КАЖЕ... .
От позицията на левскар, на привърженик и запалянко, на човек видял добро и лошо в силни и слаби години на любимия отбор.
За съжаление, това не е онзи Левски - на истинските и верни привърженици.Това е Левски на Баткофф, на НКП, на Сектор Б.Този Левски виждаш до какво ниво стигна.Виждаш и колко хора го подкрепят.От старата тайфа никой, ама абсолютно никой вече не ходи на мачове.Аз съм единственият мазохист, който когато си е в България винаги ходи на мачове.Останалите 30-40 човека от квартала и бивши съученици с които редовно ходехме вече не стъпват на стадиона.Причините са добре известни и до болка познати!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:55 pm 
Аватар

Айде малко се успокойте. Не сме Левскари за един мач, един сезон, една година. :levski

Последна промяна THE BLUE BEAST на Съб Мар 08, 2014 11:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:56 pm 
Аватар

Аз пък си спомням за едни хореографии спонсорирани директно от ПФК-то, помня Мишо Билета, помня плакатите "Златине, къде ти е публиката ", " Върнете Чорни, спасете Левски ". Въздържайте се от определения за други левскари, аз също си имам мнение за хората, но си го пазя за себе си или го споделям само с определени хора, има Тодор Батков, има агенти-комунисти в управата на отбора, има путки в сини фланелки и очевидни предатели и бойкотаджии, и най-вече има чорбари за хранене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
И за последно: Да ви еба у гъза, виртуални революционери. Точно вие путки, ще свалите Батков от власт, тракайки по клавишчетата с женските си пръстенца. Чакаме ви да го направите, а после да напълните и стадиона. А дотогава ще има истински мъже и момичета, които ще ходят и ще подкрепят отбора навсякъде, само заради идеята и духът на името Левски, което ни задължава. На Левски вие не сте нужни, защото никога в мизерния си живот няма да направите нищо значимо, няма да направите нещо сами, а винаги ще чакате друг да извади кестените вместо вас, но пък за сметка на това ще сте вечно недоволни. Презирам такива нещастници, честно. Драйфа ми се като ви чета лайната.

Ай успокой се и ти!!!! Можеш да уважиш и чуждото мнение.....аз не виждам, какъв е проблема да си кажем някой истини? То е ясно, че статуквото ще се промени, когато останем без пари....но и от това не сме далеч.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:57 pm 
Аватар

Днес бройката ни беше срам! Спрете да се храните и се замислете !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:57 pm 
Аватар

Защо ние, а не тези, които ги нямаше?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:58 pm 

Eric Cartman написа:
antonatan написа:
ЗАЩО ИГРАХМЕ 4-3-4-3, А НЕ ИГРАХМЕ 4-4-4 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Защото при 4-3-4-3 сме с 2 човека повече, елементарно ебаси. :bigok

Искаш да кажеш с трима повече! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:58 pm 
Аватар

В крайна сметка каква е позицията на НКП относно Батков? Или те не се бъркат и само подкрепят отбора и организират сектора?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:59 pm 
Аватар

някои хора само чакат повод да наплюят всичко що е синьо. Вие не сте левскари!

natural написа:
Никога няма да забравя този ден! Не заради смешната загуба от червените мишки или заради лиглите в сини фланелки. Няма да го забравя, заради това, което видях на излизане от сектор "Б".
Човек на видима възраст около 70-80 год. (наистина не прекалявам, трудно се предвижваше, а беше сам очевидно), с бастун върви и плаче със сълзи и глас. Помислих си, че му е станало лошо нещо или де да знам, някакъв проблем има. Попитах го какво има, а думите, които каза през сълзи, никога няма да забравя: "Дръжте се, момчета! Аз немога вече. Вие сте бъдещето..."
Нищо не му отговорих, защото се разтреперих и блокирах. Направо ми се насълзиха очите зверски. Този човек, който е видял и усетил всичко в тежкия си живот, едно време изпитвал радост от този отбор, днес плаче, заради него. Сигурен съм, за съжаление, че има много такива хора, както каза търговище. От това най-много ме боли.
Всички са преходни в Левски. Ще изчезне тлъстия мустак, бъдете сигурни. Дано само се случи по-бързо. А, до тогава не се предавайте... Ще се върнем там, където ни е мястото.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:59 pm 
Аватар

ICF написа:
В крайна сметка каква е позицията на НКП относно Батков? Или те не се бъркат и само подкрепят отбора и организират сектора?

Да, интересен въпрос. Доста пъти се излизаше с декларации. Каква е позицията относно Батков?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:01 pm 
Аватар

targovishte написа:

Ай успокой се и ти!!!! Можеш да уважиш и чуждото мнение.....аз не виждам, какъв е проблема да си кажем някой истини? То е ясно, че статуквото ще се промени, когато останем без пари....но и от това не сме далеч.... :wink:

Мога да уважа чуждото мнение само на хора, на които то има стойност. Виж какви педали изскочиха от дупките си за да серат върху всички? Да се ебат в гъза и да си заврат путкинското мнение точно там! Точно публиката е виновна, а виртуалните революционери, дето не знаят откъде се влиза на стадиона, те са истинските и неподправени левскари, те правят всичко за да го има този отбор, те крепят левскарсия дух и благодарение на тях ще има за какво да се зарадваме на юбилея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:03 pm 
Аватар

Kryten написа:

Защото с тъпотиите , дълбаем още повече! Идва мач с жълтите, гости ли ще бъдем на Герена, другата седмица пак със свинете! Трябва да сме 2 пъти повече поне!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:03 pm 

ICF написа:
Левскар67 не ми отговаряш на постовете? Неудобно ли ти е? Чувстваш се изваден от комфорт зоната която си си изградил? Какво е?

:smt017 :smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:04 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

truegentleman написа:

natural написа:
Никога няма да забравя този ден! Не заради смешната загуба от червените мишки или заради лиглите в сини фланелки. Няма да го забравя, заради това, което видях на излизане от сектор "Б".
Човек на видима възраст около 70-80 год. (наистина не прекалявам, трудно се предвижваше, а беше сам очевидно), с бастун върви и плаче със сълзи и глас. Помислих си, че му е станало лошо нещо или де да знам, някакъв проблем има. Попитах го какво има, а думите, които каза през сълзи, никога няма да забравя: "Дръжте се, момчета! Аз немога вече. Вие сте бъдещето..."
Нищо не му отговорих, защото се разтреперих и блокирах. Направо ми се насълзиха очите зверски. Този човек, който е видял и усетил всичко в тежкия си живот, едно време изпитвал радост от този отбор, днес плаче, заради него. Сигурен съм, за съжаление, че има много такива хора, както каза търговище. От това най-много ме боли.
Всички са преходни в Левски. Ще изчезне тлъстия мустак, бъдете сигурни. Дано само се случи по-бързо. А, до тогава не се предавайте... Ще се върнем там, където ни е мястото.

Последна промяна bobby_1914 на Съб Мар 08, 2014 11:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:

Кратуне, защо за миг, не си зададеш въпросът...защо днес чорбарите бяха повече, за първи път от моя жалък 42 годишен живот? Честно, кажи, какво мислиш по този въпрос? И само не ми говори, че псевдолевскарите не са дошли на стадиона...В България към отношение Левскари:турци сме е 10:1. Защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:06 pm 
Аватар

Бяха малко повече в свинския си сектор. Общо бяхме сигурно 2:1. Пълен сектор А срещу 200 прасета във В.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:06 pm 
Аватар

targovishte написа:
Kryten написа:

Кратуне, защо за миг, не си зададеш въпросът...защо днес чорбарите бяха повече, за първи път от моя жалък 42 годишен живот? Честно, кажи, какво мислиш по този въпрос? И само не ми говори, че псевдолевскарите не са дошли на стадиона...В България към отношение Левскари:турци сме е 10:1. Защо?

Защото им е писнало от простотиите на клуба :smt006 Друга част не идват на дербита, защото смятат, че някой ще ги взриви.

И не са били за първи път повече, 2009 като ги ебахме и станахме шампиони, пак бяха повече.

Бяха малко повече в свинския си сектор. Общо бяхме сигурно 2:1. Пълен сектор А срещу 200 прасета във В.

Това няма значение всъщност, да не им повтаряме техните глупости в другите мачове. А съотношението беше само малко в наша полза, при никакви положения не е било 2:1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:07 pm 
Аватар

Как са били чорбарите повече? :smt005 Всички се бяха набутали в Г, защото билетите там бяха по-евтини, я сравнете А и В!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:08 pm 
Аватар

Всички искаме пълни трибуни, силен Сектор и щастливи физиономии на излизане от стадиона. Но ситуацията е такава,че играта на отбора и случващото се в клуба са пряко свързани с обстановката на стадиона. Тъпо, но скоро няма да се промени. Когато имаме силен Сектор+силен Отбор всички са щастливи, "огромен Сектор Б", снимки по FB, знаем се. Когато нямаме отбор, почва да се плюе по качулки, наркомани, лумпени

С хората от Фонда Сектора ще е дълги години на върха.
Проблемът е в отбора-докато е Батков там, трайно и дългосрочно подобрение няма да има. За да има отбор и публика едно цяло, трябва да се работи правилно и на 2те места. Очевидно е, че отборът е болен; за да го излекуваме, трябва да ИЗГОНИМ Батков.

Как да го направим е въпросът?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:09 pm 

Баси само се чете "ние" , "вие" , а все левскари пишат. Едната част са на мачове, когато Левски бие, пишат по интернет, но не участват и не предприемат никакви действия. Другата част са готови да простят всичко на левскари, които са отдадени на идеята, без значение дали това е добро или не за клуба. Диалогът е 0.

Истината е, че ако всички недоволни пред компютрите, включвам и себе си, се изсипят пред дома или кантората на Батков - всички фракции ще бъдат там. Това обаче няма да се случи, щото ни ебаха мамата като общество, станали сме пълни скотове, мрънкалници и крайно неактивни във всеки аспект, а който се ангажира с някаква кауза винаги е оплют, че го прави за собствена изгода (което в България често се оказва и вярно) . Тъжна работа, която може да се промени с диалог......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:09 pm 
Това е публиката на Левски, когато е ОБЕДИНЕНА:
Изображение

Ключ на темата

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:10 pm 
Аватар

Обединена е когато побеждаваме :smt006 Другото очевадно няма никакво значение. Македонията го написа 2000 пъти - когато можехме да станем шампиони на никой не му пречеха платените фенове и наркоманите в сектора, нито Батков. Пълен стадион по две. Не си правете илюзии, че нещо друго е от значение.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]