forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 8:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:10 pm 

Дам и аз като видях ушевите да спринтират към ложите помислих, че са налетели на Батков, ама тя свинята дори не е дошла на мача... Поздрави за плаката против дебелата гад!
А за мача... нямам думи. Такава некадърност. Толкова минути с човек повече и да не размажем свинете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:11 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
842972_431184256966684_342764031_o.jpg
842972_431184256966684_342764031_o.jpg [ 375.99 KiB | Прегледано 4065 пъти ]

Ето така изглеждаше стадиона, когато срещу чорбата бяхме по 30 хиляди минимум, нямаше разединения и тн. Ходеха цели семейства, ходеха сами деца, ходеха възрастни , млади, бедни, богати, всякакви. И всички ходеха с усмивка и с любов!

Сега с чорбата едвам събираме 5 хиляди, мъжете са 99%, деца почти няма, възрастните и тях ги няма. Усмивки също няма.

Аз изводите съм си ги направил, оставам на вас драги читатели, да си правите вашите изводи сами

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:12 pm 
Аватар

Ся ми пишaт левскaри, които не се зaнимaвaт със спортни сaйтове и форуми..
Aми.. хорaтa си мислят, че е мaлшaнс и другия път ще бием ...
Жaлко, че незнaят в.кaкъв бaтaк сме ...
Все пaк не им кaзвaм `щот кaто нищо ще се откaжaт :/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:13 pm 
Аватар

Сухия кво чака още?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:14 pm 
Аватар

Голям ТИТИ! :fgod Нищо друго не заслужава коментар... бездушен сектор и още по-бездушни футболисти :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:14 pm 
Аватар

Дали има един нормален левскар останал да ходи на мачовете на Левски?Дали ще дочакаме колаж от нормалните привърженици на Левски, на който ясно да е показано как Сектор Б и НКП лапат непомашкият Х*й на Баткофф.Съжалявам, но това е горчивата истина, колкото и да не се харесва на платените "левскари".
Онзи Левски, които кара милиони българи да тръпнат в очакване на всеки мач на отбора е мъртъв.Има Левски на Батков, наркоманите от Сектор Б и мекеретата от НКП :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:15 pm 
Аватар

6 мача със свинете за един сезон са твърде много:o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:16 pm 
Аватар

Boyo, това се мъча да им обясня на съфорумците...както и това, че има и хора на по 40...45...50...70 години, които са Левскари повече от всички нас взети заедно...и са отвратени и са обидени....но тук се приема позицията на.......едни други ценности.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:18 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
6 мача със свинете за един сезон са твърде много:o

щото има опасност да паднем 6 пъти ли? :smt031
Важното е, че днес не са ви пребили, като сте вдигнали плаката против тара....жалко, че не го видяхме..... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:20 pm 
Аватар

Не знам докога ще се залъгваме, че имаме отбор, докога ще се обсъжда кой играе отляво, защо Божинката бил толко слаб, защо играят олигофрени...

Мен ми писна, всички чакат Гонзо като някаква месия, после ще чакаме Борето, па Ицо, па айде пак Гонзо...

ДОКОГА?!! Днес няколко пъти започнах "Батков курво" и се включиха 2-3ма, другите гледат тъпо и мълчат. Към края почнаха откъм В 10на момчета и пак никой не се включи :-|
По-важно е след мача да викаш Всички вън, защото футболистите са главните виновници явно.
Отдолу едно "Христо Йовов" не се сетиха да подкарат, за нещо срещу Батков пък хич.
Колко още ще се правим на слепи и глухи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:24 pm 

Себастиан написа:
Levskar67 написа:
Този мач отиде! При това положение, с кого ще играем другата седмица или още не е ясно, че тази система " Бергер " ми е мътна Индия?

С днешния съперник.
Това хем е добре, хем не е! Защото не сме обиграни, но пък видяхме, че и те не са нещо специално! Ако ги думнем ще тръгнем нагоре, но ако, пак паднем, не ми се мисли, какво ще стане!? :smt012

Последна промяна Levskar67 на Съб Мар 08, 2014 10:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:26 pm 
Аватар

targovishte написа:
Boyo, това се мъча да им обясня на съфорумците...както и това, че има и хора на по 40...45...50...70 години, които са Левскари повече от всички нас взети заедно...и са отвратени и са обидени....но тук се приема позицията на.......едни други ценности.... :smt006

Такава е масата в момента, такива са втълпените "ценности", такива са фактите. И да се мъчиш да обясняваш на който и да е, няма да те разбере. Хората гледат нещата само от една гледна точка и това е тяхната или общата.
Сега е модерно да сме в дрескод черно. Модерно е да сме ултраси. Модерно е да има хореографии. На някои хора наистина им идва отвътре, обаче са много малко. Всичко друго е подръжаване. И понеже в момента всички са се озлобили адски много, на озлоблението най-вече се подръжава. Не очаквай скоро да има мир и любов. В сектор Б започнах да ходя от 13-14 годишен, без придружител. Тогава имаше от големите(на години) доста лица, които вече не виждам. Даже не ги виждам от 5-6 години поне и за съжаление едва ли са отишли в А или В сектор да гледат... Колкото и тъпо да звучи, в момента ни трябват много пари. За да се върне обикновеният зрител, са нужни играчи и футбол, а обикновеният зрител е най-важен. И на всеки мач да ходим едни и също, пак сме крайно недостатъчни. Трябва да се активизират обезкуражените и изгонени поради ред причини левскари. Иначе ставаме Локо София, с всеки изминал ден, все повече...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:27 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Как пък реши, че резакспор и селото ще ни разкостят! Нашия отбор е необигран и така влезе в първенството! Зовеш за нови промени, но от такива сме на това дередже! Спрете се бе хора! Днес нашите ми харесаха много! Питам отново: чорбата заслужаваха ли трите точки? И с какво ги заслужиха?

Абе пич, стига с това харесване. Тази игра не е конкурс по красота. Яловото натискане ли ти харесва, баси? След разбора на полувремето се видя точно и ясно колко сме беззъби. С този треньор толкова. И много те моля, хайде поне преди един мач не прави предварителни разбори, че колкото пъти си ги правил, все сме се оливали.

Последна промяна hixxtam на Съб Мар 08, 2014 10:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:28 pm 
Аватар

Днес Левски беше по-добрият отбор.Това,че ни биха не ме прави по малко Левскар.Не е за пръв път,няма и да е за последен.Кур за вечните мрънкачи.Щом отборът играе с желание и хъс,ме боли целия хуй,дали бием или падаме.Ясно е че този глиган тошо ни еба майката(да фалира дано).Само ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:28 pm 
Аватар

ICF написа:
Левскар67 не ми отговаряш на постовете? Неудобно ли ти е? Чувстваш се изваден от комфорт зоната която си си изградил? Какво е?

Не го вади от идеалният свят в който живее.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:29 pm 

Спрете да се псувате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:30 pm 
Аватар

Много силен пост на Бойо. Аз лично предпочитам такъв сектор, пък липсата на хореография и "ултра култура" (каквото и да означава това) все някак си ще я преживея.
Не е лошо да се опитаме да залагаме на малко повече позитивизъм в сектора, а не всичко да е лоши погледи, качулки и черни дрехи, каквито в постната от Бойо снимка така и не видях...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:30 pm 
Аватар

Някой говорите като пълните пенсионери - това не е моя Левски, по-мое време не беше така, баш като някакви дъртаци. Играхме слабо - загубихме, знаеше се още дни преди мача, че най-вероятно ще паднем, тук все едно е минал ураган. Това което зависи от мен - да подкрепям отбора, си го изпълних. Чиста ми е съвестта. Вече кой са виновни, Батковци, НКПта, не е моя работа да коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:31 pm 
Аватар

ВАИ написа:
Спрете да се псувате.

:smt023

За мачът няма кво да се пише, но верно- не можете ли да изчакате няколко часа да се поусмирите преди да почнете да се храните? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Тази снимка (посочена от Бойо) е от А сектор когато вдигахме титла през 2000-та Мисля срещу Пирин, но може и да бъркам

Тогава на терена с наша тениска бе мафиот от Тел Авив, айде да не се хвалим толкова с ония времена :!:

послепис: и аз имах такъв шал, но бившата ми приятелка го наряза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Никога няма да забравя този ден! Не заради смешната загуба от червените мишки или заради лиглите в сини фланелки. Няма да го забравя, заради това, което видях на излизане от сектор "Б".
Човек на видима възраст около 70-80 год. (наистина не прекалявам, трудно се предвижваше, а беше сам очевидно), с бастун върви и плаче със сълзи и глас. Помислих си, че му е станало лошо нещо или де да знам, някакъв проблем има. Попитах го какво има, а думите, които каза през сълзи, никога няма да забравя: "Дръжте се, момчета! Аз немога вече. Вие сте бъдещето..."
Нищо не му отговорих, защото се разтреперих и блокирах. Направо ми се насълзиха очите зверски. Този човек, който е видял и усетил всичко в тежкия си живот, едно време изпитвал радост от този отбор, днес плаче, заради него. Сигурен съм, за съжаление, че има много такива хора, както каза търговище. От това най-много ме боли.
Всички са преходни в Левски. Ще изчезне тлъстия мустак, бъдете сигурни. Дано само се случи по-бързо. А, до тогава не се предавайте... Ще се върнем там, където ни е мястото.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:33 pm 
Аватар

Конвоец, хубаво казваш, само не знам защо казваш, че ни трябват много пари. Не с много пари играхме 1\4 финал и шампионска лига. Има много примери как с акъл и правилни решения може да се постигне малко. Примерно едни бате борисов! Все повече си мисля, че мръсният боклук батков използва Левски като заложник за другите си бизнес интереси, защото дружките му отдавна са аут от голямата игра в политиката!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:35 pm 

hixxtam написа:
Levskar67 написа:
Как пък реши, че резакспор и селото ще ни разкостят! Нашия отбор е необигран и така влезе в първенството! Зовеш за нови промени, но от такива сме на това дередже! Спрете се бе хора! Днес нашите ми харесаха много! Питам отново: чорбата заслужаваха ли трите точки? И с какво ги заслужиха?

Абе пич, стига с това харесване. Тази игра не е конкурс по красота. Яловото натискане ли ти харесва, баси? След разбора на полувремето се видя точно и ясно колко сме беззъби. С този треньор толкова. и много те моля, хайде поне преди един мач не прави предварителни разбори, че колкото пъти си ги правил, все сме се оливали.

Само аз съм виновен за загубите, да занаИш! :smt005 Ти и преди предния мач срещу резаците ми се присмиваше, но след като бихме нещо замлъкна и нищо не написа срещу отбора, а се обърна на 180 градуса! :oops: Не се притеснявай, не беше сам! Преобладаващите мнения бяха в тази посока! Аз харесах днешния ЛЕВСКИ! Ако играем така другата седмица ще ги спукаме от бой! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:35 pm 
Аватар

Кур за педерасите в този форум, които наричат момчетата и момичетата, все още ходещи на стадиона, ненормални и подлоги на Батков. Да ви серем на жалките миши животчета!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:38 pm 
Аватар

StoqnS написа:
Дали има един нормален левскар останал да ходи на мачовете на Левски?Дали ще дочакаме колаж от нормалните привърженици на Левски, на който ясно да е показано как Сектор Б и НКП лапат непомашкият Х*й на Баткофф.Съжалявам, но това е горчивата истина, колкото и да не се харесва на платените "левскари".
Онзи Левски, които кара милиони българи да тръпнат в очакване на всеки мач на отбора е мъртъв.Има Левски на Батков, наркоманите от Сектор Б и мекеретата от НКП :boisw

Ти от позицията на какъв го казваш тва, бе? До колкото си спомням си някъде по чужбина и си голям тарикат...
Всички сте големи мрънкачи, ама само във форума... АЙДЕ БЕ, КЪДЕ БЯХТЕ ДНЕСКА ВСИЧКИ... Не е лошо бе, не е страшно... ОТИДЕТЕ ДОЛУ И КАЖЕТЕ... абе така и така... пичове.. ние сме против Батков, еди кво си еди що си... НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ВИ КАЖЕ... Относно момчето на мегафона, нищо особено не е казал, освен, че каза, че сме отишли да подкрепяме Левски (20% от Б сектор бяха отишли за това) и личните позиции всеки може да си ги изрази след мача.
Търговище, от другия мач викам ти да почнеш да се занимаваш с всичко... И без оправдания, че вече си по възрастен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:40 pm 
Аватар

През 1999 г. ми беше последната година, в която съм гледал мач на Герена в Сектор Б. Започнах да усещам едно кой-е-по-левскар-от-другия, кофти погледи, едно слагачество към силния на деня, организация за обслужване на някакви неясни интереси. Както и да е.
Стадион не се пълни със силен фенклуб и силни призиви, стадион се пълни с правилна политика от страна на ръководството. Такава политика в момента в Левски няма. Главното зло е Батков и малоумната му политика. Който мисли, че днес сме загубили заради Сухия, Пелето, 4-8-14 схемата е в дълбока заблуда!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:42 pm 
Аватар

Levskar67 написа:

Само аз съм виновен за загубите, да занаИш! :smt005 Ти и преди предния мач срещу резаците ми се присмиваше, но след като бихме нещо замлъкна и нищо не написа срещу отбора, а се обърна на 180 градуса! :oops: Не се притеснявай, не беше сам! Преобладаващите мнения бяха в тази посока! Аз харесах днешния ЛЕВСКИ! Ако играем така другата седмица ще ги спукаме от бой! САМО ЛЕВСКИ! :levski

За разлика от теб аз съм гледал Левски който ти не си виждал и както е тръгнало никога няма да видиш. Колкото до присмиването, аз винаги ще ти се присмивам на мерака да правиш тъпите си анализи. Защитавай още сухия, той е най великия треньор
Че си карък, то е от ясно. Спри се малко. Всички ти се подиграват, само ти не се усещаш.

Последна промяна hixxtam на Съб Мар 08, 2014 10:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:44 pm 
Аватар

Кво се случва тука бе ? Май е по-добре некой да заключи темата докато някои хора не ударят по некоя злобарка и се успокоят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:44 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
StoqnS написа:

Ти от позицията на какъв го казваш тва, бе? До колкото си спомням си някъде по чужбина и си голям тарикат...
Всички сте големи мрънкачи, ама само във форума... АЙДЕ БЕ, КЪДЕ БЯХТЕ ДНЕСКА ВСИЧКИ... Не е лошо бе, не е страшно... ОТИДЕТЕ ДОЛУ И КАЖЕТЕ... абе така и така... пичове.. ние сме против Батков, еди кво си еди що си... НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ВИ КАЖЕ... Относно момчето на мегафона, нищо особено не е казал, освен, че каза, че сме отишли да подкрепяме Левски (20% от Б сектор бяха отишли за това) и личните позиции всеки може да си ги изрази след мача.
Търговище, от другия мач викам ти да почнеш да се занимаваш с всичко... И без оправдания, че вече си по възрастен.

Някои неща се казват без думи! Това, че на мачовете ходят по 1000 души казва всичко което трябва да знаеш!, Хората гласуват с краката си, ако ме разбираш какво искам да кажа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:45 pm 

Слагайте ключа, че правим цирк в момента

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]