forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 1:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:45 pm 
Аватар

Няма смисъл да се занимаваме с тактика, постройка, разбор преди мача, идея за игра, смени, играчи, селекция, подготовка, треньори, директори или още един тон глупости!

В Левски има само един проблем и той изобщо не е тая загуба от свинете или некоя друга а всички знаем кое!

Трябва кардинална промяна в тоя клуб щото всичко което се случва в него последните 6-7 години е вследствие на управлението на един некадърник!

УМРИ МУСТАК, ПРОКЛЕТ ДА СИ ТИ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕ!!

Последна промяна We_Are_Levski! на Съб Мар 08, 2014 9:54 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:46 pm 
Zlostar_1111 написа:
El Hacendado написа:
Ако НКП тръгне против Батков, ще са сами (аплодирани от милиони тракащи клавиши) и ще е защото Батков не дава пари вече.
Ако НКП не прави нищо, но само изразява негативна позиция спрямо мустака - били платени.
Като Левски бие - НКП и фонда са най-големите.

И си прав и не съвсем. Тук някои ревът, че в Б не се вика срещу Батков. След края на мача направихме опит за викане в Б към В, но не бяхме повече от 10 човека. Е жив и здрав съм и никой не ми е чупил капачки...
От друга страна щях да повърна като видях зад Б автомобилчето LSFC Security :ohmygod

И аз подемах това скандиране. И тук искам да те питам нещо. Направи ли ти впечатление колко хора се включиха към скандирането - 10,20? За това оня "заплатаджия" на микрофона ли е виновен? При война срещу Батков от страна на НКП, те ще бъдат почти сами и ще станем за още по-голям резил. Това е шибаната истина - докато я проумеете се самоизяждайте и правете кефа на всички, които ни мразят.

Организираните фенове от фракциите бяха на същия хал - разединени повече отвсякога. Успяха обаче да направят компромис (някои повече от други) и сега са заедно във всичко. Това ми дава някаква надежда, че това е преходен период, от който ще излезнем много и ще сме силни. Сега обаче не сме дорасли.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:49 pm 
Аватар

Ако искаш може да седнем и да изгледаме пет мача на Левски и във всеки един ще ти покажа поне една негова фатална грешка и спестен червен картон. Аз не съм тренер не съм и спец и го виждам това. Сухия или е сляп или е тъп или не е никакъв тренер за да не го вижда това. Още по странно е ти който пишеш и правиш анализи как не го отчиташ това на първо четене, а трябва да си препряваш постовете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:50 pm 
Аватар

Повече фенове ще има, когато отбора играе добре или има изявена звезда. Знам, че давате пример с 90те, ама винаги сме имали поне един голям играч. Никога не са играли толкова путкенски и без идея.
Ще дам един много тъп пример, но мисля, че е точен. Сезона като Дембеле игра при нас беше доста силен от към публика, имаше един голаджия и всички играеха с желание и стръв за гола...това му трябва на обикновения фен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:51 pm 

antonatan написа:
ЗАЩО ИГРАХМЕ 4-3-4-3, А НЕ ИГРАХМЕ 4-4-4 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Защото при 4-3-4-3 сме с 2 човека повече, елементарно ебаси. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:52 pm 
Аватар

4-4-1-1!3-5-2!4-3-2-1! 4-4-2!Не играхме на диамант в средата,това ни провали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:52 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
И аз подемах това скандиране. И тук искам да те питам нещо. Направи ли ти впечатление колко хора се включиха към скандирането - 10,20? За това оня "заплатаджия" на микрофона ли е виновен? При война срещу Батков от страна на НКП, те ще бъдат почти сами и ще станем за още по-голям резил. Това е шибаната истина - докато я проумеете се самоизяждайте и правете кефа на всички, които ни мразят.

Абсолютно съгласен. Ще почнат мненията от типа 'Батков ли е виновен, че ония на терена не могат да играят'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:53 pm 
Аватар

На 22 години ме накараха да пиша със сълзи на очи.
ДА УМРЕТЕ ВСИЧКИ ДОВЕЛИ ЛЕВСКИ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:54 pm 
Аватар

Хасиендо, аз мисля, че въпроса е принципен и не опира до това колко хора ще подкрепят нещо! Въпроса е имаш ли сили да се наречеш мъж и да направиш това което е морално и правилно, ако ще да си сам срещу целият свят

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

El Hacendado написа:
targovishte написа:
Добре бе, ти си прав....а защо не си зададеш въпроса...защо бяхме по малко от турците????????? Защо????....Въпреки или заради всичките ни усилия за обединения? Но на каква цена и за кого???? За какво общо дело говориш, след като има по прави и по първи...и всички останали са разбирачи???? Докато мислиш и пишеш по този начин...нищо няма да се промени.... :wink:

To се вижда кой какво пише - хората могат да четат. Ей ти пример за това, което аз говоря. Всеки си знае своето и никой не е готов на компромис:
Цитат:
90-те години нямаше НКП и разни гълъби, нямаше и хореографии, нямаше и нужда някой да ме агитира във фейсбук да ходя на мач, а на най-тъпия мач имаше по минимум 10 хиляди души. Та на мен лично ми е през кура ако НКП заебът нещата

И друго, тавариш, да те питам теб - защо срещу турците преди точно година бяхме много повече?
Еми защото Левски беше в подем и биеше. Тогава НКП бяха готини, мустака не беше проблем и.т.н.
Страшно много се водите от емоция и почвате да говорите страшно много лъжи, които на мен ми се струват обидни за хората, които към момента са единствените активни левскари. Повтаряте мантрите на журналистите и заради това няма хора на стадиона - това гарнирано разбира се с лошите резултати. Докато това не го преживеем, да забравим за всичко по повод 100-годишнината. Твай.

Да бе...точно заради журналистите не ходят хората.....някой ти е изпил мозъка на тебе...честно!!! :smt006
И не ми говори за активни Левскари бе....нямаш право пред тези хора, на по 50 години, които днеска плачеха, като деца...ти това разбираш ли го бе????? Ти плакал ли си за Левски бе....ако господин Владимиров има достойнство...да разпуска това мъртвородено дете НПК и да започне на чисто...аз ще съм първият, който ще го подкрепи, но без Тара....и без пари от клуба :wink: С него си имахме лична закачка, която той е забравил навярно....но аз знам, че е Левскар, но защо с тара бе....нима без него няма да е Левскар?
А това, че нападаш и други Левскари...не те прави герой...да навремето нямаше НКП, нямаше хорео...но имаше по 20...30 хил. на стадиона....просто факт.....
Единственото хубаво нещо е Фонд Сектор Б и то защото момчетата, занимаващи се с него излизат от тук. Защо да не продължим само с него? Просто размишлявам?

Върнете се в началото
 Профил  

Oachkatzlschwoaf написа:
Путката Гаджев пак си изкарал картон. :lol: Бахти "боеца" е този каруцар винаги, да се пусне на ММА.
Да се махат всички от-до от този клуб. Ще си купим плат, фланелки с едно Л на сърцето и да започнем от някакво село да ритаме. Да ходим с приятели, да пием бира и да знаем, че Левски се е съхранил в нас и с нас. И един ден пак ще стигнем върха.
Смърт за всички!

Абе момчета спрете се вече с тази " А " Областна група, а то дори ще е " Б " Областана група! На втората година ще се нароят десет отбора на ЛЕВСКИ във " В " група, а може и в " Б " и всеки ще иска да привлече превържениците на ЛЕВСКИ! Дори съм убеден, че Нашият Отбор ще си остане на село за сметка на някакво недоразумение и другите ще ни спукат от базик! Решението е само едно: Да освободим ЛЕВСКИ от лапите на Майкъл Чорни! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:57 pm 

L.S.F.C._1914 написа:
Някой да знае какво точно се е случило през деня в Студентски? Имало е някакво сбиване между наши и прасета? :smt017

Търкал. 20 наши с тръби срещу 30 свине с ножове и пистолети. 8 ранени, 3 момчета останаха без шалове, а едно момче си загуби мартеницата. :|

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Пламен Крумов е със спукана кост на ръката, аут е за дълго време :ohmygod2

Пламен е може би единствения, който заслужава поздравление за днешното си представяне - на нова позиция, огромен хъс, и довърши мача със счупена костица! Респект!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Проблемът всъщност е, че хората са фенове на Футболен клуб "Левски", нека някой ме поправи ако греша, но в момента има само Професионален клуб "Левски"... Защото организиран Футбол в повече от 3 мача подред играхме последно при Ясен Петров. Ала дори с Дембеле, Жо, Тасевски, не бихме поне един път като хората гадната свинска сган. За сметка на тва те ни лупат с по 3:0 вече 2 пъти за 5 години, а преди не им давахме да дишат. Ех, ако можеше утре да картотекират Гонзо за ЦН, вместо за треньор, меринджей или квото там смята да го сготви безумника с мустаките. Тогава на чорбите нямаше да им се вярва. Щото можеше и сам да ги бие. Божи 86 много иска, ама не може.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:58 pm 
Аватар

Боримиров обаче се е сбил на стадиона, ако са го задържали, това ще му е второ провинение. Вече един път го имаше на стената. Сега май и до 10 дена затвор го заплашва :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:59 pm 
Аватар

Е какво толкова па е направил, освен че го дръпна оня боклук за яката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:59 pm 
Аватар

Kryten написа:
El Hacendado написа:

Абсолютно съгласен. Ще почнат мненията от типа 'Батков ли е виновен, че ония на терена не могат да играят'

Няма да е така..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:00 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Oachkatzlschwoaf написа:
Путката Гаджев пак си изкарал картон. :lol: Бахти "боеца" е този каруцар винаги, да се пусне на ММА.
Да се махат всички от-до от този клуб. Ще си купим плат, фланелки с едно Л на сърцето и да започнем от някакво село да ритаме. Да ходим с приятели, да пием бира и да знаем, че Левски се е съхранил в нас и с нас. И един ден пак ще стигнем върха.
Смърт за всички!

Абе момчета спрете се вече с тази " А " Областна група, а то дори ще е " Б " Областана група! На втората година ще се нароят десет отбора на ЛЕВСКИ във " В " група, а може и в " Б " и всеки ще иска да привлече превържениците на ЛЕВСКИ! Дори съм убеден, че Нашият Отбор ще си остане на село за сметка на някакво недоразумение и другите ще ни спукат от базик! Решението е само едно: Да освободим ЛЕВСКИ от лапите на Майкъл Чорни! :slap

И това как си го представяш да стане! :smt005 :smt005 :smt005

А за В група или селските групи кво да кажем, нима Рейнджърс, Наполи, Фиорентина не ги пратиха да играят на село? Пратиха ги нали така и не се разпаднаха, нима те са по-малки клубове от нас с по-малка фенска маса! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:00 pm 
Аватар

antonatan написа:
Боримиров обаче се е сбил на стадиона, ако са го задържали, това ще му е второ провинение. Вече един път го имаше на стената. Сега май и до 10 дена затвор го заплашва :roll:

Май не се е сбивал, а само е усмурявал една свиня. Поне от това видео само това се вижда http://www.videonews.bg/novini/video/sled-scandal-borimirov-svalia-na-stola-fen-na-cska-pri-pobednia-gol-za-chervenite

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:01 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е какво толкова па е направил, освен че го дръпна оня боклук за яката.

Тъпите журналя не могат да се сетят, че така общо взето му спаси животеца на тоя мизерник с червения халат...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:01 pm 

Дейвид Чукачи написа:
Няма друг купувач,освен Татков.Трети сезон 12ти епизод.Докога ще го гледаме това?

Освен първите 10 минути импулс,нищо смислено нито при нас,нито при свинете.Лудогорец ще ни разкостят с такава игра,дори и селяните от Ловеч ше ни бият с големите ни звезди.

Не е време за революции,но Сухия не може да е треньор повече.За мен дори Вили ше свърши повече работа,Гочето,Кокала - трябва някаква промяна,но не кардинална.Ако и Гонзо се върне ше си върнем духа

И най-важното сега,сега е повече важно отвсякога - да спрат тия дразнения от НКП и тръста,които съм само форумен свидетел и всички фенове да застанем зад Левски,но Сухия да си ходи към Монтана,Гоце Делчев и производните,не е треньор за Левски.В същото време на кафе да се повдигне въпроса защо оставаме без въздух и защо не можем да натиснем трайно 50 минути отбор с човек по-малко?????

Как пък реши, че резакспор и селото ще ни разкостят! Нашия отбор е необигран и така влезе в първенството! Зовеш за нови промени, но от такива сме на това дередже! Спрете се бе хора! Днес нашите ми харесаха много! Питам отново: чорбата заслужаваха ли трите точки? И с какво ги заслужиха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:04 pm 
Аватар

Жалко за Боримиров, щеше ми се пак му видя снимката до тази на Хипнотика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:04 pm 
Аватар

Сега последно какво е станало в ложите, щото Байрам Ушев удари ебати спринта до там, ако има някой пребит чорбар съм доволен, ако го е пребил Борето още по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:05 pm 
Аватар

Е това е станало. Нищо и половина. Аз си помислих, че някой е тръгнал да шамари Батков, ама уви.

Прикачени файлове:
borimirov.zip [13.05 MiB]
260 пъти

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:06 pm 

We_Are_Levski! написа:
Levskar67 написа:
Oachkatzlschwoaf написа:
Смърт за всички!

И това как си го представяш да стане! :smt005 :smt005 :smt005

А за В група или селските групи кво да кажем, нима Рейнджърс, Наполи, Фиорентина не ги пратиха да играят на село? Пратиха ги нали така и не се разпаднаха, нима те са по-малки клубове от нас с по-малка фенска маса! :smt005 :smt005 :smt005

Добре се смееш, но от отборите, които си посочил, единствения такъв отбор от национално значение е рейнджърс и той вече си има дубликат! Останалите отбори, които си посочил не са от ранга на ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:07 pm 
Аватар

блиц :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:09 pm 

Kryten написа:
Е това е станало. Нищо и половина. Аз си помислих, че някой е тръгнал да шамари Батков, ама уви.

А т'ва Баждечето ли е зад прасето, или се бъркам :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Добре де, качих го клипа във форума и махнах линка.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Левскар67 не ми отговаряш на постовете? Неудобно ли ти е? Чувстваш се изваден от комфорт зоната която си си изградил? Какво е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:10 pm 
Аватар

Синя окупация, песничките бяха приспивни, щото бяха само ЗА Левски ли? Веднъж изпяхме "По пример от Москва" и "Чорбари прости" и два пъти се даде тон за "смърт за сектор гей". Заради това ли бяха приспивни? Всичко друго напиши, но недей да обиждаш песните ни, идиоте!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]