forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:40 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Този мач отиде! При това положение, с кого ще играем другата седмица или още не е ясно, че тази система " Бергер " ми е мътна Индия?

С днешния съперник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:40 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Този мач отиде! При това положение, с кого ще играем другата седмица или още не е ясно, че тази система " Бергер " ми е мътна Индия?

Пак с [b]тях [/b]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:41 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Първо свинете не са ни ебали по трибуните въпреки, че бяха повече в сектора им, а защо бяха повече да си отговорим ние левскарите, смърт за всички паразити, които живуркат в любимият ни отбор, от първия до последния и си вдигнете малко главите, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО МНОГО ДОБРЕ!!!

Шмитц не си прав...това, което се случи днеска е позор...даже не е срам...а нещо много повече. И майната й на загубата. Тук ми пишат хора на по 45...50 години, че са плакали за първи път в живота си...те са изгонени от стадиона буквално....една шайка са превзели сектора и се разпореждат, както им е изгодно....в на тях им е изгодно с тара....защо това не го признаем? За собственото си его са готови да заплашват и да бият....ми как да сме повече от турците? Това не го ли проумявате????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:41 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?
Никой не го подкрепя това ръководство. Някои хора сте много активни във форумите, а ако бяхте по-активни на живо, можеше и някаква файда да има. Някакви разбирачи денонощно само храчат по хора, които не познават, ама после що не им изразявали позицията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:42 pm 

Синя Окупация написа:
Тези от НКП за какви се мислят ?!

НЕ ИСКАХА ДА ВИКАР ПРОТИВ БАТКОВ, ПРОСТО НЕ ИСКАХА

Тоя неадекватник с мегафона по 20 мин ми баеше някакви бози,а после пита що не пееме !

Половината ни песни не ги изпяхме,пълна гавра и на трибуните !

:ohmygod Каква песен да изпеем, като след първия куплет 90% спират да пеят тотално. Ние едно скандиране не можехме повече от 1 път да го повторим като хората. "Тоя неадекватник", както го наричаш, каза да пеем докрая на мача, а после, който иска да си изразява каквато иска позиция спрямо батков и пр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:43 pm 
Аватар

аз затова участвах в "баталните" сцени в ложата на А
дееба и боклуците дееба
заканвам се на 2 свине - те си знаят кои :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:44 pm 
Аватар

Плювайте по батков,плювайте по балерините,но тези,които не бяха на стадиона,може би без хората от провинцията ,да мълчат затова,че в г имаше повече хора.Затова сме виновни само ние.Нека да ни е за урок и да не го допускаме за втори път.Избършете нослетата,вдигнете главите и само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:
Синя Окупация написа:
Тези от НКП за какви се мислят ?!

НЕ ИСКАХА ДА ВИКАР ПРОТИВ БАТКОВ, ПРОСТО НЕ ИСКАХА

Тоя неадекватник с мегафона по 20 мин ми баеше някакви бози,а после пита що не пееме !

Половината ни песни не ги изпяхме,пълна гавра и на трибуните !

Що не си биеш една злобарка и не си лягаш па ти бе.

Кратуне, нека всеки си каже болката...защо го гониш и ти? Може да не е прав, но поне си казва мнението...нещо забравено в левскарската ни общност..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Цитат:
Така е,Батков е главния виновник,на мен последната надежда ми е да стане чудо и "нещо" да купи ПФК Левски.Но и ние си имаме вина,не бе оказан натиск на мустака,когато трябваше 2008 10май и 2009 20 септември,а мен ме е срам,че бях част от шайката хрантутници живееща на гърба на Левски и съм се псувал с форума,за да ги/ни защитя....Сега помъдрял разбирам,че ние сме едни от виновниците да сме на този хал,осигурявайки комфорт на Батков.Душата ми няма покой от няколко месеца защо се продадохме за една охранителна фирма,автобус,зала и правата за артикули.Сега ми е по-леко на душата,но дано изкупя греховете си.

Получих го на ЛС :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:45 pm 

Никой никого не бие в сектора. Никой нищо не е завзел. Ако се направи нещо - качулки, наркомани, вредители. Ако не се прави нищо - платени, хора на Батков. :ohmygod Ако показвахте поне 5% от ентусиазма си тука на стадиона, нещата щяха да са други.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:46 pm 
Аватар

След това което ВАИ Е постнал смятам, че темата е приключена!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:47 pm 
Аватар

Kryten написа:
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?
Никой не го подкрепя това ръководство. Някои хора сте много активни във форумите, а ако бяхте по-активни на живо, можеше и някаква файда да има. Някакви разбирачи денонощно само храчат по хора, които не познават, ама после що не им изразявали позицията.

Това ти е запазената реплика обаче.. Именно, познаваш ли ме лично, че да ми казваш, че храча по форуми само те питам? :smt006 Заеби, изнервени сме всички, ама не е редно това, което се случва и не знам как може да го отричаш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:48 pm 
Аватар

Гледал съм слаби футболисти. Гледал съм и слаби футболисти със слаб треньор. Ние нямаме такива. Това което имаме на терена и в ръководството са еничари. Този мач(както и последните няколко) ТЕ не искаха да бият. Ще центрират срещу висок вратар, ще си подават в наказателното докато не я загубят, ще ритат топката все едно ритат шише на земята, ще се борят за висока топка там където нямат ръст. Това не са слаби футболисти. Това са еничари - продажни и гнусни. В тоя мач последния фактор за резила бяха съдиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:49 pm 
Аватар

Да, няма проблем това което трябва да ни обединява, да казва "ми оправяйте се както можете след мача" и "всеки си има позиция"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:50 pm 
Аватар

niquetamere написа:
Никой никого не бие в сектора. Никой нищо не е завзел. Ако се направи нещо - качулки, наркомани, вредители. Ако не се прави нищо - платени, хора на Батков. :ohmygod Ако показвахте поне 5% от ентусиазма си тука на стадиона, нещата щяха да са други.

Айде бе....ние сме слепци...още нещо щях да напиша...но е излишно.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:53 pm 
Аватар

Чудя се откъде изпълзяват толкова путки в тоя форум след загуба на Левски? Имате празник, бе, пийнете по едно и направете хубава свирка на любимия си човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:53 pm 
Аватар

Сухия още ли не е подал оставка? Смърт за тов педераст!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:54 pm 
ШахматистО написа:
Да, няма проблем това което трябва да ни обединява, да казва "ми оправяйте се както можете след мача" и "всеки си има позиция"...

Да, нека свърши мача, па после си викайте против батков :strkstrk Мога да викам против него в автобуса на връщане, вкъщи, пред чистачката, това ще има голям ефект и батков ще се почувства засегнат, сигурен съм :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:55 pm 

Още не може да ни откаже мустака, но тоталната апатичност и кроткост на сектора към случващото се може и да успее да ни откаже. Засега мълчанка... Не се чудете защо сме тихи...

Преди си говорехме как сме сган, как нямаме никаква организация, много вожд, малко индианец. Всички искахме краисив артикули, красив сектор Б, мощно пеене в синхрон. Много се направи, тея неща вече ги има. Че и отгоре! Но изглежда платихме цена...

Съжалявам, това не е моя сектор, както това не е Левски на моя живот. Не е до загуба, не е до некъв мач с жалките свине. Но я няма спонтанността, няма я вече искрата, емоцията, мизериите и свинщините. Всичко е някак... официозно... Това не сме ние... Поне не бяхме...

Всеки си има право на мнение, моето го пиша сега и наистина, дайте да погледнем и от гледната точка на другите. Има причини да сме малко и тихи и вероятно не само липсата на точки, победи и голове са причаната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Чудя се откъде изпълзяват толкова путки в тоя форум след загуба на Левски? Имате празник, бе, пийнете по едно и направете хубава свирка на любимия си човек.

Какво точно имаш предвид?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:57 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
Гледал съм слаби футболисти. Гледал съм и слаби футболисти със слаб треньор. Ние нямаме такива. Това което имаме на терена и в ръководството са еничари. Този мач(както и последните няколко) ТЕ не искаха да бият. Ще центрират срещу висок вратар, ще си подават в наказателното докато не я загубят, ще ритат топката все едно ритат шише на земята, ще се борят за висока топка там където нямат ръст. Това не са слаби футболисти. Това са еничари - продажни и гнусни. В тоя мач последния фактор за резила бяха съдиите.

Така като Ви чета тук еничари има и в сектора, или греша?
Да давам ли дефиниция за думата еничар.

Последна промяна Yan на Съб Мар 08, 2014 9:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:58 pm 
Аватар

Единственото хубаво нещо от днес :levski

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

RIOT написа:
Сухия още ли не е подал оставка? Смърт за тов педераст!

:ohmygod2
Как може да му пожелаваш да умре? Не е виновен той ,че е слаб треньор. Виновен е тоя дето го е сложил там...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Това ми е към 40-тото дерби на трибуните, по-болно не ми е било никога след мач с тях! А това, че бяха видимо доста повече от нас на трибуните не го бях виждал никога! СРАМ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:59 pm 
Аватар

Благодаря ти за мнението, надявам се просто метафоризираш...да....всички сме превъзбудени, но е кофти да виждаш хора Левскари да плачат днеска....поне това да ни даде повод за размисъл, то че няма да има празник е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:59 pm 
Аватар

ICF написа:

:smt005 Сваля те

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:00 pm 
Аватар

Факт :!:

Кур за мрънкачите и за тия къде много се обясняват, кой, кво, що... И по-полека с определенията към някои, хора, които си скъсват гъза да приличаме на нещо, да имаме някъв модерен вид във всяко едно отношение, на стадиона и извън него. Щото тука половината мрънкалници, ако не и всички, през живота си не са зели един шал, не са участвали в една хореография, но дават акъл кое как трябва да става. Аман от мрънкалници! :smt006 Като не ви кефи, се хванете и го направете по-добре! Кур за интернет писачите! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:00 pm 

Момчета и момичета,положението е доста трагично,и все пак искам да помоля ако може да не се карате и делите на качулки и наркомани и т.н.Деленето прави усещането още по гадно.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.Кой какъв е в живота няма значение.Кой се е продал/и дали се е продал/ няма значение.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.За мен са виновни само и единствено ръководството и путките на терена.Публиката на Левски няма как да но си вина за загубата.Публиката на Левски е най великата публика в България и това никога няма да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:01 pm 
Аватар

Levskar69 написа:
Знаеш как е ... написа:

Така като Ви чета тук еничари има и в сектора, или греша?
Ди давам ли дефиниция за думата еничар.

Има, факт е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:01 pm 

ICF написа:

Това- :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]