forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:19 pm 

Написах 15 поста и ги изтрих,не знам какво да кажа.Чувствам се ужасно.За пръв път ми идва да пребия собствения си отбор.Винаги съм вярвал,че е моментна слабост или лош късмет,но това днес си беше симулативна игра.
И да,ОБВИНЯВАМ само и единствено путките със сини екипи,защото доказаха колко много "не могат" да играят.
Оттук нататък каквото и да стане аз няма как да симпатизирам на тези отрепки.
ЛЕВСКИ е моят отбор и винаги ще го подкрепям,но хората,които са там в момента са буквално мъртви за мен.
САМО ЛЕВСКИ и дано дойдат по-добри времена.

Последна промяна Stahlgewitter на Съб Мар 08, 2014 8:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

targovishte написа:
incheto_1914 написа:
Да, разбира се, всичко е конспирация, цайтгайст, кемтрейлс, масони и т.н.

Викаш, нормално е свинете да ни ебат, където ни хванат и с човек по малко...вече 4 мача да не можем да им вкараме гол.....да сме по малко от турците на стадиона...да ни надвикат...и това не е конспирация...а гадни и ебани факти от днеска.....и за това няма виновни, щото тара е незаменим, а зад него по случайност са едни честни охранители на левскарката идея..... :wink:

А ти на стадиона беше ли, щото колкото и жалки да бяхме откъм пеене, оншя курви пак пееха само за победа и та след края на мача. Аре да сме маллко обективни. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не мога да разбера какво се промени на почивката, защото първото полувреме бях сигурен, че ще ги качим на резултат свинете, а второто..... Не знам какво се е случило в съблекалнята.

Върнете се в началото
 Профил  

vasilkooo написа:
niquetamere написа:
Е днешния мач беше ера! На терена 22ма бездарници, на трибуните свинете повече, а ние жалки до неузнаваемост.

Аз бях в А и последното, което видях беше жалък сектор Б :smt006 Свинете преди края на мача се обадиха точно 3-4 пъти. :smt006

Не казвам как са се представили свинете, а че нещата в сектора бяха доста зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:21 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
А ти на стадиона беше ли, щото колкото и жалки да бяхме откъм пеене, оншя курви пак пееха само за победа и та след края на мача. Аре да сме маллко обективни. :smt006

Пееха и по време на минутата мълчание...

The Blue написа:
Не мога да разбера какво се промени на почивката, защото първото полувреме бях сигурен, че ще ги качим на резултат свинете, а второто..... Не знам какво се е случило в съблекалнята.

Сухия е дал указания :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:22 pm 
Аватар

Ушев поне да беше влязъл в сектора им да изпочупи тая гняс :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:23 pm 
Аватар

КУР ЗА НКП, КУР ЗА ВСИЧКИ

ОНИЯ ТУПАН МИ ОБЯСНЯВА НА МЕГАФОНА,ЧЕ АКО СМЕ ИСКАЛИ ДА ВИКАМЕ СРЕЩУ БАТКОВ,ДА ГО ПРАВИМ ПОСЛЕ

И МИ ПЕЕ ПО 30 МИН НЯКВА ПРИСПИВНА ПЕСЕН,ПОСЛЕ ЩО НИКОЙ НЕ ПЕЕ

МАМКА МУ,КАКВО ДОЖИВЯХМЕ

ПРАСЕТАТА НИ ЕБАТ И НАТРИБУНИТЕ И НА ТЕРЕНА, 4 МАЧА НЕ МОЖЕМ ДА ИМ ВКАРАМЕ НА ТЕЯ УРОДИ

ТОЯ ТУРЕ,ЗАЕДНО С КОПЕЛЕТО,ГЕНКОВ,МАКРИЕВ,БОЖИНОВ,БРУ ДА СЪБЛИЧАТ ФЛАНЕЛКИТЕ И ГОЛИ ДА СИ ЗАМИНАВАТ

БЕСЕН СЪМ,СМЪРТ ЗА ДЕБЕЛАКА,СМЪРТ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:24 pm 
Аватар

А съдията беше ебати неадекватника. Вдигаше картон за всичко :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:24 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
targovishte написа:
incheto_1914 написа:
Да, разбира се, всичко е конспирация, цайтгайст, кемтрейлс, масони и т.н.

Викаш, нормално е свинете да ни ебат, където ни хванат и с човек по малко...вече 4 мача да не можем да им вкараме гол.....да сме по малко от турците на стадиона...да ни надвикат...и това не е конспирация...а гадни и ебани факти от днеска.....и за това няма виновни, щото тара е незаменим, а зад него по случайност са едни честни охранители на левскарката идея..... :wink:

Какво значение има за какво са пяли турците? Говорим за факти...и това всички го видяха.....задай си въпроса, защо и кой ни докара до това положение.....аз не съм за една загуба на терена....но загубата на трибуните ми идва в повече....и за това си има причина умнико..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:25 pm 

Ударих си една чикия и премислих,просто проблема не е само в мустака,а по цялата верига
:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:27 pm 
Аватар

Съдията да го оставим на мира, червения на Галчев нали се сещате колко често се свири в такова дерби. Да, абсолютно чист картон, но тоя тип извади топки да го покаже. Няма конспирация, проблема е един и го знаем всички.Никой не ни е заклал и прочее глупости, освен Бататюрк естествено.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Един мач ..майната му....ма от 2007г. само надолу
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Браво, всеки се изказа къде са ни грешките в "играта", кой трябва да се маха, смърт наляво-надясно :smt024
А защо не се вдигнете да идете на стадиона?! :smt115 Да си Левскар е привилегия, но и много повече отговорност, особено в навечерието на сто годишен юбилей. Лесно е да се мишкарства и да се раздават присъди, но само и единствено ние сме си виновни за случващото се. батков - курво се подхваща от 100 човека така ли го махаме ?!
Нямало алтернатива, ами всеки божи ден комунистите и медиите това втълпяват на простия българин и стадото си знае, че такава си му е съдбата и нищо не може да се промени :smt115 Колко удобно само...
Нека да си пълним СТАДИОНА, не само Сектора, пък тогава да видим дали путките ще се мърдосват и дали няма да се насират, че след мача може да са с кирки в колите :smt023
"Всичко се състои в нашите задружни сили." Левски трябва да е кауза за всеки поне тази година, путките на терена са преходни, нас историята ще помни :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:28 pm 

Добре де, чета ви коментарите и не мога да повярвам на написаното! :smt012 Плюете Сухия, защо? :smt017 Комунистическия изрод Батков да си ходи, ДА! Но защо Здравков? :smt017 Той ли е виновен, че смениха Йоканович по средата на сезона, опитаха се да сложат петев ( прашката ) и от няма и кой го насадиха на пачи яица? :smt017 Той ли е виновен за уволнението на Ицето и Мариян? :smt017 Той ли е виновен за закъснялата селекция и подготовка ( защото някъде пишеше, че сме започнали подготовка на 12 януари, заради икономии )! Хаиде малко по-обективно! Днес идеите на Сухия бяха много умни и ако беше влязло поне едното положение на Туре или Божи, щяхме да ги скапем от бой! чорбетата знаеха, че сме притиснати до стената и играеха на контри! Ако бяхме спечелили, като тях нямаше ли да ви пиперижи малко? :smt012 Според мен си играхме добре, а това няма начин да не се възнагради от ГОСПОД! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:30 pm 
Аватар

Няма верига а пирамида на върха на която седи мустакатия боклук! В нашият случай народната поговорка, че рибата се вмирисва от главата е вярна. Ако може някак да се заключат всички теми и да остане само темата БАТКОВ вън ще е чудесно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:30 pm 
Аватар

Тези от НКП за какви се мислят ?!

НЕ ИСКАХА ДА ВИКАР ПРОТИВ БАТКОВ, ПРОСТО НЕ ИСКАХА

Тоя неадекватник с мегафона по 20 мин ми баеше някакви бози,а после пита що не пееме !

Половината ни песни не ги изпяхме,пълна гавра и на трибуните !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:32 pm 
Аватар

СРАМ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:32 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Добре де, чета ви коментарите и не мога да повярвам на написаното! :smt012 Плюете Сухия, защо? :smt017 Комунистическия изрод Батков да си ходи, ДА! Но защо Здравков? :smt017 Той ли е виновен, че смениха Йоканович по средата на сезона, опитаха се да сложат петев ( прашката ) и от няма и кой го насадиха на пачи яица? :smt017 Той ли е виновен за уволнението на Ицето и Мариян? :smt017 Той ли е виновен за закъснялата селекция и подготовка ( защото някъде пишеше, че сме започнали подготовка на 12 януари, заради икономии )! Хаиде малко по-обективно! Днес идеите на Сухия бяха много умни и ако беше влязло поне едното положение на Туре или Божи, щяхме да ги скапем от бой! чорбетата знаеха, че сме притиснати до стената и играеха на контри! Ако бяхме спечелили, като тях нямаше ли да ви пиперижи малко? :smt012 Според мен си играхме добре, а това няма начин да не се възнагради от ГОСПОД! САМО ЛЕВСКИ! :levski

ТИ ЕБАВАШ ЛИ СЕ?!?!? Нали той ги тренира? АКО било влезнало положение и АКО вятъра духал в обратна посока И АКО нападахме на другата врата. Сухия е тотално некадърен и неподготвен с идеи отпреди 20 години ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:33 pm 
Аватар

Първо свинете не са ни ебали по трибуните въпреки, че бяха повече в сектора им, а защо бяха повече да си отговорим ние левскарите, смърт за всички паразити, които живуркат в любимият ни отбор, от първия до последния и си вдигнете малко главите, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО МНОГО ДОБРЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:34 pm 
Аватар

Сухия е жалко човече скъсало с реалноста. Няма какво да го коментираме!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Синя Окупация написа:

Тоя неадекватник с мегафона по 20 мин ми баеше някакви бози,а после пита що не пееме !

Що не си биеш една злобарка и не си лягаш па ти бе.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Levskar67 написа:
Добре де, чета ви коментарите и не мога да повярвам на написаното! :smt012 Плюете Сухия, защо? :smt017 Комунистическия изрод Батков да си ходи, ДА! Но защо Здравков? :smt017 Той ли е виновен, че смениха Йоканович по средата на сезона, опитаха се да сложат петев ( прашката ) и от няма и кой го насадиха на пачи яица? :smt017 Той ли е виновен за уволнението на Ицето и Мариян? :smt017 Той ли е виновен за закъснялата селекция и подготовка ( защото някъде пишеше, че сме започнали подготовка на 12 януари, заради икономии )! Хаиде малко по-обективно! Днес идеите на

ТИ ЕБАВАШ ЛИ СЕ?!?!? Нали той ги тренира? АКО било влезнало положение и АКО вятъра духал в обратна посока И АКО нападахме на другата врата. Сухия е тотално некадърен и неподготвен с идеи отпреди 20 години ...

:lol: Явно не си му чел другите творения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:35 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
...

Че той ли се назначава ?! ..
Нали си има МУСТАК, който гo назначава ... :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:35 pm 

Синя Окупация написа:

Стига си мрънкал бе. Кой ти запуши устата да не пееш и викаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:36 pm 

Себастиан написа:
Levskar67 написа:
Добре де, чета ви коментарите и не мога да повярвам на написаното! :smt012 Плюете Сухия, защо? :smt017 Комунистическия изрод Батков да си ходи, ДА! Но защо Здравков? :smt017 Той ли е виновен, че смениха Йоканович по средата на сезона, опитаха се да сложат петев ( прашката ) и от няма и кой го насадиха на пачи яица? :smt017 Той ли е виновен за уволнението на Ицето и Мариян? :smt017 Той ли е виновен за закъснялата селекция и подготовка ( защото някъде пишеше, че сме започнали подготовка на 12 януари, заради икономии )! Хаиде малко по-обективно! Днес идеите на

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:36 pm 
Аватар

Сам ли да пее против Батков? Докато има фенове на хранилка така ще е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:38 pm 
Аватар

По - зле се чувствам отколкото след 0:3. Такова бездушие никога не е било, 4 мача не можем да отблежим гол на чорбата. 30 минути с човек повече, вместо да не минат центъра играем атака за атака. :ohmygod Следващата седмица не ми се мисли каква трагедия ще е на терена и на трибуните след тази помия днес.

Последна промяна mech0 на Съб Мар 08, 2014 8:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:38 pm 
Аватар

Себастиан написа:
Levskar67 написа:

Чел съм ги и сме спорили.. Въпроса е, че треньора ни е скаран с футбола буквално ;) Нашите за 3 пореден мач да сипят топката и даже да нямат сила да я пратят до наказателното си е скандално..

Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:39 pm 

Този мач отиде! При това положение, с кого ще играем другата седмица или още не е ясно, че тази система " Бергер " ми е мътна Индия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:40 pm 
Аватар

Синя Окупация написа:

и на тебе да ти се плаща и ти няма да искаш....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]