forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 1:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:49 pm 
Аватар

Сериозно ли има хора, които обсъждат играта, треньорите, играчите? Първото сме играли добре, ама после не знам си кво. Абе хора, разберете, че докато мустакатият тумор е в отбора ще е все така...

Sent from my AT10-A using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Бесен съм на всичко, няма да коментирам, за да не ми скочат разбирачите :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

iSSigy написа:
targovishte написа:
Смърт бееее...друго няма.....

Гонзо...не идвай в това блато....всичките от тара, до нкп вън бе....

Тва пък защо?

малко по-надолу съм написал. дори съм използвал сууупер лека изразна форма, дори не ми се
влиза в обяснение...защото там има повече гнусотия отколкото дори и около мустака

Последна промяна durtaka на Съб Мар 08, 2014 7:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:50 pm 
Аватар

Някой има ли някакви предположения защо не започна Чмовш вместо коПелето? Не му е за първи път на този, отделно в интервюто си пред стадиона едва ли не обвини съдията за загубата заради това, че много накъсвал мача, и изхленчи само едно "Е добре де, всеки прави грешки".
Всеки прави грешки, ама ти много ги повтаряш едни и същи, и все фатални. Нагъл си и безотговорен! Вън!!!
Само да отбележа - при едно центриране в края на второто полувреме имаше два повода за дузпа - дърпане за ръката на Макриев и игра с ръка на защитник на цура 2 секунди след това. Ако това се бе случило на тях, тройчо щеше да се насере.
Поклон пред Сектора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:50 pm 
Аватар

Чакаме авторитет,който може да накара тия момчета да го гледат с респект в очите и хем да търчат като изоглавени,хем да имат идея за тактика,постройка и игра.

Сухия не е човека.Гонзо,Кокала,Дани Боримиров,Гочето,Люпко,Мъри - да се врътнат както си искат като треньор и директор с "цялата спортно-техническа власт върху себе си".

Мариан Христов днес беше съкрушен на влизане - питат го кво ше правиш сега,а той "Ами имам си жена и деца,живота продължава",не бе във футболен план - "Ами ще обикалям по отборите,явно още нещо не съм се научил"Гоним шампион от Бундеслигата!!Пращаме го във 6та глуха,както и Ицо Йовов.И никой не говори за това - Следващият моля!

Последна промяна Дейвид Чукачи на Съб Мар 08, 2014 7:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:52 pm 
Аватар

targovishte написа:
iSSigy написа:
targovishte написа:

Тва пък защо?

Бог ни наказва, защото има търговци в храма....какво още не ти е ясно????
Веднъж да сме на едно мнение :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:52 pm 

време му е да се маха..не стига, че миналия сезон продаде титлата в последния мач срещу Славия и сегашният резил..до кога ще търпим!? ( ако някой си мисли,че тва което стана в мача със Славия е случайно е далеч от истината )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:54 pm 

Да, разбира се, всичко е конспирация, цайтгайст, кемтрейлс, масони и т.н.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:58 pm 
Аватар

targovishte написа:
iSSigy написа:
targovishte написа:

Тва пък защо?

Бог ни наказва, защото има търговци в храма....какво още не ти е ясно????

:smt023
Стигнахме дотам прасетата да са повече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 7:59 pm 

Този съдия се насра сериозно, защото е глупак! И май продължава да го прави и след мача! Абсолю
тна шматка! До първия чеврвен картон си свири мача перфевктно! След това всички спорни ситуации бяха в полза на чорбарите! Всичко започна от " приятелския разговор " с тройчо, малко преди червения картон, който нямаше как да не даде! След това свирката беше само в тяхна посока и това не може да е нормално! А накъсването на играта в края на мача беше смехотворно! Беше ясно, че ще изгони човек от ЛЕВСКИ! Ако мача го свиреше чужденец си го вземахме без проблем! Глупостта на Пелето ( много добър до тогава ) си беше извънземна! Сгреши, сгреши, никой няма да те обеси, ако вкара! Остави го! И да вкара, поне щяхме да сме с човек повече, но можеше и да не вкара, а тогава щяхме да ги бием, а и щяхме да останем с човек повече! чорбетата направо се измъкнаха и спечелиха абсол
тно незаслужено! С какво заслужиха тази победа? :slap С късмет и със съдийско подпиране! С това! Въпреки плювките, които ще започнат, аз съм доволен от играта на ЛЕВСКИ! Гордея се с тях! Не са обиграни, но надиграха чорбата! Ясно е, че титлата отиде на кино, но можем да обиграваме отбор в шампионата за мачовете за купата, където е нашия шанс! Знам, че за играч на мача ще изберат някакво прасе, което ще е направо смешно! Но това не ме интересува! По-добрият, по-интелигентният, по- агресивният и по-добре играещ отбор в мача беше ЛЕВСКИ, независимо, какво ви говорят, изключително " независимите " медии! Най-добри от нашите бяха Туре, Гаджев, Старокин, Мюлдер, Крумов и Пелето ( въпеки гафа ), а най-слаби Божинов, Бастос ( едно момченце ми се смееше преди мача и твърдеше, че само те двамата можели да измислят нещо, но се оказах прав, че двамата са много класни, имат голямо желание да си възвърнат формата, но са далеч от истината! :smt012 ) Това беше голямата грешка на Здравков, вярата, че двамата ще измислят нещо заради изключителните си качества! По-добре беше да си играе Макриев, а зад нападателя Б. Цонев, както беше в Разград! Това за Туре, като ляв външен халф и Старокин, като вътрешен беше много умно и сполучливо решение, мисля, че така трябва да играем и в сряда! Пак така 4-4-1-1, но двамата човека напред да са Борко Цонев и Макриев! А най-важното е: САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна Levskar67 на Съб Мар 08, 2014 8:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:02 pm 
Аватар

За купата ги отстранихме по същият начин по който ни биха днеска.С късмет и донякъде със съдията.Не се ядосвайте за играта , тя от години е такава...а за мъже да не говорим.

Последна промяна bate sasho на Съб Мар 08, 2014 8:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:03 pm 
Аватар

Да еба и съдията, по добре да не беше гонил прасето, играхме по-добре 11 срещу 11. С риск да иззема функцията(за разбор) на
Levskar67, май е по-добре без таран. С двама пък, трагедия :ohmygod2

Левски ще пребъде. Независимо от некадърниците, които го ръководят. :smt026

Последна промяна THE BLUE BEAST на Съб Мар 08, 2014 8:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:04 pm 
Аватар

Айде стига с това подпиране. Кое ни попречи, да ги натиснем, когато бяхме с човек повече? Кое кара копеленцето да меша в наказателното ни поле? Много добре си знаем и Сухия и отбора, за да обвиняваме другите. Срещу слагия и буферите пак ли рефера ни беше виновен? :smt006 Приемайте загубите достойно, баси, не като свинята тройчо....

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:04 pm 

Е не заслужавахме да загубим, да му еба майката и прокоба :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:05 pm 

bate sasho написа:
За купата ги отстранихме по същият начин по който ни биха днеска.С късмет и донякъде със съдията.Не се ядосвайте за играта , тя от години е такава...а за мъже да не говорим.
Не се заблуждавай от втория мач за купата! Той беше труден за нас и лесен за тях! Защото първия мач беше завършил 0-0 и при техен гол нашия шанс за напред, ставаше изключително труден! Затова и играхме внимателно! За съдийската помощ изцяло не съм съгласен, дай факти! :smt012

Последна промяна Levskar67 на Съб Мар 08, 2014 8:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:05 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

масони брато

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:07 pm 
Аватар

Цитат:
Ilian Stoyanov:Сега гълъба,врабчето,гаргата и другите да търсят нов треньор!!!!
Но първо да ни питат нас,феновете!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:07 pm 

Е днешния мач беше ера! На терена 22ма бездарници, на трибуните свинете повече, а ние жалки до неузнаваемост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:08 pm 
Аватар

Следващата седмица сериозно мисля да им пея на дербито. Бих метнал идеята на НКП да бойкотираме като цяло мача и да няма нито един левскар по трибуните. Бойкот на дерби ще има доста сериозен отзвук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:09 pm 
Аватар

Двете неща които обобщават колко зле сме наистина са че:
1.Нямаме гол 4-ти пореден мач срещу свинете + 30 минутно продължение ако щете.
2.От 20 и не знам колко години не сме имали 2 загуби за 1 сезон срещу тия палячовци.
Извода е ясен за съжаление... :?

И все пак, Левски докрай! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:10 pm 

niquetamere написа:
Е днешния мач беше ера! На терена 22ма бездарници, на трибуните свинете повече, а ние жалки до неузнаваемост.

Аз бях в А и последното, което видях беше жалък сектор Б :smt006 Свинете преди края на мача се обадиха точно 3-4 пъти. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:11 pm 
Аватар

Четвърто дерби не можем да вкараме гол, изпускаме готов мач по най-идотския начин... Има ли смисъл въобще да коментираме... :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :smt012 :smt012 :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:12 pm 
Аватар

Алооу, 67ми, слез на земята. Господ слиза между смърните...Съдията няма да я вкара.

Последна промяна Yan на Съб Мар 08, 2014 8:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:13 pm 
Аватар

А , защо курвенските ни медии , не казват нищо за дузпата на Генков при играта с ръка на Попов , а една секунда преди това и за задържането на Макриев ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:13 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
......

:o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:15 pm 
Аватар

Абе какви дузпи, какви съдии? Вие луди ли сте бе? Цял мач играем с човек повече и не можем да направим елементарен натиск! Ние не можем да си подадем топката точно бе! Какви тактики, какви треньори, какви съдии, какъв късмет?! Батков докато е начело на този отбор нищо хубаво не ни чака. Аз никога не съм виждал по-жалък футболен тим. Никога! Тва да си с човек повече и да не водиш с 3:0 на почивката е престъпление. Смърт за тебе Батков! Боклук жалък! Накара цяла България да страда заради теб мръсен боклук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:15 pm 

Insomnia написа:
Следващата седмица сериозно мисля да им пея на дербито. Бих метнал идеята на НКП да бойкотираме като цяло мача и да няма нито един левскар по трибуните. Бойкот на дерби ще има доста сериозен отзвук.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Викаш, нормално е свинете да ни ебат, където ни хванат и с човек по малко...вече 4 мача да не можем да им вкараме гол.....да сме по малко от турците на стадиона...да ни надвикат...и това не е конспирация...а гадни и ебани факти от днеска.....и за това няма виновни, щото тара е незаменим, а зад него по случайност са едни честни охранители на левскарката идея..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:18 pm 
Аватар

bate sasho написа:

Съгласен, днес съдбата си взе това, което ни даде в мачовете за купата. Иначе имаше желание, но нямаше някои други важни неща. Повтарям се, но загубихме готов мач и то по най-балъшкия начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 8:18 pm 

Никога не съм се чувствал толкова зле. След този мач тия мърши на терена ми отнеха всичко положително. Толкова чутовна некадърност и бездарие на едно място не съм виждал. След помията, която ни предоставиха срещу Локомотив София, да не си вземат и 1% поука и да повторят същото упражнение и сега е недопустимо. 90 минути безидейна и неадекватна игра. Всяка шибана топка минава през крилата и завършва със скапано центриране, което в 50% от случаите отиваше на главата на футболист на турците, а в другите 50% нямаше силата дори да стигне по въздух до някого. Не мога да си обясня как е възможно Левски София да стигне до тук. Дори средняците побеждават по-често от нас и имат повече мисъл в играта си. :ohmygod И на всичкото отгоре даваме и последните си пари само и само да подкрепим тия путки, а те от своя страна ни се изсират в устата за пореден път. :ohmygod

Последна промяна Синя Религия на Съб Мар 08, 2014 8:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]