forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 3:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 3:22 pm 
Аватар

А не може ли хем клубът да се управлява кадърно и да има успехи, хем да има силен сектор? Нужно ли е да се избира?
Дайте да не повтаряме едни и същи грешки отново и отново :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 3:25 pm 
Аватар

Много е лесно да се раздават квалификации за едно или друго особено без да бъдат подкрепени с аргументи и без да се познават детайлите. Аз винаги съм имал по-различно мнение за нещата, но предпочитам да го запазя за себе си, за да не изглеждам смешно в очите на другите. Винаги мога да напиша, че Бойо е педал, но съм го виждал с детето му на стадиона и просто ще изглежда смешно. Освен това малкият има сигурно повече мачове на Герена, отколкото хора като Змея, които се изявяват като големите разбирачи. Мога да напиша, че и някои са повече фенове на евреите от Лондон, отколкото на Левски, но пак ще изглежда смешно.

Докато обаче всички не сме Левскари, а не аз,ти,той,ние,вие и всички Левскари не се обединят, всички каузи според мен са обречени, защото ще има разбирачи като Бойо, които само плюят и малко добри инициативи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 3:27 pm 
Аватар

ТИМ, явно не пускат Гонзо. Шо праимЕ сега Тодоре, да ти еба майката! Кое ще е следващото име, което ще изкараш изпод мустака :batkoff :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 3:33 pm 
Утре като разтресем свинята долна, курвенска и гръмнем 20 пъти с ТИИИИИИМ, любим, единствен на светаа, ще го пуснат :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 4:05 pm 
Аватар

Гадна ситуация, крамоли на всички нива, ПФК, НКП, сега и помежду ни.Но, както е казал народа, "всяко зло за добро". Не си спомням, преди друго дерби да сме отделяли толкова малко внимание на самия мач :cry:
Дано осъзнаят нашите прима балерини, че веднъж и от тях зависи нещо, целия ислямски свят чака да си вземели своето. Тя и лисицата цял живот ходи по коча и чака мъдето му да паднат, ама не става. :lol:

Последна промяна THE BLUE BEAST на Пет Мар 07, 2014 7:01 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 4:13 pm 
Аватар

Въпрос: Желю Станков част ли от тръста?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 4:17 pm 
Аватар

не май

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 4:34 pm 
Аватар

Пак изместваме важните неща а те за Левски като клуб са само 2!!!

И те не са в никакъв случай нито дали ще дойде Гонзо скоро, по-късно или няма да дойде изобщо! Кой ше е нов треньор, какво ше направим в първенството, дали харесвате НКП или не, дали харесвате тръста или не, сектор Б срещу другите фенове и други такива тем подобни глупости за мен!

Важните неща за Левски като клуб в момента са тодАр баткОв и сектор А!

Колко още ще търпим първият и с какво можем да помогнем за второто! Защото сме преди всичко ЛЕВСКАРИ и трябва да се подкрепяме един, друг и да помогнем на нашият любим клуб кой с каквото може! А не само да се кареме един с друг и да позволяваме на разни там хора да ни разделят! Защото тяхната цел е именно това, да ни разделят и владеят като крепостни селяни! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 4:54 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
Утре като разтресем свинята долна, курвенска и гръмнем 20 пъти с ТИИИИИИМ, любим, единствен на светаа, ще го пуснат :bigok

Ти откъде пишеш чуек? :cry: :cry: Храниш ли се добре там? :cry: :cry: :cry: Поне снимка на чичу ади имаш ли си? :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 5:20 pm 
Аватар

Най-вероятно си има. :smt003 Все пак свастиките го преследват и сочат следващата стъпка на делото му, а именно фен-клуб на Левски, в братска Корея. :bigok "LEVSKI SEOUL ULTRA NAZI CASUALS". :bigok Похвално е, че си е взел за домашно и факли, които трябва да се шият и да не спират. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 5:35 pm 
Аватар

Изключително съм разочарован от постовете на Бойо. Не разбирам защо се прави това, кому е нужно :(
Доста неща ме натъжиха, а не съм някаква ранима душица, дето мрънка за щяло и нещяло. Няма да влизам в конкретика, само ще кажа, че такива думи до обединение не водят :|
Оставам в тръста и все още смятам, че е прекрасна инициатива. Дано всички намерим достатъчно разум, за да си мерим приказките и да се концентрираме в работата си за добруването на ЛЕВСКИ!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 5:41 pm 
Аватар

Soul написа:
За съжаление най-големите ми опасения се сбъдват. Лошото е, че очаквах това да се случи на дербито....а то започва от сега.....
Браво мустак...браво курво...съсипа всичко де можеше :|

Публиката на Левски е по-сплотена от всякога. Това, че има хора които се опитват да настройват Левскари срещу Левскари, не означава, че има разединение, напротив даже. Пак повтарям ПО-СПЛОТЕНИ СМЕ ОТ ВСЯКОГА! Няма смисъл да си чешем пръстите по клавиатурите, утре всички на стадиона да подкрепиме Левски. Твай :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 6:04 pm 
Аватар

Бойо гледам,че от сутрин вече се налива :bigok Наздраве.Доста глупавичка дискусия се води за кой ли път във виртуалното пространство .Кой какъв е,на живо,очи в очи,всичко друго е пресен цвиг за свине и хонорар за журналя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 6:06 pm 
Аватар

Момчета и момичета, недейте да се отказвате от подкрепа за тръста заради думите на Бойо. Трябва да подкрепим каузата, защото тя е една, колкото и да се опитват някои хора да ни разделят.

А аз наистина не доумявам кому е нужно да се хвърлят квалификации по форуми.

blurrrr написа:
Изключително съм разочарован от постовете на Бойо. Не разбирам защо се прави това, кому е нужно :(
Доста неща ме натъжиха, а не съм някаква ранима душица, дето мрънка за щяло и нещяло. Няма да влизам в конкретика, само ще кажа, че такива думи до обединение не водят :|
Оставам в тръста и все още смятам, че е прекрасна инициатива. Дано всички намерим достатъчно разум, за да си мерим приказките и да се концентрираме в работата си за добруването на ЛЕВСКИ!
:levski

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 6:08 pm 

Нека да не се нахвърляме срещу Бойо. Той е казал какво мисли. Ако логиката и информацията му са грешни, нека нещата се изяснят с нормален разговор и размяна на факти. По този начин ще се изясни отправната точка на всички страни участващи в разговора.

Дълбоко се съмнявам, че сред нас има хора, които мислят лошото на отбора ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 8:49 pm 
Аватар

Гонзо идва в понеделник :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 8:55 pm 
Аватар

Надявам се да не се превърнеш в ляляджия .. :bigok

:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 8:57 pm 

ГОНЗО, ОБИЧАМЕ ТЕ! :lsclapp
Стегайте халките, че Царят идва, много ще боли! :lsfc4
Седем:едно отвори дума за Гонзо. Всяко поколение левскари си има любими сини играчи. Моят е Гонзо! На рождения ми ден, на 13 май, след тежка роднинска маса, бащи, чичовци, кумове, приятелЕ ... от кръчмата направо към Герена. След онзи гол, след като го удряха, псуваха, скъсаха му фланелката, аркади и чудесии ... ТОЙ ИМ ГО НАБИ СОСЕ ТАШАЦИТЕ! :bii_chorbata Още ми е пред очите! А след гола 20 чички ме разметаха от ръка на ръка. Няма да го забравя.
Добре дошъл у дома, Гонзо! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 8:58 pm 
Аватар

Тоя филм сме го гледали вече. И видяхме как свърши. Само да припомня....

http://www.dnes.bg/sport/2009/12/29/batkov-gonzo-poema-cialata-vlast-v-levski-iskam-titlata.83266

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че Георги Иванов-Гонзо ще води отбора и през пролетния полусезон.

Гонзо ще има пълната власт на Герена, ще бъде мениджър по английски метод на работа.

Смятайте, за тези години дали нещо се е променило :smt006

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:07 pm 

Gesha91 написа:
ГОНЗО, ОБИЧАМЕ ТЕ! :lsclapp
Стегайте халките, че Царят идва, много ще боли! :lsfc4
Седем:едно отвори дума за Гонзо. Всяко поколение левскари си има любими сини играчи. Моят е Гонзо! На рождения ми ден, на 13 май, след тежка роднинска маса, бащи, чичовци, кумове, приятелЕ ... от кръчмата направо към Герена. След онзи гол, след като го удряха, псуваха, скъсаха му фланелката, аркади и чудесии ... ТОЙ ИМ ГО НАБИ СОСЕ ТАШАЦИТЕ! :bii_chorbata Още ми е пред очите! А след гола 20 чички ме разметаха от ръка на ръка. Няма да го забравя.
Добре дошъл у дома, Гонзо! :levski

За много хора от моето поколение този футболист на Левски е Божидар Искренов.

В последствие имах възможността лично да се запозная с Гибона когато живееше във Вашингтон, дори много лошо се напиxме с него един път.

Не можах да го намразя дори когато беше кандидат на ДПС в Подуене на регионалните избори, защото освен, че ми е либимец знаех точно в този момент каква каша беше в личния му живот.

Още е пред очите ми онзи негов гол за 2:1 в мача след който станахме шампиони през 1984.

Пожелавам на поколението левскари, което идва след нас и то да си има своите Гонзо и Гибона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:08 pm 
Аватар

Дано го имат, ама надали :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:11 pm 

Мда, все едно слушам бащата! Точно същите думи.
А дядо не спира за Гунди, просто след него няма алтернатива :lsclapp
Другия ми дядо, който почина, Соколето това, Соколето онова.
Имам брат на 30, за когото Мо Кета е всичко, но май сега му е пял и го има за цитирам: "синия кюрд" :strkstrk
Чудя се, моя син, на кого ще се възхищава? Не казвай ... ще ти се разсърдя! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:17 pm 

Gesha91 написа:
Мда, все едно слушам бащата! Точно същите думи.
А дядо не спира за Гунди, просто след него няма алтернатива :lsclapp
Другия ми дядо, който почина, Соколето това, Соколето онова.
Имам брат на 30, за когото Мо Кета е всичко, но май сега му е пял и го има за цитирам: "синия кюрд" :strkstrk
Чудя се, моя син, на кого ще се възхищава? Не казвай ... ще ти се разсърдя! :strkstrk

Така е. Дядо ми все още говори за Гунди и инженер Лозанов-Тaнка (с него дори са били колеги в Марица-Изток). Баща ми за Павел Панов, аз за Гибона, а ако имах син на твоята възраст (което теоретически не е невъзможно) щеше да говори само за Гонзо. Моето момче е на 7 сега. Редовно гледаме с него Левски по ТВ, а когато сме в БГ го водя и на мачове. Дано някой ден и той да има привилегията, която ние имахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:23 pm 

Дано се появи идол! Антонио има шанс, дано се върне. Пацо също. Впрочем, имам приятели, мой набор или плюс-минус 1/2 години, за които Иванков е боК. Ама ти казвам, плаче им се на някои кадри!
Имам надежда, че ще се появи и (малките) ще се припознават в синьо сърце, което да ни да радва!
САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:24 pm 

Божидар Краев е с потенциал. А дано! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:27 pm 
Аватар

В сегашната ситуация на Левски, няма как някой да се задържи толкова дълго, че да се превърне в идол. Все пак всичко дето може да ритне топката по-прилично се разкарва за да покрие на батков блестящата клубна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:29 pm 

Батков може и да не се задържи толкова дълго, но ако го направи, за децата от поколението на сина ми новия Гонзо може да е някой португалец, французин или холандец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:29 pm 
Аватар

Павката Панов и аз го помня отлично, Гиби го обичах много, Ники Илиев също, но за мен Гонзо е еманацията на левскарския дух. Страхотен характер, силен мъж и победител, никога не се е крил, винаги се е раздавал. Благодарение на него станахме шампиони 2009. След Гунди го слагам него в сърцето си, като тук въобще не говорим за чисто футболни качества или умения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:58 pm 
Аватар

На мен идол навремето ми беше Пацо Николов, е няма такъв провокатор и побойник. :strkstrk
После Ники Илиев, не знам, що но Гибона ми стана безразличен, като отиде при прасетата....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:16 pm 
Аватар

хаха гледам, виждам че съм голям проблем... ще ви спестя нервите и няма да се вясвам извън антифутбол :lol:
И без това нито това на терена, нито това на трибуните е моя Левски от детството ми.

А Македонията след като последните 3 месеца съм му писал поне 20 пъти, че нито представлявам тръста, нито го управлявам, нито нищо, пак не е разбрал :smt005 Цитатът на Колев също няма нищо общо с мен, който има коментари към тръста да ходи на сайта му или на фейсбук страницата и да си ги пише там, тук няма шанс някой да го "чуе"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]