forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 5:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 9:44 pm 
Аватар

Прав си, би трябвало да носят на помия, да нямат семейство, което 2 месеца да чете по жАлтата преса всякакви неща за тях и т.н. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:43 am 
Аватар

Сега пък разбрах, че според мозъка байлов липсата на хора на пресконференцията му показва отношение към Левски, а не към НКП :smt005
Въпроът е колко мозъчни клетки има байлов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 9:54 am 
Аватар

Едва ли ще ти е проблем лично да го попиташ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:24 am 
Аватар

Спасението на Батков е една победа над чорбата, най-добре с 2 или 3 гола и 90% от феновете ще са доволни и няма да протестират, уволнението на Йовов се забравя и кервана продължава по пътя си. Много от левскарите, особено по-дъртите ще кажат- ами Йовов да е взел Курдов навремето- 1 милион изпуснахме заради тоя, а Батков е невинен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:36 am 
Аватар

Boyo написа:
Сега пък разбрах, че според мозъка байлов липсата на хора на пресконференцията му показва отношение към Левски, а не към НКП :smt005
Въпроът е колко мозъчни клетки има байлов?

Доста жалко е да питаш точно тук... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:46 am 
Аватар

Обаче няма случай някой да каже нещо за байлов или владимиров и antonatan и acrimonius да не са ги защитили мигновено :) започвам да се притеснявам за вас момчета :smt005 вие сте една истинска нина гергова :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:49 am 
Аватар

Всъщност има, но тия неща си ги говорим наживо, а тук само даваме храна на знайни и незнайни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:50 am 
Аватар

Човек, говориш как трябвало заедно незнам си кво, незнам си що, а междувремено не пропускаш да обидиш някой от НКП. Да не говорим, че това последното беше връх на тъпотата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:50 am 
Аватар

Boyo, с тия каруцарски обиди никой няма да те вземе насериозно. Ако имаш конкретно мнение или предложение има как да го формулираш без намесваш мозъчни клетки и пр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:55 am 
Аватар

Да не говорим, че Бойо е лицето на тръста в този форум....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 11:32 am 

Ако Гонзо се върне ще се радвам да доведе Стенли Окоро :8) Тоя на какво ги правеше прасетата на мача тука в София :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 12:16 pm 
Аватар

antonatan написа:
Да не говорим, че Бойо е лицето на тръста в този форум....

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 12:48 pm 
Аватар

Boyo написа:
Обаче няма случай някой да каже нещо за байлов или владимиров и antonatan и acrimonius да не са ги защитили мигновено :) започвам да се притеснявам за вас момчета :smt005 вие сте една истинска нина гергова :smt005

Ами тук ще цитирам мнението на Иво от Синя Хунта, което ми каза преди доста време: "Ако ти ми кажеш, че Владо е боклук и лайнар, ще го приема, защото го познаваш и за теб той е такъв. Но не мога да приема 90% от хората, дето псуват Владо, нито веднъж да не са му се обадили или да са го срещнали и да го питат що тва, що онова и да го обявяват за лайнар".

И да, и да се плескаш, и да не се плескаш, ти си лицето на тръста в този форум и като раздаваш обиди и квалификации наляво- надясно (и то за хора, направили доста за Левски) не помагаш на тръста, а тъкмо обратното. Защото не забравяй, че до момента тръста не е свършил НИЩО (дай боже скоро да се промени) и е смешно да се псуват хора, които доказано са свършили много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:03 pm 
Аватар

Много е бедно да обиждаш хора, с които дори не си провел и един разговор. Още повече когато са направили толкова много за тоя Сектор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:35 pm 
Аватар

Хаха после се чудите що се сте си само хиляда човека на стадиона :wink:

Тръстът си има УС, аз съм му представител, колкото ти си представител на НКП във форума. Предвид сближаването между тръста и фенклубовете, което се наблюдава аз самият не знам дали ще продължа да му бъда член :wink:

Прекратявам глупавите спорове, вие двамата най-често говорите за обединение и най-често правите точно това, заради което 9 от 10 Левскари ненавиждат фенклубовете, "гугутката" и ко. Явно нищо не сте разбрали. Никой няма да се обедини с вас, докато не се промените

Последна промяна Boyo на Пет Мар 07, 2014 1:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:36 pm 
Аватар

Кои сме ние,вие,те,аз,ти,той?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:37 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Кои сме ние,вие,те,аз,ти,той?

те си знаят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:39 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
Много е бедно да обиждаш хора, с които дори не си провел и един разговор. Още повече когато са направили толкова много за тоя Сектор :smt006

мое момче, за мен ЛЕВСКИ е над Сектора, знам че за много като теб Сектора е по-важен от отбора, но какво да правиш - различни времена, различни манталитети

Предпочитам да имаме мощен отбор и силна школа и нито една хореография , отколкото да сме посмещището, което сме в момента, па макар и с хореографии :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:44 pm 
Аватар

Доста често имам усещането, че това е форум.сектор.ком ... :? Някакъв си сектор да бъде поставен над идеята Левски е супер смешно ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:52 pm 

Не ми махайте коментарите,че мойте клетви хващат до десето колено,защо няма тема за мача с розовите :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 1:52 pm 
Аватар

Хореографията и силният отбор нямат абсолютно нищо общо. Точно и затова доколкото съм разбрал се създаде тръста, за да помага да се изпълни второто нещо, а самите хора от тръста декларираха, че не искат да са алтернатива на нкп. Малко повече спокойствие и нещата ще се получат, разбира се всеки може да има мнение за някого, но е добре да го аргументира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:24 pm 
Аватар

Boyo написа:

Прекратявам глупавите спорове, вие двамата най-често говорите за обединение и най-често правите точно това, заради което 9 от 10 Левскари ненавиждат фенклубовете, "гугутката" и ко. Явно нищо не сте разбрали. Никой няма да се обедини с вас, докато не се промените

Покажи ми ЕДНО мое мнение, в което съм обидил теб, Васил Колев или някой от другите представители на тръста, както ти редовно правиш с Владо и сега с Байлов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:32 pm 
Знаем, че голяма част от хората искат и да сме и Лудогорец, с на Киро парите и Петричев с европейското поведение за премиер, вместо някви публики и хореографии, но както се казва и "нас" ни боли кура за вашето мнение. :smt006 Кои сте вие, кои сме ние, е страхотен въпрос, разбира се, идващ точно от хората, които бяха против Батков и НКП и накрая се сдушиха и с двете. Но в интернет продължават "силната" кампания и не се прощава на никой :smt035
Гледам Тръстът вече се чува с Батков от вторник до петък, че и вечерно време, и съпружески сръдни има вече между страните. :cry:
Ако ги нямаше тия 200-300 с малкото мозъчни клетки да поддържат това име и емблема в будна кома със сетни сили, Левски наистина щеше вече да е станал Литекс. Щото гледам половината тръстаджии се тагват от спа хотел в Руен докато Левски играе мач някъде събота-неделя, но нали вече е модерно истинските левскари да са на спа в събота и "да не стъпват докато..." :smt006 Докато Левски стане Лудогорец, предполагам, е вярната дума.
Само не знам защо не се съберете всички 1500 регистрирани и не отидете и не му запалите кантората и да покажете на всички кои сте Левски и кви сте мега пичове. Трия си ебаната ви регистрация, кур за всичко и за всички.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:38 pm 
Аватар

А така!Карайте се един с друг,симпатяги.Нямате си друга работа че да се изяждаме вътрешно един друг ли ? То това ни липсва,да почнеме вътрешни интриги и войни.Вие акъл нямате ли?Колко странични хора ще видят вашите кавги и какво ще си помислят тези хора?Дръжте се на ниво бе пичове,уж сте на години повечето.Ако гусудин Бататюрк си вършеше работата никога нямаше да има тези караници между наши хора.Мислете с главите си къде се крие реалния проблем.И мен ми се иска да имаме безгрешно ръководство подплатено с уникален сектор,но за това трябва всички тези където сега се дрънгясват за глупости да работят заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:40 pm 
Аватар

Боио за едно нещо е прав, че има неразбиране между НКП и останалите. Затова Акримуньо пое инициатива за периодични срещи с НКП....
Когато преди 5 години беше акцията с/у Батков и свалиха плаката на Бойо, тогава също имаше среща с НКП. По това време имаше разделение НКП и ония от форума. Много неща си казахме тогава.

И още нещо. Някакси всеки се радва, че имаме инициативи за 100 годишнината на клуба, всеки се радва, че имаме нормални абонаментни карти, всеки се радва, че имаме готЯни артикули, хубави екипи и прочее, но малко хора знаят, че това е благодарение на ония...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:51 pm 
Аватар

:? В ебати порочния кръг сме попаднали. Направо се чудя вече... Едни и същи скандали в отбора, едни и същи караници между феновете. Не е истина какви жалки путчици сме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:54 pm 
Аватар

Boyo, не те познавам и не знам на колко години си, но само мога да ти кажа, че с думите и действията си, зад клавиатурата, само и единствено вредиш на Левски! Ти си този, който сее разединение и подмята определения, без да има реална представа за хората, по чийто адрес плюе!Ти си този, който не разбра думите на Байлов! Той не питаше защо хората не са на пресконференцията на НКП, той питаше, защо не са хилядите левскара пред офиса на Тодорини кукли, за да искат сметка на Батков, за поредните безумия, които сътвори! Аз не членувам никъде, аз обичам всико и всички, които помагат за идеята Левски! Всяка седмица ходя и си оставям гърлото на стадиона в името на Левски, успявам и да отделя и по някои лев за различните инициативи! Вчера ходих да си направя карта в НКП, щях да се запиша и в тръста, но твоите действия ме отказват, както и много други мои познати!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:59 pm 
Аватар

Цитат:
Vassil Kolev‎Левски значи свобода!
Тъй като един от най-активните ни съмишленици ме попита защо имаме обща позиция с НКП и не рискуваме ли идентичността на тръста да се размие и да се превърнем в един обикновен фенклуб, то искам да обясня тук открито защо това се случва, както и механизма на съставянето на тази обща позиция.
На срещата вчера имаше 10 фенове по молба на Иво Тонев, за да може да се получи конструктивна дискусия, а не събрание. Ние бяхме поканени в последния момент и то по негова инициатива. Доста хора звъняха, включително ме питаха могат ли да дойдат. Моето мнение е, че ние трябва да спазваме формата, на който сме гости, но и да сме достатъчно ясни и прозрачни, каквито ще бъдат стремежите ни. Всички хора на срещата получиха възможност да кажат мнението си и да зададат въпроси. Също така Иво Тонев каза, че е нормално всеки да предаде случилото се на групата левскари, чийто представител е, това, което се е случило по начин, който прецени. Проблемът със стадиона обаче не е нито на една фракция, нито на един фенклуб, нито на тръста, нито на който и да е левскар. Той е на всички, защото на стадиона ходим ние и ще ходят нашите децата. И тъй като на срещата нямахме различия в отношението си към проблемите и това към Иво Тонев, решихме с няколко думи да се опитаме да излезем с обща позиция и да помолим останалите левскари, които не са организирани в клубове, тръстове и т.н да я подкрепят, ако я чувстват своя.
За да има обща позиция това трябва да се случи по определен механизъм. Аз написах проект, който изпратих на НКП. Те ще го обсъдят. Ние също ще обсъдим написаното в проекта на нашия УС, който е днес. Предполагам НКП ще се свърже с фракциите, защото няколко момчета аз не ги познавах. Всички ще могат да кажат забележки и ако НЯМАМЕ различия, ще имаме обща позиция, която ще изразим в съответната декларация. Мисля, че това е начинът проблема със стадиона да не се прехвърли върху феновете, НКП, тръста и кой ли не, защото достатъчно много свидетелства има за това, че клубът и определени хора в него експлоатират добрите намерения на левскарите и се мъчат да ги противопоставят заради користни цели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 3:03 pm 
Бойо, да разбираме, че сега вече не си и от тръста, щото се бил сближил с феновете, което е ужасно. Т.е ти си за Левски без фенове или как? :smt017 Само отбрани? Майки с деца? Младежи поне може ли...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 3:12 pm 
Аватар

За съжаление най-големите ми опасения се сбъдват. Лошото е, че очаквах това да се случи на дербито....а то започва от сега.....
Браво мустак...браво курво...съсипа всичко де можеше :|

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]