Въпреки контузията на Пламен все повече си мисля, че този мач трябва да го започнем само с Български играчи! С повечето от тях завършихме есента и ги бихме за купата! Никой от нашите чужденци не е във форма, това се видя в първите два мача, в които се провалихме тотално! Освен това смятам, че в тази бъркотия само Българските играчи биха се оправили и биха изкарали мача на мускули, защото са играли в това дерби, знаят историята на този мач, значението му за футбола, политиката и за хората в БЪЛГАРИЯ! Българските играчи биха излезли с необходимата мотивация и биха играли на предела на възможностите си! Бих се радвал нашите да излязат в схема 4-4-1-1 ( най-подходяща в момента за нас, а и за този мач според мен )! В състав: М. Иванов ( вратар ), Крумов ( десен защитник ), Д. Димов и Ангелов ( централни защитници ), Орачев ( ляв защитник ), Б. Цонев ( десен външен халф ) Р. Цонев и Гаджев ( вътрешни халфове ), Старокин ( ляв външен халф ), М. Иванов зад нападателя Макриев! Такъв състав ще е риск, но според мен ще по-примерен риск от стартов състав с чужденци, защото, никой от тях не е готов за игра! Дори Блажевич е много спорен вратар, а това би било добър шанс за Иванов под рамката, още повече, че не тренира в последните месеци под ръководството на " специалиста " Михайлов ( въпреки, че признавам, само за този пост се колебая ), Крумов доказа, че в момента е по-добър от Мюлдер! Димов и Пелето са обиграни от есентта, а и от преди това! Нунеш показа, че не може да играе повече от едно полувреме, а Старокин доказа, че не е за бек, затова Орачев ми се вижда приемлив вариант! Братя Цоневи ще се справят в средата на терена, защото са непукисти, а и Борислав направи страхотен мач, срещу жълтите курви на ГЕРЕНА именно от дясно! Радослав пък се движи непрекъснато! Въобще си мисля, че тези две момчета имат всички качества да станат големи футболисти на ЛЕВСКИ! Старокин е единственния в нашия отбор ( изключая Огнянов ), който може да играе ляв халф в момента! От тримата ни нападатели, най-подготвен ми се вижда Макриев, а М. Иванов би се справил добре зад него! При такъв титулярен състав очаквам Пелето, М. Иванов и Макриев да сдадат багажа през втората част и тогава да влезат Белаид и Бастос, а на мястото на Макриев, Генков, защото Божи има голямо желание, но е далеч от добра физическа и игрова форма! Така Бастос и Белаид или евентуално други от чужденците биха по-бързо влезли в час, защото останалите момчета в отбора вече ще са навлезли в мача! Според мен с неподготвените ни и необиграни чужденци риска ще по-голям, особенно в защитата и с Бастос напред! Но които и да играят, трябва да победят! Аз вярвам в победата и я пожелавам на всички ни! САМО ЛЕВСКИ!