forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 3:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:38 am 
Аватар

Зад единия стоят турски пари, зад другия неясни, а в момента реално никакви. Предпочитам вторият честно казано. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:42 am 
Аватар

bii chorbata написа:
Vincenzo написа:
ами, има някакви богоизбрани фенове, които правят среднощни срещи с Незаменимия Собственик, няма ясна позиция по какъвто и да е проблем!

Ако си гледал пресконференцията на НКП, Байлов много добре го каза: "Решава се бъдещето на Левски, а 90% от присъстващите на пресконференцията са журналисти. Очаквах тука да има 500-1000-2000 Левскари, искащи обяснение за състоянието на клуба...." :smt006

на пресконференцията при представянето на Петев за треньор не останах с впечатлението, че са били нужни 500-1000-2000 човека, за да го изхвърлят.
ееех, едно е Петев, друго е Татков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:46 am 
Аватар

FLAME написа:
Всичко пак си мина и замина с недомлъвки. Все едно е някакво тайно общество. Омерта, всичко си остава във фамилията. А ние си гадаем, чакаме някоя дочута оттук-оттам дума, залитаме по слухове и си късаме нервите. Ето това е крайно дразнещо - още от изхвърлянето на Сираков и Мъри навремето. Хайде сега някой разбра ли най-малкото дали Йовов и Христов са уволнени или са си подали оставките. Пълна малоумщина...

Мдаа, жива коза ностра сме си.. не говоря за феновете, а за хората напускащи клуба. Всеки с половин уста казва по някоя думичка и работата става като пъзел, след всяко напускане на директори или треньор ние трябва да си донареждаме картинката. Направо имам чувството, че никой от напускащите не казва цялата истина, само и само да си остави вратата отворена за евентуално завръщане след време

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:47 am 
Аватар

Skrewdriver написа:
Зад единия стоят турски пари, зад другия неясни, а в момента реално никакви. Предпочитам вторият честно казано. :smt006

аз пък предпочитам мениджър, който знае какво прави. В момента имаме идиот начело, който на всичкото отгоре управлява по идиотски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:51 am 
Аватар

Skrewdriver написа:

Турски? Не. И зад двамата стоят пари на ДС по-вероятно. Зад единия повече, зад другия по-малко. Не предпочитам никой от тях - кур, смърт и лайна и за двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:52 am 
Аватар

gstavrev написа:
FLAME написа:
Всичко пак си мина и замина с недомлъвки. Все едно е някакво тайно общество. Омерта, всичко си остава във фамилията. А ние си гадаем, чакаме някоя дочута оттук-оттам дума, залитаме по слухове и си късаме нервите. Ето това е крайно дразнещо - още от изхвърлянето на Сираков и Мъри навремето. Хайде сега някой разбра ли най-малкото дали Йовов и Христов са уволнени или са си подали оставките. Пълна малоумщина...

Мдаа, жива коза ностра сме си.. не говоря за феновете, а за хората напускащи клуба. Всеки с половин уста казва по някоя думичка и работата става като пъзел, след всяко напускане на директори или треньор ние трябва да си донареждаме картинката. Направо имам чувството, че никой от напускащите не казва цялата истина, само и само да си остави вратата отворена за евентуално завръщане след време

какво има да донареждаме.
На терена се вижда цялата истина - играем отчайващо слаб и безидеен футбол. За добър футбол трябва треньор, организация, малко финанси и много работа.
Това Батков вече 6та година показва, че не може да осигури.
След като не може да се справи - да се маха!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:58 am 

tprodanov написа:
Skrewdriver написа:

Турски? Не. И зад двамата стоят пари на ДС по-вероятно. Зад единия повече, зад другия по-малко. Не предпочитам никой от тях - кур, смърт и лайна и за двамата.

:smt023 Т.е. моралния довод поне за това отпада. Просто вече става смешно как се плаши с госп. торбалан пеевски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 12:01 pm 
Аватар

Докато има кукли, ще има и кукловод :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 12:11 pm 
Аватар

Все си мисля, че най-виновен е онзи глупак Барчовски който накара клубовете да се превърнат от дружества с идеална цел в АД-та! Тоя глупак ни погуби нас и свинете с това си решение още преди години! Просто за разлика от селяците из провинцията в клуб като Левски са заложени много повече интереси:
-огромна фенска маса
-политически интереси
-финансови интереси
-имотите на клуба и т.н.

Просто не може любовта на толкова много хора да е в ръцете само на един човек и той да коли и беси както си знае! Да върти далавери, вътрешни заеми, да сменя легенди като носни кърпи и никой да не може да му каже и копче! Просто това е истински срам за мен!

Все повече си мисля, че решението за клуб като Левски в България трябва да е германият модел на управление! Акциите да са разделени на две, половината в една фенска организация (като тръста да речем) на която обикновените и редови фенове да си плащат символичен членски внос за да могат да гласуват в нея! От своя страна тя да може да излъча чрез избори двама или трима членове на борда на директорите на клубът! А другите 50% от акциите да са в разни фирми или частни лица, като никоя от фирмите или физическите лица да няма право да има повече от 15% от акциите да речем! Като тези фирми и хора също да излъчват свои членове във борда! След което самият борд на директорите да назначава спортен директор, финансов директор и такъв за мениджмънта и те да си вършат работата както си знаят най-добре, без никой да им се меси и бърка в работата! Като парите от спонсори, тел.права, играчи, евротурнирите, билети и мениджмънт да са чисти за хората и да си влизат в клубът. А при липса на достатъчно пари за бюджета те да бъдат осигурявани основно от фирмите или частните лица притежаващи акции в клубът плюс парите събрани от членският внос на фенската организация! Като разбира се основното перо трябва да падне на фирмите и частните лица т.к. феновете няма как никога да съберат достатъчно голяма сума. При тях това би било по-скоро символично подпомагане на клубът! Или както желае сега тръста да финансира точно определен дял на клубът - школата му!

За мен това е най-добрият начин за управление на клуб като Левски в България! Но това са само мечти, защото в България това не може да стане никога за съжаление по-ред причини! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 1:01 pm 

tprodanov написа:
Изображение

Ето я мама бе :bigok

Ебавам я аз, тЪз мама!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 4:43 pm 
Аватар

„Ако се отвори такава оферта, ще я приема. Винаги съм казвал, че много ще ми хареса един ден да стана треньор на Левски. Вече ви казах, че на този етап няма нищо“, продължи Бардон.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409093

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:05 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Soul написа:
tprodanov написа:
Феновете ще имат усещане за обединеност. Стига ли?
Не очаквам точно в тоя форум да има въпрос какъв е смисъла от заявяването на позиция.

и аз това говоря...но за съжаление няма как да стане....поне в близко бъдеще. За мен лично от тези срещи няма почти никаква полза(не и докато гугутки и тем подобни ръководят нещата)....знам, че на някои това ми изказване няма да им хареса....но това е мое мнение и не ангажирам никой с него. На мустака само му даваме поле за изява на поредните лъжи (на които за съжаление все още има хора които му се връзват) и нещата не се променят по абсолютно никакъв начин.
На дербито очаквам най-много 2-3 подвиквания от няколко групички и това ще бъде. Просто нз какво трябва да се случи да се разбере, че мачове и всичко е без значение. Ако вземем и да бием....всичко ще бъде забравено и ще започнат поредните анализи кой трябва да купим, кой да се подстриже, мустака кво е виновен, че треньора е некадърен, че играчите не знаят къде се намират и т.н. Дано не съм прав и хората най-накрая да са се обединили масово против мустакатия тумор.

Хайде сега... разни гугутки. Не Гугутката е проблем на клуба ни. От една страна, аз също искам ако не по-крайни, то със сигурност по-категорични позиции. Но изразът "разни Гугутки" не го приемам - все пак, цялото израстване, което има секторът ни от няколко години насам не е дошло като манна небесна, а като резултат от работата на конкретни хора, и поне аз си мисля, че Владо е сред тях.
Това не ми пречи да съм несъгласен със сегашната им позиция и с мотивите за нея. Просто са неприемливи, неверни и непоследователни.

тука не става въпрос какво е направил Владо....а, че е прекалено мек да води тези разговори. Трябва да бъдем много по-директни и да си кажем ясно позицията. Някой спомена, че щяло да бъде тежко да се обяви война на мустака....но мисля, че отдавна минахме времето когато всичко можеше да мине по мирния път. Аз също исках нещата да минат по нормалния начин....но е ясно, че това няма как да станенс тоя тумор. Щом стигнах до момента да съм съгласен да отидем в по-долна група само и само да се отървем от него....значи наистина сме ударили дъното. Знам.... ние сме Левски и не заслужаваме да се подвизаваме по села и паланки....но понякога са нужни големи жертви за да се постигне жадуваната цел. Мога да изчакам 2 години да се върнем на най-високото ниво....но през това време ще гледаме наши момчета които се раздават на макс всеки мач и трибуните ще са пълни, защото знаем, че това ще бъде нашият Левски.
Нещата просто вече са нетърпими....нужно е да бъдем сплотени и да покажем много по ясно на бататюрк, че ТРЯБВА възможно най-скоро да се маха...а не само, че не е желан.
Пак казвам...не искам да си явявам като какъвто и да било капацитет....просто казвам какво смятам, че е нужно. Вярвам, че много други са на моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:24 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
„Ако се отвори такава оферта, ще я приема. Винаги съм казвал, че много ще ми хареса един ден да стана треньор на Левски. Вече ви казах, че на този етап няма нищо“, продължи Бардон.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409093

Значи Гонзо и Бардон са обявени за директор и треньор преди да е говорено с тях :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:28 pm 
Аватар

От кой са обявени? Йовов и Мариан няма ли да излезат и да кажат нещата както са?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:33 pm 
Аватар

Нали казаха, че напускат, какво повече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:42 pm 
Аватар

Да излезат и да кажат какво по дяволите става в тоя клуб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:48 pm 
Аватар

Истината е една: лицето Тодор Батков, ебе методично, редовно и с погалване всеки - от НКП, през тръста, до нас обикновените фенове. Ебе вече 5-та година, ебе с мощ, сила и постоянство. И прасетата, педеразград и другите нещастници са ни най-малкия проблем. Аз, оттук нататък, когато ида на стадиона, няма да подкрепям ПФК Левски, защото това вече не е ПФК, а е ла скала "Тара". Единственото, което ще правя е, да викам против Батков...
Защото момчетата долу, нямат значение. Треньорите, нямат значение. СТД-и, нямат значение. Всички те се смениха. По-няколко пъти. От Мо Кета до Гонзо...Единственото, което остана е грозната игра на отбора (ако може да се нарече отбор, в този си вид) И негово величество, гадният комсолски педераст Батков! Да му се ебе путката майна дано, на тоя гад мръсен...По-добре В група, отколкото таз трагедия дето я гледаме вече 5 години. И не е въпроса в титли, митли, метли и прочие. Просто нищо не е като хората...и зависи само от един човек. Извинявам се за дългия пост...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 5:50 pm 

Йовов ясно каза кога ще говори, а именно след мача със свинете :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 6:14 pm 
Аватар

akela написа:
Аз, оттук нататък, когато ида на стадиона, няма да подкрепям ПФК Левски, защото това вече не е ПФК, а е ла скала "Тара". Единственото, което ще правя е, да викам против Батков...

Ти ше си викаш,ама без хората,които движат сектора,НКП,човека с мегафона и т.н. нема как да им истинско обединение и пак ще ставаме за смях,заслужено.Всякакви оправдания,мърморене и откровени глупости са от смешни,по-смешни и единствено пазят гърба на свинята Батков.Хората се плашат с некви неща,карат се,дърпат се,а той си ни ебе и не смята да спира.За истинските причини само те си знаят,но докато ние продълължаваме да сме мекотели,Борат съвсем засулжено ше продължава да ни изнасилва и да ни се подиграва в очите.

И пак казвам,че много се надявам Йовов да си изпълни обещанието и до края на сезона да излезе и да каже нещата,за да може поне още малко глупаци да си отворят очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:07 pm 
Аватар

Batman написа:
Йовов ясно каза кога ще говори, а именно след мача със свинете :D

Няма да говори :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:19 pm 

krivia написа:
niki87 написа:
Е да, Гонзо е истински Левскар и мноооого- голяма човек, и за съжаление ще се върне.

Че е батковист спор няма, ако мисли доброто на Левски обаче, а не на тоя боклук, не трябва да се връща :idea:

Абе човек, ти луд ли си бе? Какъв Батковист е Гонзо? Гонзо е ЛЕВСКАР, Голям ЛЕВСКАР! Затова, евентуално би се върнал, не заради Борат! Още не се е върнал и му лепнахте, какви ли не епитети, а представям си какво ще е , при евентуален провал в последствие!? :oops: Ето това цели комунистическия тумор Батков, някой друг да отбива ударите и да е виновен, а той да е чист! Какво очаквате повече да ви кажат Ицето и Борето? То е кристално ясно от години! Помака и този над него, трябва да продадат клуба и да се махат от ЛЕВСКИ! Защото аз съм убеден, че Борат не е главата на гущера,! Главата на гущера е в Израел! И някои тук се пънят на пеевски и тим, но главата на гущера е същия, като тях, че и по-зле! Спрете да нападате нашите футболни Легенди заради такива боклуци, като тях, а се обединете срещу тях! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:22 pm 
Аватар

Остави ти тия неща, кажи от какво печеш ракия. Имаш ли си лично стопанство с овошки, а-у?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:30 pm 
Аватар

Гонзо, Боримиров,Йовов, Мариан, Топчо, всички са левскари и няма спор за това! Но мълчанието им е престъпно, защото Левски бавно, но сигурно се обезличава и загива!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:30 pm 

Тайна майна! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:34 pm 
Аватар

Aз казах ли ви за тоя индивид :ohmygod

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409139

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:42 pm 
Аватар

Днеска цял ден си повтарям тибетската мантра за връщане на Били Буцов в Левски :bigok

Работа, пари, пари
Били Буцов в Левски
Работа, пари, пари
Овчия във Левскиии

:strkstrk

Повтаряйте сини братя, не спирайте.. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:48 pm 
Аватар

Това не искам дори да си го представя камо ли да се случи. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 8:00 pm 
Аватар

Всички на бесилото!Всеки който е минал и видял за какво иде реч в тоя клуб, и е останал безучастен, заслужава да понесе същата тежест която ще се стовари над Батков. :hitl1 :hitl3 :hitl2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 9:34 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
на пресконференцията при представянето на Петев за треньор не останах с впечатлението, че са били нужни 500-1000-2000 човека, за да го изхвърлят.

Всички можете да давате акъл, но ако се наложи да застанете с името и лицето си, за да се случи нещо подобно...ще се изпокриете в миши дупки ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 9:40 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Vincenzo написа:

Всички можете да давате акъл, но ако се наложи да застанете с името и лицето си, за да се случи нещо подобно...ще се изпокриете в миши дупки ;)

така е и има разлика от хората на пресконференцийте :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]