forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 12:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:54 pm 
Аватар

Кой каза, че Бастос ще взема 25 К евро ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:56 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Ицо онзи ден не каза ли, че това не е неговата визия за Левски и никога не е била?

Преди това, още когато го назначиха, каза, че ще излезе със своя визия. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:57 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Кой каза, че Бастос ще взема 25 К евро ?

Аз ти казвам. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:57 pm 
Аватар

Когато му е била обещана цялата власт, предполагам :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:58 pm 
Аватар

targovishte написа:
DirtyDog написа:
Какъв идиот ще изглеждам, ако кажа, че Левски ще е критично близко до Лудогорец и Литекс след преполовяването на плейофите? :blass Сигурно голям, но все пак се хвърлям. :strkstrk

За да сме поне близо, това означава да ги бием поне 4 пъти...а ние имаме по два мача с тях...да приемем, че навсякъде сме без грешка...пак ни се губят 2 мача. :wink:
А ние тепърва ще губим още много....с този разбит състав и без никаква подготовка....ако държиш на бас...аз съм готов...казвай правилата.... :bigok

Мога да хвана бас, че Лудогорец и Литекс ще изгубят повече точки от нас в плейофите. Само затова. Другото е идиотизъм от моя страна. :bigok Ама предвид факта, че те изглеждат, че играят футбол, а ние не знам какво, пак си е оферта. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 12:03 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Какъв идиот ще изглеждам, ако кажа, че Левски ще е критично близко до Лудогорец и Литекс след преполовяването на плейофите? :blass Сигурно голям, но все пак се хвърлям. :strkstrk

С удоволствие бих се хванал на бас, но за съжаление съм на същото мнение. Затова ти предлагам - ако се случи - пием по бира. Ако не се случи - пак пием по бира. Справедливо ми се вижда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 12:05 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Да де, но който имя акъл за пет стотинки и е слушал какво говориха днес ще си направи верните изводи.

Значи се превръщаме във футболното ДСБ, което има за таргет умните 3% от населението :bigok
И понеже призива е да четем заглавията, хайде да ги четем наистина: НКП: Синя България не те приема. Ами да - именно, Синя България не го приема. Това не е заставане зад позиция. Щеше да е такова, ако беше: Тодоре, НКП не те приема. Разликата е драстична, нали си говорим за онези, които четат внимателно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 12:23 am 
Аватар

tprodanov написа:
DirtyDog написа:

С удоволствие бих се хванал на бас, но за съжаление съм на същото мнение. Затова ти предлагам - ако се случи - пием по бира. Ако не се случи - пак пием по бира. Справедливо ми се вижда :bigok

Приема се. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 12:31 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Лично аз не мога да преглътна отношението към Ицо каквото и да е сгрешил. И да го е направил, няма опит, но мисълта му е само за полза на Левски. Всичко явно пак ще отмине, а Батков трябваше да е притиснат какво е станало. Ицо казва, че това не е неговия проект за Левски, а при двете издънки, с обидна игра, той изгаря Мариан Христов. :smt017
Батков да каже с какво е прегрешил Ицо и защо не му е дал властта, както обещаваше. Да не било преди дербито??? :ohmygod2 Боли ме кура, такива безобразия в Левски не е нормално да стават!

Специално Мариан Христов го е махнал, щото последният няколко пъти му е казал в очите какво мисли за него и за начинът му по който управлява клуба. Даже се е опитвал и да влия на това кой да играе, което при човек като Мариан в щаба няма как да стане. Мариан е страхотна личност и в един нормален Левски би бил изключително полезен.
КУР за тара! Махай се, мършо :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 1:20 am 
Аватар

DirtyDog написа:

По-скоро ще сме критично близо до Локомотив и Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 1:21 am 
Аватар

DirtyDog написа:
targovishte написа:
DirtyDog написа:

За да сме поне близо, това означава да ги бием поне 4 пъти...а ние имаме по два мача с тях...да приемем, че навсякъде сме без грешка...пак ни се губят 2 мача. :wink:
А ние тепърва ще губим още много....с този разбит състав и без никаква подготовка....ако държиш на бас...аз съм готов...казвай правилата.... :bigok

Мога да хвана бас, че Лудогорец и Литекс ще изгубят повече точки от нас в плейофите. Само затова. Другото е идиотизъм от моя страна. :bigok Ама предвид факта, че те изглеждат, че играят футбол, а ние не знам какво, пак си е оферта. :strkstrk

Формулирай го цифрово.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 1:54 am 
Аватар

Европа няма да изтървем, щото ще е пагубно за финансите на клуба. Всичко друго е въпрос на шанс, а и име, то хубаво се подиграваме за марката и харизмата, но името винаги играе голяма роля, и точно защото сме Левски няма да изтървем ЕКТ ;) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 1:58 am 
Аватар

Проданов, какво толкова ще се промени ако Гугутката каже " Тодоре, НКП не те иска " ? Тогава може би в събота хореографията ще е Тодор обесен надолу с главата или А сектор ще нахлуят в ложите и ще го пребият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 2:44 am 
Аватар

Феновете ще имат усещане за обединеност. Стига ли?
Не очаквам точно в тоя форум да има въпрос какъв е смисъла от заявяването на позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 3:10 am 
Аватар

А другите кой ги е довел и удобрил ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 3:17 am 
Аватар

Човекът-стадион сигурно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 7:41 am 
Аватар

tprodanov написа:
Не очаквам точно в тоя форум да има въпрос какъв е смисъла от заявяването на позиция.

и аз това говоря...но за съжаление няма как да стане....поне в близко бъдеще. За мен лично от тези срещи няма почти никаква полза(не и докато гугутки и тем подобни ръководят нещата)....знам, че на някои това ми изказване няма да им хареса....но това е мое мнение и не ангажирам никой с него. На мустака само му даваме поле за изява на поредните лъжи (на които за съжаление все още има хора които му се връзват) и нещата не се променят по абсолютно никакъв начин.
На дербито очаквам най-много 2-3 подвиквания от няколко групички и това ще бъде. Просто нз какво трябва да се случи да се разбере, че мачове и всичко е без значение. Ако вземем и да бием....всичко ще бъде забравено и ще започнат поредните анализи кой трябва да купим, кой да се подстриже, мустака кво е виновен, че треньора е некадърен, че играчите не знаят къде се намират и т.н. Дано не съм прав и хората най-накрая да са се обединили масово против мустакатия тумор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 9:08 am 
Аватар

Всичко пак си мина и замина с недомлъвки. Все едно е някакво тайно общество. Омерта, всичко си остава във фамилията. А ние си гадаем, чакаме някоя дочута оттук-оттам дума, залитаме по слухове и си късаме нервите. Ето това е крайно дразнещо - още от изхвърлянето на Сираков и Мъри навремето. Хайде сега някой разбра ли най-малкото дали Йовов и Христов са уволнени или са си подали оставките. Пълна малоумщина...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 9:17 am 
Аватар

krasi_blue написа:
krasi_blue преди 3 дни написа:
Няма да ви се вярва как след три дни всичко ще се забрави и "ръководство и привърженици ще застанем заедно зад отбора преди важния мач". След уволнението на Йока и събличането на Петев бяха същите призиви за революция и наистина вярвах, че най-после нещо неприятно ще се случи на мустака. За съжаление в България поговорката "Всяко чудо за 3 дни" важи с пълна сила. :smt006

За мен позицията зад която трябва да застанат всички Левскари е: Борате, боклук, ние не те искаме! Намирай по-бързо купувач, продавай и се измитай! Дотогава ще те търпим, но си опичай акъла какво вършиш!!!

Най-гнусно от всичко е безропотното приемане на изгонването на Йовов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 10:41 am 
Аватар

krasi_blue написа:
krasi_blue написа:
krasi_blue преди 3 дни написа:
Няма да ви се вярва как след три дни всичко ще се забрави и "ръководство и привърженици ще застанем заедно зад отбора преди важния мач". След уволнението на Йока и събличането на Петев бяха същите призиви за революция и наистина вярвах, че най-после нещо неприятно ще се случи на мустака. За съжаление в България поговорката "Всяко чудо за 3 дни" важи с пълна сила. :smt006

За мен позицията зад която трябва да застанат всички Левскари е: Борате, боклук, ние не те искаме! Намирай по-бързо купувач, продавай и се измитай! Дотогава ще те търпим, но си опичай акъла какво вършиш!!!

Най-гнусно от всичко е безропотното приемане на изгонването на Йовов.

Хора, оставете ги най- накрая НКП на мира. Ако си мислите, че те харесват управлението на Борат и ги кефи да им серат фостата на всеки 3 месеца- много се лъжете. Проблемът е, че в момента алтернатива за друг собственик няма. Евентуална война с Бащицата ще бъде тежка, дълга, може да свърши и във В група. Тогава аз и вие ще отговаряме пред съвестта си и пред нея ще бъдем чисти, но Владо и Байлов ще отговарят пред цяла България. А ако си мислите, че на повечето хора от по- възрастното поколение им се гледа Левски във В група- лъжете се. Преди година някъде (може би края на 2012) един възрастен човек от Ловеч (или региона) при гостуването ни на селяните потърси сметка на Владо... защо сме изгонили Кокала през 2009г. и по този начин сме съсипали Левски :shock:

След средщата с Борат онази вечер е имало хора в НКП, които са били доста крайни, но затова председател е Владо- защото е кротък и не е краен. Не очаквайте от него да обещава войни, трансперанти, бомби и т.н. Но вашето мнение на стадиона можете да го изразите както си пожелаете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 10:58 am 
Аватар

Soul написа:
tprodanov написа:

и аз това говоря...но за съжаление няма как да стане....поне в близко бъдеще. За мен лично от тези срещи няма почти никаква полза(не и докато гугутки и тем подобни ръководят нещата)....знам, че на някои това ми изказване няма да им хареса....но това е мое мнение и не ангажирам никой с него. На мустака само му даваме поле за изява на поредните лъжи (на които за съжаление все още има хора които му се връзват) и нещата не се променят по абсолютно никакъв начин.
На дербито очаквам най-много 2-3 подвиквания от няколко групички и това ще бъде. Просто нз какво трябва да се случи да се разбере, че мачове и всичко е без значение. Ако вземем и да бием....всичко ще бъде забравено и ще започнат поредните анализи кой трябва да купим, кой да се подстриже, мустака кво е виновен, че треньора е некадърен, че играчите не знаят къде се намират и т.н. Дано не съм прав и хората най-накрая да са се обединили масово против мустакатия тумор.

Хайде сега... разни гугутки. Не Гугутката е проблем на клуба ни. От една страна, аз също искам ако не по-крайни, то със сигурност по-категорични позиции. Но изразът "разни Гугутки" не го приемам - все пак, цялото израстване, което има секторът ни от няколко години насам не е дошло като манна небесна, а като резултат от работата на конкретни хора, и поне аз си мисля, че Владо е сред тях.
Това не ми пречи да съм несъгласен със сегашната им позиция и с мотивите за нея. Просто са неприемливи, неверни и непоследователни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:05 am 
Аватар

FLAME написа:
Всичко пак си мина и замина с недомлъвки. Все едно е някакво тайно общество. Омерта, всичко си остава във фамилията. А ние си гадаем, чакаме някоя дочута оттук-оттам дума, залитаме по слухове и си късаме нервите. Ето това е крайно дразнещо - още от изхвърлянето на Сираков и Мъри навремето. Хайде сега някой разбра ли най-малкото дали Йовов и Христов са уволнени или са си подали оставките. Пълна малоумщина...

ами, има някакви богоизбрани фенове, които правят среднощни срещи с Незаменимия Собственик, няма ясна позиция по какъвто и да е проблем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:12 am 

Факт е, че последните 5 страници ги има поне 3-4 пъти в този форум за последните 5-6 години. И за бащицата, за нкп, за сектора, за позицията, за липсата на алтернатива, за гаврата с поредната легенда, за очакването на новата, по която ще се плюе, за мрънкачите и т.н. Явно посоката на движение е кръгова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:14 am 
Аватар

Тея аргументи, че Левски без Батков ще иде във В група са глупости! Левски е най- обичания и популярен клуб в Бг и винаги ще се намерят хора които да го издържат. Тея въпроси ама с кой ще го сменим е все едно като сме се борели против турците да сме викали, ама ако махнем султана с кой ще го сменим или в случая с батков все едно питат, ама ако изгасим пожара с какво ще го заменим. Тоя боклук ни превърна от 1\4 финалист в уефа и участници в шампионска лига до някаква смешна и разбита команда от която не зависи нищо в първенството. Батков трябва да се маха час по скоро и това трябва да се разбере от всички и да се говори от всички. Нито минута покой за тоя мръсен боклук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:16 am 
Аватар

ICF написа:
Тея аргументи, че Левски без Батков ще иде във В група са глупости! Левски е най- обичания и популярен клуб в Бг и винаги ще се намерят хора които да го издържат.

Gosp. Peevski е желаещ, викаш по-добре той ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:16 am 
Аватар

ICF написа:
Тея аргументи, че Левски без Батков ще иде във В група са глупости! Левски е най- обичания и популярен клуб в Бг и винаги ще се намерят хора които да го издържат. Тея въпроси ама с кой ще го сменим е все едно като сме се борели против турците да сме викали, ама ако махнем султана с кой ще го сменим или в случая с батков все едно питат, ама ако изгасим пожара с какво ще го заменим. Тоя боклук ни превърна от 1\4 финалист в уефа и участници в шампионска лига до някаква смешна и разбита команда от която не зависи нищо в първенството. Батков трябва да се маха час по скоро и това трябва да се разбере от всички и да се говори от всички. Нито минута покой за тоя мръсен боклук!

:lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:20 am 
Аватар

Vincenzo написа:
ами, има някакви богоизбрани фенове, които правят среднощни срещи с Незаменимия Собственик, няма ясна позиция по какъвто и да е проблем!

Ако си гледал пресконференцията на НКП, Байлов много добре го каза: "Решава се бъдещето на Левски, а 90% от присъстващите на пресконференцията са журналисти. Очаквах тука да има 500-1000-2000 Левскари, искащи обяснение за състоянието на клуба...." :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:23 am 

bii chorbata написа:
ICF написа:
Тея аргументи, че Левски без Батков ще иде във В група са глупости! Левски е най- обичания и популярен клуб в Бг и винаги ще се намерят хора които да го издържат.

Gosp. Peevski е желаещ, викаш по-добре той ?

Стига с този госп. пеевски, малко като торбалан стана. Я кажи 3 разлики на госп. батков и госп. пеевски? Сигурно парите са им от различни места? :bigok И по какви критерии ги сравняваш та казваш, че госп. батков е по-добре?
батков - единственият честен предприемач собственик в майсторската А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:27 am 
Аватар

Никъв торбалан не е станал, ако беше дошъл на някоя среща на въпростните богопомазани от НКП (защото беше свободна) щеше да разбереш :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2014 11:32 am 

Питам какви са разликите му с бащицата, не говоря за богопомазани срещи и т.н. :smt006 Какви са точно критериите за предпочитан нов собственик морални/етични/финансови/обществен имидж и кой ги определя? Защото аз не виждам голяма разлика между тях, освен в лошия имидж в момента на госп. пеевски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]