forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 12:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 7:01 pm 
Аватар

Ами от е въпрос на мотивация. Дали повече искаш да се махнеш, или повече си искаш милионите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 7:01 pm 
Аватар

antonatan написа:
Напротив, искаме да сме едно, а продължаваме с някакво малоумно деление. НКП това, ония онова. Това ме дразни. Трябва да се спре :smt006

И аз искам всички, които мрънкат, да ходят на Герена, но както виждаш, не става. Даже и ти спря да ходиш :wink:

Просто по-голямата част от Левскарите искат победи, искат титли и си мисля, че по-скоро ще се търпи това положение, отколкото да се тръгне на война срещу бащицата. Тук във форума даже не можем да се обединим около тази позиция, а какво остава за НКП да обедини позицията на Левскарите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 7:02 pm 
Аватар

Аз в момента не ходя, щото си гледам детето :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 7:03 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
antonatan написа:
Напротив, искаме да сме едно, а продължаваме с някакво малоумно деление. НКП това, ония онова. Това ме дразни. Трябва да се спре :smt006

И аз искам всички, които мрънкат, да ходят на Герена, но както виждаш, не става. Даже и ти спря да ходиш :wink:

Просто по-голямата част от Левскарите искат победи, искат титли и си мисля, че по-скоро ще се търпи това положение, отколкото да се тръгне на война срещу бащицата. Тук във форума даже не можем да се обединим около тази позиция, а какво остава за НКП да обедини позицията на Левскарите.

и след още пет години познай къде ще сме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 7:21 pm 
Аватар

antonatan написа:

Детето си има и майка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 8:51 pm 
Аватар

И баща :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 9:05 pm 
Аватар

Нямах възможност да гледам каквото и да е, и сега изгледах само интервюто на БатковУмри и за 10 минути той си противоречеше постоянно :ohmygod Има ли някъде видео от пресконференцията ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 9:06 pm 
Аватар

antonatan написа:

Да, ти си единственият с дете и никъде другаде по света бащите не ходят по мачове :bigok Все си мисля, че за 2 часа през две седмици няма да му е проблем на детето да си остава с майката само :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:09 pm 
Аватар

Днес журналистите отидоха за да разбератрдали феновете подкрепят уволнението на йовов и каква е позицията им. Директен отговор не получиха и за това в заглавията изведоха индиректния - че Феновете са зад Гонзо на 100% (коеото означава че смяната е ок). Всички заглавия са за това, а 9 от 10 човека четат заглавията. Ето това антонатан се прави , че не разбира

Даже можа да хвана бас как ги е изиграл Батков
- първо е наговорил куп глупости срещу йовов - че не е свършил нищо и бащицата е трябвало сам да търси играчи, иначе сме нямали да имаме отбор
- след това е казал , че само гонзо може да се справи
- но е добавил, че е говорил с него , той се колебаел как ще реагират феновете и тн
- някъде е вмъкнал за цвят, че ще вземе да продаде клуба на пеевски накрая

И така ги изчокал за пореден път да му сервират пас на празна врата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:16 pm 
Аватар

В интерес на истината хванах по новините на нова, че 'Феновете от НКП са категорични, че Синя България не обича Тодор Батков', което е добър цитат от пресконференцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:16 pm 
Аватар

Да де, но който имя акъл за пет стотинки и е слушал какво говориха днес ще си направи верните изводи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:21 pm 
Аватар

В чорбал има интервю с бащицата, чието заглавие е: "Искам да дам цялата власт на Гонзо". Реторичният ми въпрос е: не каза ли същото бащицата и за Ицето, и предния път за Гонзо, че даже и за Боримиров?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:26 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
В чорбал има интервю с бащицата, чието заглавие е: "Искам да дам цялата власт на Гонзо". Реторичният ми въпрос е: не каза ли същото бащицата и за Ицето, и предния път за Гонзо, че даже и за Боримиров?

Естествено че това казва всеки път.Ти му казваш махай се,той ти казва "искам да дам цялата власт на човек който после ще махна".Ходи обесни на хората че само с мнението "не го харесваме" няма да минем и да пребъдем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:26 pm 
Аватар

Kryten написа:
В интерес на истината хванах по новините на нова, че 'Феновете от НКП са категорични, че Синя България не обича Тодор Батков', което е добър цитат от пресконференцията.

И в Гонг наблегнаха точно на тия думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:30 pm 
Аватар

заглавията от днес

спортни: Фенове: Последен валс за Батков
sportal: Феновете поискаха от Батков край на цирковете (видео)
gong: НКП на Левски: Батков, „синя” България не те харесва, „синя” България не те приема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:31 pm 
Аватар

Лично аз не мога да преглътна отношението към Ицо каквото и да е сгрешил. И да го е направил, няма опит, но мисълта му е само за полза на Левски. Всичко явно пак ще отмине, а Батков трябваше да е притиснат какво е станало. Ицо казва, че това не е неговия проект за Левски, а при двете издънки, с обидна игра, той изгаря Мариан Христов. :smt017
Батков да каже с какво е прегрешил Ицо и защо не му е дал властта, както обещаваше. Да не било преди дербито??? :ohmygod2 Боли ме кура, такива безобразия в Левски не е нормално да стават!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:41 pm 
Аватар

Лошото е, че и с Гонзо нищо няма да се промени....с пръдня боя не става. А и той ще дойде най-рано май месец...тоест, като свърши първенството. Тати просто си даде време, за да види, какво ще стане с Газпром. В момента това му е единствената надежда. Ако до лятото не дойдат руснаците, смятайте, че ще ни закрие и окото му няма да мигне. А тези в момента, които не хапят ръката, която ги храни, ще са много недоволни и изненадани. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:42 pm 
Аватар

Поне да смени репертоара, бе, д`еба :ohmygod не може всеки път да се минава с едни и същи думи, поне да намери синоними.

Цялата власт се даде в ръцете на Гонзо (няколко пъти), на Боримиров, на Йовов, на Тонев ... то остана ли някой , дето да е нямал "цялата власт" в тоя отбор? И ние продължаваме да се хващаме на това - кой левскар не би подкрепил Гонзо, кой левскар не би подкрепил Дани ... С ебати евтините финтове ни минават всеки път. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:43 pm 
Аватар

targovishte написа:
Лошото е, че и с Гонзо нищо няма да се промени....с пръдня боя не става. А и той ще дойде най-рано май месец...тоест, като свърши първенството. Тати просто си даде време, за да види, какво ще стане с Газпром. В момента това му е единствената надежда. Ако до лятото не дойдат руснаците, смятайте, че ще ни закрие и окото му няма да мигне. А тези в момента, които не хапят ръката, която ги храни, ще са много недоволни и изненадани. :wink:

Един от малкото случай в които съм напълно съгласен с теб. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 10:58 pm 
Аватар

targovishte написа:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:21 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Лично аз не мога да преглътна отношението към Ицо каквото и да е сгрешил. И да го е направил, няма опит, но мисълта му е само за полза на Левски. Всичко явно пак ще отмине, а Батков трябваше да е притиснат какво е станало. Ицо казва, че това не е неговия проект за Левски, а при двете издънки, с обидна игра, той изгаря Мариан Христов. :smt017
Батков да каже с какво е прегрешил Ицо и защо не му е дал властта, както обещаваше. Да не било преди дербито??? :ohmygod2 Боли ме кура, такива безобразия в Левски не е нормално да стават!

Аз не мисля, че нещо е сгрешил Йовов, най-много на полувремето на мача в Надежда да е нахранил могъщо тати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:25 pm 
Аватар

Ицо е велик...но както казах по рано, имаше две грешки....
Обеща да изложи своята визия за развитието на клуба.
И тия договори за по 6 месеца....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:26 pm 
Аватар

Ами като не са му взели тези, които иска, с Илиян Йорданов и Везалов ли да останем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:31 pm 
Аватар

Кратуне.....честно кажи ми, за какво са ни тия? Ми те още не знаят, къде се намират бе...да не говорим, че първенството свърши. Ти щеше ли да ги вземеш, ако нямаше пари? За какво са ни?
И относно визията, нищо не каза?
Не го нападам Ицето, даже ме е яд, че Тара така се отнесе за пореден път, към легенда....но това са фактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:35 pm 
Аватар

Ако имахме треньор и ако бяха направили някаква подготовка, щяхме да имаме полза от тях. Още си мисля, че можем да имаме някаква. Но както написах, нямаше да можем да запълним бройката ако не бяха дошли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:42 pm 
Аватар

Какъв идиот ще изглеждам, ако кажа, че Левски ще е критично близко до Лудогорец и Литекс след преполовяването на плейофите? :blass Сигурно голям, но все пак се хвърлям. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ако имахме треньор и ако бяха направили някаква подготовка, щяхме да имаме полза от тях. Още си мисля, че можем да имаме някаква. Но както написах, нямаше да можем да запълним бройката ако не бяха дошли.

Е ПОДГОТОВКАТА НЕ ЗАВИСИ ЛИ ОТ НЕГО?
Каква полза ще имаме от бразилеца? Ми той още 2 месеца ще влиза във форма...да не говорим, че 25 хил. евра са си чиста глупост да плащаш.......Каква полза ще имаме от Рамос? За какво са ни 3-ма ЦН?
И за визията нищо не каза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:52 pm 
Аватар

Ицо онзи ден не каза ли, че това не е неговата визия за Левски и никога не е била?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:54 pm 
Аватар

targovishte написа:
Е ПОДГОТОВКАТА НЕ ЗАВИСИ ЛИ ОТ НЕГО?
Каква полза ще имаме от бразилеца? Ми той още 2 месеца ще влиза във форма...да не говорим, че 25 хил. евра са си чиста глупост да плащаш.......Каква полза ще имаме от Рамос? За какво са ни 3-ма ЦН?
И за визията нищо не каза?

Ицо нали е искал да се смени треньора на два пъти?
Иначе от изброените, наистина Рамос не смятам, че би ни свършил някаква полезна работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2014 11:54 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Какъв идиот ще изглеждам, ако кажа, че Левски ще е критично близко до Лудогорец и Литекс след преполовяването на плейофите? :blass Сигурно голям, но все пак се хвърлям. :strkstrk

За да сме поне близо, това означава да ги бием поне 4 пъти...а ние имаме по два мача с тях...да приемем, че навсякъде сме без грешка...пак ни се губят 2 мача. :wink:
А ние тепърва ще губим още много....с този разбит състав и без никаква подготовка....ако държиш на бас...аз съм готов...казвай правилата.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]