forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 8:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:25 pm 
Аватар

Lidl написа:
Gonewild написа:
Да не мислите пък, че повечето левскари за фашисти :smt005

Ловеч, къде съм казал, че всички трябва да са фашисти бе?! :ohmygod

Това да си от Левски, за мен изключва по всякъв начин това да си комунист, анархист и сяква подобна антифа сган!!! От там нататък бъди либерал, демкократ, фашист, нацист, нихилист или онанист. Не ме ебе. Без червена сган в сектора обаче!

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 6:36 pm 
Аватар

Тея мишки никога няма да имат смелостта да си изкажат мнението на стадиона или да се появят с някаква тениска , защото много добре знаят какво ще се случи ! Цял живот ще си лаят във фейсбук !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 6:39 pm 
Аватар

Lidl написа:
Gonewild написа:

Това да си от Левски, за мен изключва по всякъв начин това да си комунист, анархист и сяква подобна антифа сган!!! От там нататък бъди либерал, демкократ, фашист, нацист, нихилист или онанист. Не ме ебе. Без червена сган в сектора обаче!

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 7:39 pm 
Gonewild написа:

Повечето левскари - не, но голяма част от агитката на Левски са с крайно десни убеждения, колкото и да не ви се иска на някои хора. Прави ми впечатление обаче, че ти както и други интернет герои прекалено много се палите на тема фашизъм, но не ви пречат разни агенти на ДС, милиционерски подставени лица, Аджъбадем и разни Маймундайовци в клуба.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 8:13 pm 
Аватар

Напротив, едни и същи са ми, аз не виждам ти какви разлики намираш между крайно дясното и комунистите, освен това с евреите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 8:32 pm 

Mr.Enrich написа:
Lidl написа:
Кур за тия смешници бе... Гледайте кви неща са писали там. Сто процента са някви гнусни прасета тва!

Не са прасета. Има немалко левскари, които мислят по тоя начин :wink:
Конкретно тази страница прилича на свинска,особено ако се зачетеш в писанията. :wink: Отделен въпрос е колко хора са се припознали към нея,но в сектор Б едва ли ще срещнат приемственост,а е много вероятно и в другите сектори да се почувстват не на място. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:46 pm 
Аватар

Чакаме тяхно знаме в сектора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:39 pm 
Аватар

Тия смешници, ако някога стъпят в сектора ще излязат само с краката напред от него. :smt006
Антифа-то са най-големите отрепки на света. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:44 pm 
Аватар

Какви са тези смешници антифа :ohmygod2 .Помияри долни :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 12:24 am 

Lidl написа:
Gonewild написа:

:!: :!: :!:
СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ :!:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 12:44 am 

Е, с лееееката поправка, че не е задължително като си антифа да си в другата крайност и да си комунист. Ама мани го тва. На мен винаги друго ми е било много по-странно. Има родители на мои приятели, които са скачали по всички митинги, ходят на протестите и днес, костовисти сани до ден-днешен, антикомунисти, адски готини хора... Обаче чорбари. Адски ме изумява, но приятелите ми са ни обяснявали - някак възприемат свинете просто като футболен отбор, чийто привърженици са станали по стечение на обстоятелствата, без да го обвързват с политиката.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 12:48 am 
Аватар

Значи не са истински чорбари. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 12:58 am 
Аватар

Значи не са футболни фенове и не знаят правилото за засадата. Няма начин да си футболен фен и да не знаеш историята на клуба си, а няма как да знаеш историята на свинята и да си от тоя отбор и да си с десни политически убеждения! Няма връзка според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 2:31 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е, с лееееката поправка, че не е задължително като си антифа да си в другата крайност и да си комунист. Ама мани го тва. На мен винаги друго ми е било много по-странно. Има родители на мои приятели, които са скачали по всички митинги, ходят на протестите и днес, костовисти сани до ден-днешен, антикомунисти, адски готини хора... Обаче чорбари. Адски ме изумява, но приятелите ми са ни обяснявали - някак възприемат свинете просто като футболен отбор, чийто привърженици са станали по стечение на обстоятелствата, без да го обвързват с политиката.

Или изкривяват фактите, така, че да им е удобно. От подобни идва изнасилването на историята, подмяната на факти и така Левски е комунистическият отбор, а Цура ощетения. Чел съм ги, повръща ми се..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 2:54 am 

Не, не. Не са такива, наистина. Точно затова ме изумяват. Не намесват политиката във футбола. Говорили сме си на тая тема. От нашите са, просто наполовина :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 3:01 am 
Аватар

Е какви са? Виждал съм нормални, интелигентни пичове, но като стане въпрос за урода и изтрещяват. И това идва именно от това, че вътрешно за себе си изнасилват историята, опитват се да се самоубедят в некакви малоумия, и точно това предизвиква неадекватните им реакции по темата. Антикомунист и чорбар носят вътрешно противоречие и няма как да не се отразява на домакина им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 3:49 am 

Е предния кмет на нашето село, който изкара 4 мандата, (голям боклук) ги изкара благодарание на това, че е от БСП, а той е от старите и най-върли комунисти, цял живот работил като бригадир в АПК, за него имаше само БСП е поне до един момент... като най-накрая загуби изборите, на следващите вече беше изоставил партията майка, за да се кандидатира за общински съветник от листите на ДПС.... А той е много запален Левскар... И аз винаги съм се чудел как е възможно, но е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 9:46 am 
Аватар

Във в сектор има некви антифата или по-скоро нефенове на десните ръце и първия сезон потърсиха проблема, разбира се само на приказки, но ако и втория полусезон пак има обаждания, ще се наложи да се възпитаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 9:55 am 
Аватар

Ти ли ще ги възпитаваш ? :)

Насочете си силите в/у други важни неща, тоя бил антифа,ония бил антига.. толкова ли ви е важно ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 10:38 am 
Аватар

Не те харесвам, гнусем брадан :bigok ! Проблем? :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 11:02 am 
Аватар

Lek написа:

Насочете си силите в/у други важни неща, тоя бил антифа,ония бил антига.. толкова ли ви е важно ?

Брат, виж са, ние сме една огромна маса, ясно е, че сред нас има и комунисти, и гейове, и всякакви. Но историята ни, името ни, традициите на на нашият клуб правят невъзможно афиширането на тези идеи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 11:17 am 
Аватар

Така е, но идеята ми е че се обръща много внимание на интернет провокацийки, а на стадиона не съм виждал да се пропагандират такива идеи по какъвто и да е било начин. И това че някой не харесва свастики,мусолини и прочие, не може да се причислява веднага към антифа,клошар,комунист и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 11:26 am 
Аватар

Lek написа:
Така е, но идеята ми е че се обръща много внимание на интернет провокацийки, а на стадиона не съм виждал да се пропагандират такива идеи по какъвто и да е било начин. И това че някой не харесва свастики,мусолини и прочие, не може да се причислява веднага към антифа,клошар,комунист и т.н.

Така е, прав си, както казах аз също не се имам за крайно десен, просто трябва да е ясно защо ако някой от тези вдигне Че Гевара, Антифа или нещо такова вероятно ще яде дървото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 12:01 pm 
Аватар

Не знам дали е тук мястото, но още ли се събират пластасови капачки в НКП за благотворителност ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 1:38 pm 

Историята на Левски прави отричането на фашизма неправилно??? Или може би името, което носим?

Според мен пък свързването на фашизма и про-фашистите с Левски е неправилно. И кой решава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 2:00 pm 
Аватар

Lek написа:

Винаги е имало десни ръце и маймунски звуци, скандирания за маймуни и т.н. Ама да се идва да се прави забележка за тея работи не е много политически коректно. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 3:17 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Не знам дали е тук мястото, но още ли се събират пластасови капачки в НКП за благотворителност ?

Събират се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 3:18 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Lek написа:

Така е, прав си, както казах аз също не се имам за крайно десен, просто трябва да е ясно защо ако някой от тези вдигне Че Гевара, Антифа или нещо такова вероятно ще яде дървото.

Аз лично на 2-3 пъти съм виждал некъв пич с тениска на Че, и съвсем спокойно си се разкарва. Единият път беше на мача със Славия на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 3:22 pm 
Ами напомни му следващия път, че ако го видят, ще го смелят, а това винаги е доста грозна гледка. Виждали сме го преди, доста случаи, не е красиво за окото. Не ми пука принципно за такива уроди, ама ми е гадно да ми развалят настроението и общо взето се скапва настроението и на целия сектор.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 3:25 pm 

Никак не е красиво левскари да бият друг левскар, заради политическите му убеждения, да. Никак.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]