forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 5:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1626 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:52 pm 
Аватар

Цитат:
Инче, кое е невъзможно американец да е тъп и да е орк :strkstrk

Американец...спортист...зимни спортове. Шансът да е реднек -имбецил от Скалистите планини е над 90 % . :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:56 pm 

Смитх, аз съм ретард. Вместо да те цитирам ти редактирах мнението. :ohmygod2 :smt005

Извинявам се. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:58 pm 
Аватар

Защо пресмятат колко струва тая олимпиада в долари, а не в рубли - най-харизматичната валута в света? Това е капиталистическо-империалистически заговор срещу великия блядски народ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:01 pm 
Аватар

Цитат:
Bobsledder Johnny Quinn may well have broken one of the many bathroom rules at the Sochi 2014 Winter Olympics, after he became stuck in a toilet and was forced to smash his way through the door.

Trapped in a toilet within the athletes' village without a phone to call for help, he broke through the door, leaving a huge hole.

In a tweet, the 30-year-old wrote: "I was taking a shower and the door got locked / jammed ... With no phone to call for help, I used my bobsled push training to break out."

Team mate Justin Olsen said Quinn had tried "everything" before he eventually burst through the door. He wrote on Facebook: "My team-mate and room-mate had an issue with our door. I knew something would happen.

"I wasn't there to help him out, at the gym. Trust me, he tried everything."

Определено е супер орк американецът :loser2 Явно трябваше да изгние вътре за да е културен, като великите блядове :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:07 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Защо пресмятат колко струва тая олимпиада в долари, а не в рубли - най-харизматичната валута в света? Това е капиталистическо-империалистически заговор срещу великия блядски народ.

Това, какво общо има с Олимпиадата? Ма реши и ти да се изсереш...така профилактично.... :bii_chorbata
Ако искаш, лично за тебе ще ти превеждам всичко в рубли...ма и ти сам можеш...1 долар...35..36 рубли...1 евро...47...48 рубли.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:07 pm 

В никакъв случай не изключвам варианта да е ретард, но за Търговище дори Айнщайн да беше заключен вътре, няма как нещо руско, произведено в Русия или свързано с нея да е виновно :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:10 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
В никакъв случай не изключвам варианта да е ретард, но за Търговище дори Айнщайн да беше заключен вътре, няма как нещо руско, произведено в Русия или свързано с нея да е виновно :bigok

А ти от къде си сигурна, че всичко е така, както го пише неграмотният нЕгер? Това, че умее да пише, Е достатъчен довод? И от къде си сигурна, къде е произведена вратата....може и в Америка де е произведена... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:11 pm 
Аватар

Omraz написа:
Смитх, аз съм ретард. Вместо да те цитирам ти редактирах мнението. :ohmygod2 :smt005

Извинявам се. :oops:

:smt005 :smt005 :smt005 Добре се получи :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:12 pm 
Аватар

А тая врата е от някаква смешна, неблядска дървесина. Съветската дървесина не може да бъде пречупена с бобслей!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:12 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Bobsledder Johnny Quinn may well have broken one of the many bathroom rules at the Sochi 2014 Winter Olympics, after he became stuck in a toilet and was forced to smash his way through the door.

Trapped in a toilet within the athletes' village without a phone to call for help, he broke through the door, leaving a huge hole.

In a tweet, the 30-year-old wrote: "I was taking a shower and the door got locked / jammed ... With no phone to call for help, I used my bobsled push training to break out."

Team mate Justin Olsen said Quinn had tried "everything" before he eventually burst through the door. He wrote on Facebook: "My team-mate and room-mate had an issue with our door. I knew something would happen.

"I wasn't there to help him out, at the gym. Trust me, he tried everything."

Определено е супер орк американецът :loser2 Явно трябваше да изгние вътре за да е културен, като великите блядове :smt007

И къде точно се е къпал тоя? В тоалетната чиния, която се вижда отзад ли? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:13 pm 

Аз съм разбивал врата няколко пъти, но никога така. :smt006 За да разбиеш вратата по този начин, трябва да блъскаш с яка злоба и с цел да е да я потрошиш, а не да излезеш.

Освен това 100 % във всяка къща има рецепция и хора, които да викнеш в такава ситуация.

Както казах вече - за да излезеш така трябва да си пълен олигофрен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:25 pm 
Аватар

Отделяте се от основната тема в случая с вратата, а тя не е дали е орк янкито, а че още погром трябва да има :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:26 pm 
Аватар

Omraz написа:
Аз съм разбивал врата няколко пъти, но никога така. :smt006 За да разбиеш вратата по този начин, трябва да блъскаш с яка злоба и с цел да е да я потрошиш, а не да излезеш.

Освен това 100 % във всяка къща има рецепция и хора, които да викнеш в такава ситуация.

То и да се заключиш по такъв начин, трябва да си недоразвит...защо въобще му е трябвало на америкоса да се заключва.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:30 pm 
Аватар

Вратата е заяла, не я е заключвал той. иначе се вижда, че вратата е от картон и няма как да се разбие по друг нбачин. можел е да пробва със шут в бравата ама нали е бил бос ше се контузи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:31 pm 
Аватар

targovishte написа:
Omraz написа:

То и да се заключиш по такъв начин, трябва да си недоразвит...защо въобще му е трябвало на америкоса да се заключва.... :bigok

За да се скрие от пияна рускиня искаща зелена карта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:32 pm 
Аватар

Сега гледах студиото по БНТ :strkstrk Не знам какви са блядовете и реднеците, но нашите са пълни дИбили, майна :strkstrk Тая Евгения Раданова се напъна да смята, вика "Китай са милиард и триста милиона, а пращат 130 спортисти на олимпиядата, това прави по 1 спортист на 1 милион население " :smt005 :smt005 :smt005 Даваха нашия Зографски, тоя се изтреля от шанцата като пощенски гълъб :ohmygod Почна да пърха във въздуха, кели да му дават бонус точки за хореография :strkstrk, а някакъв с шейна, цял ден си подобрявал постиженията и завършил...предпоследен :lsfc3 :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:32 pm 
Аватар

БоК Оле днес показа за последен път как се прави! Който гледал - гледал! 6 Олимпиади и подобаващ финал на една ера в спорта! Нашите - пълен провал и се почнаха оправдания със ските и международното положение...

Похвално е и че блядовете дотук са капо....:grin:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:35 pm 
Аватар

ICF написа:
Вратата е заяла, не я е заключвал той. иначе се вижда, че вратата е от картон и няма как да се разбие по друг нбачин. можел е да пробва със шут в бравата ама нали е бил бос ше се контузи.

Плюс това, тоя е доста нацепен:
Изображение

Height: 1.83 m
Weight: 100 kg
Нормално ми се вижда и от лек удар на такъв човек, да се пробие така тоя картон :smt031

Последна промяна SoulFlyTeR на Съб Фев 08, 2014 10:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Е руснаците доста отслабнаха откъм медали, но по - добре те, отколкото гнусната хамерика :)

Последна промяна SouthSupporter на Съб Фев 08, 2014 10:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Аватар

ICF написа:

ти сериозно ли.....хахаха.... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:37 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Сега гледах студиото по БНТ :strkstrk Не знам какви са блядовете и реднеците, но нашите са пълни дИбили, майна :strkstrk Тая Евгения Раданова се напъна да смята, вика "Китай са милиард и триста милиона, а пращат 130 спортисти на олимпиядата, това прави по 1 спортист на 1 милион население " :smt005 :smt005 :smt005 Даваха нашия Зографски, тоя се изтреля от шанцата като пощенски гълъб :ohmygod Почна да пърха във въздуха, кели да му дават бонус точки за хореография :strkstrk, а някакъв с шейна, цял ден си подобрявал постиженията и завършил...предпоследен :lsfc3 :fgod :fgod

Е не може да си толкова ироничен..... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:39 pm 

SoulFlyTeR написа:
ICF написа:

Плюс това, тоя е доста нацепен:
Изображение

Height: 1.83 m
Weight: 100 kg
Нормално ми се вижда и от лек удар на такъв човек, да се пробие така тоя картон :smt031

Аз съм 185 см, 110 кила, горе долу с такова телосложение + шкембе, което дава допълнителен пауър. :strkstrk На мен не ми се вижда нормално да разбие вратата така, а и тоя ми прилича на анаболен малоумник, който не може да пише. :strkstrk

Тази вечер ще съм на страната на Търговище, че иначе много скучно. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:40 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Цитат:
Българският участник Станислав Беньов заема предпоследното 38-о място след първите два манша в мъжките шейни на сингъл по време на олимпийските игри в Сочи.

22-годишният Беньов, който пълнеше екипировката си с тежести, за да стигне до необходимите 117 кг, беше предпоследен и след първия манш. След нашия представител е само състезателят на Тайван Те Ан Ли.

Лидер е германецът Феликс Лох, който е с общо време от двата манша 1:44,149 минути. Резултатът му е с 0,294 секунди по-добър от този на руснака Алберт Демченко. Трети е Армин Цьогелер от Италия – на 0,744 секунди зад лидера.

Любопитното е, че точно преди Беньов е роденият в Индия Шива Кешаван, който не представлява нито една държава в Сочи и се състезава под олимпийския флаг. Пред нашия участник има молдовец, кореец и представителя на Тонга Бруно Банани, който е 33-и. Третият и четвъртият манш са утре.

:smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:40 pm 
Аватар

Е какъв да съм, Раданова в ефир тръгна да смята и да говори какво голямо постижение е, че сме пратили 17 човека на олимпиада, толкова много, от малка KLETA MAJKA BALGARIQ :bigok
А тоя реднек сигурно е последния пост от екипажа на боб-а, оня дето само бута и накрая остава сам да засили шейната :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:43 pm 

Колко спортисти най-много сме изпращали досега съответно на зимна и лятна Олимпиада?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:46 pm 
Аватар

Или в Маскве, или в Атланта :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:47 pm 

Добре де. Като гледам тази снимка на вратата имам чувството, че се отваря навътре. Ако наистина е така как да се разбие?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:50 pm 
Аватар

Тренирал е за състезанието по бобслей утре, лЪзнАл се е на плочките, и е шибнал вратата с глава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:51 pm 
Аватар

Като му гледам пакета на снимката, може и с хой да я е пробил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:52 pm 
Аватар

freak|joe написа:
Добре де. Като гледам тази снимка на вратата имам чувството, че се отваря навътре. Ако наистина е така как да се разбие?

Въпросът е, защо въобще я е заключил.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1626 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]