forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 11:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1626 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:44 am 
Аватар

Пичове, живейте си спокойно и не се заяждайте за глупости ;) Нашата KLETA MAJKA BALGARIQ не сме оправили, а се занимаваме с Русия :D Май няма смисъл от толкова конфликти за нищо :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:45 am 

Всички мразите Русия, Путин и Олимпиадата защото сте скрити педераси и сте солидарни с каузата, признайте си. Сигурен съм, че сте се счупили да шервате цветното лого на Гугъл във фейсбук като откачени :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:46 am 
Аватар

Е все пак си е традиция да се изсерат няколко мазни лайна във всяка тема. Тази нямаше как да бъде пропусната ....

Горко и на KLETA MAIKA BULGARIQ :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:50 am 
Аватар

targovishte написа:
Направо ме разсмя...на мен се дразнили хората.... :smt005 :smt005 :smt005
Ние тука сме една каста....едва ли хората се дразнят, че инжИнера антонатан не е инженер, на това, че Инчето не знае правописа ни, а 7:1 е просто фирма фантом. :bigok
Макето ни е модератор, а не знае от къде се включва компа....това е една виртуална реалност и всички се съобразяваме с нея, макар че лично се познаваме. :bigok
Но да не се отклоняваме от темата...да аз от всиички в този форума най-добре зная руския бит и се ползвам от това...ми и ти дерзай, ако има, какво да кажеш. На всички ни е ясно, че ние българите сме царе на иронията и присмеха...а самите ние живеем в бедност и лайна. Да аз пия и еба рускини...а ти какво правиш в това време...похвали се? :strkstrk

И какво от това като знаеш руския бит?
Аз пък знам френски и съм живял близо месец в едно семейство в Белгия, знам им бита, знам каква бира пият, знам какво ядът за закуска. Ако искаш почвам всеки ден да пиша постове на френски за бита в Белгия :smt047

Последна промяна flo на Съб Фев 08, 2014 12:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 11:34 am 
Аватар

Руснаците нас ни третират като техна губерня което е най- дразнещо. Преди време пътувах на някъде и на летището се засекох с един пиян бляд, който ме пита от къде съм като му казах,че съм българин почна да ми дрънка на руски. Аз му казах, че не го разбирам и тоя стана некъв супер агресивен и ми вика нещо от сорта, че съм се правел и че сме им били едва ли не роби и т.н. Кур за всички и България и нашите си интереси над всичко. Дали щяха да имат всички тея писатели тея монголци ако не им бяхме дали език.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 11:45 am 
Аватар

Еййй, изядохте човека, бе... Тука е пълно с всекакви хвалбари за това и онова, некой има фетиш към страшни простотии, друг - към други, трети не спират да се хвалят и никой нищо не го дразни от това, ама за Търговище не може :ohmygod2 В дъното на душата си мразя блядове и блядки, но няма никога да казвам на човека какво да харесва и какво да пише или да не пише, Като не ви харесва, просто го игнорирайте през опциите във форума. И моля, не нападайте човека, не е заслужил това. Познаваме се, поинтересувайте се за това-онова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 11:59 am 

Напълно споделям горното мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:02 pm 

Плюс това, всеки който напада, обижда и се прави на много умен за сметка Търговище и не го е виждал на живо, моля да има предвид, че е доста сериозен човек и ако някой ден/мач се срещнете на живо, първо няма да му говорите същите неща в очите и второ - може да ядете доста тежки шамари. :lol:
Малко по-умерено, ако може.

По-късно ще напиша сериозно мнение за Русия, руснаците, стереотипите и предразсъдъците, презчупени през моята гледна точка, ама сега бАрзам и ме мързи да го формулирам. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:04 pm 
Аватар

targovishte написа:
Ти колко руснаци или рускини познаваш лично? Добре, даваш определения, но не се ли замисляш, защо руснаците идват у нас...и то наистина най-бедните. Защо ние, като сме толкова богати и печени, не ходим в селската Русия. Аз ще ти отговоря, защото сме в пъти по бедни и селяни от руснаците. Като почнем средно да заработваме, като наемници 1000...2000 евра, които за Русия са реално малко пари...тогава ще се хвалим. Не може да се отнасяме така с хора, които реално са над нас в момента.....това не ни помага...ама никак.

Познавам достатъчно за да мога да имам мнение. Изобщо не ме интересуват, нито ми пука дали идват най-бедните или най-богатите. Изобщо не ме ебе колко са богати, като са същите орки като бедняците. Ебати безумните аргументи изкарваш... Дори не ми се хабят думи за дълги постове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:14 pm 

Днес стартират 7 наши състезателя.Аз с интерес ще следя биатлона,но успех на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:19 pm 
Аватар

Аз чекам оная блядка със стегнатия задник и щръкналите цицета, подарък от Търговище :smt007 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:22 pm 
Аватар

За жалост няма да мога да гледам биатлона като хората, че имам мач, само там и при Жекова са ми надеждите за по-добро представяне. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 1:30 pm 
Аватар

Кога е хокея ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 1:41 pm 
Аватар

http://www.sochi2014.com/en/ice-hockey тука ги пише, зависи кое те интересува :wink:

Кога е Пепи Василев? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:02 pm 

мичо написа:
Напълно споделям горното мнение.

Ти няма да си съгласен :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:10 pm 

:smt004

Абре, кога е биатлона?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:18 pm 

От 16.30 - 10 км мъже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:25 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Аз имам един въпрос към блядовище. Защо в иначе добрата Русия има толкова силна мафия, хората не вярват на полицията, на избоите имаха 140% избирателна активност. Защо никога това не се е случвало в Австрия, в Дания, в Швейцария? Защо в днешно време повечето от технологичните иновации се случват в САЩ, Япония, ЕС? Защо има толкова клипове с оркски изпълнения в русия и значително по-малко от европа? Не се заяждам, а искам да видя какво ти мислиш по тоя въпрос :)

Тучка, говорим за различни неща. Аз говоря за душевното и добротата, която притежава руския народ, като цяло. Ти говориш за битовизъм и политика. Да мафия има, но не е това, което беше в 90-те години. Във време на безвластие се появява мафията, както е било навсякъде по света. Малко по малко нещата се изчистват. Но то къде няма мафия...в щатите ли или в Италия....Испания няма?
Аз не говоря, че в Русия всичко е ок, но виждам развитието на тази държава, нещо което ние например нямаме вече 25 години. Русия след разпада на СССР беше една бедна държава, в изолация. От това положение за десетина години успя да се изправи и да се превърне пак в световен фактор. Равнището на живот постепенно се вдига, а икономическият им растеж последните години е неизменно в топ 3 в света. Има много неща, които не са ниво....липсата на реална демокрация, високата корупция, но там хората работят, а не говорят само. И тази работа дава резултати. Всеки път, като отида, а аз ходя много често, се удивлявам, как за няколко месеца например са успели да построят цели квартали, със училищата и болниците и цялата инфраструктура. Строят се пътища на три четери нива, мостове, за 1...2 години например в Санкт Петербург откриха две нови линии на метрото с над 20 нови станции. И това без помощ от вън или Европа, а със собствени средства. Заплати между 1000...2000 евро вече са нещо нормално и често срещано. Автомобилният им парк е в пъти по нов от нашия в България. Там вече почти всеки купува нова кола, а не трошки на по 10...15 години. Няма автомобилна марка, която да няма завод в Русия. А и не само автомобили се правят. Скоростните влакове вече са нещо обикновено. Аз пътувах от Санкт Петербург до Хелзинки, Алегро се движи с 300 км, в Москва ходи Сапсан с над 350 км в час. Медицината им е на доста добро ниво, но тя винаги е и била. Във военните иновации руснаците са поне 50...60 години преди САЩ. В космоса....Не ми се пише повече, а и едва ли някой ще го прочете цялото, но просто Русия в момента върви по стъпките на дивия капитализъм, но с много свои индивидуалности и собствено лице. А да не забравяме, че е и най-голямата страна в света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:29 pm 
Аватар

Lidl написа:
targovishte написа:
Ти колко руснаци или рускини познаваш лично? Добре, даваш определения, но не се ли замисляш, защо руснаците идват у нас...и то наистина най-бедните. Защо ние, като сме толкова богати и печени, не ходим в селската Русия. Аз ще ти отговоря, защото сме в пъти по бедни и селяни от руснаците. Като почнем средно да заработваме, като наемници 1000...2000 евра, които за Русия са реално малко пари...тогава ще се хвалим. Не може да се отнасяме така с хора, които реално са над нас в момента.....това не ни помага...ама никак.

Познавам достатъчно за да мога да имам мнение. Изобщо не ме интересуват, нито ми пука дали идват най-бедните или най-богатите. Изобщо не ме ебе колко са богати, като са същите орки като бедняците. Ебати безумните аргументи изкарваш... Дори не ми се хабят думи за дълги постове :bigok

Не бе...не си ме разбрал правилно....с какво ние сме по добри от тях, че да им се присмиваме? Вместо да се стегнем и да работим... :bii_chorbata
Иначе на Запад по същия начин мислят за нас.....вземи пример англичаните....във Франция ни мислят за цигани....ама това ние не го виждаме..... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:34 pm 
Аватар

AtomuS написа:
Goviado написа:
Откриването, като изключим обръчите, беше хубаво, но на каква цена?
http://www.svoboda.org/media/video/25183505.html

Преувеличава се вече! На каква цена? Що, В Пекин откриването им беше излезнало евтино, ама беха марширували по 2-3 дена с някакви минимални паузи за по купичка ориз. Руснаците се държали незнам си как на морето, сигурно германците и англичаните си четат Шекспир и Гьоте в дискотеките. И там , и в България е пълно със селяци, с тая разлика, че селяците там си позволяват да пътуват по други държави, а наште, да речем от Джебел, ходят само до тютюна. Искали да ни анексират :ohmygod2 ! Това кога е било? Дали не са боклуците от БКП, които са се напъвали да сме 17-та република? А, това, че влизаме в стратегическите интереси на Русия означава, че техните се простират по-далече от наште, което говори добре за тях и лошо за нас. Познавам и доста руснаци вече, ами струва ми се че процентно, поддръжниците на комунизма в България са повече от там.
Гледайте си олимпиадата и ..... шайбу, шайбу....

Не говори добре, ако се сравнява с Пекин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:35 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Еййй, изядохте човека, бе... Тука е пълно с всекакви хвалбари за това и онова, некой има фетиш към страшни простотии, друг - към други, трети не спират да се хвалят и никой нищо не го дразни от това, ама за Търговище не може :ohmygod2 В дъното на душата си мразя блядове и блядки, но няма никога да казвам на човека какво да харесва и какво да пише или да не пише, Като не ви харесва, просто го игнорирайте през опциите във форума. И моля, не нападайте човека, не е заслужил това. Познаваме се, поинтересувайте се за това-онова.

Бе нека си лялят...не ми пречат....а и не виждам, какво толкова съм написал. Все пак темата е за Олимпиадата , която пък е в Русия и не върви да пиша за Бангладеш. :strkstrk

Omraz написа:
Плюс това, всеки който напада, обижда и се прави на много умен за сметка Търговище и не го е виждал на живо, моля да има предвид, че е доста сериозен човек и ако някой ден/мач се срещнете на живо, първо няма да му говорите същите неща в очите и второ - може да ядете доста тежки шамари. :lol:
Малко по-умерено, ако може.

По-късно ще напиша сериозно мнение за Русия, руснаците, стереотипите и предразсъдъците, презчупени през моята гледна точка, ама сега бАрзам и ме мързи да го формулирам. :strkstrk

Няма да ядат нищо...аз съм миролюбив човек....най-много да почерпят.... :lol:
Айде чЕкаме сериозното и дълго мнение.

0 tolerance написа:
Аз чекам оная блядка със стегнатия задник и щръкналите цицета, подарък от Търговище :smt007 :strkstrk

За морето ще се опитам да я уредя.... :smt007 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:37 pm 
Аватар

targovishte написа:
Lidl написа:
targovishte написа:

Не бе...не си ме разбрал правилно....с какво ние сме по добри от тях, че да им се присмиваме? Вместо да се стегнем и да работим... :bii_chorbata
Иначе на Запад по същия начин мислят за нас.....вземи пример англичаните....във Франция ни мислят за цигани....ама това ние не го виждаме..... :loser2

A, напротив. Аз го виждам :bigok
Иначе аз съм се стегнал и си бачкам, което ми дава и право да си имам мнение за руснаците, японците, китайците и аржентинците примерно. Бръмча насам-натам, виждам всякви хора, от всякви страни, изграждам си мнение. :bigok

Иначе, да отбележа, че против теб нямам нищо, нито те нападам лично. Дори повечето неща, където пишеш са ми забавни :strkstrk

Последна промяна Lidl на Съб Фев 08, 2014 2:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:37 pm 
Аватар

На търговище аргументите "за" Русия са като на амфетаджиите в квартала, "за" кварталния лихвар.
"Най-големия е" :loser2 Всички правят к'вото им каже, щото или имат да му дават или някой ден ще му искат.

Не ме кефят. Познавам достатъчно. 1/4 съм руснак. Познавам баба си :loser2
Имах достатъчно такива колеги в Чехия. По-зле от най-дивите селяци българи и румънци бяха.
Естествено, че няма как да се генерализира и сигурно има и нормални хора, но още не съм се запознавал с такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:40 pm 

Търговище, а какво е положението в азиатската част на Русия, което е 70-80% от държавата ? В чукотка например и там ли взимат 1000-2000 евро заплата ? И защо в повечето части на Русия още носят вода с водоноски например ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:45 pm 

Темата не е ли за олимпиада някаква?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:47 pm 
Аватар

И какво като е за олимпиада, не пишеш от 1 месец тук, знаеш как е :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:08 pm 
Аватар

Аз пък бих влязъл в дълги и напоителни спорове с Търговище,но не във форум,а на маса.Бил съм в Москва два пъти по време на комунизма,контактувал съм с предимно интелигентни хора там,иначе границата между тях и калтака е известно количество алкохол,след него разликите изчезват.Има нещо друго,не е въпроса какво са постигнали или постигат руснаците,не е въпроса че те наистина имат едно добро отношение към нас,особенно на тяхна земя,въпросът е,че аз никога не мога да преглътна че това са наши поробители.И това не се дължи само на тяхната политика,а се дължи на огромната градноманщина и мания за величие ,вероятно натрапенно им точно от болшевишките им управници.И нека да разграничаваме това което са дали на света руснаците в изкуството и литературата и това,което са дали като научни открития,защото всичките им открития малко или повече са във военната област,а тия които цял живот се готвят за война и живеят за това,няма как да допринасят за развитието на човечеството.Да живее Олимпиадата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:13 pm 
Тъкмо щях да похваля организацията на олимпиадата и се загледах в спускането, един словенец се преби с над 100 км/ ч и няма помощ над 5 минути :strkstrk Накрая се престраши и дойде един човек, който му помогна да стане и в тоя момент дадоха отблизо как скиора им сипва на медицинския екип :smt003 Цирк :smt007

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:28 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Търговище, а какво е положението в азиатската част на Русия, което е 70-80% от държавата ? В чукотка например и там ли взимат 1000-2000 евро заплата ? И защо в повечето части на Русия още носят вода с водоноски например ?

:smt005 :smt005 :smt005 Без да съм ходил в Русия съм на ясно, че там има живот само в Москва и Петербург! В още 5 или 6 града като Екатеринбург, Казан, Ростов, Краснодар, Нижни Новгород и Владивосток се мъчат нещо ама в останалата част на държавата е тъмна Индия! Особено в Сибир и Урал, гледал съм филми за там и на много от селата няма още нито канализация, ни ток, камо ли вода! Като говорите за държава като Русия не слагайте Москва и Петербург като всичко, те не са всичко ама ни най-малко. Все пак тая държава е 17 мил. .кв. км.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:31 pm 
И това е, както казваш, в държава със 17 млн. кв.км, която се простира от единия до другия край на света. :smt006 А в една друга клета майка държава с 110 000кв. км., една плюнка, пътуваш от единия до другия край за 13 часа с влак и 7 часа с кола, канализацията също е голям лукс, а има стотици селца, където ток не са виждали никога, вода по-често...
И това го казвам без много да симпатизирам на Раша. Да си гледаме нашата мизерна и гнусна кочина...

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1626 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]