forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 3:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 5:12 pm 
Аватар

Дреме ми на кура кво виждаш. И ще те замоля да не си търсиш бан и във футболните теми. Не си от Левски, тъй че спокойно се регвай във форума на селяните и си серете там по нас, целувайки мъничките рунтави мъдки на жожето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 5:13 pm 
Аватар

Разликата при отбори като Литекс и Путкогорец е, че те са нищо освен развлечение за техните престъпници и не биха съществували ако ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 5:15 pm 

lincoln написа:
Maschinengewehr написа:
И като ги дава какво направихме? Не виждам полуфинал на европейско първенство.

Логиката ти е......Нали ставаше въпрос,какво зло са Литекс и Лудогорец ? Е ,ако тези отбори са зло, защото не сме стигнали финал на европейското' другите отбори, какви са ?

Тези два отбора уреждат мачове, купуват титли, журналисти и получават всичко, което им е необходимо! Това не е нормално развитие на първенство, трансферен пазар, журналистика и като цяло футбола в БЪЛГАРИЯ! Не сме вземали никога футболист от Ловеч, докато цецка получи много футболисти от там! Така ще е и с резакспор! От тези два отбора, най-големия губещ е ЛЕВСКИ, а от това и целия Български футбол! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 5:19 pm 
Аватар

Едва ли някой отрича цялата тази гнусотия в историята на тези клубове. Но това е само единият аспект, въз основа на който може примерно да си избереш любимия отбор. :wink:
Сега основно става въпрос за втория аспект, а при него за съжаление последните години бележим отстъпление. Покрай Ян Деркс може би сме били на някакъв път на развитие, но след това ДЮШ престана да се развива и е цяло чудо и по-скоро изключение, че все пак вадим някакви таланти от време на време. :smt006 А за да оцелееш финансово в днешно време (особено като клуб в нашата среда и държава), най-добре е да залагаш на собствени кадри и чат-пат на някой класен чужденец, който е старателно подбран от скаутското звено, и с хубави продажби да поддържаш бюджета и развитието.
Е, за съжаление (и като скаути, и като ДЮШ) лАтексО правят много повече в тази посока. Който наблюдава деЦките отбори и трансферите в последно време (Гру, Маймулиньо и Опоку са любимите ми примери :loser2 ), ще ме разбере.
Което пак не ми пречи да ненавиждам шибания миризлив отбор на Дришата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 5:29 pm 

Седем:Едно написа:
Дреме ми на кура кво виждаш. И ще те замоля да не си търсиш бан и във футболните теми. Не си от Левски, тъй че спокойно се регвай във форума на селяните и си серете там по нас, целувайки мъничките рунтави мъдки на жожето.

Е, защо си мислиш, че щом не съм от Левски, това означава, че мразя отбора и го псувам в другите форуми ?Ако Левски и неговите фенове не ми бяха симпатични, нямаше изобщо да се рег. в форума.
Да не говоря, че съм бил на повече мачове на Левски от колкото някой потребители в форума....
Бан е най-лесно да получа, но не виждам' какво ще промени това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 5:51 pm 
Аватар

lincoln написа:
Е, защо си мислиш, че щом не съм от Левски, това означава, че мразя отбора и го псувам в другите форуми ?Ако Левски и неговите фенове не ми бяха симпатични, нямаше изобщо да се рег. в форума.
Да не говоря, че съм бил на повече мачове на Левски от колкото някой потребители в форума....

Чшшшшшш, алоу, никога не надскачай ръста си. Това, че не си ЛЕВСКАР и, че си бил на мачове на Левски, може да говори само едно - симпатизирал си(баси, колко меко се изразявам) на противниковия отбор. Колкото до школите, Дришата подбира и прибира децата от няколко района и основно плевенския и това само защото е близко и има достатъчно пари, за да осигури нещо по-добро в тернировъчното обучение.. Реално погледнато, какво има Ловеч, освен парите на шебека - град, който дори и в момента е по малък от който и да е плевенски квартал. Нищо... Така, че не ми се изхвърляй и не ми говори за великия Карпачев - Ловеч. Обикновена еднодневка с точно 50 човека привърженици. Другите ходят на стадиона да видят Левски и от кумова срама или грешно разбран местен национализъм опс патриотизъм, ръкопляскат мълчешком или мачкат каскетчетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:01 pm 

hixxtam написа:
lincoln написа:

Чшшшшшш, алоу, никога не надскачай ръста си. Това, че не си ЛЕВСКАР и, че си бил на мачове на Левски, може да говори само едно - симпатизирал си(баси, колко меко се изразявам) на противниковия отбор. Колкото до школите, Дришата подбира и прибира децата от няколко района и основно плевенския и това само защото е близко и има достатъчно пари, за да осигури нещо по-добро в тернировъчното обучение.. Реално погледнато, какво има Ловеч, освен парите на шебека - град, който дори и в момента е по малък от който и да е плевенски квартал. Нищо... Така, че не ми се изхвърляй и не ми говори за великия Карпачев - Ловеч. Обикновена еднодневка с точно 50 човека привърженици. Другите ходят на стадиона да видят Левски и от кумова срама или грешно разбран местен национализъм опс патриотизъм, ръкопляскат мълчешком или мачкат каскетчетата.

Точно така, симпатизирал съм на другите отбори,особено на Сливен,Пирин Блг и Локо Мзд. Много лош навик имате някой хора да слагате чужди твърдения или думи на хората.....Дума не съм казал за Гришата, но съм го бил величаел....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:24 pm 
Аватар

Гришата :shock: Гном, джудже, хипофизен селяк и др. епитети му прилягат много повече на платежоспособния от село Микре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:33 pm 
Аватар

Тази пролет имам чувството, че разни грандове с мега-гига-хипер скъпа селекция ще опърдят кочана при това много лошо, както сме с малките, при това няма да са само жАлтите турци :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:22 pm 
Аватар

Смит започваш да го разбираш футбола :bigok Интересна пролет ни очаква :bigok Виж, там задели някоя домоуправителска такса и ги шибни на "Левски шампион", пък току виж може да се почерпим с Мара Дона на мача-концерт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:26 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:29 pm 
Аватар

Жълтите мастии купуват некъв от Румъния за милион и половина лева и ще му дават месечна заплата 40 000 лв. :strkstrk Ако ще се преориентира към тях някой, сега е моментът :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:34 pm 
Аватар

blue_eyes написа:
Смит започваш да го разбираш футбола :bigok Интересна пролет ни очаква :bigok Виж, там задели някоя домоуправителска такса и ги шибни на "Левски шампион", пък току виж може да се почерпим с Мара Дона на мача-концерт :bigok

Дори и с неговите космически такси ще е трудно да напрашим жадните ноздри на дон Диего :?
Прикачени файлове:
31786_1387279675230_1029205389_31073393_6136807_n.jpg
31786_1387279675230_1029205389_31073393_6136807_n.jpg [ 37.99 KiB | Прегледано 3935 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:35 pm 

Интересно интервю на Макриев пред лъжеспорт.bg!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:39 pm 
Аватар

Изображение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 10:25 pm 
Аватар

Седем:Едно, няма се пуашиш, дон Диего ше си дойде заедно с матрЯла :bigokТой има българска жилка, знае кво е Левски. Даже беше пратил една пратка на едно наше студентче в Германия, евентуално, като се прибира за празниците да му я вземе към България, обаче тия от Луфтханза ли са, от Луфтвафе ли са вместо да я пратят на адреса на общижарата, пратили пратката в някъв супермаркет :ohmygod2 Ако Чичо Ади не беше в Аржентина, а в Германия, не ми се мисли, кви задвратници щяха да играят :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 10:51 pm 
Аватар

нъсочи мизалта си кам тиалото
обарни фнимание на биалото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 11:12 pm 
Аватар

Предполагам, че и дон Диего е по тая фитнес програма :bigok Виж ква преса е направил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 11:48 pm 

Kryten написа:
Разликата при отбори като Литекс и Путкогорец е, че те са нищо освен развлечение за техните престъпници и не биха съществували ако ги няма.

То щото ние без чичко паричко ще цъфнем и вържем,
В България няма значение, кой си, значение има този, който ти се води собственик дали има пари, дори и броя фенове не е от значение, ние сме милиони и там приключват нещата.
Селяните ми е през чепа за тях коментирам ги понеже темата е такава.
Гледам върнали са си и Николов, тоя си спомням Гарата, как го минаваше, като малка гара :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:39 am 
Предлагам авторитарен бан за хора, които не успяват да разберат разликата между Левски и Путкогорец/Литекс :smt006
Не, ние без пари няма да цъфнем и вържем, но истинските левскари винаги ще сме от Левски ако ще да остане да играем на една поляна и четири камъка за греди и да събираме всяка седмица пари за пералня за фланелките и бензин, за да отиде отбора до съседния квартал да играе. Левски е 100-години емблема, име и любовта на хората. Ние сме принадлежни към Левски.
Литекс и Лудогорец са никому непотребни богати отборчета, играещи хубав футбол, които във всеки момент могат да ги закрият и да ги заменят с Търговище и Шумен примерно. Разликата няма да я разбере и усети абсолютно никой. И хайде е на никой, но на почти никой и няма да му пука... Литекс лятото бяха на 1 подпис на Гришата от това да спрат да съществуват. 20 цървула там ревнаха, но все едно на някой му запука. Левски ще го има ако ще и в Д дивизия да сме. Винаги ще ходим с шаловете и съм сигурен, че като преминем през едно здравословно пречистване, ще останм достатъчно, за да обясним на децата си какво означава Левски за нас и защо толкова го обичаме.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Яну 27, 2014 12:42 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:41 am 

На forever според мен ще му пука като гнома закрие Личекс, и то доста. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:46 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Предлагам авторитарен бан за хора, които не успяват да разберат разликата между Левски и Путкогорец/Литекс :smt006
Не, ние без пари няма да цъфнем и вържем, но истинските левскари винаги ще сме от Левски ако ще да остане да играем на една поляна и четири камъка за греди и да събираме всяка седмица пари за пералня за фланелките и бензин, за да отиде отбора до съседния квартал да играе. Левски е 100-години емблема, име и любовта на хората. Ние сме принадлежни към Левски.
Литекс и Лудогорец са никому непотребни богати отборчета, играещи хубав футбол, които във всеки момент могат да ги закрият и да ги заменят с Търговище и Шумен примерно. Разликата няма да я разбере и усети абсолютно никой. И хайде е на никой, но на почти никой и няма да му пука... Литекс лятото бяха на 1 подпис на Гришата от това да спрат да съществуват. 20 цървула там ревнаха, но все едно на някой му запука. Левски ще го има ако ще и в Д дивизия да сме. Винаги ще ходим с шаловете и съм сигурен, че като преминем през едно здравословно пречистване, ще останм достатъчно, за да обясним на децата си какво означава Левски за нас и защо толкова го обичаме.

Аре всеки да го прочете това мнение веднъж и да се спре с глупостите за селяците от лойеч, рязград и подобните им. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:48 am 

Хич не ми дреме за никой, за това и не тая омраза към тях, нито пък ме вълнува, какво постигат.
Ако не са те, ще са Павликени или Хасково, и ние автоматично ще ги обвиним, че са виновни за състоянието на отбора ни.
Левски ще го гледам и в окръжните групи, но тогава пак ще ни е виновен някой друг, че сме там, а ние самите сме безгрешни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:53 am 

Е как от всички постове до сега стигна до извода, че някой мисли, че не сме си ние виновни за състоянието, а личекс или рязанград ? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:53 am 
Аватар

Стига с тия окръжни групи де :lol: ,тая година сме шампиони,проявявайте повече респект към спортните постижения :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 12:54 am 
Аватар

Omraz написа:
На forever според мен ще му пука като гнома закрие Личекс, и то доста. :smt031

Аз викам да закриваме forever, няма смисъл вече да се правим на луди :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 1:19 am 

Нека видим дали ще си признае първо.

Пич, пишеш ли в един друг форум с никнейм PFC Litex? Само бъди честен. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 1:47 am 

Гонг форума го чета, но не пиша, защо ми да се правя на улав и да се крия в чужд форум?
Това, че мнението ми е различно автоматично ме прави фен на друг отбор ли, ок ако е така сори, че ви наруших идилията, все пак за мен по важно е да съм на стадиона и ще продължа да го правя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 2:04 am 
Аватар

Ок, искаш ли да се видим на стадиона преди първото домакинство? Ще пием бира и ще си говорим. Ние го правим преди всеки мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 27, 2014 2:16 am 
Аватар

forever написа:
Гонг форума го чета, но не пиша, защо ми да се правя на улав и да се крия в чужд форум?
Това, че мнението ми е различно автоматично ме прави фен на друг отбор ли, ок ако е така сори, че ви наруших идилията, все пак за мен по важно е да съм на стадиона и ще продължа да го правя

Въпросът не беше конкретно за форума на бонк, ама като си започнал да си признаваш карай докрай. Ще ти олекне

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]