forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:02 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Brannik написа:
Е аз кво общо имам с който и да е от двамата и какво ме интересува кой на кой кво дължал. Провали се и тва е, точка.

А с естонеца си комуникирам всеки ден, питал съм го :wink: Омразе, не съм посочил конкретни имена, казах заради част от сектата. Но е доста натрапчиво като цяло така или иначе, все едно Костов е некъв бог. И аз го харесвам, но не мисля, че е светец както се изкарва в този форум. Тва е дразнещото. Но има и доста други спрели да пишат де, не е само ситизъна.

Ти си най-големият апологет на мръсното МВРО и лично на тая отрепка Ангел в тоя форум. Помним много неща.

Кво помниш точно? Нещо да съм скрил? Да, Джамбазки беше пич до един момент и всички се надявахме скоро да смени отрепката Каракачанов и ВМРО да стане нормална партия. Нито Каракачанов се махна, нито Джамбазки продължава да е пич, сгрешил съм. И кво - нещо да съм скрил или да не съм признал? Доколкото си спомням също целият форум беше гласувал за Ангел та не съм бил единствен.

А изкарването на Костов за светец не е ли другата крайност? Да говориме ли за Булбанк, Марица Изток, личните му приятелства с хора от типа на Косьо Самоковеца и тн или пък за това, че спря хората 97-ма и след това изпусна исторически момент да промени много неща? Да не излезне по тая логика и той отрепка накрая? Нещата не са само черни и бели, но е факт, че заради някво такова неподплатено с нищо надменно и натрапчиво поведение на някои хора от сектата много готини хора спряха да пишат и ще продължават да го правят. А най-новата мантра е как либералната куралиция РБ е номер едно и как треа гласуваме на евроизборите за Пръмова, която вече е Кунева от едно известно време тук. Яко акробатики и тва дразни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:05 pm 
Аватар

Господин Сухия, знае ли, че парите са за оцеляване? Щото вчера подхвърли, че са готови със заместник :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:12 pm 
Аватар

Жорка, аз не съм Инчето или Адепта, бате. Не ме вкарвай в километрични спорове :strkstrk

Кока-Кольо написа:
Господин Сухия, знае ли, че парите са за оцеляване? Щото вчера подхвърли, че са готови със заместник :lol:

Е заместникът е някой евтин, свободен агент, някаква малка комисионна за него и мениджъра му, после ниска заплата и така. За прах в очите на хората, само че форума ни мож гу излъга :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:21 pm 
Аватар

В момента (поне така си мисля и надявам) виждаме разликата между чорби и нас. Ония не плащат и използват всевъзможни схеми за измъкване. Ние разпродаваме всичко, за да платим. И двете състояния са жалки, но в едното има нещо малко по-истинско, по-човешко. А и, ако нещата наистина стоят на тази база за нас, то това е само положително в дългосрочен план. В такъв смисъл, все тая дали ще имаме титла, дори и евротурнири, ако в юбилейната си годишнина Левски успее да смени курса и начина на управление.
Както казваше една възрастна позната - понякога нещата трябва да се объркат до край, за да се наредят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:25 pm 
Аватар

Единствената мисъл на Батков трябва да е за евротурнирите. Това е единственото място, от което могат да влязат нормални пари за клуба. Ама нещо не може да му се набие това в канчето. Нито 2007ма, нито 2008ма, нито последните три години. То бива да си тъп ама чак толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:28 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Жорка, аз не съм Инчето или Адепта, бате. Не ме вкарвай в километрични спорове :strkstrk

Много удобно, бате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 3:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
Единствената мисъл на Батков трябва да е за евротурнирите. Това е единственото място, от което могат да влязат нормални пари за клуба. Ама нещо не може да му се набие това в канчето. Нито 2007ма, нито 2008ма, нито последните три години. То бива да си тъп ама чак толкова.

Ако пак се паднеме с казахстански отбор, господ. Батков направо ще ни отпише от участие. Тва са си ебати разходите, дейба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 4:18 pm 

El Hacendado написа:
Morning Glory написа:
Мишлета безполезни, вместо да се замислите как трябва да се държите и кое е важното в юбилейната година, продължавате да закривате Левски, щото не идвал тоя или оня си отивал. Не ви ли ебат достатъчно мъжете ви?

Освен това, някой си мухльо "бил недоволен от трансферите в Левски"?! Много шефчета нещо.

Абе нормално е да се мрънка. Все пак в бедната ни държавица да се правиш на взискателна путка стана национален спорт. Аз лично вече спрях да се нервирам (почти спрях и да пиша тук, но пък има и пичове, които знаят за какво става въпрос). Сещам се точно преди година какви бяха коментарите, сещам се как почти не взехме дубъл след няколко месеца и как всеки се биеше какъв левскар е. Сещам се как един мангал, който се изгаври с фланелката ни и който направи 2-3 свестни мача, стана любим играч на масата в този форум. А ние си лялякаме за думички като "традиция, ултрас, подкрепа, чест, дълг", но истината е друга (поне за масата).

Имах и имам много лоши предчувствия за поведението на "феновете" на Левски на връх юбилея ни и засега за мое огромно съжаление някои от тях се потвърждават. Абе с други думи - продължавайте в същия дух. Никой нимоЙ ви пипне. Вие сте най-голЯмите. Аз стаам и са махам.

И малко по темата: браво на хората, които отидоха да подкрепят отбора в първия му мач.

Ами то има лаф, че Българина се раждал недоволен! Така, че май си ни е черта мрънкането, за съжаление! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 4:21 pm 

Отдаване под наем е много разтегливо понятие и там има доста варианти.
Единия от тях е Елче поемат всичките му плащания и ни освобождават тях и не плащат сума за наем, другия е ние си му поемаме разходите, а Елче ни плащат наем.
Да ни плащат наем и те да му плащат заплатата е този вариант директно го изключете, няма такива балъци.
Все едно да вземеш кола под наем и ти да и плащаш данъци, винетки, граждански и т.н.

На 99% съм сигурен, че Елче са поели всичките му разходи около заплата, осигуровки и т.н., с което разтоварват бюджета ни, а ние няма да получим нищо докато не го купят ако въобще го купят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 4:34 pm 

FLAME написа:
В днешния ММач има анализ на Кирил Ивков за юношите, които тренират с първия отбор. Заглавието е "Мисяк и Стивън Петков са бъдещите звезди на Левски". Предполагам, че ще предизвика интерес, затова го снимах и малко импровизирано го публикувам за четене :blass

Вчера през времето, което игра Стивън Петков, си личеше, че не е десен защитник! Лявото крило на цаците през първата част го преминаваше с елементарни финтове, така стана и първия им гол, за който вина имаха още Белаид и Блажевич! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 4:37 pm 
Аватар

Brannik написа:
А изкарването на Костов за светец не е ли другата крайност? Да говориме ли за Булбанк, Марица Изток, личните му приятелства с хора от типа на Косьо Самоковеца и тн или пък за това, че спря хората 97-ма и след това изпусна исторически момент да промени много неща? Да не излезне по тая логика и той отрепка накрая? Нещата не са само черни и бели, но е факт, че заради някво такова неподплатено с нищо надменно и натрапчиво поведение на някои хора от сектата много готини хора спряха да пишат и ще продължават да го правят. А най-новата мантра е как либералната куралиция РБ е номер едно и как треа гласуваме на евроизборите за Пръмова, която вече е Кунева от едно известно време тук. Яко акробатики и тва дразни.
На фона на цялата фауна в политиката ни Костов е светец. А говоренето за Булбанк, Марица Изток и другите приказки от шипковия храст ги слушаме вече 13 годин от агентите Гоце, Буда, Павел, Сава, Христо Бисеров, Йордан Цонев, Цветан Цветанов, Болен Психически Лидеров, Каракачанов, Бюрекоф и още ред други утрепки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:00 pm 
Аватар

Ама чакай бе, това че го дискредитират с факти, които сам е надробил и ние ги приемаме, какво е - поклонничество към другите, че виждаме лайняната диря на Костов или просто реализъм, че и той се е осрал??? Аз примерно срещу Буда боравя с факти, вадени от комунягите, срещу комунягите с факти, вадени от Буда и т.н. - няма сам Костов да излезе и да каже "Ами аз тука преебах едни неща за някой друг милиард, ама нали пак ще гласувате за мене" :smt006 Бранника си го е написал пределно ясно и ми прави впечатление, че все повече хора го осъзнават :smt023

тия неща са за темата с политиката, ама там е ясно, че боту6а е малко по-тежък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:05 pm 
Аватар

forever написа:
Да ни плащат наем и те да му плащат заплатата е този вариант директно го изключете, няма такива балъци.
Все едно да вземеш кола под наем и ти да и плащаш данъци, винетки, граждански и т.н.

Айде бе,нямало такива балъци :smt005 Много наеми във футбола са точно такива,а сравнението с колата е...

Немрънкачите що не идете да си коментирате в политическата нещата около циганина Костов,Глорито или Адепта може да напишат и някое стихотворение за него :loser2 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:12 pm 
Аватар

forever, попринцип наема в днешно време не е за някой ритнитопковец, ами е за марка, която играе футбол. Най-честите наеми с поемане на заплатата от наемополучателя са в по-известните отбори, където клуба може да спечели от правата за разпространение на личността на играча - снимки, календарчета, тениски, шорти, кърпи, възглавници, квото се сетиш с неговия лик, име или 'марка'. По един подобен начин Реал Мадрид взеха Кака за 60 милиона, а го продадоха 'безплатно' - възползваха се от правата му, спечелиха камион с пари от продаване на името му по всякакъв начин, в крайна сметка си избиха инвестицията и просто в края не искаха да му плащат заплата, за да стои на пейката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:17 pm 
Аватар

Всички са заети с мрънканията на другия и не разбраха, че сме изгонили още един недоказан циганин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:18 pm 
Аватар

Имаме ли право да мрънкаме, че нямаме нито един централен защитник на разположение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:19 pm 
Господ Уолъс си заминава :bigok Добра почивка изкара по черноморието. Тези почивки за немски и холандски баби по това време си качват 500-600 евро :strkstrk Иначе хубавото е, че наистина може веднъж и смело да се заложи на юноши. Видяхме, че Литекс с подобни скри топката на половината отбори.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:24 pm 
Аватар

[az] написа:
Тъжно,само една страница с мнения за това колко се мрънка,а на нея Глорито е приложил едва две мнения по темата :? .Редно е още поне 2 страници с идентични жалвания за това колко се мрънка.Може да си ги копирате за по-лесно :lol: .Най-големите мрънкалници в тоя форум са били и винаги ще бъдат тия,които се оплакват,че някой мрънкал.В темата за трансфери се пишело за...трансфери :shock: .И хората били недоволни от трансферите на Левски :shock: Не ги е срам.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:50 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
Господ Уолъс си заминава :bigok Добра почивка изкара по черноморието. Тези почивки за немски и холандски баби по това време си качват 500-600 евро :strkstrk Иначе хубавото е, че наистина може веднъж и смело да се заложи на юноши. Видяхме, че Литекс с подобни скри топката на половината отбори.

Това означава, че или ще налагат Орачев ( което не е лоша идея ) или ще изпробват други интусиасти! Има и трети вариант Антон Огнянов! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:53 pm 
Аватар

Добре сега разбрахме всичко за феномена "мрън мрън" и основоположниците му в българското житие. Само не разбрахме кой ще гони топките зад вратите и дали теменужков е орязал и техният бюджет. Също и дали ще има въобще топки или Македонията (подвизаваш се с тропичното прозвище рунтавата опашчица тези дни) ще трябва да им шие парцалени такива. Някой да звънне на спящата красавица и да го пита също кенефите безплатни ли ще бъдат и ако не как ще се заплаща? С карти, тефтери или по старият вече изпитан начин. С монети които се закупуват от лавката за семки, която се движи от лелката за водата, която в същото време е и главен архитект на стадионът. Доста неизяснени неща има, те ми се притесняват за цените на зелените домати по другата година.

Последна промяна sin_1914 на Нед Яну 26, 2014 7:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 6:58 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:

Перфектно! Силно се надявам да натегат Орачев. Със сигурност няма да е по-лош от тоя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 7:10 pm 
Аватар

sin написа:
Ама чакай бе, това че го дискредитират с факти, които сам е надробил и ние ги приемаме, какво е - поклонничество към другите, че виждаме лайняната диря на Костов или просто реализъм, че и той се е осрал??? Аз примерно срещу Буда боравя с факти, вадени от комунягите, срещу комунягите с факти, вадени от Буда и т.н. - няма сам Костов да излезе и да каже "Ами аз тука преебах едни неща за някой друг милиард, ама нали пак ще гласувате за мене" :smt006 Бранника си го е написал пределно ясно и ми прави впечатление, че все повече хора го осъзнават :smt023

тия неща са за темата с политиката, ама там е ясно, че боту6а е малко по-тежък :bigok

Като казвате факти, дайте да ги видим тия факти. А не ми цитирайте какво са казали комунистите с/у еди кой си, еди кой си с/у комунистите и цялата измет вкупом с/у Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 7:19 pm 

Кур за Костов, два за Уолас и тем подобна паплач! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 7:46 pm 
Аватар

Трансферна новина - Костов е виновен и за провала на трансферната ни политика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 7:51 pm 

Цитат:
В същото време donbalon.eu научи, че след вчерашната контрола Левски проявява интерес към едно от евентуалните нови попълнения на Черноморец - Дойу. Лявото крило на "акулите" игра страхотно в контролата срещу "сините" и е хванал окото на треньора Тони Здравков и неговите асистенти. В момента Дойу кара пробен период в Черноморец, но кариерата му може да придобие изненадващ завой и в крайна сметка той да се озове при "сините".

http://www.transfermarkt.co.uk/en/boy-d ... ktErgebnis

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 7:57 pm 

Цитат:
Черноморец връща Бензукан в България

26 януари 2014 17:51

Автор: don balon

Мароканският защитник ще кара проби при "акулите"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 8:53 pm 

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pedro ... 26239.html

Гледайте какво лево беКче има свободен агент.Тия нашите олигофрени да поразгледат трансфермаркето в графа свободни агенти.Играл е до нова година в Атлетико Паранезе и има почече голове в кариерата си от Генков и Макриев взети заедно :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 8:57 pm 
Аватар

Ти как мислиш, че Дончо ги води тия? По същия начин - цъка трансфермаркета + некое клиБче от тубата и отива при Батьо да му каже, че е намерил новата Гара. Оня понеже е толкова тъп, че не знае как се включва PC, дори не ги проверява дали са добри на Manager-а и дали форумО ги е одобрил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:03 pm 

Ei bogy написа:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pedro-botelho/profil/spieler_26239.html

Гледайте какво лево беКче има свободен агент.Тия нашите олигофрени да поразгледат трансфермаркето в графа свободни агенти.Играл е до нова година в Атлетико Паранезе и има почече голове в кариерата си от Генков и Макриев взети заедно :ohmygod2

И цената му си я бива-можем да си го позволим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 26, 2014 9:06 pm 
Аватар

Тоя беше собственост на Арсенал сигурно 4-5 години, в които риташе под наем в разни испански отбори :smt006 Никакъв шанс да дойде :bigok

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]