forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 5:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 4:15 am 

А взехме КУР :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 4:29 am 
Аватар

Нищо хубаво не се вижда на хоризонта за съжаление,нито днес нито в близко бъдеще.Аз от една година не мога и да си лягам нормално заради проблемите в клуба.Както е тръгнало утре не се знае дали ще го има тоя клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 10:40 am 
Аватар

targovishte написа:
Ако приемем, че и маймуната е пътник....оказва се, че сме се разделили с цял отбор. Последният да затвори вратата. :ohmygod

Цитат:
От декември "сините" вече се разделиха с Нуно Пинто, Алехандро Перес, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Илиян Йорданов, Христо Попадийн, Михаил Иванов и Цветелин Тонев, като в касите на клуба не влезна нито една стотинка за тях, но бяха спестени заплатите им. Антонио Вутов пък бе продаден на Удинезе за 500 000 евро.

То понеже всички тия бяха играчи да си ебе майката, та има за кво да се плескаме по челата.

Последна промяна RIOT на Съб Яну 25, 2014 11:46 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 11:38 am 
Аватар

Единствено за Попадийн съжелявам, че го махнаха .... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 12:01 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Гошо Гинчев беше опорен халф и е от Мъдрец! :bigok :loser2

централен защитник.
Тогава се играеше в схемата 2ма централни защитници не един до друг (като сега), а един зад друг. Предния е централен защитник, а този отзад метач или стопер (ролята му беше да подсигурява някой от издънилите се защитници (ляв, десен или централен) отпред. Барселона първи въведоха схемата двамата централни да играят един до друг през 89-90 г. с активно използване на засадата.
Това го знам, защото 80те години тренирах футбол и като върлина ме слагаха точно на тези 2 поста - централен защитник или метач/стопер отзад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 12:20 pm 
Аватар

Точно така беше :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 12:57 pm 
Аватар

Нашият гениален треньор в Плевен ни караше да играем с метач до 2006, после вече се отказа, явно му е било демоде. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 12:59 pm 
Аватар

Тоя дето играеше последен, беше либеро, а тоя пред него, който пазеше централния нападател, беше стопер.
По темата .. Олег Моргун

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:10 pm 
Аватар

Цитат:
Звездата на Левски Гари Родригес напусна отбора и в следващите часове трябва да подпише договор, най-вероятно с Елче.

Очевидно българският и испанският тим са се разбрали, и остава холандецът да премине медицински прегледи, и да подпише личния си договор.

На този етап няма подробности, колко пари ще получи Левски от този трансфер, но се знае, че Тодор Батков иска сума около 600 хиляди евро.

Благодарим и довиждане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:22 pm 
Еми... на добър час на маймунката. Ще предават ли контролата някъде?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:25 pm 
Аватар

Цитат:
Левски ще започне днешния мач в следния състав:
Блажевич, Стивън Петков, Белаид, Деян Иванов, Уолас, Старокин, Брю, Гаджев, Мирослав Иванов, Туре, Макриев.

Явно Ваги остава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:27 pm 
Аватар

Добре e, че си имаме Лукас Огнянов.

Последна промяна Мич Бюканън на Съб Яну 25, 2014 1:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:33 pm 

Ако наистина дадат шанс на Деян Иванов и момчето наистина е толкова добро колкото съм чел, че е, не е нужно да се купува нов защитник. И без това е ясно, че пари няма, по-добре да дадат шанс на няколко млади момчета и да запазим малко финансова стабилност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:42 pm 
Аватар

Гаджев, Гари, Вутов, Перес, Везалов, Милиев и Йорданов- out
Белаид и Огнянов - in.

Чудесен трансферен прозорец. :levski Благодарим ти, г-н Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:44 pm 

Айде моля ви спрете да мрънкате поне за един ден бе майка му.......... ЛЕВСКИ играе днес!!! Първия си мач в 100-тната си година, а вие се тръшкате за тва, че няколко пълни некадърника са махнати. Ако бъдат продадени Гаджев и Гари е повече от ясно, че ще бъдат взети някви нови играчи. Кво не ви е ясно, не мога да разбера? Пари няма. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:48 pm 
Аватар

На 100 годишнината сме без отбор и се борим за Европа с Ботев и турците. Нека всички довечера да отпразнуваме тази чудесна година и да не мрънкаме за представянето на отбора. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:50 pm 
Аватар

Без отбор сме били :smt005 :smt005 :smt005 :smt005.

Тополката, Ил. Йорданов, Перес, Михайл Иванов, Везалов...все играчи та дрънка. Макакът да е жив и здрав и да си джитка в Елче. Ваги очевидно остава. Аре спрете малко, че верно ставате досадни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:52 pm 

Абе не знам, явно аз съм дебил, ама аз знам, че Левски има 26 титли за 100 години. И се чудя как тоя отбор е изкарал толкова време и как е имал толкова фенове като не е ставал шампион всяка година, а всяка четвърта? Това ли ви интересува най-много? Мен пък ме интересува най-после да почнем да си пълним стадиона, защото е позорно колко фенове ходим в 99-та ни година. Да видим в 100-ната. Не разбираш ли, че това е най-важното и ако стадионът беше пълен всеки мач, Левски щеше да има много повече успехи?

Който е фен заради титлите винаги може да стане фен на Барса, както вече доста "българи" твърдят, че са направили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 1:53 pm 
Аватар

Без везалов, милийката и ИлЙо, ПФК Левски София 1914 АД няма да е същия... :smt089

... със сигурност ще е по-добре! :blass :bigok :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:01 pm 
Blago написа:
Абе не знам, явно аз съм дебил, ама аз знам, че Левски има 26 титли за 100 години. И се чудя как тоя отбор е изкарал толкова време и как е имал толкова фенове като не е ставал шампион всяка година, а всяка четвърта? Това ли ви интересува най-много? Мен пък ме интересува най-после да почнем да си пълним стадиона, защото е позорно колко фенове ходим в 99-та ни година. Да видим в 100-ната. Не разбираш ли, че това е най-важното и ако стадионът беше пълен всеки мач, Левски щеше да има много повече успехи?

Който е фен заради титлите винаги може да стане фен на Барса, както вече доста "българи" твърдят, че са направили.

:smt023 :levski
Мисля че е време да преминем през едно здравословно пречистване на редиците ни. Слава Богу, че от половината драскачи не зависи нищо. Каквито са посрани госпожици, ако зависеше, като нищо нямаше да започнем сезона, а да се откажем, щото нямаме отбор и Ботев имат по-хубави играчи от нас.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:02 pm 
Аватар

Най-много ме е яд за гаджето... :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:21 pm 
Аватар

Тоя форум се напълни с много нежни госпожички напоследък. Дано им дойде акъла на повечето, че това мрънкане и тръшкане е супер смешно отсрани. Левски става на 100 години! Ние сме Левски, хората преди нас са Левски и сме длъжни независимо от всичко поне тая година да не правим драми заради някой там "футболист" , а да си стегнем гъзовете и да отпразнуваме юбилея подобаващо.

Последна промяна СиняИдея на Съб Яну 25, 2014 2:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:23 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Тоя форум се напълни с много нежни госпожички напоследък. Дано им дойде акъла на повечето, че това мрънкате и тръшкане е супер смешно отсрани. Левски става на 100 години! Ние сме Левски, хората преди нас са Левски и сме длъжни независимо от всичко поне тая година да не правим драми заради някой там "футболист" , а да си стегнем гъзовете и да отпразнуваме юбилея подобаващо.

:smt023 :smt023 :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:24 pm 
Аватар

То сега на плейофите много "Празнуващи" мачове се очертават. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:27 pm 
Ти беше ли от тези, дето предричаха разгром в Разград. :lol: Ревете и се завивайте през глава с юргана, отказвайте се и се примирявайте, така ще сте истински левскари и в никакъв случай путки. :bigok В нито един случай! :bigok
При всички положения ще сме с кофти състав. Кви са вариантите? Да се откажем от живота и да ревем или да покажем висок дух и левскарски характер!?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:33 pm 

Vincenzo написа:
Levskar67 написа:
Гошо Гинчев беше опорен халф и е от Мъдрец! :bigok :loser2

централен защитник.
Тогава се играеше в схемата 2ма централни защитници не един до друг (като сега), а един зад друг. Предния е централен защитник, а този отзад метач или стопер (ролята му беше да подсигурява някой от издънилите се защитници (ляв, десен или централен) отпред. Барселона първи въведоха схемата двамата централни да играят един до друг през 89-90 г. с активно използване на засадата.
Това го знам, защото 80те години тренирах футбол и като върлина ме слагаха точно на тези 2 поста - централен защитник или метач/стопер отзад.
Играеше и като стопер и като опорен халф! Вече написах за мача в Бремен, където Г. Василев го използва, като опорен халф и където го изгониха заради баслер!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:40 pm 
Аватар

Изгонихме цяла тумба глупаци + Гари, Вутов (сигурно и Гаджев). Взехме двама футболисти, които са се представили добре първия полусезон и със сигурност ще вземем поне още двама. Къде е драмата ? Ако може да разкараме един от двамата боНбардири и вземем нападател, който може да рита топката във вратата, селекцията си е добре и от финансовa и от спортно-техническа гледна точка. Стига сме ревали и сме се вайкали. Левски не е Гаджев, Гари, Кевин Бру и Гара Дембеле ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 2:49 pm 
Аватар

ЛЕВСКИ, ТОВА СМЕ НИЕ !!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 3:04 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Изгонихме цяла тумба глупаци + Гари, Вутов (сигурно и Гаджев). Взехме двама футболисти, които са се представили добре първия полусезон и със сигурност ще вземем поне още двама. Къде е драмата ? Ако може да разкараме един от двамата боНбардири и вземем нападател, който може да рита топката във вратата, селекцията си е добре и от финансовa и от спортно-техническа гледна точка. Стига сме ревали и сме се вайкали. Левски не е Гаджев, Гари, Кевин Бру и Гара Дембеле ! :levski

:smt023

Единствено можем да съжаляваме за Негерчето и Вутов, макар докъде щяха да стигнат със Сухия, за треньор е спорна тема :strkstrk

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 25, 2014 5:05 pm 
Аватар

celeronhater, вече лятото ще сме ги преценили тези дето взехме на полусезона и ще ги разкарваме, ще вземем нови и така текучеството се запазва. Истинските отбори как жънат успехи - запазват си ядрото с добрите футболисти и купуват качествени попълнения, които да работят с тях. Примери много - МЮ, Реал Мадрид (2002), барцелоната, байерн ... ама то трябва малко акъл.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]