forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 02, 2025 2:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:43 pm 

Дори да оставим цените. Дори да са били на 2 точки /а не бяха/ не четете ли че всички там пишат че отбора играе по др начин......... Че личи нов почерк? А нашия? Познатото кюскане си продължава. И ще си продължава-помнете ми думата. И чак когато всички се завайкате кога най после ще изгонят сухия си спомнете за думите ми. Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:46 pm 
Аватар

Защо го коментираме още Петев, естествено, че е по-добър вариант от Сухия, но никога няма да дойде пак :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:47 pm 

Lucifer написа:

Този Орландо Са не може ли да го прилапаме :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:49 pm 

Ами прочети по назад. Защото говорехме за качулките. И моето мнение беше че ако нашите вземат грънчов би трябвало качулките да се намесят както направиха с петев а един ме упрекна нещо........ Кой знае защо.......... Аз се досещам.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:56 pm 
Аватар

Сега гледам, че тоя Набил Ел-Жар дето лятото го спрягаха за наса преди няколко години също, снощи е вкарал на Барселона :smt006

http://www.gol.bg/nachalo/2007-05-29/le ... a-livyrpul
http://football24.bg/novina/108576-pred ... -na-levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:58 pm 
Аватар

То в трансфермаркета и Деко беше лятото 1млн и 600 000 евро, ама не виждам кой ще ги даде. Или Ил.Йо 300к :grin:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 9:59 pm 
Аватар

Така е, Радо Прашката щеше да ни накара да играем като барцилоната :ohmygod . Имахме си идеален треньор, уволниха го след 0 време за подготовка и нито един желан футболист и естествено беше обявен за некадърен :ohmygod Това, че Сухия не става за старши треньор на Левски е ясно, но той ни е най- малкият проблем в момента

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:03 pm 
Аватар

Momo написа:
Lucifer написа:

Този Орландо Са не може ли да го прилапаме :strkstrk

Ние прилапахме Жоао Силва, при това за повече пари :wink: Още едно доказателство, че е не е въпрос на имане или нямане на мангизи, а на умение да ги харчиш рационално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:04 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:
Ами прочети по назад. Защото говорехме за качулките. И моето мнение беше че ако нашите вземат грънчов би трябвало качулките да се намесят както направиха с петев а един ме упрекна нещо........ Кой знае защо.......... Аз се досещам.....

Може ли да смениш плочата? "Качулките" добри или лоши са фенове на Левски! Не разбирам тоя мьекащ селяк Прашката какво е допринесъл за Левски, та говориш с такова уважение за него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:06 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Цитат:
Втородивизионният Монтана е на път да привлече още един юноша на „Левски“. Според запознати Христо Попадийн ще бъде преотстъпен на северозападния тим. Младокът играе на поста десен бек.

Бившият наставник на „Левски“, който сега води Монтана, Николай Митов е добре запознат с качествата на юношата.

Поредната партенка! Ония ден четох интервю с Войн Войнов в "Меридиан Мач" и беше казал, че са привлекли Христо Попадийн и Цветелин Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:08 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
gonzo_gol написа:

Може ли да смениш плочата? "Качулките" добри или лоши са фенове на Левски! Не разбирам тоя мьекащ селяк Прашката какво е допринесъл за Левски, та говориш с такова уважение за него?

Как с какво http://vbox7.com/play:4a2cc25c&start=342 :fuck6crb :fuck6crb :fuck6crb

п.с. Нямам идея какво се досещаш, но определено не разбираш за какво иде реч..

Последна промяна Лабрадор на Чет Яну 23, 2014 10:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:10 pm 
Аватар

гонзо_гол обаче още дълго няма да схване, че Петев е последното по важност нещо в случая с качулките :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:12 pm 

Zlostar_1111 написа:
gonzo_gol написа:

Не говоря с умиление за него. Темата беше друга. Че щом изгониха него така трябва да постъпят с вс чорбари на Герена. Включително и с вероятната поява на прасето грънчов. Ето от том тръгна всичко. Да не припомням че още ми се мяркат в отбора и коПелето и старокин и бивши легенди минали през кочин парк. Нима аз не съм левскар а качулките СА? Защо само някои имат право да се кичат като фенове на Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:13 pm 

niki92 написа:
Така е, Радо Прашката щеше да ни накара да играем като барцилоната :ohmygod . Имахме си идеален треньор, уволниха го след 0 време за подготовка и нито един желан футболист и естествено беше обявен за некадърен :ohmygod Това, че Сухия не става за старши треньор на Левски е ясно, но той ни е най- малкият проблем в момента

Хаха, да Йоканович беше идеален треньор, а Сухия не става. Нищо, че с Йоканович взехме много по-малко точки с абсолютно същите играчи. Нищо, че играхме много по-зле. Нищо, че не спря да мрънка през цялото време, че му трябвали някакво уникално количество играчи, което не съм чувал треньор по света да го прави - да говори срещу собствените си играчи. Нищо, че взимаше много повече пари и похарчи много повече. Нищо, че бяхме 6ти, а при Сухия се изкачихме до 3то място. Нищо, че Лудогорец ни смазаха от игра, а при Сухия беше обратното.

Йоканович е идеален треньор, а Сухия не става. Защото майната и на логиката.

Погледнато ретроспективно ходът със събличането на Петев беше страхотна глупост и грешка, но не виня момчетата - на всички ни беше в повече тогава. А и доведе до махането на Сираков, какво по-хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:20 pm 
Аватар

Прашката, дори и да е най можещият треньор сред неможещите, щом е удрял чело в паветата и се е клел пред розовата петолъчка и домусалиага, няма място в Левски. Губера искаше да провокира левскарската общност, е успя долната курветина недоклатена.

Mr. Smith написа:
Кой с каквото може чуек :bigok Важното е на осми март да ебем свинете, после жалтити за купата, ще ебем лудогорци, печелим купа, титла и осем мача в Европа, но ни ебат с лиценза, изхвърлят ни в А окръжна и там ще си цъкаме, Батков получава инфаркт, Иво обаче продължава да си вдига телефона щото е пич, Лупи тъкмо е покрил всички дългове на свинете с акциЙ и ония почват да грухтят за полуфинали ШЛ и Обиеца на еврогиганти, но точно на 18 май метеорит се отклонява и пада директно на Кочината и я срива до основи, пълен хед шот.

Всичко ми изглежда на 99 процента. Само си допуснал една техническа грешка, явно от недоглеждане. Не може да ни изхвърлят В а окръжна при положение, че В момента сме В а окръжна. И другото което ме гложди, защо на 18 май, не може ли по рано?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:20 pm 
Аватар

Според мен в последните дни на януари ще привлечем още един защитник + крило и ако някак си разкараме един от двамата боНбардири, може и някой нов безпощаден голаджия да бъде взет. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:26 pm 
Аватар

celeronhater написа:
може и някой нов безпощаден голаджия да бъде взет. :roll:

Някой от Нефтохимик или Гоце Делчев, ще е безпощаден към оргазма на SZ_FEN и два пъти повече безпощаден към нервните системи на клетите фенове.. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:32 pm 

Ами разбира се че гонзо-гол не разбира за какво иде реч. Разбира се че гонзо-гол още дълго няма да разбере. Лобрадор Blurrr -гонзо-гол живее на 200км от София/което не му пречи да изгледа над 100 мача на Левски на живо/ и няма как да знае какво се случва в кухнята. Вие знаете нали? Ами защо не го кажете високо и ясно? От какво се страхувате и говорите с недомлъвки? Ами кажете къде е проблема та всички привърженици в страната да го знаем. Баткофффф? Ами изгонете го бе.... Или нещо друго? Защо мълчите като знаете? Ами направете нещо бе. Организирайте. Ето аз съм първия който ще дойде в София и ще подкрепи всяка изява стига да се спре тази агония. Иначе тук да се правим на велики е лесно. Да се присмиваме на провинциалисти като гонзо-гол и да се тупаме в гърдите е лесно. Мога още много да кажа но като знам че пак някой от вас с голяма уста ще ме "затапи" просто си млъквам. И да с риск да ме изхвърлят от форума ще продължа да си давам мнението пък който не го харесва-да не чете. Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 10:44 pm 

acrimonious написа:
celeronhater написа:
може и някой нов безпощаден голаджия да бъде взет. :roll:

Някой от Нефтохимик или Гоце Делчев, ще е безпощаден към оргазма на SZ_FEN и два пъти повече безпощаден към нервните системи на клетите фенове.. :strkstrk

Щото тези НЕ от Нефтохимик и гоце Делчев са всичките изкормвачи, нали така :lol: ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:05 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:
Ами разбира се че гонзо-гол не разбира за какво иде реч. Разбира се че гонзо-гол още дълго няма да разбере. Лобрадор Blurrr -гонзо-гол живее на 200км от София/което не му пречи да изгледа над 100 мача на Левски на живо/ и няма как да знае какво се случва в кухнята. Вие знаете нали? Ами защо не го кажете високо и ясно? От какво се страхувате и говорите с недомлъвки? Ами кажете къде е проблема та всички привърженици в страната да го знаем. Баткофффф? Ами изгонете го бе.... Или нещо друго? Защо мълчите като знаете? Ами направете нещо бе. Организирайте. Ето аз съм първия който ще дойде в София и ще подкрепи всяка изява стига да се спре тази агония. Иначе тук да се правим на велики е лесно. Да се присмиваме на провинциалисти като гонзо-гол и да се тупаме в гърдите е лесно. Мога още много да кажа но като знам че пак някой от вас с голяма уста ще ме "затапи" просто си млъквам. И да с риск да ме изхвърлят от форума ще продължа да си давам мнението пък който не го харесва-да не чете. Само Левски!

Опа, сега виждам :) За да не се повтарям, ще си потърся едно старо мнение...
Отсега да кажа - аз също съм от провинцията, не съм от кухнята също така, а въпросите с Батков и възможностите на феновете са две огромни теми, няма да ни стигне сървъра на Бат Косьо да ги избистрим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:11 pm 
Аватар

Кухнята определено не е подходящото место за един йордек :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:13 pm 
Аватар

Много тъпи вицове си пуснал -> Г :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:16 pm 
Аватар

Тука всички сте от провинцията :strkstrk идвайте на Софията, че търсим квартиранти :bigok

за да не съм офтопик - Славчо Шоколаров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:28 pm 
Аватар

Спрете да коментирате Петев и други подобни в тази тема, мамка му!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:33 pm 
Аватар

Отдавна изчерпана тема. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 23, 2014 11:40 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:

В неделя имаше среща и доста неща се казаха. Нито едно от тях не е ново, апропо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 24, 2014 12:47 am 
Аватар

Я по-ведро, бе, ляляджии! :bigok :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 24, 2014 12:51 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 24, 2014 12:56 am 
Аватар

Цитат:
Предложиха нов холандец на "Левски"

Холандски халф е вариант за ново попълнение на “Левски”, научи БЛИЦ. Тъмнокожият Нисандро Бреевелд е чакан на проби при “сините” по време на лагера в Кипър. Той може да дебютира още на 3 февруари в контролата срещу руския Мордовия (Саранск). Халфът е препоръчан на Антони Здравков от Сержиньо Грийн.

Бившата звезда на “сините” си тръгна със скандал от “Герена” преди време, след като отказа да продължи договора си. Въпреки това Сержиньо никога не е прекъсвал връзките си с бившите си колеги. Той е казал хубави думи за Бреевелд и е изпратил няколко диска с изявите на футболиста. Нисандро е роден на 7 октомври 1986 г. Висок е 178 см и тежи 74 кг. Започва кариерата си в холандския Омниуърлд. През 2008 г. преминава в Телстар, а през 2010 г. – в румънския Жиу Петрошани, за който бележи 4 гола в 15 мача.

Елитният Газ Метан купува холандеца през 2011 г. С този тим Бреевелд записва 53 мача и 2 гола, има участия и в турнира Лига Европа. Вкарва гол във вратата на Аустрия (Виена). През лятото на 2013 г. Нисандро отива в Пандури, за който записва 15 мача и 2 гола. Холандецът обаче има да получава няколко заплати от румънския клуб, който изпадна във финансова криза. Бреевелд е поставил ултиматум на ръководството, че ако парите не му бъдат преведени до края на януари, той ще разтрогне.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 24, 2014 1:07 am 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Изображение

:bigok :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]