forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 30, 2025 2:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:00 pm 

нека се смеят. Остави ги. Аз говоря на база безпаричие в Левски и що годе добри футболисти-смея да твърдя че е поне на едно ниво с пУнто. Та за 1000лв щеше да свърши перфектна работа. Още в първия мач като го гледах-в Б група още си казах-та тоя е по добър от вс наши защитници. Не. Не му правя реклама. Дори не го познавам лично-май е от Перник или Симитли/мисля че от там дойде в Пирин/. Както и да е. Май го изтървахме-някъде тук прочетох преди малко че е подписал с Миньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:04 pm 

Лабрадор написа:
Що се излагате, бе?Божи, ако дойде след макс година си е бил камшиците, ще остане само тоя юбилей и ние.

Ако той ще ни е лицето на юбилея е по-добре да си стой в прегръдките на азис! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:05 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Ако не дойде пък аз няма да им стъпя. Айде да видим кой-кого, а?

Ти немаимстъпиш ако не дойе, пък аз немаимстъпим ако не дойде и си замине, после пак... Айде да видим кой-кого, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:05 pm 
Аватар

Не помня чия беше репликата " най - мрънкащият фороН", но с всеки изминал ден се копае в тая насока.Ама, ако се подеме някаква инициатива пишат едни и същи 10 човека.Ай, сиктир.Сменяйте отбора, няма да се усети липсата ви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:08 pm 
Аватар

Важното е, че 67 най-после си намери съмишленик с неговата висока футболна култура, а не отрепки като нас, дето пишат предимно в Антифутбол :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:10 pm 

Седем:Едно написа:
Важното е, че 67 най-после си намери съмишленик с неговата висока футболна култура, а не отрепки като нас, дето пишат предимно в Антифутбол :lol:
Кой, каквото търси, това намира! Така божи е намерил азис! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:12 pm 

Изображение
Симпатяга е!
Кебапа също трябва да го пробваме в средната линия, но го изпуснахме! Подписал е с Манастирище 2000! Над 700 лева нямаше да иска!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:13 pm 
Аватар

На Кебапа нямаше да можем да му насмогнем на пиене. Дори и за Сухой е висока топка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:14 pm 
Аватар

Какъв е тоя помак бе :shock: Дайте ако искате да вземем Спас бил свободен агент, тъкмо ще са двойка с божи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:15 pm 

Omraz написа:
Изображение
Симпатяга е!
Кебапа също трябва да го пробваме в средната линия, но го изпуснахме! Подписал е с Манастирище 2000! Над 700 лева нямаше да иска!

Според теб е по-важно, как изглежда един футболист от футболните му качества ли? :smt017 Тогава, какво ще кажеш за Туре? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:18 pm 
Аватар

antonatan написа:
На Кебапа нямаше да можем да му насмогнем на пиене. Дори и за Сухой е висока топка :bigok

На Попа отвориха ново Аванти. По 15-20лв. има по литър виски квалитетни марки. За 700лв си скъса гъза!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:19 pm 

Тоя от Гоциту има доста странен гръден кош. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:20 pm 
Аватар

Тоя щом е на 24 години и досега не е бил в сносен отбор, значи е ясен. :smt006

Само в България играчи на тази възраст още ги смятаме за млади надежди. А на практика на 24 години вече трябва да са завършени футболисти,а не тепърва да ги развиваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:23 pm 
Аватар

Omraz написа:

По-скоро само кош. Забележителна физика, особено за защитник. Не можа да не се отбележи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:24 pm 

Kocito_Kalki написа:
Тоя щом е на 24 години и досега не е бил в сносен отбор, значи е ясен. :smt006

Само в България играчи на тази възраст още ги смятаме за млади надежди. А на практика на 24 години вече трябва да са завършени футболисти,а не тепърва да ги развиваме.
Той, защото Бру на 26 е завършен футболист, както и Ели, Пинто, минто и другите неадекватници, които ще забравим след една година! :smt012 Но нали е от запад и лайно на клечка да е, значи е добро! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:26 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, че има хора, които наистина искат тоя от Гоциту при нас :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:31 pm 

Kocito_Kalki написа:
Не мога да повярвам, че има хора, които наистина искат тоя от Гоциту при нас :smt005

Ти гледал ли си го в игра? :smt017 Защото, аз не съм! Нямам и не мога да имам мнение по въпроса без да съм го виждал, как играе! От една снимка, на която, признавам, наистина изглежда много хърбав, никой не може да си направи точна преценка за футболните му качествата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:34 pm 

Извинявам се за препоръките. Няма да се повтори. То от мн разбирачи сме на тоя хал де ама е друга тема. Простете че подразних някои от вас. Заслужаваме си и пУнто и везалов и пл димов и генков и мОкриев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:36 pm 

Levskar67 написа:
Kocito_Kalki написа:

Ти гледал ли си го в игра? :smt017 Защото, аз не съм! Нямам и не мога да имам мнение по въпроса без да съм го виждал, как играе! От една снимка, на която, признавам, наистина изглежда много хърбав, никой не може да си направи точна преценка за футболните му качествата!

Ще напомня само /това го казах отдавна/ че тая "хърба" обезличи великана и мощен Сисоко и турчо го замени още на полувремето. Няма да го коментирам повече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:38 pm 

Изображение

Целия отбор на Гоциту са с ебати кривите физиономии. Според мен, не повече от трима владеят четмо и писмо. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:39 pm 
Аватар

Бе я погледнете хубаво, вижте му 24 годишните торбички под очите. Събират по минимум сто грама концентрат едната. Със сигурност като захапе някой, оня ще го влачи като бръмбар сламка.
Докъде стигнахме, Боже... Да обсъждаме футболисти които на 24 години едва си намират отбори в Б група, понякога и окръжна такава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:39 pm 
Аватар

Сто пъти предпочитам 24 годишен кокал ляв бег от Гоце Делчев за 1000 лева на месец,който прилича на гад-бляд и който умира на терена, пред някой берач на банани на 29 години от Танганайка за 10000 хиляди лева на месец, който не умира на терена и е черен. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:42 pm 

Omraz написа:
Изображение

Целия отбор на Гоциту са с ебати кривите физиономии. Според мен, не повече от трима владеят четмо и писмо. :lol:

Този, втория от дясно на ляво, при клекналите ли е нашия Убавец, заради който изписахме една страница вече?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:45 pm 

Май да, Голия Гонзо да каже със сигурност, освен ако не се е разсърдил. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:45 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Omraz написа:

По-скоро само кош. Забележителна физика, особено за защитник. Не можа да не се отбележи :lol:

Повече прилича на балетист. Малко на Рудолф Нуреев мяза

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:46 pm 
Аватар

То и сраз искаше 1000 лв и да спи на кочината :bigok . После си направи татуси... :bigok Ако не е направил впечатление до 21 години после шанса да излезе нещо от него в България е много малък. Милуен Василев е пример, копаеше по мините в перник, раздаваше се и после... :bigok По- добре Орачев да оре по крилото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:48 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:
Извинявам се за препоръките. Няма да се повтори. То от мн разбирачи сме на тоя хал де ама е друга тема. Простете че подразних някои от вас. Заслужаваме си и пУнто и везалов и пл димов и генков и мОкриев

Аз те бъзиках за абонаментната карта на Гоциту, просто ми се струваше невероятно, че тия изобщо имат такава, а иначе вече не се изненадвам, че форона е навсякъде :bigok
И стига си се шашкал, хейта си е нормален тука, треа си свикнал, сега си имаш и дружка да си обсъждате кой ще напада отляво, а-у :strkstrk :strkstrk
А тоя пич верно изглежда скандално :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:51 pm 

не не се е разсъдил-просто обеща че повече няма да коментира Кокала от гоцетУ. Иначе да той е-втория от дясно на ляво при клекналите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:52 pm 
Аватар

niki92 написа:
Ако не е направил впечатление до 21 години после шанса да излезе нещо от него в България е много малък

Сашо Марков, Бисер Иванов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 11:53 pm 

blurrrr написа:
gonzo_gol написа:

Аз те бъзиках за абонаментната карта на Гоциту, просто ми се струваше невероятно, че тия изобщо имат такава, а иначе вече не се изненадвам, че форона е навсякъде :bigok
И стига си се шашкал, хейта си е нормален тука, треа си свикнал, сега си имаш и дружка да си обсъждате кой ще напада отляво, а-у :strkstrk :strkstrk
А тоя пич верно изглежда скандално :shock: :shock:

Въпроса е, че ти не можеш да си намериш дружка! :lol: Качваш се на един, на друг и все не те огрява! Вземи се помоли на божи да те уреди с азис, че барем да се кротнеш накрая! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]