forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 3:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 1:52 am 
Аватар

Тая израелска фирма-посредник ще направи 100 бинги от въздуха :strkstrk Хвала на такива евреЙ :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:09 am 
Аватар

Ко станА? СЯ Гари пак в Лудогорец, само че по обиколния път през Израел. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:15 am 

Тук повечето от много години следим футбола и трансферите, не вярвам някой някога да е чувал играч да се трансферира на мениджърска агенция. :strkstrk
Ганьо прави някакви ЛУПИнги май. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:37 am 
Аватар

Цитат:
Пращаният къде ли не в чужбина нападател на "Левски" Цветан Генков разкри пред "24 часа" каква е моментната ситуация около него.

"Аз до момента не съм разбрал да има някакво сериозно предложение за мен. Никой от ръководството не ми е казвал за такова. Ако постъпи, съм готов да го обсъдим. Иначе имам договор с "Левски" за още 2,5 г.", обяви Генков.

През лятото той пристигна като свободен агент на "Герена".

И Цецко бил подписал договор до пенсия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:42 am 
Тевес, преди трансфера в Сити беше собственост на мениджърска агенция. Голям процент от правата на Неймар преди трансфера в Барселона също се държаха от мениджърска агенция. Сигурно има още много такива случаи.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:44 am 
Аватар

Изображение

този дали ще можем да си го позволим :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 11:51 am 

Аз лично предната статия от Труд спрях до главен селекционер Дончо Донев.Поне за един селекционер,който е по-добър трябва да имаме пари,защото ако продължаваме с този освен да спасяваме бедните африканчета и да им показваме земният рай(тоест моловете и студентски град)друго няма да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 12:08 pm 
Аватар

Omraz написа:
Тук повечето от много години следим футбола и трансферите, не вярвам някой някога да е чувал играч да се трансферира на мениджърска агенция. :strkstrk

Според мен се опитва да изпържи холандците, с които е договорил процент от трансфер :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 12:12 pm 
Аватар

Цитат:
Шест милиона лева са достигнали задълженията на Левски, изчисли"Преса". Финансовата криза в "синия" клуб е обществена тайна, но размерите й вече достигат застрашителни размери в навечерието на 24 май, когато Левски празнува вековен юбилей. Най-тежко е положението около строителството на сектор "А", което беше определено като приоритет №1 през настоящия сезон. Липсата на средства обаче може да остави феновете без най-големия обещан подарък. Фирмата изпълнител на практика е замразила обекта заради неразплатени 4,5 млн. лева. Вероятността работници и техника да бъдат изтеглени е реална. Членът на УС Иво Тонев призна за забавени плащания и уточни, че се е разбрал със строителите да продължат работа, макар и със символични обороти до края на януари. Собственикът Тодор Батков пък безуспешно търси начин да уреди кредит, за да продължи строителството. В същото време има забавени заплати към играчите, както и натрупани неустойки на бивши футболисти и треньори. Дължат се и пари за трансфери. Батков не скри, че клубът се нуждае от 2 млн. лева, за да оцелее до април. Средствата могат да дойдат единствено от продажбата на футболисти, което не се нрави на феновете. Първата сделка вече е факт - Левски се раздели с таланта Антонио Вутов, който отиде в Удинезе. Работи се и за трансфер на холандеца Гари Родригес.

"Преса"

В това дори да има само 20% истина е ебати големия срам!!! :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 12:27 pm 
Аватар

Според Сухия, селекцията трябвало да завърши до 12ти. Значи в следващите 4 дни очаквайте опашка от играчи пред офиса на Тати :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 12:31 pm 
Аватар

Omraz написа:

Явно става въпрос за купуване на правата или част от тях, а агенцията да не е просто посредник при трансфера. В Бразилия е доста популярен този модел. Явно никой освен Лудогорец не иска да купи Гарабет за парите, дето ги иска Ганьо и сега се търси схемата наш Тати да не е виновен.
А за na-qkoto преебаване съм признал византиеца Лафчис как наеба Венци с трансфера на Мариян Христов :bigok Наеба го както си пише по книгите (е с помощ от ВИС -2 :bigok)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 1:39 pm 

Е, това с мениджърските агенции не е никак ново, просто е по-разпространено в Южна Америка. Преди години част от правата на Тевез и Масчерано се държаха от няква агенция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 1:53 pm 

Mr. Smith написа:
А за na-qkoto преебаване съм признал византиеца Лафчис как наеба Венци с трансфера на Мариян Христов :bigok Наеба го както си пише по книгите (е с помощ от ВИС -2 :bigok)

Я раздуй, не го знам случая :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 2:23 pm 
Аватар

Между другото, тук пише, че ФИФА е забранила "трети страни" да купуват футболисти :lol: Ботор да не ни набута в поредната афера :smt017

http://in.reuters.com/article/2007/10/30/idINIndia-30225820071030

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 2:31 pm 
Аватар

Пише, че "ще" забрани, но не знам дали това се случи, а статията е от 2007-а

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 2:40 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Май го продават първо на някакви от Б група за 20 стотинки и после в Германия за големите пари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 2:47 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Пише, че "ще" забрани, но не знам дали това се случи, а статията е от 2007-а

Няма никакво "ще". FIFA is banning - (present continuous tense) Действието е започнало

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 3:59 pm 
Аватар

Само в Южна Америка е позволено това с мениджърските агенции и правата върху футболистите. В Европа е строго забранено, затова и Уест Хям навремето отнесоха солидна глоба заради трансферите на Тевес и Масчерано. Като глобата тогава бе най-малкото ,защото ги грозеше и отнемане на точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 4:34 pm 
Аватар

С английския съм много зле,
но по филмите думите "адвокат" и "лъжец" ми звучат много сходно. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 4:36 pm 
Аватар

Ето от такива, на които разни работи им звучат много сходно, живеем :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 4:58 pm 

СиняКръв написа:
http://www.youtube.com/watch?v=DyiZrYZUtSg доста добре ми се струва за тея пари.. с.у нас особенно е на ниво :)

Този амари си е типичен плеймейкър! От клипа се вижда, че е най-добрия футболист на цаците! Всичките им атаки минават през него и всичките им футболисти, като получат топката търсят първо него и има защо, а и той добре им се открива и търси празните пространства, добър дрибльор е, взема правилните решения и при изнасянето на топката и при организцията на атаките и при последния пас! Борбен е и играе с двата крака! За пореден път се възхищавам на Херо, че е открил млад, много талантлив футболист! Не вярвам обаче да ни го даде, дори и за 100 000 евро, защото това момче струва повече, а и доколкото разбрах черноморец стягат здрав отбор за втората седмица, с който да се спасят от изпадане! А иначе, ние имаме нужда от точно такъв футболист, който да прави играта! Защото от продажбата на Тасевски, на тази позиция само експерементираме! Дано тази новина да е истина и да вземем този играч, при този недоимък откъм финанси и откъм класни футболисти, амари ще си е направо трансферен удар! Дано! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:01 pm 
Аватар

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:03 pm 
Аватар

Четете тук за тези хедж фондове и никъде не се казва ФИФА някога да го е забранявала, само в Англия и може би някъде другаде да е забранено, но има много европейски държави, където не е :roll: http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... e_klubove/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:46 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Продаде го на Левски Кюстендил за 50000 лева, а имаше опция за 20 или 30 % от сумата от следващ трансфер да е за Славия, после го взе пак за 50000 от Кюстендил, а след края на сезона Жужо го шитна на Кайзерслаутерн за 2 или 3 милиона марки :bigok
Такава схема простата помашка глава на ТодАр никога няма да роди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:48 pm 
Аватар

То сега има и правила против такива далавери ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:48 pm 

:smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:51 pm 

Гърнето нали продаде Платини на Бекали официално за 10 000 евро, с цел прецакване на Черноморец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:54 pm 
Аватар

За сметка на Венци си го върна на Баткаев с няколко качествени трансфера :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 5:57 pm 
Аватар

Omraz написа:
Гърнето нали продаде Платини на Бекали официално за 10 000 евро, с цел прецакване на Черноморец.

но трябва да остане определен период клуба. (даден играч няма право да бъде собственост в повече от 2 клуба за една година).
А преди ставаше врътката за ден-два, колкото да оформят документите за покупко/продажба.
Навремето Дришата така прее*а Черноморец с трансфера на Кишишев в турция. Продаде го на Берое Олимпик Галата Стара Загора с президент Станислав Танев - Камилата и оттам го препродадоха в Турция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 08, 2014 6:02 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
СиняКръв написа:
http://www.youtube.com/watch?v=DyiZrYZUtSg доста добре ми се струва за тея пари.. с.у нас особенно е на ниво :)

Този амари си е типичен плеймейкър! От клипа се вижда, че е най-добрия футболист на цаците! Всичките им атаки минават през него и всичките им футболисти, като получат топката търсят първо него и има защо, а и той добре им се открива и търси празните пространства, добър дрибльор е, взема правилните решения и при изнасянето на топката и при организцията на атаките и при последния пас! Борбен е и играе с двата крака! За пореден път се възхищавам на Херо, че е открил млад, много талантлив футболист! Не вярвам обаче да ни го даде, дори и за 100 000 евро, защото това момче струва повече, а и доколкото разбрах черноморец стягат здрав отбор за втората седмица, с който да се спасят от изпадане! А иначе, ние имаме нужда от точно такъв футболист, който да прави играта! Защото от продажбата на Тасевски, на тази позиция само експерементираме! Дано тази новина да е истина и да вземем този играч, при този недоимък откъм финанси и откъм класни футболисти, амари ще си е направо трансферен удар! Дано! :smt023

Не трябваше да се мориш, чуек, на предната страница вече има анализ, с удивителните знаци, психопрофил, всичко :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]