forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 8:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 6:40 pm 
Аватар

Е който се е клел в Батков, да сменя стадиона. Аз след казанската афера от нищо не бих се изненадал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 6:42 pm 
Аватар

Батков съсипва Левски с идиотското си управление или по-точно глупостите, които му хрумват постоянно, но е нереално за мен да се твърди, че работи съзнателно против Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 6:46 pm 
Аватар

Казанската афера беше добре организиран илюминатски заговор с цел да разбие мега-хипер-якия отбор и да ликвидира инерцията, която сръбския Алекс Фергюсън - Кратко Останич беше набрал. Абсолютно никаква вина няма gosp.Batkow

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 6:49 pm 
Аватар

Да се чуди човек, как евреин го е наел за адвокат, този наивен родопчанин :lol

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 7:55 pm 
Аватар

Gosp. Gadjev защо не иска да ходи в Ураля :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 7:58 pm 
Аватар

Няма молове къде да ходи жИнътъ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 8:31 pm 
Аватар

извинявайте, ама става дума за около 10млн на година . . .

Gosp. Batkoв би продал всичко, ако можеше де . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 9:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
Вече си мисля, че форумните информации са по-зле от дон бидон и спиртал. На последните поне знаем, че не може да им се вярва.

Вече си мисля, че е крайно време да спреш да се изказваш като последна инстанция.

А Казанската афера си беше организирана от него, 1:3 на Герена също смърди много. Прати ме в Борисовата сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 10:15 pm 
Аватар

Каква последна инстанция сънуваш. Написал съм какво мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 24, 2013 10:29 pm 

Момчета, Бъдни вечер е. Който не е пил веднага да ходи да пие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 1:13 am 
Аватар

Kryten написа:
Батков съсипва Левски с идиотското си управление или по-точно глупостите, които му хрумват постоянно, но е нереално за мен да се твърди, че работи съзнателно против Левски.

Закриването на клуба през 85та, и следенето на футболистите в следващите 4 до 89та вероятно е било от идиотизъм :bigok

ПП За протокола - пил съм, но малко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 3:48 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
този Владимир Стоянов е дупе и гащи по лагерите с наш Стефано Стоянини, надали е чорбар. Или е истина, или се пуска със знанието на клуба, за да се вдигне цената на Родригес в чужбина

Е то остава някой да обяви и Владо Стоянов за чорбар. :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 8:23 am 
Аватар

Успяхте и на Бъдни вечер да се счепкате. :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 5:31 pm 

Знам, че сега ще се влиза повече в тази тема, затова ще напиша това пожелание тук: ЧЕСТИТА КОЛЕДА ЛЕВСКАРИ! Желая на вас и вашите семейства дълъг живот, здраве, радост, щастие и успехи във всичко! Всички мечти и желания да ви се сбъднат и нека винаги БОГ да бъде с вас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 7:01 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Знам, че сега ще се влиза повече в тази тема, затова ще напиша това пожелание тук: ЧЕСТИТА КОЛЕДА ЛЕВСКАРИ! Желая на вас и вашите семейства дълъг живот, здраве, радост, щастие и успехи във всичко! Всички мечти и желания да ви се сбъднат и нека винаги БОГ да бъде с вас!

Да ти се връща тройно и да ни радваш с дългите си мнения и анализи !! :strkstrk

Да не съм офтопик : Смърт за ТодАр Батков !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 7:10 pm 

Мерси! И понеже на Коледа стават чудеса! Защо да не си помечтаем за титла и купа? Аз го пожелавам на всички ни! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 7:12 pm 
Аватар

Brannik написа:
Kryten написа:
Вече си мисля, че форумните информации са по-зле от дон бидон и спиртал. На последните поне знаем, че не може да им се вярва.

Вече си мисля, че е крайно време да спреш да се изказваш като последна инстанция.

А Казанската афера си беше организирана от него, 1:3 на Герена също смърди много. Прати ме в Борисовата сега.

Баткоф е хитър, но е и селски тарикат, а както знаем селските тарикати винаги рано или късно се наиаждат на хой :strkstrk Та мисълта ми е, че с Казанската афера го изиграха елементарно, а 1:3 беше след страшно подценяване на турците. И Милийка- класик, естествено.

Батков иска най- доброто за Левски, но е адски наивен. 1000 пъти сме го питали що е такова тотално шит управлението, а той всеки път казва едно и също- той на Герена ходи рядко, опитва се да изкарва пари за отбора, а за управлението е делегирал права- на Иван, Пенчо, Генчо, Киро и т.н. А като сме го питали защо като Иван, Пенчо, Генчо и Киро се осират не би ли трябвало да ги смени и кой носи отговорността, никога не казва нищо конкретно освен "Ми аз съм виновен...".

Имам познати, които работят с него, голям левскар е, ЗНАМ ГО, иска най- доброто за Левски, просто не му се получава- явно няма капацитета....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 7:51 pm 
Аватар

Да вземем да го поканим някой път на кръчма да си излее мъката и на нас :bigok Пък той нали не пие, ще ни е евтин :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 25, 2013 8:07 pm 

Според бидоня пак ШЪ взИмамИ Дембелето! :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 1:03 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Пък той нали не пие :strkstrk

Ще ти се :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 1:08 am 
Аватар

Весела Коледа и на Тати :bigok Да е жив и здрав, да ни радва още поне един век, да ни обгрижва и да ни пази от трофей с мощните си родопски космати ръчища, с които е стискал вратовете на враговете на държвата по полетата на Тракия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 7:24 am 
Аватар

acrimonious написа:
Brannik написа:
Kryten написа:

Баткоф е хитър, но е и селски тарикат, а както знаем селските тарикати винаги рано или късно се наиаждат на хой :strkstrk Та мисълта ми е, че с Казанската афера го изиграха елементарно, а 1:3 беше след страшно подценяване на турците. И Милийка- класик, естествено.

Батков иска най- доброто за Левски, но е адски наивен. 1000 пъти сме го питали що е такова тотално шит управлението, а той всеки път казва едно и също- той на Герена ходи рядко, опитва се да изкарва пари за отбора, а за управлението е делегирал права- на Иван, Пенчо, Генчо, Киро и т.н. А като сме го питали защо като Иван, Пенчо, Генчо и Киро се осират не би ли трябвало да ги смени и кой носи отговорността, никога не казва нищо конкретно освен "Ми аз съм виновен...".

Имам познати, които работят с него, голям левскар е, ЗНАМ ГО, иска най- доброто за Левски, просто не му се получава- явно няма капацитета....

Номенклатурчикът Батков, човекът с хиляди връзки, завода за 40 милиона и имащ за клиент Чорни е "селски тарикат", "наивен", изиграли го елементарно в казанската афера, нямал капацитет.... Да ама друг път :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 12:18 pm 
Аватар

Човек, логиката, че Борат съсипва Левски умишлено е конспирация, която не е подплатена с нито един факт :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 12:42 pm 
Малко ми е като конспирацията на прасетата :smt006 Ако някой иска да ни затрие, и нас, и тях ще го направи за 8 часа. Кое е сложното? :smt017 Известно време феновете ще му пилят на главата, ще се мятат бомби а-у, ще си плати на ушев да ни посчупи главите малко, ще приберат 50-60 човека, ще ги спукат от бой и ще се кротнат нещата.
Батков съм сигурен, че иска да е под светлините на прожектора на 24 май 2014 година и то в най-добрата светлина.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 2:14 pm 
Аватар

Преди малко по новините казаха, че имаме интерес към Грънчов. Някой чете форума. :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 2:41 pm 
Аватар

Аз не казвам, че иска да ни затрие, а просто отбелязвам, че да го смятаме за наивник и глупак е наивност и глупост от наша страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 2:42 pm 
Е във форума ги разкриха нашите хубостници като пълни малоумници и нещастници и смърт за тях как не са го потърсили тоя Бобан 20 минути след като го изгониха. На кого да вярваш? :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 4:01 pm 
Аватар

Цитат:
Ботев (Пловдив) е готов да пусне своя доскорошен титулярен централен защитник Бобан Грънчаров на "Герена". Единственото условие е сините да платят някаква сума за него. Както е известно, македонският национал бе неизменен титуляр при Станимир Стоилов, но след края на шампионатния двубой срещу Берое (0:0) бранителят се скара със спортният директор Александър Александров и ден по-късно бе отстранен от представителния тим. Друг играч, който може да напусне "Колежа" е Борис Галчев. Интерес към него има от страна на лит(*кс-етрополе, но трансферът все още не е факт.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=464474

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 4:22 pm 
Аватар

Цитат:
сините да платят някаква сума за него.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 26, 2013 4:35 pm 
Аватар

Това си е deal breaker, да ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]