forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 3:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:25 pm 

Kryten написа:
Пернишкото гарет бейл имам спомени, че ти го приветства като го взимахме, ако не греша.

Аз приветствах и него и Тошко Христов и Калата Щърков и Симеон Райков и продължавам да мисля, че това е добра практика. Не струват нищо, получават ниски заплати и лесно се отърваваме от тях, а ако излезе нещо от един от тях си избиваме кинтите вложени във всички такива играчи.

Никъде обаче не съм казвал, че селекцията ни трябва да се състои само от Тошко Христовци както някои хора от форума се опитват да ми припишат :). Който не вярва да направи бърза справка с останалите мои мнения в темата за трансферите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:31 pm 
Аватар

Според мен пък спокойно можем да си спестим тошкохристовците и миленвасилевците. Отбор се гради с малка, но точна селекция, а не с 20 футболисти за една година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:31 pm 

Мисля, че на всяка цена трябва да вземем Антон Огнянов и Иван Вълчинов от Любимец. Ако не станат за нас ще ги пласираме много лесно на Локо Сф., Славия и Берое. Тряба да призная, че харесвам и Емил Копaранов от този отбор, но той катастрофира и не игра от септември нататъка, а не знам като се върне през януари дали ще става за нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:37 pm 

Kryten написа:
Според мен пък спокойно можем да си спестим тошкохристовците и миленвасилевците. Отбор се гради с малка, но точна селекция, а не с 20 футболисти за една година.

Oтбор се гради с Меси, Агуеро и т.н., но те не са реална опция пред нас. За съжаление нито пък са играчи като Илия Миланов, Симеон Славчев или дори и такива като Шаешу (едно време) от Черноморец. Причините за това не са само финансови или футболни.

Ние не можем да си позволим лукса да не вземаме 10-15 тошкохристовци с надеждата един от тях да се превърне в новия Сашо Александров-Кривия. Ако само вземаxме от време на време и по някой Гари Родригес, нямаше периодично да продухваме таратора на разни Иртиши, Тамперета и други такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:42 pm 
Аватар

Категорично не съм съгласен. Селекция се прави по два начина - търсиш играч на даден пост, наблюдаваш някого (в чужбина, няколко пъти сме разисквали тук, че няма как да пазаруваме от водещите отбори, а евтини и добри чужденци дал господ) и го купуваш без да се стискаш. Втори начин - търсиш млади играчи у нас, които можеш да доразвиеш. Но не повече от 21 годишни.
Същевременно не си продаваш най-добрите, но махаш туристите. Така след две-три селекции имаш отбор.

Опитът показва, че се прави така, а купуването на доказани некадърници никога не е водило до нищо друго освен ПРЕРАЗХОД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:45 pm 
Аватар

Само че добрите млади играчи се скъсват да играят за нас, тъй че май си остават чОжденците и набедените за играчи. Тъжно е, но е самата истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:48 pm 
Аватар

Ами изграждаш си репутация. Аз изказвам мнение как според мен се прави, а не как се прави в ПФК Левски АД. Като не можеш да убедиш перспективните играчи да дойдат се посипваш с Орина и гледаш къде си сгрешил и как можеш да промениш нещата. Например се замисляш как си селектираш треньорите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:50 pm 

Kryten написа:
Категорично не съм съгласен. Селекция се прави по два начина - търсиш играч на даден пост, наблюдаваш някого (в чужбина, няколко пъти сме разисквали тук, че няма как да пазаруваме от водещите отбори, а евтини и добри чужденци дал господ) и го купуваш без да се стискаш. Втори начин - търсиш млади играчи у нас, които можеш да доразвиеш. Но не повече от 21 годишни.

Предварително условие за това което казваш е "нямаш Тодор Батков за президент, а имаш нормален собственик или поне такъв, който наистина си знае интересите" :wink:.

Нали не мислеше, че ти говорех "по принцип" и "на теория"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:56 pm 
Аватар

Само дето практиката показа, че и с Тодор Батков като президент с купуването на 20 играча годишно не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 9:08 pm 

Kryten написа:
Само дето практиката показа, че и с Тодор Батков като президент с купуването на 20 играча годишно не става.

Не става защото както ти писах вече наблягаме предимно на тошкохристовците, а не трябва да е така. Всякаквите тошкохристовци би трябвало да са допълнения, а не основни играчи. Ако се развият при нас и се превърнат в основни фигури, супер. Ако не, ей я Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 9:53 pm 
Аватар

Цитат:
Цветан Василев дава картбланш на Мъри

Мерси, Цецкоуу !!

ЦЕЦОУУУ ВАСИЛЕВ !! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 19, 2013 1:04 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Kryten написа:

Не става защото както ти писах вече наблягаме предимно на тошкохристовците, а не трябва да е така. Всякаквите тошкохристовци би трябвало да са допълнения, а не основни играчи. Ако се развият при нас и се превърнат в основни фигури, супер. Ако не, ей я Славия.

В нормален отбор тошкохристовците трябва да са единични случаи на няколко години, а не правило. Ако имаш смислена селекция, както подчерта Кратун, тошкохристовците са абсолютно излишни. Изключително безсмислено е пазаруването "на кило" на разни анонимници, които няма да ни свършат никаква работа. Както се каза, трябва да се взимат само млади и перспективни играчи, които да има смисъл да развиваш. Но това става с читави скаути, и с читави възможности за работа с тия играчи, само след прецизно подбиране. Тогава тошкохристовците ще са изключение. Иначе ще са точно както и досега - правило. Същото ще стане, ако вземем и тия, дето си ги написал. От тях един я стане, я не, и ако стане - ще е случайно. А в отбор като Левски не може да се разчита на случайност.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 19, 2013 11:33 pm 
Аватар

Ебан Ебанов :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 12:07 am 
Аватар

gamencerista написа:
Ебан Ебанов :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Скандално.
Очаквах тройката да е Попов-Неделев-Миланов. На какъв принцип се е гласувало тук :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 5:37 am 

Wildkid написа:
SZ_FEN написа:
Kryten написа:

В нормален отбор тошкохристовците трябва да са единични случаи на няколко години, а не правило. Ако имаш смислена селекция, както подчерта Кратун, тошкохристовците са абсолютно излишни. Изключително безсмислено е пазаруването "на кило" на разни анонимници, които няма да ни свършат никаква работа. Както се каза, трябва да се взимат само млади и перспективни играчи, които да има смисъл да развиваш. Но това става с читави скаути, и с читави възможности за работа с тия играчи, само след прецизно подбиране. Тогава тошкохристовците ще са изключение. Иначе ще са точно както и досега - правило. Същото ще стане, ако вземем и тия, дето си ги написал. От тях един я стане, я не, и ако стане - ще е случайно. А в отбор като Левски не може да се разчита на случайност.

Първо, честито елиминиране на прасетата :lsfc4 .

Защо започвам да си мисля, че аз и ти познаваме двама различни човека на име Тодор Батков :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 10:52 am 
Аватар

Тц, същият Тошо си е....точно затова никога няма да стане нищо, докато е там Мустакис.....

Аз казвам как трябва да е. При нас нищо не е както трябва.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 11:00 am 
Аватар

Гледам , че Дончо Донев е давал интервю за селекцията вчера. Явно всичко си върви по стария начин, така че не си правете сметките да взимаме качествени играчи и да правим селекция. Ще дойдат 4-5ездарници от долните дивизии, новите Бру и Ели, тва е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 11:16 am 
Аватар

Ключовото в изказването на Дончо е,че Бру са го гледали поне 10 човека няколко пъти. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 11:55 am 
Аватар

Е, за без пари - кой да дойде.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 12:59 pm 
Аватар

Има кой да дойде само че трябва хора с акъл да търсят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 1:01 pm 

Тоест - абсурд :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 3:44 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Това го дискутирахме сто пъти - някой като е свободен агент не означава, че идва без пари. И футболистът, и агентът му знаят, че така спестяват пари на клубовете и искат много високи суми при подписване. Питайте който и да е футболен агент и ще ви го потвърди това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 3:46 pm 

Wildkid написа:
Тц, същият Тошо си е....точно затова никога няма да стане нищо, докато е там Мустакис.....

Аз казвам как трябва да е. При нас нищо не е както трябва.

Съгласен съм на 100% с това което ти и Кратун казвате. Аз лично коментирах моментната ситуация в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 3:47 pm 

Mr. Smith написа:
Има кой да дойде само че трябва хора с акъл да търсят.

Виж тук съм съгласен. С пари всеки може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 4:05 pm 
Аватар

Тотмън и Педал Артрит не могат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 4:34 pm 
Аватар

Boyo написа:
Wildkid написа:

Това го дискутирахме сто пъти - някой като е свободен агент не означава, че идва без пари. И футболистът, и агентът му знаят, че така спестяват пари на клубовете и искат много високи суми при подписване. Питайте който и да е футболен агент и ще ви го потвърди това.

Факт, те затова и свободните, дето идват, са едни звезди.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 5:22 pm 
Аватар

Имам предвид, че с парите, които се дават за привличането на играчи като Ели и Туре може да вземеш от А група играч СЪС трансферна сума. А за парите дадени за Бру взимаш който си поискаш от А група, с изключение на 4-5 имена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 5:24 pm 
Аватар

Тия цифри и сметки като почнеш да ги размяташ, все едно си вътре в бизнеса, поправи ме ако греша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 5:24 pm 

Boyo написа:
Имам предвид, че с парите, които се дават за привличането на играчи като Ели и Туре може да вземеш от А група играч СЪС трансферна сума. А за парите дадени за Бру взимаш който си поискаш от А група, с изключение на 4-5 имена.

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 20, 2013 5:29 pm 
Аватар

Какво говорим като Левски няма пари и няма да даде пари за трансфери.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]