forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 10:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 12:32 am 

Никога няма да разбера комплексите на майните към София или който и да е било друг български град...
На мен като българин ми е гнусно и противно да чувам "Кур за София/Бургас/Габрово/Смядово или Ахтопол скандирано от други българи,пък не знам те как се чувстват.
Как няма да бъдем 5 в. под турско робство и 45 год. под руско,след като сами се плюем и мразим един с друг ?
Ей затова и протестите ни са едни протести...Едните не искали ГЕРБ,другите не искали РБ,трети не знам си какво не искали,няма обща кауза,няма обща представа за нещата,всеки тегли към себе си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 1:50 am 

За майните не знам, но аз лично с удоволствие бих си скандирал кур за перник :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 2:12 am 
lincoln написа:
Никога няма да разбера комплексите на майните към София или който и да е било друг български град...
На мен като българин ми е гнусно и противно да чувам "Кур за София/Бургас/Габрово/Смядово или Ахтопол скандирано от други българи,пък не знам те как се чувстват.
Как няма да бъдем 5 в. под турско робство и 45 год. под руско,след като сами се плюем и мразим един с друг ?
Ей затова и протестите ни са едни протести...Едните не искали ГЕРБ,другите не искали РБ,трети не знам си какво не искали,няма обща кауза,няма обща представа за нещата,всеки тегли към себе си...

А така, намеси турското робство, намеси някъде и комунистите и завърши със "само ние българите" и да е ясно.
В Англия НЕ СЕ ХРАНЯТ на градове, не! Тия от Лондон не викат на бирмингамци "спийк факин инглиш". Тия от Манчестър не гварят тия от Ливърпул, а всички не се насират от смях като чуят акцент от север.
В Италия абсолютно никога не се случва тия от южна Италия да хранят Рим и да им пожелават Нерон да ги запали отново, нямат такива песни, нито една. На тия в южна Италия пък не им викат мангали и подхора. Тц... Какво заключение си вадиш от горното? Как го отнсяш и него към турското робство?

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пет Дек 06, 2013 2:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 2:13 am 

Между другото, жАлтите мастиЙ с интересно знаме... край на любоффффта :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 2:15 am 
Аватар

Цитат:
Бултрасите атакуваха директно управляващите и цялата политическата класа на дербито срещу лит(*кс-етрополе днес. Агитката окачи нов транспарант, който ясно заявява позицията на жълто-черните фенове по повод случващото се в държавата. На него те изобразиха събирателния образ на българския политик във формата на розово прасе, затънало във фекалиите си, което така и не може да смени кожата си. Върху торса на свинята е нарисуван сърп и чук, а тя се води не от желанията на хората, а от доларова банкнота, закачена на рибарска кукичка.
Образът е събирателен, а посланието е очевидно- политическата класа не се е отделила от миналото, просто днес за пред камерите има нов костюм, обявиха пред Под тепето бултраси.
:strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 3:17 am 
Аватар

Ей, големи сте интриганти. Папагалите се борят за демокрация, а вие искате да ги вкарате във война с техните побратими. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 3:42 am 

lincoln написа:

Aма да се скандира "селяни умрете" няма проблем иначе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 3:46 am 
Перник, Перник, кура ми е мерник :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 12:03 pm 
Аватар

Шото рефрена:

Всички орки на сапун ние ще направим, ще залеем Перник с газ и ще го запалим!

Е супер кУлтУрен! Не че имам нещо против него, напротив любим ми е! :bigok :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 12:03 pm 

antonatan написа:
С В. от Жм. също се возихме в колата на Акримуньо, аз си бърках в носа, но си изгубих топчето. Повече не ме е возил в колата си, даже я смени :smt023 Няма ядове :smt023

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 06, 2013 6:39 pm 
Аватар

lincoln написа:

Хъх, аз пък не виждам нищо ненормално...чисто фенската омраза си е разбираема...и я има из цял свят между градове и агитките им, няма нищо общо с протести и политика...

п.с. Аз пък в колата на Акрижмуньо бях един истински европеец и пак би ме возил до някъде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 6:37 pm 

резак написа:
Стойчо проваля отбора не може в две домакинства подред да вземеш само 1 точка от отбори като левски и черно море. Литекс ни настигнаха и ще ни задминат заради този физкултурник. Стойчо отиди си с добро. Оставка.

Не може да губят точки от отбори като Левски и Черно Море.

Тия много си повярваха :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 7:10 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 7:11 pm 
Аватар

Сини Шампиони 1914 написа:
резак написа:
Стойчо проваля отбора не може в две домакинства подред да вземеш само 1 точка от отбори като левски и черно море. Литекс ни настигнаха и ще ни задминат заради този физкултурник. Стойчо отиди си с добро. Оставка.

Тия нормални ли са бе :ohmygod2 До оня ден бяха 10 човека публика и играеха във А окръжна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 7:28 pm 
Аватар

Пази, Боже, сляпо да прогледа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 7:53 pm 
Аватар

Божката ебе лайнойци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 8:48 pm 
Аватар

Ма чока ли ги или само леко им го плъзга :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 9:08 pm 

Закъсалото Локо бият,а на моменти от мача надвикаха зеленитИ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 9:11 pm 
Аватар

bogarra написа:
Сини Шампиони 1914 написа:
резак написа:

Тия нормални ли са бе :ohmygod2 До оня ден бяха 10 човека публика и играеха във А окръжна

Е, че те и днес бяха 10 човека :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 07, 2013 10:59 pm 

Този техния треньор се самозабрави и се мисли за анчелоти, ама май ще падне скоро от високо, а така много боли! А това пренебрежение на тъпото резаче към ЛЕВСКИ ме разсмя! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 12:24 am 

Македония написа:
lincoln написа:

А така, намеси турското робство, намеси някъде и комунистите и завърши със "само ние българите" и да е ясно.
В Англия НЕ СЕ ХРАНЯТ на градове, не! Тия от Лондон не викат на бирмингамци "спийк факин инглиш". Тия от Манчестър не гварят тия от Ливърпул, а всички не се насират от смях като чуят акцент от север.
В Италия абсолютно никога не се случва тия от южна Италия да хранят Рим и да им пожелават Нерон да ги запали отново, нямат такива песни, нито една. На тия в южна Италия пък не им викат мангали и подхора. Тц... Какво заключение си вадиш от горното? Как го отнсяш и него към турското робство?

И какво ме интересува мен,какво правят в Англия и Италия и защо трябва да вземам пример от тях за точно това ? Кое от примера ми за турското и руското робство не разбра ? Проблема е в това,че не спазваме лозунга,който седи върху парламента ни - "Съединението прави силата" Протестите в момента го показват много добре.

ПП: Не обобщавай за Англия само от впечатлението си от Лийдс,Милоу и други орки,все едно някой англичанин да си изгради мнение за българите след мач на Миньор Перник или Любимец....

plovdivski написа:
Aма да се скандира "селяни умрете" няма проблем иначе?

Обръщаш се към грешният човек...Това за мен е едно от най-малоумните и безсмислени скандирания евър,не знам,защо реши,че го приемам за нещо нормално...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:01 pm 
Вкараха хореография Локото обаче :smt023 :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:02 pm 
Аватар

Така с буквите на седалката е лесно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:04 pm 
Аватар

Прасетата са го правили т'ва поне 17 пъти на кочината :loser2

Иначе дотука папагалите не съм ги чул :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:05 pm 
Аааа, верно, че то им пишеше на седалките ЛОКОМОТИВ :ohmygod Е, да, така драстично спада нивото на евала, което им бича. Ама изглеждаше добре все пак де.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:08 pm 
Аватар

Няма съмнение, че е красиво. Иначе посещаемостта е много бедна, а жАлтите наистина не са се чули.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:08 pm 
Аватар

Не знам дали е лесно, но им се получи много добре :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:10 pm 
Аватар

Е бедна. Макс още 1000-1500 човека могат да се съберат на тоя стадион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:12 pm 
Аватар

Ами като е разрушен половината стадион и пак не е абсолютно пълен стадионът е бедно. И централната трибуна не им е пълна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 08, 2013 3:15 pm 
Аватар

според мен посещаемостта е добра, много са избрали да пият по банско и пампорово и да не гледат мача наживо

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]