forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 11:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:36 am 
Аватар

А сега е шивач в Хамериката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 2:46 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Ако Божидар Валериев играе сериозно в нашата майсторска лига ще е фактор ... все пак в момента сме с Генков и Макриев :ohmygod

Точно същото се говореше и за въпросните Генков и Макриев (особено за първия). Николери по-далеч от Левски е идеалният вариант....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 4:01 pm 
Site Admin
Аватар

http://vbox7.com/play:395c454bbe

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 4:06 pm 
Аватар

Е айде стига с тоя клип на малката кичара във всяка тема.... видяхме го вече. Рита, не виждам нищо особено, но ок, малък е, талант е. Кво общо има с трансферите в Левски не ми е ясно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 4:49 pm 
Аватар

IVO-blue написа:
А сега е шивач в Хамериката :bigok

Тоя си оправи живота -сега прегледах сайтовете, явно е местна звезда на някакъв тим от Флорида - лице на сайта, едно друго, голмайстор, маса асистенции.... Доколкото разбирам това е втората по значимост лига в Щатите след MSL, така че със сигност не им липсват кинти, пък и за тяхните стандарти нашето момче явно е страшен нападател. И най-готиното е, че Жопката си живурка във флорида, а не му мръзнат ташаците по някое забутано градче в усия, каквато е обикновено съдбата на нашите футболисти. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 5:15 pm 

Да, ама във Флорида го 'апат кОмари и му е жега лятото. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 5:56 pm 

Omraz написа:
Да, ама във Флорида го 'апат кОмари и му е жега лятото. :strkstrk

И влага също, а и има много "пендехитос" :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 5:57 pm 
Аватар

И алигатори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 6:07 pm 
Аватар

И е скъпа пиячката и курвите, не можеш за 100 кинта да ебеш студентки 1-ви курс :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 8:37 pm 
100 лева :shock: :smt005
Всеки, който е дал и 2 лева, за да наебе студентка 1 курс, не просто се е минал, ами е и за резил :smt006 Това е като да раздават нещо безплатно, а ти да дойдеш с купен ваучер от грабо за 100 лева за същото нещо :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 8:44 pm 
Аватар

Жорката Христов пя, сра, пърдя в устата на всички неверници, човека си взема милионите в MSL2, скоро ще е звезда и в MSL 1, живее си в голяма къща, боли го кура, чока си коВритИ от Маями, бил е канен дори за роли в сериала с Хорейшио, а на балъците и алигаторите пее бай, бай, бай :smt006 Само не е ясно какво е станало с Ангелинка, но за това има лейтенант Кейн :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 9:07 pm 
Аватар

Уникална съдба има Жорката. В България сопол, в Щатите - гастрол :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 9:28 pm 
Аватар

Македония написа:
Всеки, който е дал и 2 лева, за да наебе студентка 1 курс, не просто се е минал, ами е и за резил :smt006 Това е като да раздават нещо безплатно, а ти да дойдеш с купен ваучер от грабо за 100 лева за същото нещо :lol:

Виж ся, това че форума е ебал какво ли не абсолютно безплатно, не означава, че простите футбалерчета не си цакат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 9:46 pm 
Аватар

Македония написа:

Тва ми е най- най- най- любимият мит- "черпиш я две водки и си готов" :ohmygod

Платеното ебане винаги излиза най- евтино! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 9:48 pm 
Аватар

Караш я да се влюби и шибаш без пари....просто изискма малко повече време.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 9:52 pm 
Аватар

targovishte написа:
Караш я да се влюби и шибаш без пари....просто изискма малко повече време.... :bigok

Да, ама е свързан с излизания, време и т.н. А като си имаш приятелка винаги е шити- звънене, смс-и и т.н...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:16 pm 
Абе, бачи, говорим за първи курс студентки в Студентски. Всеки (от провинцията) може да даде пример с поне 3-4 от съученичките си, които в гимназията са били ебати забитите и които като станат студентки (отвържат се от къщи, махнат се от мама) и отидат в нов град, на ново място, където всичко е денонощно, развратно, никой не те следи и държи кога излизаш и кога се прибираш, а хормоните бият, стават други хора.
Например една Петя от моя клас. Уникално тъпа и проста пача. 10 клас събирахме пари за закачалки, рафт и чекмедже за стаята, само тя не даде пари мама и деба... :? Затова си купувахме ваучер за 5 лева, слагахме го в нечий телефон и от него номер и пишехме смс-и "Аз съм от съседния клас мечтая си за теб, уникална си, на десктопа имам твоя снимка, но се срамувам" и гледаш я от първия чин поруменяла, седалката мокра, само едната ръка върху телефона, другата изчезнала, потънала в шундата ни връща смс-и "ох, ама кой си ти, ала бала, ама и аз се срамувам, ама кой си ти, ама да се видим, ама и аз се срамувам".
И като отиде на Софията, малеееееее :ohmygod Разпроиха я още на първото излизане, счупиха и саксията, обърнаха и чорбапа, путката и стана като ръкав на магьосник, а в края на първия семестъ вече се беше ебала с повече хора от броят на явяващите се на приемни изпити за влизане в университет.

П.С: Аз не съм я порил, грам не ме кефи, но в гимназията много ме харесваше, така че все едно съм я порил :bigok Броя я.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:19 pm 
Аватар

десктопа, поруменяла, потънала, саксията :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 не мога :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:25 pm 
Аватар

седалката :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:26 pm 
Аватар

Македония написа:
Абе, бачи, говорим за първи курс студентки в Студентски. Всеки (от провинцията) може да даде пример с поне 3-4 от съученичките си, които в гимназията са били ебати забитите и които като станат студентки (отвържат се от къщи, махнат се от мама) и отидат в нов град, на ново място, където всичко е денонощно, развратно, никой не те следи и държи кога излизаш и кога се прибираш, а хормоните бият, стават други хора.
Например една Петя от моя клас. Уникално тъпа и проста пача. 10 клас събирахме пари за закачалки, рафт и чекмедже за стаята, само тя не даде пари мама и деба... :? Затова си купувахме ваучер за 5 лева, слагахме го в нечий телефон и от него номер и пишехме смс-и "Аз съм от съседния клас мечтая си за теб, уникална си, на десктопа имам твоя снимка, но се срамувам" и гледаш я от първия чин поруменяла, седалката мокра, само едната ръка върху телефона, другата изчезнала, потънала в шундата ни връща смс-и "ох, ама кой си ти, ала бала, ама и аз се срамувам, ама кой си ти, ама да се видим, ама и аз се срамувам".
И като отиде на Софията, малеееееее :ohmygod Разпроиха я още на първото излизане, счупиха и саксията, обърнаха и чорбапа, путката и стана като ръкав на магьосник, а в края на първия семестъ вече се беше ебала с повече хора от броят на явяващите се на приемни изпити за влизане в университет.

П.С: Аз не съм я порил, грам не ме кефи, но в гимназията много ме харесваше, така че все едно съм я порил :bigok Броя я.

Абе тъй де тъй. Само че шансът да ти се падне Петя към някоя друга е 1/10000 ;) Иначе и аз съм имал лесни колежки, само че са ми били колежки, т.е. в една компания, спокойни са и т.н. Тва в дискотека да дръпнеш някоя и да я тръмбоваш още първата вечер е почти абсурд :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:30 pm 
Аватар

хахахахахаха :mrgreen: :smt005 Темата взе да възвръща блясъка си. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:32 pm 
Бачи, изобщо не си прав. Има десетки, които излизат единствено и само с тая цел, да им обърнат чорапа вечерта. А ако се падне някой батко с кинти и кола, ще го държат още малко. За момичета от дълбоката провинция отишли в големия град книги могат да се напишат :wink: Пред очите ми са не 1 и 2, дето бяха ебати спрелите, дето сега са голямото добрутро в София и здравей не ти казват, щото са се изшибали с всичко що има и са стигнали до големите риби.
Значи според теб господ Гара не ги е сапунисвал директно от първата вечер коврите в Щутгарт? :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:36 pm 
Аватар

Македония написа:
Бачи, изобщо не си прав. Има десетки, които излизат единствено и само с тая цел, да им обърнат чорапа вечерта. А ако се падне някой батко с кинти и кола, ще го държат още малко. За момичета от дълбоката провинция отишли в големия град книги могат да се напишат :wink: Пред очите ми са не 1 и 2, дето бяха ебати спрелите, дето сега са голямото добрутро в София и здравей не ти казват, щото са се изшибали с всичко що има и са стигнали до големите риби.
Значи според теб господ Гара не ги е сапунисвал директно от първата вечер коврите в Щутгарт? :strkstrk

Е, той сигурно, ма той е звездата Гара Дембеле, аз съм Ваньо- счетито... :loser2 Иначе по хуй съм ала Гара, ама те преди да ги порна няма как да го разберат :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:37 pm 
Аватар

Аз пък винаги като съм ходил на дискотека съм ебал некоя ковра оттам. И то не в Студентски, където не помня да съм ходил. Става въпрос когато отивам с цел да забърша нещо, а не да се напия до смърт с приятели. Последните няколко години май само второто ми се случва и някак си по ме влече :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:44 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Македония написа:

Абе тъй де тъй. Само че шансът да ти се падне Петя към някоя друга е 1/10000 ;) Иначе и аз съм имал лесни колежки, само че са ми били колежки, т.е. в една компания, спокойни са и т.н. Тва в дискотека да дръпнеш някоя и да я тръмбоваш още първата вечер е почти абсурд :)

Трансфери, покупки, продажби, смърт за ТодАр Батков :bigok :bigok :bigok :smt005 :smt005 :strkstrk xaxaxaxaxx na qkata tema chevur.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:45 pm 
Е нормално да ти допада повече второто, отколкото скучните коври :bigok Откакто разбрахме, че общуваш с хора, дето дядо поп им духал за 20лв., страх ме е да си представя какво се случва и кой как се прибира като се напиете :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:48 pm 
Аватар

Имаше разкошна статия във в. Шок преди време. Помня ѝ отлично заглавието: "Радо Шоу духа на духовнци"
Пишеше, че този въпросния Радо дебнел духовниците в храстите край некъв манастир и като минат покрай него изскачал и ги молил да им духа. А те нали са божи служители, рядко отхвърляли молбите му :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 26, 2013 11:56 pm 
Аватар

Tемата мина в правилната посока ...

Едно се чудя дали има по света второ такова място като СтуденЦки :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 12:01 am 

Mr. Smith написа:
Само не е ясно какво е станало с Ангелинка, но за това има лейтенант Кейн :8)

С Лъчо Балтанов е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 12:03 am 
Аватар

acrimonious написа:
Тва в дискотека да дръпнеш някоя и да я тръмбоваш още първата вечер е почти абсурд :)

вЕрно си е. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]