forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 9:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 7:58 pm 

Zlostar_1111 написа:
SZ_FEN написа:
Ларсен Туре е лек нападател

:smt044
Вярвай ми това е последното определение дето бих използвал в едно изречение заедно с Ларсен Туре :bigok

OK.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 8:00 pm 
Аватар

90 кила, минимум. А Инженера е лек селянин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 5:34 pm 

Днес, някъде пишеше, че Сухия ще пуска Туре, като центарлен нападател срещу микре! Значи, все пак е имало, кой да се сети за този вариант! Като халф, Туре вършеше много работа и в защита, но при условие, че Генков и Макриев не са във форма! Гари и Туре са оптималния вариант за нападатели! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 5:45 pm 
Аватар

Аууу, значи порим ! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 9:36 pm 
Аватар

Таковата...я някой да ми разясни покрай цялата патаклама преди време...кога и къде мустакатата свиня прие оставката на Мокета (никъде не го прочетох тук) :roll: Защото накрая Мъри ще се издъни ПРЕКАЛЕНО с жАлчичи и се върне тук...а Наско с него...ако официално никой не му е приел оставката :? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 9:45 pm 
Аватар

Официално прие неговата, а на Мазния нье :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 9:25 am 
Аватар

ще ме извинявате, ама този Туре не знам дали и 3-4 километра пробягва на мач, с оглед на това най-подходящ за него е вратарския пост :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 10:01 am 
Аватар

Не може да имаш такова пренебрежително отношение към футболист, само защото е дебел и е негър :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 2:50 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ларсен Туре е лек нападател и би било добре да се пробва на вържа на атаката особено сега когато играем 4-4-2, но не мисля, че има треньор сред нашите който да се сети за това. Все още мисля, че срещу чорбабирлиги, Макриев би бил по-полезен от Генков.

Помните ли като ви казах, че в Берое защитата и единия от дефанзивните халфове (Джоман) са посредствени футболисти? Погледнете "невероятното взаимодействие" между Джоман и Здраво Илиев при автогола.

Все още мисля, че Везалов е много добър защитник. Автогола според мен сложи край на кариерата му в Левски. Гледах го на живо с/у Иртиш и ми направи впечатление, че се беше напишкал в гащите и то с/у отбор дето направи 2-3 атаки за цял мач.

Е Макриев го видяхме колко е полезен - за 15 минути успя да опропасти двете най-смислени положения в мача.... Тоя е толкова далеч от футбола, че чак се чудя как изобщо е играл в чужбината....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 3:54 pm 
Аватар

http://www.transfermarkt.de/de/daniel-v ... ktErgebnis

Ето ви лек нападател. :bigok Смятан за голяма надежда на аржентинския футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 5:52 pm 
Аватар

1.52 висок - идеален е :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 5:54 pm 
Аватар

От името на Софкин гласувам за тоя! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 5:58 pm 
Аватар

Не я искам тази върлина. Скаутите да търсят и по-малки хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 7:55 pm 

Wildkid написа:
SZ_FEN написа:
Ларсен Туре е лек нападател и би било добре да се пробва на вържа на атаката особено сега когато играем 4-4-2, но не мисля, че има треньор сред нашите който да се сети за това. Все още мисля, че срещу чорбабирлиги, Макриев би бил по-полезен от Генков.

Помните ли като ви казах, че в Берое защитата и единия от дефанзивните халфове (Джоман) са посредствени футболисти? Погледнете "невероятното взаимодействие" между Джоман и Здраво Илиев при автогола.

Все още мисля, че Везалов е много добър защитник. Автогола според мен сложи край на кариерата му в Левски. Гледах го на живо с/у Иртиш и ми направи впечатление, че се беше напишкал в гащите и то с/у отбор дето направи 2-3 атаки за цял мач.

Е Макриев го видяхме колко е полезен - за 15 минути успя да опропасти двете най-смислени положения в мача.... Тоя е толкова далеч от футбола, че чак се чудя как изобщо е играл в чужбината....

В този форум няма да намериш човек, който да спори с теб дали Макриев е във форма или не. Забележи обаче, че за 20 минути игра излезе на 2 повече чисти положения от Цецо.

С оглед на начина по който прасетата винаги ни играят под ръководството на Секундчо Младенов, Макриев би бил по-подходящия от двамата, а не подходящия по принцип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 6:11 am 

Левски картотекира Радослав Цонев

Младокът вече е на разположение на треньорския щаб

Ръководството на Левски уреди с картотека 18-годишния Радослав Цонев. Братът близнак на Борислав игра през есента като преотстъпен в Ботев Враца, но "сините" си го върнаха в началото на ноември.

Радослав Цонев вече е на разположение на старши треньора Антони Здравков и може да бъде използван в мачовете, стига да впечатли с изявите си. Той дебютира за тима през сезон 2010/11 и има общо 5 мача, 4 от които за Купата на България. Брат му Боби вече записа няколко участия за Левски от началото на този сезон, като блесна с изявите си срещу Ботев Пловдив.

За последно Боби и Ради играха мачове за юношеския национален отбор на България. Селекцията на Александър Димитров се класира за елитния рунд в квалификациите и има шанс да стигне до европейските финали. В този тим на България играят и други сини надежди начело с Антонио Вутов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 2:54 am 

Цитат:
Любимец се разпада

От Topsport.bg

Клуб от "А" група изпитва все по-сериозни финансови затруднения и е пред разпад. Ситуацията в Любимец се е влошила още повече и четирима от оснивните футболисти дори са офейкали, напускайки потъващия кораб, информира "Блиц".

Треньорът Красимир Мечев вече не може да разчита на младежките национали Илия Мунин, Янко Ангелов, както и на опитните Дончо Атанасов и Танко Дяков. Четиримата титуляри са си събрали багажа, тъй като повече не могат да чакат за парите, които им дължи клубното ръководство.

Футболистите на новака в "А" група имат да получават по няколко заплати, както и премия за сензационната победа с 1:0 над "Ботев" (Пловдив), постигната в миналия кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 11:22 am 

Цитат:
Туре дава списък с играчи за Левски

от sportal

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 11:30 am 
Аватар

Направо да изземва функциите на Дончо Донев и другите самозвани скаути и съм сигурен, че по-добре ще се справи от тях :-) ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 11:57 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
SZ_FEN написа:

В този форум няма да намериш човек, който да спори с теб дали Макриев е във форма или не. Забележи обаче, че за 20 минути игра излезе на 2 повече чисти положения от Цецо.

С оглед на начина по който прасетата винаги ни играят под ръководството на Секундчо Младенов, Макриев би бил по-подходящия от двамата, а не подходящия по принцип.

Изобщо не става дума за форма, а за качества - момчето е очевадно дърво, да не говорим, че е малоумник. И излезе на повече положения от Генков, щото в последните 15 минути на мача бяха и първите (и единствени) две читави центрирания. Освен това да се сравняват Макриев и Генков е като да сравняваш куц и кьорав.....Генков е също толкова безполезен, колкото и Макриев, става за отборче тип "Берое" или цаците. Поне (за разлика от Макриев), Генков имаше някакви проблясъци в кариерата си (нищо особено, но все пак), а Макриев и това няма.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 12:21 pm 
Аватар

Ама вие верно ли спорите за тия две дървета? Кой по-дървен?
И двамата са нещастници!
Макриев беше голмайстор на Марибор и Ашдот, за Генков не се сещам да има повече от 20 гола за Висла и Динамо.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0% ... 0%BE%D0%B2
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%B5%D0%B2
Но както започнах в началото и двамата са пълни дървета в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 1:08 pm 
Аватар

И аз си мислех, че Макриев може да навлезе във форма, но щом Wildkid казва, че е некадърник и не става, значи това е истината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 1:12 pm 
Аватар

Това никой не го отрича, ама сме паднали до нива да се спори кой от централните ни нападатели е по-дървен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 3:33 pm 
Аватар

Макриев си е дърво от малък. :bigok Локо-Сф трябва да черпят, че ги спасихме в последния момент от чутовен бездарник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 3:39 pm 
Аватар

Генков е в пъти по-добър от Макриев, но е изпаднал в голяма психическа дупка от бая време насам, като цяло обаче и двамата не трябва да са в Левски.
Един Иса например ще ги сложи и двамата в малкия си джоб, така и не разбрах защо го продадохме изобщо, дори Арш е по-добре от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 3:47 pm 
Аватар

Ние от санаториуми за психично болни ли взимаме играчи?!? Как пък все нашите са психически обременени?!?! И от какво е по-важното? Излязъл е нов модел на Ауди и не му достигат няколко хиляди, до другия месец ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 3:48 pm 
Аватар

Забелязвате ли градацията ?... Всеки предишен ни се струва (полу)боК в сравнение с настоящите хрантутници.
Ама айде да не ги "обременяваме" още... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 3:53 pm 
Аватар

Това си е жива деградация, не градация :)
Безпорен е факта къде бяхме в класирането тогава и къде сме сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 22, 2013 10:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
И аз си мислех, че Макриев може да навлезе във форма, но щом Wildkid казва, че е некадърник и не става, значи това е истината.

:fgod :fgod Бах му мамата, без да гледам записите ти, чат-пат само репортажите...никога съм нямал такава мисъл в главата си, как го правиш...оптимист до гроП :smt042 Най-малкото..без никаква идея в каква спорта форма е, когато дойде...знаех, че е курва и путка по душа, още тогава бих заложил 100 лева, но сигурно и Търговище немаше да се хване на бас с мен за тоя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 23, 2013 1:40 pm 
Аватар

Цитат:
Paris Saint-Germain have confirmed Levski’s interest in defender Laure Boulleau but have denied an official bid has been lodged.

The Blues were thought to have registered a firm 1 million euro offer for the talented 27-year-old in the hope of persuading the French to part company in January.

However, PSG sporting director Leonardo said that there was no bid as of yet, although he conceded he knew the Blues from Sofia were keen on one of their star.

‘There has been no official offer from Levski. But I have heard about their interest,’ he said.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 23, 2013 2:14 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]