forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 1:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 6:21 pm 
Аватар

На "да запеем дружно песента" ми звучи,като че записа е преебан и е на забавен каданс,в сравнение със сегашното рецитиране...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 6:41 pm 

Ако си пълним Сектора повече от 2-3 пъти годишно, всичко би било различно. Друг фактор, който би ни помогнал изключително много за синхрона, е козирката. В Ловеч почти винаги синхронът ни е чудесен. Дай Боже след 2 години да имаме нов Сектор Б с козирка и съм сигурен, че ще сме с класи над сегашното ни ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 7:30 pm 
Аватар

Това "Але Але" няма нищо общо с онези бързи рецитирания . Какъв е смисълът да се вика и крещи като се получава грозно ? Някой хора не се научиха , че трябва да се пее с пълно гърло , не грачи ! И още нещо , за да се вдигне атмосферата в сектора , малко или много , трябва да се взаимстват някой песни . Давам пример с песен като Dele Cavese , която се изпълнява от 90% от футболните агитки в света , не виждам защо да не се изпълнява и от нас .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 7:50 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Това "Але Але" няма нищо общо с онези бързи рецитирания . Какъв е смисълът да се вика и крещи като се получава грозно ? Някой хора не се научиха , че трябва да се пее с пълно гърло , не грачи ! И още нещо , за да се вдигне атмосферата в сектора , малко или много , трябва да се взаимстват някой песни . Давам пример с песен като Dele Cavese , която се изпълнява от 90% от футболните агитки в света , не виждам защо да не се изпълнява и от нас .

Защото не искаме да сме като другите :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 7:54 pm 
Аватар

Козирката наистина помага МНОГО...винаги в Ловеч имаме синхрон и пеем по-бавно, последното Микре нямаше една песен, която се рецитира, а и мачовете преди това почти няма..и тъпана се чува по-добре..и хората го слушат повече...

Нямам никакво желание да сме като жАлтите клошари и свинете...ако се излъжеш да си пуснеш техен клип..все едно си пуснал ютуб и мач на Арис или Пермазан примерно...кур за взаимствените мелодии и песни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:06 pm 

Там е нашата крепост и винаги ще подкрепяме любимците си!

и само Левски обичаме те!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:10 pm 
Аватар

Тук си има ред...даваш ли в гъза, снимки (желателно е да са голи), умееш ли да съссссскаш качествено, асл плс а-у... :strkstrk Само нека мащабните ти отговори да са в темата за душевен онанизъм примерно, че не е тук мястото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:20 pm 
Аватар

19XIV написа:
Makavelli написа:
пп. dalgi postove ne 4etem

Аз пък съм почти убеден, че и някоя от тия двете брутално-звучащи песни да вземем или примерно на Селтик 4 boys had a dream - пак ще я преебем :roll:

Има нещо объркано при нас... може да си пуснете част от клипа в спортал на папагалите като ни гостуваха последния мач - няма такъв синхрон на моменти. И то на мелодични и нови техни песни.

И в тоя ред на мисли - може и да съм го писал вече - какво ни пречи на мачове като срещу Пирин ГД да се упражняваме да пеем както трябва? Вместо да се вика "айде, момчета - дайте малко да се позабавляваме", просто се прави 100 пъти един след друг ако трябва - докато не стане като хората?

Ииии още 1 нещо :lol: не може ли някак си да се пробваме да си изкараме един път до края "тим любим" - т.е. мелодията след това - всеки път се спира на второто лялял - мен това много ме дразни, не знам при останалите как е.

Ами ние тренирам "але, але", ама като гледам клипа от дербито сме много, ама много далече от сърбежите.

А нещо упражнявано с години е развалено и според мен никога няма да стигнем нивото от този клип.
http://vbox7.com/play:e1aa83f6

Значи не е само до тренировки.

ама на е само едно видео... http://www.youtube.com/watch?v=zgp-U4LznJ4

във форума повечето мнения са в двете крайности. Или за нищо не ставаме или сме най-големите. Може би истината е някъде по средата. Ама да давате пример с други бг отбори и как трябва да гледаме някои неща от тях е смешно. Кое да гледаме? Че при при 0-1 по 20 минути не гъкват или да си ходим в 70-тата минута, или да вдигаме хореография от кашони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:26 pm 
Аватар

Сигурно искаше да кажеш от този http://www.youtube.com/watch?v=-gtpfgsfSA8 клип..имам чувството, че тоя мач за последно тая песен се изпя както трябва...според мен играе роля и настроението, защото май тогава последно Левски София приличаше на нещо, а няма как отбора да не рефлектира върху публиката..и пак сме 4-5 нива над него с днешна дата.Последните години пеем напук на всичко, пеем за идеята и духът, но...малко или много болката взима връх..дори в песните.

Последна промяна Лабрадор на Вто Ное 19, 2013 8:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:29 pm 

Какви крайности, приятелю? Това, че правим най-хубавите хореографии, пирографии и т.н. е ясно (и тук също ми изниква едно нещо, касаещо се до една шепа хора, но ще си го запазя за себе си..). Говорим само за пеене, говорим само за НА МОМЕНТИ - нещото, което трябва да се стремим да правим ПОСТОЯННО. Дадох пример с папагалите, щото само техния клип съм изгледал извън нашите (и един на Локото от веледром ли е, Желедром ли е - може и там да чуеш пеенето) - ами пеят си в синхрон и СЕ РАЗБИРА КАКВО ПЕЯТ, а не като нас НА МОМЕНТИ - бързане, бързане и накрая се чуват 3 букви от цялата дума и целия заряд на песента е отишъл на майната си.
Не е лошо да се стремим да сме най-добрите, но това не означава, че трябва да забием главата в земята и на всяка цена да казваме "тия не стават" - учат се нещата и ако ние тъпчем, някой може и да надгражда и да вземем пък да станем не най-добрите :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:30 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Синя Варна написа:

Защото не искаме да сме като другите :smt023

Кои са те другите ? Това е супер изтъркано вече ! Да не би "Ти си любовта" да не е взаимствана ? Това прави ли ни другите ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 10:22 pm 
Аватар

малко офтопик, но кой нима с тези хеликоптерчета, цял ден обикаляха

http://www.youtube.com/watch?v=7JNej29WsVE

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 10:29 pm 
Аватар

Не знам кой е, обаче доста добре се е получило. Ако по някакъв начин може кадрите да се обработят и да се заглуши шума на хеликоптерчето може да се направят страшни клипчета :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 10:43 pm 
Аватар

srahmevinaputkite написа:
малко офтопик, но кой нима с тези хеликоптерчета, цял ден обикаляха

http://www.youtube.com/watch?v=7JNej29WsVE

В телевизонното предаване имаше на живо кадри от това нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 10:47 pm 
Аватар

Колко малко публика :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 11:09 pm 
Аватар

Ами малко е...последните мухикани.Не е вярно, че не сме футболна нация...разбирам ги хората, кажи ми на какво можехме да се насладим чисто футболно онзи ден?А и толкова обедняха хората, че транспортните разходи до София примерно...им се струват зверски много пари.За самата София не ми се коментира...а и тоя парад на клошарията из центъра е отдръпнала част от хората, очакваха се мелета,кървища и война по улиците.Пропагандата на "журналята" последните...много години също върши доста добра работа.И се натрупва, натрупва, натрупва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 12:07 am 

Моля, ако има левскари от студентски град да ми пишат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 12:10 am 
Аватар

:smt017 Студентски град вече населено място ли стана?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 12:26 am 
Аватар

Защо са ти левскари от Студенстски град ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 12:40 am 

Как ви звучи идеята на тъпана да се сложи един микрофон? Истината е, че не се чува изобщо по-нагоре. Друг е въпросът, ако се чува дали ще помогне това, но не пречи да се пробва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 12:49 am 
Аватар

Няма ли да гръмнат колоните ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 1:07 am 

А повече тъпани разпределени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 1:16 am 

Ако микрофонът се сложи по правилен начин и не е твърде усилен няма. Всички барабани се озвучават по участия на групи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 1:35 am 
Аватар

Не е лоша идеята, доколкото съм забелязал момчетата имат пулт долу за колоните, вероятно ше се намери празен канал за микрофон и на барабана, т.е. би трябвало да стане. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 3:33 am 
Аватар

Малка забележка за момчетата на микрофона - на моменти в желанието си да пеем по-мощно се включват в песните и доста често избързват в пеенето , заради което доста хора се объркват . Нека дават пример и да започват мнооого бавно всяка песен , че даже и да се казва " на 3 почваме едикоясипесен " ,не е срамно и според мен би допринесло за изчистването на това избързване от части :)
п.с. Проблема с тъпаните е не къде трябва да седят и каква техника да се върже към тях , а че много хора не са свикнали да ги слушат и да се водят по ритъма .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 10:24 am 
Аватар

Лабрадор написа:
Ами малко е...последните мухикани.Не е вярно, че не сме футболна нация...разбирам ги хората, кажи ми на какво можехме да се насладим чисто футболно онзи ден?А и толкова обедняха хората, че транспортните разходи до София примерно...им се струват зверски много пари.За самата София не ми се коментира...а и тоя парад на клошарията из центъра е отдръпнала част от хората, очакваха се мелета,кървища и война по улиците.Пропагандата на "журналята" последните...много години също върши доста добра работа.И се натрупва, натрупва, натрупва...

според мен трябва по-активно да водим един вид кампания срещу тези писания на журналистите за бомби, кървища, мелета, едва ли не война ще става. Адски много хора бягат от стадиона заради цялата пумия, която почват да бълват журналята седмица преди мача. За това дерби се очакваше, че едва ли не ще има гражданска война. Това стряска адски мн хора, които не са толкова запознати с цялата обстановка около дербито. Онзи ден в Гонг дори казаха, че на това дерби останаха само крайните ултраси, които ходят на стадиона само да се бият. Е, стига. И след това се чудят защо имало толкова малко хора на стадиона, а по телевизията рекорден рейтинг.

като стана дума за Студ. град...хората там малко да се активизират. 2-3 поредни дербита ми казват, че прасетата се събират доста народ там и се правят на мн отворени. Малко трябва да им се покаже, че се намират все пак в София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 3:26 pm 
Аватар

Ангелов написа:
Малка забележка за момчетата на микрофона - на моменти в желанието си да пеем по-мощно се включват в песните и доста често избързват в пеенето , заради което доста хора се объркват . Нека дават пример и да започват мнооого бавно всяка песен , че даже и да се казва " на 3 почваме едикоясипесен " ,не е срамно и според мен би допринесло за изчистването на това избързване от части :)
п.с. Проблема с тъпаните е не къде трябва да седят и каква техника да се върже към тях , а че много хора не са свикнали да ги слушат и да се водят по ритъма .

Ми има хора, които не могат да усещат ритъм :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 3:33 pm 

Студентски град е в София само на карта, хората в него не са.

И това не го казвам щото е кочина и т.н., а защото си е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 3:36 pm 

Няма начин да няма сини в студ. град. Ангелов не ми харесА мнението ти. Това, че бичи чалгия отвсякъде, и че има доста първобидни идиоти не значи, че масата са глупаци/селаци.
Имам колеги, които живеят в Студ. град и са постоянно по мачове. Твърдят, че има повечко прасета, ама били мишлета :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 4:13 pm 
Аватар

Абе в студентски най-сериозните са от Берое... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]