forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 11:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 8:22 pm 

"отдавна всичко си за мене" се получава перфектно, не знам защо не се пее. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 8:41 pm 

Една песен и мелодия е толкова моШна и избухваща, колкото си я направим самите ние. Като ни мързи да пеем и си мънкаме нито една няма да е подходяща за стадион. Вече и на "И само Левски обичаме те" е пълно мъртвило, а помним как се е получала примерно в Надежда. Всичко е до нагласа и желание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 9:16 pm 
Аватар

Питате защо ги няма тези песни - отговорът е прост - на много от песните не става циклене, защото хората не обичат да пеят дълго за Левски, а избухват на хранежите по чорбарите и всякаква друга сган. Като си променим мисленето ще изчезнат и сранета по путките и всичко, което дразни моралистите във форума и на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 9:33 pm 
Аватар

+"Хайде всички да дерем гърла"

Проблемът не е толкова, че не ги пеем, а че като ги пеем, ги превръщаме в скандиране и се губи кефа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 9:50 pm 
Аватар

Почваме с това :arrow:
mech0 написа:
Питате защо ги няма тези песни - отговорът е прост - на много от песните не става циклене, защото хората не обичат да пеят дълго за Левски, а избухват на хранежите по чорбарите и всякаква друга сган. Като си променим мисленето ще изчезнат и сранета по путките и всичко, което дразни моралистите във форума и на стадиона.

после правим това :arrow:
krisoBG написа:
Една песен и мелодия е толкова моШна и избухваща, колкото си я направим самите ние. Като ни мързи да пеем и си мънкаме нито една няма да е подходяща за стадион. Вече и на "И само Левски обичаме те" е пълно мъртвило, а помним как се е получала примерно в Надежда. Всичко е до нагласа и желание.

и ще станат нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 10:54 pm 

Хаха, на този момент с песента, И. вика полудявай и наистина си полудяхме. :bigok :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 18, 2013 11:22 pm 

Моля, ако има левскари от студентски град да ми пишат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:02 am 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:16 am 
Аватар

АРЕ ПОЛУДЕЙТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:23 am 
Аватар

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:37 am 
Аватар

БААААААААААААААААААААААААААА :lsfc3 :lsfc3 :smt026 :smt026 :lsfc3 :smt026 :lsfc3 :smt026 :lsclapp :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:40 am 
Аватар

Е това беше супер силно, направо не ми се поверва като видях и чух целия сектор да полудява :smt026 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 8:53 am 
Аватар

UL написа:
lubosway написа:
Дайте микрофона на стария си човек,ТОЙ ЗНАЕ КАК!

А имаме си и някаква съмнителна бригада от 10-12 годишни,който ги виждам за пореден път...пред мен 4 бандита с качулки и нинджи на по 11,отзад още 6 ?!
Вместо да ядат сладко и да пият количка пред тв-то и да гледат мача,те дошли наще да серат на путки?

съгласен съм с теб, колкото до това което казваш за малките и което и други казаха нагоре...
Мисля че не трябва да се генерализира, има момчета 15-19 години сред най-активните викачи
да не им серем на труда, браво момчета!

На тия за които говориш и аз видях 4-5 малки нинджи, които гледаха с празни погледи с гръб към терена или поне настрани оглеждаха сектора, като сладкарница :smt005 без да си отворят устата разбира се.
Пред мен имаше едно момиче на тяхната възраст за известно време, съдра си гърлото да вика.
Ако познавате такива нинджи, може да им го кажете - едно момиче пя повече от вас! :smt023 :smt001
едно момиченце допринесе повече за съпорта от вас в събота :smt001

Не говоря за нинджи бандити на по 15,16 години във филмите,такива си има от години и ще си ги има,а за деца на по 11,12 години :Д

А от клипа съм леко разочарован да си кажа честно,на стадиона беше доста по силно,на клипа никакъв синхрон...хаотично викане и скачане :С

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 10:55 am 

Майненската песен е яка, ама с текст "Само сините, само сините, вечно сините" например би била много добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:06 pm 

KurpuzZin написа:

:smt023
basma написа:
Майненската песен е яка, ама с текст "Само сините, само сините, вечно сините" например би била много добре.

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 12:16 pm 
Аватар

basma написа:

Вече имаме песен с този текст. Това, че не се пее е друг въпрос. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 1:19 pm 

Казах "например". Идеята ми беше, че хората я подхванаха и им хареса, но ще им хареса още повече ако се пее в подкрепа на Левски, ония плъхове се видя, че дори не заслужават да ги споменаваме. Ние половин дерби викахме по тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 1:39 pm 
Аватар

опредено "майненската" песен зариби доста хора, може да се помисли за друг текст.

иначе първите 10-15 минути на второто полувреме бяха доста силни. По едно време не можех да си поема въздух от скачане и пеене. А ония отсреща мн не се радваха :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 2:08 pm 

Няма нужда от друг текст, този си е идеален!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:23 pm 
Аватар

Айде да не крадем майненската песен, а? Тъпо и зверски лицемерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:27 pm 
Песента все пак я пеят майните и е "тяхна". Ако ние я пеем, нека е с този текст и само на мач срещу отбора на Лютви Местан. :wink:
Иначе за мен най-надъхващите и яки песни, които бих искал ние да ги бяхме въвели първи, ама късмет са:
тази на Локото, В Пловдив родени сме (пак на Локото) и Обичам, обичам, обичам, любимия си Ботев (на жАлтурците), особено тая на жАлтурците е един път, май КПР е оригиналът. :smt007

Тия песни с наш текст направо не ми се мисли на един мач в Европа с 5000-6000 човека агитка какво ще се прави стадиона...

Ама, шанс :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:32 pm 

Кристъл Палас. Невероятна е, ама шанс. :smt012

http://www.youtube.com/watch?v=nwSUlIv0XNc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:39 pm 
Аватар

Македония написа:
Песента все пак я пеят майните и е "тяхна". Ако ние я пеем, нека е с този текст и само на мач срещу отбора на Лютви Местан. :wink:
Иначе за мен най-надъхващите и яки песни, които бих искал ние да ги бяхме въвели първи, ама късмет са:
тази на Локото, В Пловдив родени сме (пак на Локото) и Обичам, обичам, обичам, любимия си Ботев (на жАлтурците), особено тая на жАлтурците е един път, май КПР е оригиналът. :smt007

Тия песни с наш текст направо не ми се мисли на един мач в Европа с 5000-6000 човека агитка какво ще се прави стадиона...

Ама, шанс :bigok

Обичам, обичам, обичам, любимия си Ботев е една от най-хубавите песни, които съм чувал, жалко, че е на папагалите :slap

И по пример от Москва, може да се пее, а не да се повтаря всяко изречение, преди мача се получи добре :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:44 pm 
Аватар

Ей това е много добро, но не знам дали в БГ може да се получи, иначе преди имаше клип с фенове на Слован май беше на един площад, мелодията беше страхотна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:46 pm 
И мен много ме кефи Обичам, обичам, обичам... това е точно песен, на която можеш да избухваш и натягаш продължително време и да държиш децибелите високо, вика се с много сила и е с много прост, но смислен текст.
Да си пожелаем да закрият папагалите тази вечер и да им я вземем, на тях няма да им трябва :bigok Виж, от чорбарите няма да взимаме нищо, нека просто Омрат, заравявме ги и забравяме, че са съществували :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:53 pm 

пп. dalgi postove ne 4etem

Аз пък съм почти убеден, че и някоя от тия двете брутално-звучащи песни да вземем или примерно на Селтик 4 boys had a dream - пак ще я преебем :roll:

Има нещо объркано при нас... може да си пуснете част от клипа в спортал на папагалите като ни гостуваха последния мач - няма такъв синхрон на моменти. И то на мелодични и нови техни песни.

И в тоя ред на мисли - може и да съм го писал вече - какво ни пречи на мачове като срещу Пирин ГД да се упражняваме да пеем както трябва? Вместо да се вика "айде, момчета - дайте малко да се позабавляваме", просто се прави 100 пъти един след друг ако трябва - докато не стане като хората?

Ииии още 1 нещо :lol: не може ли някак си да се пробваме да си изкараме един път до края "тим любим" - т.е. мелодията след това - всеки път се спира на второто лялял - мен това много ме дразни, не знам при останалите как е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:56 pm 
Тая песен не е на Селтик, а е на Рейнджърс, 4 men had a dream и е наистина уникална. Всеки си има типичен начин на пеене, гореспоменатите песни се получават много добре при англичаните, както примерно тая на Сан Лоренцо няма да звучи никъде така добре както при аржентинците, тва им е стила на пеене.
А за жалтурците, специално за последния мач си се объркал, там не се чуха :lol: Иначе е факт, че и според мен те пеят доста бавно и синхронизирано.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 3:59 pm 

Е аз точно затова си пуснах клипа им - да видя пяли ли са изобщо нещо (а и много ме кефи знаменцето им "образцова спортна публика - огън, ебан и сеч" :oops: ). Та те спиртала са снимали пред сектора им и само леко ги заглушаваме, но може да се хване какво пеят :mrgreen:
и наистина имат доста добър синхрон.
Ние пък от своя страна имаме чудесно бързане - не знам как някои хора имат въздух да пеят по този начин, но си е за уважение :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 4:04 pm 
Аватар

Македония написа:
Тая песен не е на Селтик, а е на Рейнджърс, 4 men had a dream и е наистина уникална. Всеки си има типичен начин на пеене, гореспоменатите песни се получават много добре при англичаните, както примерно тая на Сан Лоренцо няма да звучи никъде така добре както при аржентинците, тва им е стила на пеене.
А за жалтурците, специално за последния мач си се объркал, там не се чуха :lol: Иначе е факт, че и според мен те пеят доста бавно и синхронизирано.

Песента на Сан Лоренцо я пеят сърбите, и звезда и пермезан. Получава се доста добре, особено на пермезан. Ако има лесен и хубав текст може да се пробва, факт е че от доста време не сме вкарвали нови песни (изключение е Сърце, Душа за Левски София!)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 19, 2013 5:16 pm 
Аватар

Makavelli написа:
пп. dalgi postove ne 4etem

Аз пък съм почти убеден, че и някоя от тия двете брутално-звучащи песни да вземем или примерно на Селтик 4 boys had a dream - пак ще я преебем :roll:

Има нещо объркано при нас... може да си пуснете част от клипа в спортал на папагалите като ни гостуваха последния мач - няма такъв синхрон на моменти. И то на мелодични и нови техни песни.

И в тоя ред на мисли - може и да съм го писал вече - какво ни пречи на мачове като срещу Пирин ГД да се упражняваме да пеем както трябва? Вместо да се вика "айде, момчета - дайте малко да се позабавляваме", просто се прави 100 пъти един след друг ако трябва - докато не стане като хората?

Ииии още 1 нещо :lol: не може ли някак си да се пробваме да си изкараме един път до края "тим любим" - т.е. мелодията след това - всеки път се спира на второто лялял - мен това много ме дразни, не знам при останалите как е.

Ами ние тренирам "але, але", ама като гледам клипа от дербито сме много, ама много далече от сърбежите.

А нещо упражнявано с години е развалено и според мен никога няма да стигнем нивото от този клип.
http://vbox7.com/play:e1aa83f6

Значи не е само до тренировки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]