forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:16 pm 
Аватар

Цитат:
От името на Фонд Сектор Б - събраните средства за хореография от този момент до дербито ще бъдат дарени за възстановяването на юношата на "Левски" Дарин Тодоров. Това е по-важната кауза в момента. Призоваваме ви да дарите активно, за да помогнем на едно младо момче да се върне към нормалния живот. Заедно ще успеем!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :fgod
Айде натискайте :lsfc3

Последна промяна Mr. Smith на Нед Ное 10, 2013 9:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:17 pm 
Аватар

Гледам мачове и съм от Левски,защото обичам футбола и Левски от дете.А ти защо държиш да изсереш неква тъпотия само и само да напишеш нещо?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:20 pm 
Аватар

Виж сега, ако не те интересуват тези срещи, няма защо да коментираш. При положение, че на първата среща се разбрахме да направим втора след месец е меко казано несериозно днес да сме една шепа хора. Не си спомням предния път в претъпканата зала някой да беше казал 'тъпо е да правим повече срещи, нали Батков си остава'.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:25 pm 
Аватар

Stahlgewitter написа:
За чий хуй гледаш мачове тогава и си фен на Левски,като така и така с Паткоф нещата са ясни?

А ти кой беше, че да търсиш сметка, на кого и да е било?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:33 pm 

Къде видя търсене на сметка?Просто изказвам мнение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
Виж сега, ако не те интересуват тези срещи, няма защо да коментираш. При положение, че на първата среща се разбрахме да направим втора след месец е меко казано несериозно днес да сме една шепа хора. Не си спомням предния път в претъпканата зала някой да беше казал 'тъпо е да правим повече срещи, нали Батков си остава'.

Просто казах,че не виждам кво се чудиш,че не е имало хора.Дори да оставим настрана факта,че не е работа на феновете да се занимават с такива неща в един професионален клуб,ти,ако сериозно имаш някаква надежда,че тва ръководство ще приложи на пракитика дадените идеи,то аз,а и доста други хора,не сме на това мнение.А на първата среща всички се съгласиха,че свинята има много сериозна вина,дори тия,които разправяха,че се срещнал с тях съсипан,с протрити дънки,торби под очите,всички в клуба го лъжели и разни други такива тъпотии.И въпреки това-нищо срещу него.Еми ок,продължаваме да копаем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:41 pm 
Аватар

А дали ставаше дума само за школата и клуба? Дали не ставаше въпрос да се намерят хора, които да помагат с инициативи на НКП?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:44 pm 
Аватар

Съжалявам, че точно аз ще го напиша, но тези срещи са полезни единствено на свинята-баща и на шепата платени фенове....и не ми казвайте, че няма такива....щото и на едния и на другите...сегашното статукво ги устройва...и това донякъде успокоява напрежението...ето видите ли...срещнахме се решихме.... :wink:
Аз имам някои наблюдения още преди две години...много грозни неща тогава се случиха....но това е друга история....

п.п. Искрено се извинявам на акрамуню, щото знам, че той искрено го организира всичко това, но по скоро е видно, че всичко се използва за други цели...а не за нашето наивно мислене.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:46 pm 
Аватар

Kryten написа:
А дали ставаше дума само за школата и клуба? Дали не ставаше въпрос да се намерят хора, които да помагат с инициативи на НКП?

Проблемите на НКП не трябва да се решават в общежитието на клуба, под надзора на бащицата....мое лично мнение.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:48 pm 
Аватар

А потърсил ли си позицията на въпросните хора, защото знам кои визираш? Много е лесно да се сипят лайна по НКП и дейните около Сектора, ама иначе... А и как прецени че тия срещи за са замазване на очите?

Цитат:
под надзора на бащицата.

Без коментар. Завършени глупости

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:52 pm 
Аватар

Аз визирам само едни определени хора.......Нямам и намерение да ги търся...за мен те не съществуват повече.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:53 pm 
Аватар

Школата беше обявена като основна тема,разбира се,че може да се говори и за други неща.Обаче при настоящата позиция по най-важния въпрос за клуба,не е много учудващо,че няма ентусиазъм.Аз,каквото бях дошъл да чуя на първата среща го чух,и с малки изключения си затвърдих мнението,за другите не знам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:59 pm 
Аватар

Kryten написа:
А потърсил ли си позицията на въпросните хора, защото знам кои визираш? Много е лесно да се сипят лайна по НКП и дейните около Сектора, ама иначе... А и как прецени че тия срещи за са замазване на очите?

Цитат:
под надзора на бащицата.

Без коментар. Завършени глупости

Кратуне, умно момче си...отвори си очите за някои неща. Аз повече няма да пиша нищо по тази тема, за да не създавам излишни раздори, но това е моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:04 pm 
Аватар

То така е най-лесно - пред клавиатурата и с недомлъвки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:13 pm 
Аватар

търговище, по принцип гледам да съдя хората по делата им :) не ти приемам упрека, че си затварям очите. просто позицията ти издиша сериозно пред мен, защото е пропита изцяло с предрасъдъци

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:22 pm 
Аватар

targovishte написа:
Съжалявам, че точно аз ще го напиша, но тези срещи са полезни единствено на свинята-баща и на шепата платени фенове....и не ми казвайте, че няма такива....щото и на едния и на другите...сегашното статукво ги устройва...и това донякъде успокоява напрежението...ето видите ли...срещнахме се решихме.... :wink:
Аз имам някои наблюдения още преди две години...много грозни неща тогава се случиха....но това е друга история....

п.п. Искрено се извинявам на акрамуню, щото знам, че той искрено го организира всичко това, но по скоро е видно, че всичко се използва за други цели...а не за нашето наивно мислене.... :smt006

Човече, не ти приемам извинението, щото изсра егати лайното. Аз ли съм платен, кратунчо ли, Хипнотика (Хари Робъртс) ли, останалите присъствали ли...? Кой по- точно?

targovishte написа:
Kryten написа:

Проблемите на НКП не трябва да се решават в общежитието на клуба, под надзора на бащицата....мое лично мнение.... :wink:

Следващият път ще проверим за бръмбари под бюрата, или да не се е скрил самият Бащица... :ohmygod2

targovishte написа:
Кратуне, умно момче си...отвори си очите за някои неща. Аз повече няма да пиша нищо по тази тема, за да не създавам излишни раздори, но това е моето мнение.

С това си мнение правиш точно това, което Хари Робъртс каза- изказваш недомлъвки. По този начин изглежда, че имаш тонове компромати за присъствалите, ма няма да ги споделиш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:30 pm 
Аватар

Не визирах вас.... :wink:

най-добре ги изтрийте последните мнения... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:40 pm 
Аватар

Замислете се защо хората, които пълнеха стадиона и изобщо огромното мнозинство левскари също страдат от предрасъдъци по отношение на споменатите по-горе "фенове", ръководители и собственик? ... Защото с действията си, с работата си и с резултатите си - те опозориха и са срам за една велика идея! Всички благородни инициативи са обречени да се удавят в лайната и помията забърквана от тея боклуци. Те съществуват на гърба на стотиците хиляди левскари, спекулират с възможностите за влияние върху тези хора, използват ги като щит и индулгенции в мръсното си ежедневие. Хората не са прости. Не може да се хилиш като идиот и да си станал за посмешище на цялата страна, а да говориш за морал и Възраждане на левскарския дух, който сам тъпчеш от години всеки ден. Не може да вдигаш пречупени кръстове, да искаш смърт за бежаците и да възхваляваш делото на Аркан и да очакваш симпатии. Тези хора, групички и делата им използват Левски, истинските левскари, чистите им инициативи, за да могат да продължават живуркането си на гърба на идеалите на нормалните левскари. Ето за това почти всички се съмняват във всичко, липсва изцяло доверието и взаимната подкрепа. От залъка си да отделиш за каквато и да е благородна инициатива, то утре ще ти използват наивитета и ще ти се хилят зад гърба, докато си серат мръсотията в която виреят най-добре. Ние сме си виновни, че допуснахме това да се случи, а аз лично се съмняват да има начин за позитивна промяна. Видях в съзнателното си съществуване колко силна е стихията за разруха и грабеж у българина. Ние сме тръгнали по този път и се опасявам, че няма да има добър край. Имало е и други тежки периоди, години и какви ли не поредици, но такава деградация в условия на тотална разруха не е имало. Чакаме Газпром да спаси с парите си парченцата остатъци от "онзи Левски" на по-добрата половина българи. Друг изход няма или поне няма да има в близките години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:46 pm 
Айде стига, че ми писна на морала от едно и също... :roll: Сериозно. Как ли не се върти и суче, за да се опишат тия, дето "ги няма", като моралните стожери на левскарството и около тях да се изгради една теза, която ни е удобна, за да си стоим вкъщи и да чакаме. Да, това е разковничето, не правим нищо, само чакаме и дограждаме тезата си. Истината е една и тя е тотално проста. Когато отборът тръгне нагоре, почне да печели и стигне първото място и/или мачове в Европа, 90% от хората ще се върнат, забравили или айде не забравили, ама превъзмогнали :smt002 его и морални устои. Виждали сме го 1000 пъти в последните 12-13 години, в които Мустакатия, дето сега отново вади очите на всички ни е президент. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:49 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Замислете се защо хората, които пълнеха стадиона и изобщо огромното мнозинство левскари също страдат от предрасъдъци по отношение на споменатите по-горе "фенове", ръководители и собственик? ... Защото с действията си, с работата си и с резултатите си - те опозориха и са срам за една велика идея! Всички благородни инициативи са обречени да се удавят в лайната и помията забърквана от тея боклуци. Те съществуват на гърба на стотиците хиляди левскари, спекулират с възможностите за влияние върху тези хора, използват ги като щит и индулгенции в мръсното си ежедневие. Хората не са прости. Не може да се хилиш като идиот и да си станал за посмешище на цялата страна, а да говориш за морал и Възраждане на левскарския дух, който сам тъпчеш от години всеки ден. Не може да вдигаш пречупени кръстове, да искаш смърт за бежаците и да възхваляваш делото на Аркан и да очакваш симпатии. Тези хора, групички и делата им използват Левски, истинските левскари, чистите им инициативи, за да могат да продължават живуркането си на гърба на идеалите на нормалните левскари. Ето за това почти всички се съмняват във всичко, липсва изцяло доверието и взаимната подкрепа. От залъка си да отделиш за каквато и да е благородна инициатива, то утре ще ти използват наивитета и ще ти се хилят зад гърба, докато си серат мръсотията в която виреят най-добре. Ние сме си виновни, че допуснахме това да се случи, а аз лично се съмняват да има начин за позитивна промяна. Видях в съзнателното си съществуване колко силна е стихията за разруха и грабеж у българина. Ние сме тръгнали по този път и се опасявам, че няма да има добър край. Имало е и други тежки периоди, години и какви ли не поредици, но такава деградация в условия на тотална разруха не е имало. Чакаме Газпром да спаси с парите си парченцата остатъци от "онзи Левски" на по-добрата половина българи. Друг изход няма или поне няма да има в близките години.

Всичките тези клетници нямаха проблеми с "този Левски" на мачовете с Путкогорец и Славия миналия сезон.. ;)

И да, моля нека някой модератор изтрие последните мнения.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:52 pm 
На едноцифрен процент от хората им пречи Батков заради морални съображения. :smt006 На цялото останало болшинство им пречи, защото Левски е слаб и е на 394839483 място с отвратителен футбол и гнусни играчи. Цялата концепция за моралните клетници е толкова тъпа, че дразни. 2006-2007 година Батков не пречеше на никой, ама на никого...
Кур за него, ама тва е положението!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:55 pm 
Аватар

2006-2007 нямаше Казански афери, смяна на Стоилов в най-неподходящият момент, срането върху Гонзо, Боримиров и т.н. , Иртиш, Сараево, Търнава, 1911 !?!?! , треньори през 2-3 месеца и куп други глупости !!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:57 pm 
Ами да, тогава имаше добри трансфери, страхотни играчи, невероятни победи, 1/4 финал и Шампионска лига. :D Това само потвърждава това, което казвам. Хората искат победи и титли, ама незнайно защо ги маскират като "тоя комунист е позор да е начело на Левски" и т.н, риторика, която обаче се следва само в определени моменти, но не винаги. Като влязохме в групите на ЛЕ пак бяхме след мега издънки и направихме супер мачове, стадионите бяха пълни, тогава защо нямаше антибатков?

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Нед Ное 10, 2013 10:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:58 pm 
Аватар

И все пак кур за Батков :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 10:59 pm 
Аватар

Македония написа:
На едноцифрен процент от хората им пречи Батков заради морални съображения. :smt006 На цялото останало болшинство им пречи, защото Левски е слаб и е на 394839483 място с отвратителен футбол и гнусни играчи. Цялата концепция за моралните клетници е толкова тъпа, че дразни. 2006-2007 година Батков не пречеше на никой, ама на никого...
Кур за него, ама тва е положението!

На мен ми е пречил винаги, точно заради моралните претенции, което вероятно ме прави морален клетник. И това датира от много преди годините преди да поеме Левски след Грашнов. Винаги съм го считал за боклук, и когато беше обявен в Левски поне за мен беше един наистина тъжен ден.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 11:00 pm 
Аватар

Не знам, дано не съм прав. 2006-2007 Батков не беше осрал всичко с лайна, не бръщолевеше от ТВ екран глупости и никой не му пукаше за този палячо на Грашнов и Чорни. След 2007 мустакатата свиня се захвана с Левски и с фактурите за над 100 лв. Проблема не е само в морала, а и в унищожението на футболното в клуба, то е следствие от липсата на морал. Парите, далаверата, двуличието и баламосването са изчерпаеми ресурси. Налагаш младите, но преди 3 месеца плащаш 250 000 евро за Бру и 5-цифри заплата му даваш. Или събираш средства за Фонда, а се вдига Аркан и бежаците.
Хубаво е да си вярваме, че скоро пак ще си напълним стадиона (не в сегашното му състояние!), но по пътя по който вървим никак, ама никак няма да е скоро.

Последна промяна Levskar73 на Нед Ное 10, 2013 11:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 11:01 pm 
Еми преди 5 месеца го напълнихме май, ама тогава титла щяха да дават... А след това с Иртиш пък дойдоха 10 000, ама то пък е в Европа мач.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 11:07 pm 
Аватар

За едно нещо наистина съм съгласен на повече от 99394309439434 %. Наистина, когато играем в Европа или сме 1-ви в магията на А ПФГ и разбира се играем срещу "дразнител" има хора на стадиона. Няма да забравя как 2007 година(сезон 2006/2007) играхме на Герена с Родопа пред не повече от 300 човека. Тогава мачкахме, абе изобщо всеки си спомня какво беше този сеозон, като цяло. Психология ли е, манталитет(много омразна за мен дума) ли е нямам идея, но е един неоспорим факт, който като гледам няма да се промени никога.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 11:36 pm 

Аз не мисля, че нещо трябва да се трие от темата. Нека всичко си седи и се гледа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 11:47 pm 
Аватар

Е, как да се промени, като хората в чиито ръце е управлението на клуба внушават на всички, че без тяхната помощ и средства - клуба е загинал. Не ги вълнува да е пълен стадиона, да е 20 лв. билета, да продават по 100 000 тениски по 60-70 лв. и да играе отбора по 10 мача в ЕКТ. По интересно и изгодно е да си намират спонсори, политически курви с пари и да си крадат каквото падне, докато например се спекулира левскарите да гласуваме за ГЕРБ. :oops:
Колкото и да е противен Домусчиев в Разград за три години направи нещо, което за останалите наши отбори е немислимо - шампиони, ЕКТ и инвестицията му е печаливша само отвсякъде: постъпления, цени на играчи, имидж и т.н. Може да са еднодневка, да нямат публика, да са селяни, да се говори за съдии и др., но го натри на Ганювци, Лупита, Гърнета, Джуджета, КТБ-та и който още да е. При положение, че нито размера на средствата, нито интереса към Разград е голям, той за само три години демонстрира как от футбол може да се печели и то добре, при минимален риск. Вижте им "управлението": 2,5 човека, работа и резултати. Няма 25 директорчета, 7-8 надзорника, 20-30 клатикурника, 30-40 треньори за ДЮШ и 200-300 ВИП-привърженици. Утре да каже разпродава цирка и ще е на печалба, а хората в Разград ще цъкат с носталгия до живот за тоя им отбор, който си прави пишка с който им кефне...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]