forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1908, 1909, 1910, 1911, 1912, 1913, 1914 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 12:44 am 
Аватар

lincoln написа:
Прасетата правят "Директива" - 2 ;) След края на сезона,нещастника Тройчо отново ще заяви,че нарочно си е измислил разни конспирации с цел сплотяване на колектива....
Да,днес ги отрязаха срещу Черно море,но това е футбол,случват се такива неща,не е нужно да се подават оставки в БФС,ПФЛ,ФИФА и УЕФА,нито пък е нужно смяната на цялата съдийска комисия. Днес ги ощетиха,утре ще ги компенсират.
А Тошко-Путката,отново крайно неадекватен,малоумен и инфантилен,щели да умрат,но да смачкат Лудогорец,надявам се,да го поемат един голям на собствената си кочина,нещо от сорта 0-3/4 и да вървят на майната с тяхното "страшилище"

ПП: Какво се случи с терена на Тича :shock: :shock: :shock: :shock:

Не им гледам мачовете, дали има някъде събрани спорните моменти да го видя това ощетяване... :roll:
Засада определено има, това го коментирахме при "баничките" вече и изобщо не мисля, че е тънка и спорна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 12:46 am 
Аватар

Никаква дузпа за чорбата бе, има удар от 1 метър и поредица от карамболи, а и ръката не е разперена встрани :smt026
PS: Ще има ли наказание по видеозапис на Янчев, хем се събират :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 12:50 am 

blurrrr написа:
lincoln написа:
Прасетата правят "Директива" - 2 ;) След края на сезона,нещастника Тройчо отново ще заяви,че нарочно си е измислил разни конспирации с цел сплотяване на колектива....
Да,днес ги отрязаха срещу Черно море,но това е футбол,случват се такива неща,не е нужно да се подават оставки в БФС,ПФЛ,ФИФА и УЕФА,нито пък е нужно смяната на цялата съдийска комисия. Днес ги ощетиха,утре ще ги компенсират.
А Тошко-Путката,отново крайно неадекватен,малоумен и инфантилен,щели да умрат,но да смачкат Лудогорец,надявам се,да го поемат един голям на собствената си кочина,нещо от сорта 0-3/4 и да вървят на майната с тяхното "страшилище"

ПП: Какво се случи с терена на Тича :shock: :shock: :shock: :shock:

Не им гледам мачовете, дали има някъде събрани спорните моменти да го видя това ощетяване... :roll:
Засада определено има, това го коментирахме при "баничките" вече и изобщо не мисля, че е тънка и спорна...

За другите мачове не знам,какви претенции имат,но днес бих приел,че имат някакви що-годе основателни претенции. Засадата е ясна,но доста спорна беше дузпата на Черно море и фалът при гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 12:50 am 
Аватар

blurrrr написа:

:arrow: http://www.sportal.bg/video.php?video=60785

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 12:53 am 
Аватар

http://www.novsport.com/video804841_1006.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:11 am 
Аватар

Така и не разбрах за какво са им претенциите... Може би пожалването на Кралицата е едната грешка на съдията, другото е това посягане с ръка пред дъгата при борбата за една висока топка, когато изгониха Двойчо, но то не е ясно дали изобщо червената нига имаше шанс да играе с тая топка. Всичко друго си беше отсъдено абсолютно точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:22 am 
Аватар

бе резнаха си ги...и дузпата беше толкова дузпа и засадата...засада... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:30 am 

Гонзо, благодаря ти! ИСКАМ ТЕ В ЛЕВСКИ! ЗАРАДИ ТЕБ ЗАОБИЧАХ ФУТБОЛА!
Искам всички лайнари(червени путки със сини шалове), които плюха Гонзо, да се извинят :levski
Дядо ми говори за Гунди, баща ми ---> за Гибона/наско мУкета , а аз за ГОНЗО!
Кървавия гол, точно на моя рожден ден, ми е пред очите. Брат ми ме вдигна на рамена, баща ми се опита да слезе на терена, чичо ми получи удар при гола. Баща ми и брат му са мъже, на възрастта на Бай Иван и се разплакаха. Цитат от баща ми:
"Гледай, Гоги, Гонзо е пример, Гонзо е това което ни прави левскари! Гонзо, Гоги, е от онези играчи, които знаят за фланелката. Вижда това, което е отпред, а не отзад на фланелката!"
СЛЕД КЪРВАВИТЕ БЕЛЕЗИ ПО ГЛАВАТА, СЛЕД СКЪСВАНЕТО НА ФЛАНЕЛКАТА, СЛЕД ВСИКОТО РИТАНЕ ---> ТОЙ ПРОСТО СКОЧИ И Я ВКАРА!
:lsfc3 Малко съм пийнал!
ПС: ГОЗНО, ЧАКАМ ТЕ В ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:31 am 
Аватар

Абе за дузпата си имаше много сериозно резване през опорния крак, ако можех да правя гифчета, щеше да имаш възможност да го гледаш многократно, наистина съм учуден, че не го виждаш :roll:
А относно засадата - имаше кадъра с момента на подаването в другата тема, еми дори при некадърно пусната линия пак е в засада прасето :smt006 Даже съм сигурен, че ако някой си поиграе да пусне мислени линии от централната и от линията на наказателното поле и после от пресечната им точка през рамото на тоя от морето... тогава ще се окаже, че цялото прасе си е в засада :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:37 am 
Аватар

blurrrr написа:
Така и не разбрах за какво са им претенциите... Може би пожалването на Кралицата е едната грешка на съдията...

Не е грешка :lol: , защото той отсъди нарушение, за умишлена игра с ръка...спряна атака...и не му вдигна задължителен втори ЖК и съответно ЧК. Това е помилване, затваряне на очи, явно погазване на правилата от страна на съдията в полза на единия отбор и конкретния състезател. Свинете вече бяха 10 души, треньорите им изгонени и тоя не посмя да изгони кралицата... това е политика на българското съдийство, така правят винаги при критични обстоятелства. Невероятното е как кралицата след мача сра в устата на същия тоя съдия :bigok и казва, ей заклаха ни :losers . Цял мач кюскане, имат един удар в очертанията на вратата, но били заклани...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 7:55 am 
Аватар

Мисля, че лудогорието ще пада в София. Ще оправят нещата. :smt058

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 10:49 am 
Аватар

targovishte написа:
бе резнаха си ги...и дузпата беше толкова дузпа и засадата...засада... :strkstrk

Е добре, гледай клипа на спортал, пуснат е 2 поста по-нагоре. Ситуацията за дузпата я има кристално, от задната камера - нарисумана дузпа, минава и го подсича, вижда се прекрасно. Тва, за да го изиграе по тоя начин, трябва оскар да получи, ебаси. Минавайки зад него прасето го закача по крака и то доста рязко, което просто го препъва. Чиста дузпа.

Засадата е спорна, но такива виждаме вдигнати по 3-4 на мач. От хилядите повторения по-скоро има, но съм склонен да приема, че е спорна. Не може, обаче, да ми ревеш за някаква засада, при това - такава! Единственото нещо, за което може да хлипат с ИЗВЕСТНО основание, е това, че не им дадоха дузпа за играта с ръка. Оттам нататък трябва да благодарят много че не завършиха с 9 души! А Тройчо/Двойчо, за непрестанните псувни, и то откровени, които изсипа по съдията, трябва да бъде наказан поне за 3 мача....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 11:18 am 
Аватар

Тройчо реве като вдовица за кОр. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 11:22 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=HLc40yLCiS0 :smt005 :smt005 :smt005

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 11:43 am 
Аватар

:smt003 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151776310567992&set=a.10151776310492992.1073741850.218537072991

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:38 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
blurrrr написа:
Така и не разбрах за какво са им претенциите... Може би пожалването на Кралицата е едната грешка на съдията...

Не е грешка :lol: , защото той отсъди нарушение, за умишлена игра с ръка...спряна атака...и не му вдигна задължителен втори ЖК и съответно ЧК. Това е помилване, затваряне на очи, явно погазване на правилата от страна на съдията в полза на единия отбор и конкретния състезател. Свинете вече бяха 10 души, треньорите им изгонени и тоя не посмя да изгони кралицата... това е политика на българското съдийство, така правят винаги при критични обстоятелства. Невероятното е как кралицата след мача сра в устата на същия тоя съдия :bigok и казва, ей заклаха ни :losers . Цял мач кюскане, имат един удар в очертанията на вратата, но били заклани...

Точно това исках да кажа и аз - грешка, но в полза на прасетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:40 pm 
Аватар

Ники Свинята от гонг като му видях статията, дето е изсрал вчера, си го представям довечера в Пред банята. Ще си къса ризата с пяна на устата пред Антон Генов. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:42 pm 
Аватар

:shock: :shock: Тия не са нормални. Фалът беше очеваден просто не знам как може нормален човек да каже,че няма фал. Дузпата е 100%-това, а засада по-чиста не може да бъде, 1000 повторения имаше и се видя, че е с едни гърди напред. Освен това трябваше да има ЧК за кралицата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 1:48 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=cRk5QFKgIpM Да се види втория гол :!: Гадните байрямци си бяха бутани доволна миналата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 2:17 pm 
Аватар

Току-що се возих със св св Лупи Акций в един асансьор, отиваше да крънка парЕ(или да продава акциЙ) от една голяма транспортна фирма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 2:26 pm 
Аватар

Цитат:
Централата на Българския футболен съюз на улица "Иван Асен II" осъмна със счупено стъкло. Инцидентът вероятно е свързан със скандалния мач във Варна между Черно море и лит(*кс-етрополе (2:1), но официална информация по случая няма.

Това е второ нападение срещу сградата в рамките на няколко месеца. През лятото фенове на лит(*кс-етрополе щурмуваха сградата с бомбички, факли и димки и разрушиха почти напълно фасадата.

Отново победа срещу сградата на бфс :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 2:31 pm 
Аватар

Вече наистина започвам да разбирам, че цдна е религия, както казват чорбарите. Тези са по-промити мозъци от радикални сунити от Ирак. Аз ли съм кьорав или наистина спор за мен има само за играта с ръка на ряците в нак.поле

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 2:39 pm 
Аватар

Wildkid написа:
targovishte написа:

Е добре, гледай клипа на спортал, пуснат е 2 поста по-нагоре. Ситуацията за дузпата я има кристално, от задната камера - нарисумана дузпа, минава и го подсича, вижда се прекрасно. Тва, за да го изиграе по тоя начин, трябва оскар да получи, ебаси. Минавайки зад него прасето го закача по крака и то доста рязко, което просто го препъва. Чиста дузпа.

Засадата е спорна, но такива виждаме вдигнати по 3-4 на мач. От хилядите повторения по-скоро има, но съм склонен да приема, че е спорна. Не може, обаче, да ми ревеш за някаква засада, при това - такава! Единственото нещо, за което може да хлипат с ИЗВЕСТНО основание, е това, че не им дадоха дузпа за играта с ръка. Оттам нататък трябва да благодарят много че не завършиха с 9 души! А Тройчо/Двойчо, за непрестанните псувни, и то откровени, които изсипа по съдията, трябва да бъде наказан поне за 3 мача....

абсолютно съгласен .. Райков щеше да си играе чудесно положението ако не беше подсечен... засадата срещу ал сецка даже не е спорна; единствено дискусионно е решението за игра с ръка и евентуална дузпа за розовите ревльовци :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 2:56 pm 
Аватар

Добре бе, деба, толкова ли няма ЕДИН, ама ЕДИН обективен журналяга да излезе и да напише очевадните неща....всеки сайт, който отвориш - то не са лични едва ли не "заплахи" и обиди към Пастата, то не са геноциди, то не е клане, то не е директива..... Всичко живо обяснява за неправилно отменен гол и спорна дузпа, за тва, че нямало фал.... :shock: Нито дума за спестените картони на прасетата, нито дума, че дузпата е очевадна и ако подобно нещо не се свири срещу нас, например, ще има дитирамби до второ пришествие.....

Еби му майката..... :ohmygod2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 3:00 pm 
Аватар

Цитат:
Футболни звезди масово купуват акции на лит(*кс-етрополе. Става въпрос за български играчи, които са пряко свързани с клуба. Към този момент е ясно, че акционери при армейците са станали капитанът на отбора Валентин Илиев, Емил Гъргоров и Тодор Янчев.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Футболни звезди! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 3:09 pm 
Аватар

Свинята се резва на точно определено место за да не се нагълта с кръв като почне агонията, иначе да ги ебат по всички дупки когато може, директиви, директриси, детроит, дехидратация, децимация за чурбътъ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 3:22 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Цитат:
Футболни звезди масово купуват акции на лит(*кс-етрополе. Става въпрос за български играчи, които са пряко свързани с клуба. Към този момент е ясно, че акционери при армейците са станали капитанът на отбора Валентин Илиев, Емил Гъргоров и Тодор Янчев.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Футболни звезди! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

И то масово :bigok Трите прасенца правят масовост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 3:28 pm 
Аватар

Е те милите журналя и свини,явно не правят разлика между акциЙ и удостоверения и купуване или всъщност плащане на заплати, с хвърчащи листчета хартия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 3:28 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video=60822

Цитат:
Прозорците на сградата на БФС отново бяха изпотрошени

Тия са ебати мандраджиите :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2013 3:33 pm 
Аватар

Колко ли мили партизанчета са дали фира в тази грандиозна офанзива :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1908, 1909, 1910, 1911, 1912, 1913, 1914 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]