forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 10:51 am 

Някакъв с cover photo на West Ham щял да спасява "ЛЕСКИ СОФИЯ"! :ohmygod :smt005 :ohmygod :smt005 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 10:52 am 
Разделението го вкарват точно хора, каквито има в тази "инциатива". Хванете се за нещо положително и градивно като за начало. Само едно момче беше написало верни неща и навярно целите са му благородни (сигурно е Бойо). Има ли обаче и един Желю Станков (или подобен), всичко отива подяволите и всичко това би имало изключително негативен ефект.

От Фонда се опитват и продължават да угаждат на всички мързеливи гъзове. Каква реакция е имало там, че не се сещам? Какви действия е имало от страна на фонда, за да се отблъснат хора? Говори с факти. Това към Блу Ордър. :smt006 Много е лесно да се говори теоритично без никакви факти. Друга е реалността. Има разединение и то не е само заради бататюрк. Има разединение, заради "левскари" като ЖС и други подобни индивиди, които явно са напълнили групата на тази иначе хубава инициатива. Има разединение, заради чорбари като мокета и несантиментални педераси като мъри. Тия хора имат футболни успехи, но ебаха майката на думата "левскар". Заради това ще ги проклинам доживот.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 10:58 am 
Аватар

Стремях се да не чета нищо след последното дерби, но вчера направих тази грешка и искам да пожелая също като Пешо най-хубавото на всичките идиоти в тоя форум, на стадиона и в цяла България. Такива мрънкалници като вас са в основата на всичко лошо в държавата ни. Именно такива като вас разделят синята публика, защото винаги сте много оборотни, винаги разбирате всичко, винаги сте с мнение, а всъщност не сте постигнали нищо в живота си, какво остава да сте направили нещо за Левски. Има няколко човека, които дават мило и драго за този клуб. Дават си времето, не работят, не спят само и само на вас да ви е добре. И тях ще обезкуражите скоро и тогава пак ще си говорим за "левскарски ценности", "морал" и т.н. измислени от вас думички, които ползвате само в интернет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 10:59 am 
Аватар

Boyo, ще извиняваш, защото нито съм ти на годините, предполагам и на посещенията на мачове, но в групата ви има много крайни ретарди. Доколкото разбрах каузата на "тръста" ви е свободен Левски и обединяване на хората. Същевременно в голяма част от коментарите се чете "те", "гугутки", "търгуващи с опиати",дори се спомена за едни "200 гугутки, които са поробили Левски", като това според мен сме хората, които се опитваме да бъдем на стадиона всяка седмица, срещу всеки един отбор(независимо дали имаме възможност, време и куп други неща да сме там) . Онзи ден един подобен индивид беше написал в страницата на НКП "ако хард частта от вас я няма, може би нормалните фенове ще се върнат...не знам". За какво си говорим изобщо? Защото хората около тази "Гугутка" се опитват да върнат феновете на стадиона, а вие целите да обедините феновете, като първо изгоните тези ужасни, гадни поробители на Левски и тези, които не са на вашето мнение. Това ли е проблема на Левски? Че има 200 човека, които милеят за този отбор, някои от тях си изсипват последните стотинки, за да си купят билет и да са на стадиона, но са виновни за цялата ситуация в отбора, защото на един мач вдигнали няколко знамена с черепи :shock: :shock: Това за логото няма да го коментирам, типично и напълно в реда на нещата е първо да се сере и после като се види да има "ехее чу'ек ибахти якото". Твоят човек правел ли си е справка, колко примерно е струвало логото на БФС? Но щом сте решили, че тези 200 дилъри/качулки/наркомани/хулигани/гугутки са проблема ги изгонете, да видим без тях до къде ще стигне публиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:01 am 
Аватар

И да - Желю Станков да си ебе майката. Тоя верно май е по-противен от бащицата. Мечтая за дните, в които такива отрепки ще са навряни в кучи гъз, а ние ще им се смеем от високо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:12 am 

viva написа:
West написа:
Дайте някъв читав линк, че този не ми го отваря. Дава ми несъществуваща страница.

Бачка си линка, но първо трябва да си влезеш в профила

Ми влязъл съм и пак не ми го отваря.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:14 am 

Мен си ми отваря. :roll:
https://www.facebook.com/groups/557669364305798/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:17 am 
Ето едно ЛС.
Цитат:
Не пиши глупости. Има разединение заради НКП(СЗ)

От Mr.Enrich

Вижте за какви глупаци става въпрос.

Kаква ти беше целта да ми го напишеш на ЛС бе?! Аргумент поне дай, да ти еба пичката лелина насрана.

Последна промяна El Hacendado на Сря Окт 23, 2013 11:20 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:20 am 
Аватар

Цялото това мероприятие ми изглежда много "кафяво". Виждам, че има почти 300 човека в групата, а само неколцина са тези, които с коментарите си звучат супер отблъскващо и нелепо, но вътрешното ми усещане е, че тази инициатива ще донесе повече беди, отколкото полза за нашата общност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:21 am 
Аватар

Не съм и очаквал по-различно отношение във форума, честно казано. Тази кауза по-скоро ще приобщи тези, които през последните 15 години спряха да посещават стадиона, хората, които бяха там през 90-те и преди това. Нито El Hacendado, нито Boyo, нито който и да е може да казва кой може да е Левскар, и кой не. Само че повечето хора от сектора го правите непрекъснато - само на последните две страници всяко второ мнение дава определения кой бил Левскар, и кой не. За мен всички Левскари са равни, този от сектор Б, който пътува всяка седмица навсякъде с отбора е също толкова Левскар , колкото и баща ми , който гледа мачовете по тв. Всеки прави за Левски това, което чувства, че е правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:24 am 

Хора, минаваме през един от най-тежките периоди и като клуб, и като публика. Това е тест за всички нас. Ако сега се изпокараме и избием и всеки не се опита да отстъпи поне малко от егото си, сме загубени.
"Всичко се състои в нашите задружни сили".
Лично аз мисля като за начало да се вдигнат няколко плаката срещу Батков не за друго, не че това ще го бутне, а за да видят хората, че никой няма да те пребие или да ти свали плаката. Това пак е стъпка напред и зачеркване на неверни твърдения.

Само Левски!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:30 am 

El Hacendado написа:
Ето едно ЛС.
Цитат:
Не пиши глупости. Има разединение заради НКП(СЗ)

От Mr.Enrich

Вижте за какви глупаци става въпрос.

Kаква ти беше целта да ми го напишеш на ЛС бе?! Аргумент поне дай, да ти еба пичката лелина насрана.

Ти не ги ли знаеш? Живеенето на гърба на клуба, кляканията пред Мустака, заниманията с незаконна дейност малко аргументи ли са, покемонче? Ти въобще осъзнаваш ли колко хора не стъпват на мач заради тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:35 am 
Аватар

subata написа:
И да - Желю Станков да си ебе майката. Тоя верно май е по-противен от бащицата. Мечтая за дните, в които такива отрепки ще са навряни в кучи гъз, а ние ще им се смеем от високо :strkstrk

Винаги съм твърдял, че тоя, заедно с другия пробит гъз, дето му забравих името, са много по-вредни от ГА за нас. Навирането им в кучи гъз става трудно, защото тоя е готов да налапа до сливиците кура на всеки. Но, в момента, в който общественото настроени си смени посоката, тоя гъз ще налапа кура на Фонда.

Mr.Enrich написа:
Ти не ги ли знаеш? Живеенето на гърба на клуба, кляканията пред Мустака, заниманията с незаконна дейност малко аргументи ли са, покемонче? Ти въобще осъзнаваш ли колко хора не стъпват на мач заради тях?

С каква идея хората не стъпват на мач заради въпросните? Какво ги спира?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:37 am 
Boyo написа:
Не съм и очаквал по-различно отношение във форума, честно казано. Тази кауза по-скоро ще приобщи тези, които през последните 15 години спряха да посещават стадиона, хората, които бяха там през 90-те и преди това. Нито El Hacendado, нито Boyo, нито който и да е може да казва кой може да е Левскар, и кой не. Само че повечето хора от сектора го правите непрекъснато - само на последните две страници всяко второ мнение дава определения кой бил Левскар, и кой не. За мен всички Левскари са равни, този от сектор Б, който пътува всяка седмица навсякъде с отбора е също толкова Левскар , колкото и баща ми , който гледа мачовете по тв. Всеки прави за Левски това, което чувства, че е правилно.

И Наско е левскар, и Мъри е левскар, и Батков е левскар и въобще всички хора, които серат по всеки възможен начин върху Левски, са левскари. Живеете в ебати измисления свят. Тук не става и въпрос за това кой посещава мачове и кой не. (това е върха на айсберга) Един левскар, да му се ненавиди, трябва да се държи като левскар, а не като един от най-долните чорбари. Това е всичко, което искам да кажа и е толкова просто, но НЕ, трябва да се спори, защото е модерно и защото падаме. И не, аз не определям кой е левскар и кой не. Това се разбира от самосебе си. Или си, или не си. Точка. Баща ти, който седи пред телевизора, му е било гадно колкото на всички нас след последния мач. Само дето първата му дума като ти се е обадил не е била как някаква си гугутка или някакви си наркомани от фонда крадат парите за хореография (най-невинното, което прочетох).

Самият ви начин на изказване на всички от тази инициатива е повече от покъртителен. Вие сте тези, които делите. Само с думите си (дори да е неволно)."Вие - сектор Б". АЛООО ние всички сме сектор Б, стига да поискаме. Ясно стана след последния мач, че не искаме (и за да бъде в духа на вашия стил на писане - НЕ ИСКАТЕ). Това е от мен тук. Желая на всички много здраве и дано някой ден намерите и осъзнаете истинския проблем на публиката на Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:48 am 
Аватар

Аз мисля, че основното делене идва от рязкото подскачане на хората и от двете страни като ощипани госпожици, с което се прекъсва разумния аргумент (който вероятно и двете страни имат), и се насажда чистата емоция, а тя никога не решава нищо. Освен това има хора, които не са на нито едната страна, и те най-вероятно са масовата част -
аз например считам, че фондът е най-светлото нещо в близките години. От друга страна, считам, че Батков е най-голямото зло. В един момент се оказва, че хората възприемат фонда, Батков, НКП, като едно цяло. Фондът трябва да излезе от тоя спор, с нищо не заслужава лайната в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:51 am 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 11:58 am 
Аватар

El Hacendado написа:
Разделението го вкарват точно хора, каквито има в тази "инциатива". Хванете се за нещо положително и градивно като за начало. Само едно момче беше написало верни неща и навярно целите са му благородни (сигурно е Бойо). Има ли обаче и един Желю Станков (или подобен), всичко отива подяволите и всичко това би имало изключително негативен ефект.

От Фонда се опитват и продължават да угаждат на всички мързеливи гъзове. Каква реакция е имало там, че не се сещам? Какви действия е имало от страна на фонда, за да се отблъснат хора? Говори с факти. Това към Блу Ордър. :smt006 Много е лесно да се говори теоритично без никакви факти. Друга е реалността. Има разединение и то не е само заради бататюрк. Има разединение, заради "левскари" като ЖС и други подобни индивиди, които явно са напълнили групата на тази иначе хубава инициатива. Има разединение, заради чорбари като мокета и несантиментални педераси като мъри. Тия хора имат футболни успехи, но ебаха майката на думата "левскар". Заради това ще ги проклинам доживот.

Ето за това говорим,всеки воюва с всеки,трудно ли е да преглътнеш всичко и да се обединим с/у свинята тара.Мислиш ли,че 1000 човека с позиция,защитаваща ЛЕВСКИ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!?Мога до утре да ти давам примери за хора,които не стъпват по мачове от години и причините за това,но не искам да влизам в конфликти,водещи до ново разделение.Аз ще давам подкрепата си и за двата фонда и се надявам един ден различията да се преодолеят.
Ако за някой личната омраза е по-важна от Левски,то значи вече сме станали чорбари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:03 pm 
Аватар

Аз си мисля, че трябва малко повече смирение да имаме.
Не познавам лично никой от обсъжданите или от участващите в дискусиите. Винаги съм гледал на хората тук, като на някаква общност от левскари. С изключение на най-активните потребители, на повечето дори не помня конкретните позиции по основните спорни въпроси.
Мнението ми по настоящия казус е обосновано от две неща:

* Фонд "Сектор Б" винаги ме е изпълвал с ентусиазъм и не съм чувствал съмнение за харченето на парите нито веднъж. Нещо повече, винаги, за себе си, съм бил на мнение, че момчетата, които се занимават с фонда дори заслужават лична изгода от тази си дейност. Предполагам, че реално не са получавали дори минимална такава, но ако разбера, че са пили по някоя бира или са си купили сандвичи за ядене, докато са правили хореографиите или артикулите и това се е случило с пари от даренията - не би ми направило абсолютно никакво впечатление. И самият факт, че в тази група се допускат обвинения към фонда ме отблъсква от нея. Да не говорим, че не оставам с впечатлението, че критикуващите са реални лични (и близки) познати на момчетата от фонда и че с думите си казват факти за злоупотреби. И това, че тези "обвинители" са малцина в групата, не означава, че не са лицето й - щом създателите й не се намесват.

* Не мога да приема да участвам в обща кауза с лица, като този журналист, който е написал статия, която е озаглавил "100 години идиоти". Ако ще да се бориме двамата за откриване на лек за рака или за построяването на детски площадки. Аз не мога да си представя да съм в едно помещение с такъв човек или да разговарям с него на каквато и да е тема, като се абстрахирам от действията му. С това, че този човек е привлечен в каузата и му е отредено (или сам е заел) активно място в нея, за мен означава, че аз няма да я подкрепя. Ако ще и той лично да застреля Тодор Батков.

Това са двете ми съображения за големия скептицизъм към начинанието. И пак казвам, трябва ни повече смирение. Мисля, че всички искаме да отидем на стадиона (или да седнем пред телевизорите дори) и да гледаме и подкрепяме Левски, а не докато мача върви ние да си говориме на групички за точно тези обиди и да си разказваме кой в какво е обвинил друг човек. Ако малко си напрегнем волята ще превъзмогнем нуждата да нападаме опонента си и просто да разговаряме с аргументи и мнения. А не с обвинения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:25 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
И Наско е левскар, и Мъри е левскар, и Батков е левскар и въобще всички хора, които серат по всеки възможен начин върху Левски, са левскари. Живеете в ебати измисления свят. Тук не става и въпрос за това кой посещава мачове и кой не. (това е върха на айсберга) Един левскар, да му се ненавиди, трябва да се държи като левскар, а не като един от най-долните чорбари. Това е всичко, което искам да кажа и е толкова просто, но НЕ, трябва да се спори, защото е модерно и защото падаме. И не, аз не определям кой е левскар и кой не. Това се разбира от самосебе си. Или си, или не си. Точка. Баща ти, който седи пред телевизора, му е било гадно колкото на всички нас след последния мач. Само дето първата му дума като ти се е обадил не е била как някаква си гугутка или някакви си наркомани от фонда крадат парите за хореография (най-невинното, което прочетох).

Самият ви начин на изказване на всички от тази инициатива е повече от покъртителен. Вие сте тези, които делите. Само с думите си (дори да е неволно)."Вие - сектор Б". АЛООО ние всички сме сектор Б, стига да поискаме. Ясно стана след последния мач, че не искаме (и за да бъде в духа на вашия стил на писане - НЕ ИСКАТЕ). Това е от мен тук. Желая на всички много здраве и дано някой ден намерите и осъзнаете истинския проблем на публиката на Левски.

Прав си, Наско е Левскар и точно за това колкото и да сме недоволни от управлението му той винаги ще има правото да бъде Левскар. Ти не решаваш кой да е Левскар, ама определяш кое е Левскарско държание и кое не, което на практика е същото. Мнението на баща ми за гугутката е безкрайно негативно, а хореографии него не го интересуват. Това прави ли го по-малко Левскар?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:36 pm 
Аватар

Бояне,с Жельо не спирате да ''храните'',сега посягате на нещо,което не е забавната рубрика в чорбарския вестник!Човек,написал ''100 години идиоти'' ли ще оправя Левски???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:44 pm 
Не познавам лично замесените в тази идея, НО мнението ми е, че щом има замесени "журналисти", аз не искам да имам нищо общо с тях. Опитът ми показва, че журналичтическата гилдия е най-долната прослойка на модерното българско общество.
Желю Станков :ohmygod2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:48 pm 
Аватар

Аз спирам да пиша тук за известно време, не ми се участва в глупави спорове по оста сектор Б срещу останалия свят, защото аз самият не желая да заема позиция. Когато има развитие по идеята ще пусна инфо, така че на който му харесва да се включи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:48 pm 
Аватар

Аз пък с кеф бих отишъл на една среща със Станков и бих му казал какво мисля за него в очите, но това е отделна тема. Дайте да престанем с нападките едни спрямо други, Бойо ще те помоля да спомогнеш за това, знам, че често се виждате с тези хора от групата, нека да си насочат енергията към нещо положително, казва, че искате да върнете хората на стадиона, няма да стане само с клетви по други левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:49 pm 
Аватар

Желю Станков :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 12:57 pm 
Аватар

Трябва да разберете, че хората са различни и не всички са на ясно какво точно става и защо? Не всички левскари са в сектор Б, има и много други които са в А и В сектор или пък са пред телевизора, в провинцията или чужбина и те също са левскари, никога не забравяйте това! Повечето от тези хора дори не правят разлика между фракциите и София Запад, за тях всички те са София Запад, не правят разлика и между НКП и фонда ама ни най-малка! Лично съм водил спорове с познати и то на моите години с които сме били в сектор Б преди десетина години и сега те ходят в другите сектори! Лично са ми казвали кво ходиш при тия наркомани, лизачи на Батков и т.н. в Б сектор все подобни неща от този сорт! Просто момчетата от фонда трябва да изразят ясно с една декларация, че те са само зад Левски като клуб и нямат никакво намерение да подкрепят Батков или който и да е друг, че нямат общо с парите давани за охрана от Батков на НКП, щото българина си е мнителен по=природа и щом има пари някъде винаги търси далаверата! Да се разграничат от позицията на НКП и всичко ще си дойде на мястото и никой от тези хора които говорят срещу тях сега няма да им каже и копче! Както направиха дивизията след смяната на Йоканович и никой не говори срещу тях сега!

Това е относно фонда, а относно обединение на феновете точно в този момент съм огромен песимист, защото просто огромната маса е против Батков! Докато говорителят на НКП (който явно изразява позицията на НКП) пък е на една маса с него и им дава пълно доверие на ръководството! Докато едните са срещу мустака а другите го пазят като Матросов на амбразурата не виждам как ще има обединение на левскарите! Докато този плазмодий управлява Левски, за огромно мое съжаление обединение на Левскарската общност няма да има никога! Щото това е неговият начин на управление както в клубът спрямо легендите, така и с феновете - Разделяй и владей! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 1:12 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Трябва да разберете, че хората са различни и не всички са на ясно какво точно става и защо? Не всички левскари са в сектор Б, има и много други които са в А и В сектор или пък са пред телевизора, в провинцията или чужбина и те също са левскари, никога не забравяйте това! Повечето от тези хора дори не правят разлика между фракциите и София Запад, за тях всички те са София Запад, не правят разлика и между НКП и фонда ама ни най-малка! Лично съм водил спорове с познати и то на моите години с които сме били в сектор Б преди десетина години и сега те ходят в другите сектори! Лично са ми казвали кво ходиш при тия наркомани, лизачи на Батков и т.н. в Б сектор все подобни неща от този сорт! Просто момчетата от фонда трябва да изразят ясно с една декларация, че те са само зад Левски като клуб и нямат никакво намерение да подкрепят Батков или който и да е друг, че нямат общо с парите давани за охрана от Батков на НКП, щото българина си е мнителен по=природа и щом има пари някъде винаги търси далаверата! Да се разграничат от позицията на НКП и всичко ще си дойде на мястото и никой от тези хора които говорят срещу тях сега няма да им каже и копче! Както направиха дивизията след смяната на Йоканович и никой не говори срещу тях сега!

Това е относно фонда, а относно обединение на феновете точно в този момент съм огромен песимист, защото просто огромната маса е против Батков! Докато говорителят на НКП (който явно изразява позицията на НКП) пък е на една маса с него и им дава пълно доверие на ръководството! Докато едните са срещу мустака а другите го пазят като Матросов на амбразурата не виждам как ще има обединение на левскарите! Докато този плазмодий управлява Левски, за огромно мое съжаление обединение на Левскарската общност няма да има никога! Щото това е неговият начин на управление както в клубът спрямо легендите, така и с феновете - Разделяй и владей! :smt006

Каква декларация от "Фонда" бе? Ти луд ли си :smt017 Тоя прословут Фонд, дето ви е на всички в устата в момента се движи общо взето от едно момче и от едно момиче. Те ли да я напишат декларацията, че на Boyo баща му да не ги мисли за наркомани :ohmygod Хората зад този Фонд, когато трябваше да се прави нещо срещу Мустака го направиха, включително и много хора от този форум. Вие тогава още се кефехте на успехите на отбора и Мустака не беше проблем №1. Но сега понеже паднахме от цдна и много хора веднага припознаха врага в Батков и НКП. И никой тука не е определял кой е Левскар и кой не. Доколкото виждам точно тези, които се правят на ощипани дават определения и правят т. нар. "разединение". Всички сме Левскари. Само че има Левскари, които отделят свободно време за Левски, а има и такива, които са с отбора само по телевизора с ракийката на масата. Естествено нищо против тези хора. Моят баща също е такъв. Но те нямат най-малко моралното право да казват кое как да се направи, това защо не се е направило, ама то е трябвало по този начин и т.н. Смешно е просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 1:37 pm 
Аватар

Всички сме Левскари,ще го покажем и в събота на Герена,без значение от сектора-всички ние сме Левски!Много неуместно и ненужно е скимтенето срещу Фонд-а,НКП,София-Запад,Дивизията...енергията се хаби,безумно е просто!Хората не спряха да ходят по стадионите заради ''качулките'' или подобни брътвежи,още със силния състав 94/95-а на Националния ходехме само в А и В /бяха пълни до средните редове-4-5 000 души средно/-просто социалната апатия насочи хората към други занимания!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 4:03 pm 
Аватар

Цитат:
Сам се дразня на дискусиите,незвързани с темата за фенски тръст,но е наистина е важно да уточним нещо.Има ли Станков статия ''100 години идиоти'',тук прочетох грозните му коментари за юбилейната емблема и се надявам,че са само емоционален коментар,характерен за нашите географски ширини.Поне 10 човека са ми отказали последните 2 дни да се включат в организация,чието лице е Станков,масовото мнение в левскарските онлайн среди е също подобно..Не искам да се конфронтирам с никого,интересно ми е Станков може ли да отстъпи от позициите си в бъдеща организация,за сметка на общото благо.Само Левски!

Цитат:
Какви позиции бе човек, тук не раздаваме позиции под масата, всички желаещи да се включат ще изберат кой да ги представлява в отворен и демократичен процес. Който не може да го разбере това е объркал групата, това е личното ми мнение

Това е за хората,които с бият по челото,Станков не е никой и няма да бъде,ако не му позволим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 4:06 pm 
Аватар

Boyo написа:
Аз спирам да пиша тук за известно време, не ми се участва в глупави спорове по оста сектор Б срещу останалия свят, защото аз самият не желая да заема позиция. Когато има развитие по идеята ще пусна инфо, така че на който му харесва да се включи.

Бойо, относно идеята ти и групата във фейса, един съвет - Жельо разделя очевидно хората. Не искам да го коментирам, а и това няма значение - дали е прав, дали не е, е все тая. Обаче носи разделение, и затова вероятността за успех намалява. Помисли върху това. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 4:46 pm 
Аватар

Ще бъда лаконичен:

1. Успех на Бойо и инициативата!

2. Да го духа ж. станков до смърт!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]