forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 10:57 pm 
Аватар

Показахме каква е разликата между нас и шумкарите отсреща.Защото историята помни при подобни резултати как си свиваха грозните червени парцали и към 70-тата и 80-тата минута вече си бяха вкъщи.Тотално ги насрахме второто полувреме :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 10:57 pm 
Аватар

На мен любимото ми е: Защо не викаХТЕ, защо не дигнаХТЕ, защо не направиХТЕ от хора, които даже не са и стъпили на стадиона. На второ място нареждам: Къде са парите за хореографията? - пак от такива, които освен това никога досега не са дарили и стотинка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:02 pm 

Цялата ни държава е такава, за съжаление. Изяждаме се взаимно.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:04 pm 
Аватар

Маке изтрии си поста с ебането... :wink:
Или поне някой админ да го махне...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:06 pm 
Аватар

Аз пък мисля, че поста му е много на място. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:16 pm 
Аватар

Ултра написа:
Аз пък мисля, че поста му е много на място. :smt023

При цялата основателност да е ядосан на въпросните братя левскари, с един пост написан по тоя начин, само се проявява точно в тяхната светлина. Или както гласи една философска мисъл - да си срещу нещо означава да си на неговото ниво. След подобен пост всеки ще остане със впечатлението, че той е срещу въпросните, тоест, де-факто е на тяхното ниво, а не е над тях и следователно, над нивото им.

Казвам това с цялата си добронамереност и нека да се приема от "засегнатите" лица, като градивна критика :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:26 pm 
Напълно точно си го е казал. Да го духат всички чорбари със сини шалове. Да си се припознават. :smt006 Буквално се сра на целия труд през годините на ГЕРОИТЕ от фонда. Толкова унизителни неща прочетох за тях, че направо подивявам и ми иде да убия някого (на тях какво им е не искам и да си представям). И впрочем тук се напълни с множество такива лайнари. Ако искате ме банвайте за думите, така и така са ми последни. Докато не осъзнаете какво е Левски за тези хора, вие никога няма да сте част от великата синя публика, дори и чат-пат да се появявате там (при успехи разбира се). Когато следващият път ебем ние свинете и вие почнете от радост да си отваряте широко смърдливите си усти, аз ще бъда първи да се изсера в тях. И на въпроса, който със сигурно ще последва, НЕ аз не се имам за по-голям левскар. Просто не ви имам доста от вас въобще за такива. Всички момичета, които познавам и са от Левски се държат по-мъжки от повечето плямпала тук. Нужно е някакви деца на по 7 годинки да възпитават бащите си да не си тръгват по-рано, защото не било левскарско (мача с рязанград). Хубавото е, че наред с такива "трезвогледащи" "левскари" се повявават все повече хора, които осъзнават за какво става въпрос и това си пролича вчера на стадиона. Заради това повечето си тръгнахме дори с усмивка - тъжна, но усмивка. Просто за няколко години скочихме много високо като подкрепа. Казваме често, че сме сами срещу всички. Еми не е вярно или поне не до такава степен. Ние сме по-скоро "сами срещу себе си", защото ако всички ние изразходвахме тази енергия от мрънкане в нещо по-ползотворно, сега ситуацията щеше да бъде коренно различна от всяка една гледна точка.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:41 pm 
Аватар

Да имаш претенцията всеки да те харесва и да харесва това което правиш е леко нарцистично.

Също така, да настояваш всички хора или масата от тях да са на някакво особено интелектуално и духовно ниво, не е нищо друго освен "бягство от реалността", защото е точно обратното. И когато колкото и да бягаш от реалността, все пак тя те плесне в челото, както е във случая, тогава изпадаш във състояние на гняв, омраза, истерия и т.н. Неща които не ти помагат и които ни най-малко няма да променят въпросната реалност, реалност в която масата винаги е била, е и ще бъде съставена в голямата си част от хора с по-нисък интелект и с по-ниска духовност. Обаче да ги мразиш, това значи, че си като тях, повтарям се ама... и е признак на нисък интелект и на ниска духовност.

Иначе пак казвам, по същество си прав, имам предвид, в критаката към въпросните, която споделям и аз, но не си прав в начина по който я изразяваш и в това, че се изпада в крайности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:42 pm 
3000 лева има събрани от милиардите левскари.
Фонд Сектор Б официално дава на всеки един, който има топки, а не сърце на мишка, да вземе тези пари и да направи следващата хореография. Ще дадем още найлони, платове, спрейове, бои, тиксо.
Айде! :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:43 pm 
Аватар

Цитат:
Изображение
Преди няколко години създадохме една кауза и едно движение без аналогия в България - Фонд Сектор Б. Създадохме продукти, кампании и каузи без аналогия сред фенските среди в България! Вършихме и вършим всичко единствено и само с безкористни цели!
След няколко години на плакати и "смешки" от противниковите трибуни, половината агитки в България, включае винаги "оригиналните и иновативни" шумкари и бедняци от Сектор Гей, изкопираха нашия Фонд, неговата концепция, слоган, каузи, продукти, начин на действие и пропаганда, дори апелите ни, дори страницата ни... изкопираха го до последната буква! Разбира се го правят с привичното им чувство за откровена некадърност и немощ.
Винаги сме се старали и сме правили всичко по силите си за "Левски" да правим не просто нещо, а за "Левски" да правим най-доброто. Това е нашето верую! За "Левски" правим или най-доброто, или не правим нищо!
След мача с Лудогорец, видеото от пирошоуто обиколи целия свят, четохме коментари и възхвала от агитки от цял свят. Тогава всички "левскари" се тупаха и казваха "Най-великите сме"! А малко хора от вас знаят какво ни е струвало на нас да направим всичко това. И не само пари... Защото малцина трябва да не ядат, да не спят, да търчат като луди, за да вършат работа, която принципно трябва да я вършат стотици. Но тогава други се биеха в гърдите и пускаха снимки, статуси, героят на деня. А кой стоеше зад това нямаше значение.
След случая с разсъбличането и изгонването на Петев, видеото обиколи пак целия свят. Това се оказало невиждана, безпрецедентна гавра (нищо, че можем да посочим поне 20 случая от Италия, Аржентина, Хърватия, Турция, Гърция на наистина невиждани работи). Тогава всички сочиха срещу нас и ни заклеймиха като "платени наркомани". Същите хора, които преди това бяхме 12-ият играч, сега се оказа, че сме неистински фенове и всъщност не си обичаме отбора.
Дали беше правилно или не, нека историята след време да отсъди. Не вие! Но нещата и клетвите, които чухме по наш адрес надминават представата за омраза... За омраза към "свои". Станахме виновни за всичко. Сега разбрахме, че сме виновни и за краха срещу красноармейския тим. Навярно ако Петев ни беше треньор, Данчо Милиев щеше да играе като Малдини, а Нуно Пинто поне като футболист. Сигурно Кевин Брю и тем подобните парашутисти щяха да отправят поне 2 удара към вратата. Не както сега, половин. Предполагаме само.
Виновни сме за всичко! Когато "Левски" е зле сме свикнали да обираме всички негативи и да се наслушваме на всички клетви и клишета, които сервилно попивате от НЕпродажната и хигиенична българска, обективна и стойностна журналистика. След време обаче отново ще бъдем отгоре, пред пълни трибуни и доволни фенове, които няма да се сещат ни за президенти, ни за ръководство, ни за отчети, ни за качулки, само за сладостта на победите. И ще се щракат на хореографиите. И ние сигурно пак ще минем обратно към добрите.
Но стига вече. Клетвите минаха всякакви гранции...
По сметките на Фонда за това дерби, стотиците хиляди фенове на "Левски" от цялото земно кълбо събраха 3000 лева. Имаме нови тъпани, найлони, спрейове, тиксо, бои, количество факли и димки. Предаваме ви ги! Надяваме се от стотиците драскащи и истински фенове, да се появят поне няколко човека с топки, а не с миши сърца, за да дойдат и да поемат "диригентската" палка и да подготвят следващите хореографии и въобще целия живот на Сектор Б. За да видят колко е "лесно и приятно". Ние ще стоим и ще ви даваме оценки. Излезте от компютрите и влезте в реалния свят! Дела ни трябват днес, а не клетви и думи, его и мнения.

Ние никога няма да пеем само за победа! Винаги и дори при 3:0 ще стоим до последно и ще пеем за това, в което вярваме и което обичаме! Винаги и при най-тежкото дъно ще сме на трибуните и ще подкрепяме "Левски" София. Защото за нас е въпрос на чест когато "Левски" потъне, ние да сме с него и до него на дъното и заедно и с нашата подкрепа да се изкачим пак до върха!
Наричайте ни както искате, но никога не смейте да казвате, че ние не обичаме до смърт "ЛЕВСКИ СОФИЯ".

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:47 pm 
Аватар

Последна промяна vladols на Пон Окт 21, 2013 3:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:51 pm 
Аватар

Къде ви е хореографията питат някои? Хореография се прави с пари, труд и мисъл (без трите - не става, справка копирането от отсрещния сектор на част от нашата минала със сменена картина и текст). Признавам си - само съм дарявал пари за фонда, единствено в предишната хореография участвах. Даряването е най-лесната част и всеки път са едни и същи 100-200 човека. Къде са милионите левскари? Всеки разчита и се надява на другия. За това все някой ни е крив. Извън парите - защо някой от мрънкалниците не отиде да помага за направата й, а трябва 30-40-50 човека да седят денонощно в продължение на няколко дни да се задушават с бои, спрейове и т.н.? Или си мислите, че се събират пари и сами стават нещата?
Част от мрънкащите даже вече като е готово всичко и единствено, което се иска от тях е да се вдигне, но пак се оказва, че е трудно да слушат какво се говори по уредбата и мегафона... пак са им виновни другите, че не са купИЛИ по-хубави мегафони..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:52 pm 
Аватар

Глупците постигната своето, на път са да откажат единствените хора, които ПРАВЯТ, НАИСТИНА ПРАВЯТ НЕЩО за този сектор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:55 pm 

Като цяло доста слабо дерби и от двете страни .Свинете супер зле .Смешна хореография , изтъркан замисъл ,смешно изпълнение с тия картони и този грозно изрисуван чаршаф.Пълен цирк с тия знамена от манифестацията на Г.Димитров .Като пеене също супер зле ,щом се стигна дотам да ни подканят да си викаме между секторите.Реално ни реанимираха сектора :mrgreen: ,бяхме вече доста поомърлушени .Надявам се да не им се връзване повече на тая тъпотия със секторите и общо взето според мен няма смисъл дори да ги отразяме и с освиркания на тъпотиите им .Ние сме Левски и си пеем и подкрепяме наще , свинете да си викат каквото искат !!!Раално свинете се чуха последните 5 минути и то при положение ,че цял мач висим на разгром :ohmygod2

Сега за нашия сектор .Горе долу прилична бройка за Б .Пеене на прилично ниво , особено за развитието на мача .Доста еднообразна подборка на песните което доведе до един момент да се пее само в средата на сектора .Много добра идея с малките на полувремето който вдигнаха сектора на крака.Мен поне ми подействаха като "Кур за мача - Левски това сме ние "Радвам се истински ,че никой от "Б" не си тръгна преди края на мача и не доставихме удоволствиео на свинете.Пирото средна работа , може би защото половината беше запалено по улиците на София :ohmygod2 .Сектора изглеждаше добре в преобладаващо черно , но бих се радвал някой да ми напише на лично "Защо по дяволите ми трябваше тая маска на стадиона :loser2 " и каква беше всъщност идеята с дрескода ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:55 pm 
Бъди сигурен, че точно те няма да се откажат. Други ще се откажат.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:56 pm 
Аватар

Македония написа:
3000 лева има събрани от милиардите левскари.
Фонд Сектор Б официално дава на всеки един, който има топки, а не сърце на мишка, да вземе тези пари и да направи следващата хореография. Ще дадем още найлони, платове, спрейове, бои, тиксо.
Айде! :levski

Пешо, фактът си е факт...но като ебеш путката на приятеля си...моята...на баща ми...лека му пръст и на другите Левскари...няма да ти стане по леко...повярвай ми.... :wink:
Затова те моля, изтрий си сам поста....или поне махни това грозно ебане....животът не е само маски и хореографии... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:59 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
...

Всичко е много точно и правилно, само не разбрах, какво общо имат Фондът и разсъбличането?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:02 am 
Ми има общо с един човек, който е в основата на всичко, който си изтри профила оттук и който живее и умира за Левски всеки ден! И за който чух най-долните клетви на света. От моите братя левскари, на които обаче се извинявам.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:14 am 
Аватар

Последна промяна L.S.F.C._1914 на Пон Окт 21, 2013 12:23 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:17 am 
Аватар

Има го на предната страница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:22 am 
Аватар

Бате какви ги говорите, бе? Ние сме най-голямите и нямаме никакъв аналог в България. Абсолютно никой не може да се мери с нас.
Впрочем, няма да е лошо преди да се започне някоя песен да се казва по мегафона и да се пее едно, две, три и тогава да се започва... Защото сега се започва някоя песен и хората не очакват...И докато влезнат в такта песента вече е свършила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:45 am 
Аватар

Дерипаска написа:
Бате какви ги говорите, бе? Ние сме най-голямите и нямаме никакъв аналог в България. Абсолютно никой не може да се мери с нас.
Впрочем, няма да е лошо преди да се започне някоя песен да се казва по мегафона и да се пее едно, две, три и тогава да се започва... Защото сега се започва някоя песен и хората не очакват...И докато влезнат в такта песента вече е свършила.

Toва се говори открай време и този път повечето от скандиранията и песните се съобщаваха предварително(или поне останах с такова впечатление на стадиона).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 12:46 am 
Аватар

Македония написа:
Ми има общо с един човек, който е в основата на всичко, който си изтри профила оттук и който живее и умира за Левски всеки ден!

Аз това го обяснявам на всички малоумници, дето ми се дървят за събличането. За жалост няма как да обясня на всички, а и да мога 70% трудно може да им налееш акъл...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 1:04 am 

Тези, които не даряват вече и оправдание си имат....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 1:24 am 

Затворете си форумните усти поне за малко, щом и Фонда почнахте да хулите, ебем ти жалката работа... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 1:25 am 
Аватар

Македония написа:
Ми има общо с един човек, който е в основата на всичко, който си изтри профила оттук и който живее и умира за Левски всеки ден! И за който чух най-долните клетви на света. От моите братя левскари, на които обаче се извинявам.

Човекът си е направил своя избор, решил е да подкрепя отбора на стадиона, а не по форумите. Без форума Левски може, но без публиката си ще загине. Въпросът е тази публика да не се асоциира и стеснява с разни определения, и действия или бездействия, защото истината е много по различна и шарена.
А защо са се събрали само 3000 лева също е тема за размисъл, а не за обиди и клевети. Значи има някаква причина!
Та все пак, ако някой може да ми отговори, какво общо има набирането на средства за Фонда и разсъбличането на Петев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 1:45 am 
Аватар

Много лош раздор се получава. Грешки са направени със сигурност, но който не работи, той не греши. Въпроса е да се минимизират. Прекрасният пример беше протеста в началото на сезона, много лошо решение, няма да обяснявам защо, факта че бе прекратен "у време", покажа тогава много голяма далновидност и дрезва преценка. Надявам се и сега, въпреки изказаните силни думи и позиции, отново да се осъзнаят събитията и да се вземат правилните решения. Аз си имам мое обяснение, защо са събрани "само" 3000, но няма смисъл от него, то в никакъв случай не е свързано с непрозрачност. Нищо не свършихме като хората тези дни, всичко което беше започнато, не беше довършено. Започна и свърши със събличането на Петев, някакъв маловажен тип и точно това обяснявах онази прословута вечер след пресконференцията, че е много възможен този сценарии. Ситуацията е много лоша, защото Фонда е нещото което беше чисто и непокварено, можеше да бъде прекрасен обединител, когато всички сме долу. И като отбор и като колективност сред феновете. Обидите ги отдавам изцяло на нервността и тъпата ситуация, под никаква форма не се обиждам, като някой други членове на форума. Но всеки трябва да знае, че замейки тази позиция или искайки я, той никога, никога няма да получи лична благодарност и винаги трябва да бъде готов за упреци. На върха е ветровито, мнения има много и никога не може да се харесаш на всички. Правиш нещата анонимен или познат в тесен кръг, не очаваш нищо лично и получаваш насладата, един ден да кажеш с чисто сърце "Ние бяхме Сектор Б"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 8:18 am 
Аватар

targovishte написа:
Та все пак, ако някой може да ми отговори, какво общо има набирането на средства за Фонда и разсъбличането на Петев?

Питай тия дето ежеминутно коментират и псуват фонда във фейсбук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 10:06 am 
Аватар

Kryten написа:
targovishte написа:

Питай тия дето ежеминутно коментират и псуват фонда във фейсбук.

Сега отворих страницата и не виждам "ежеминутно да псуват фонда". Примерно този Филип, дето всички сте му се нахвърлили - не е обиждал, просто изразява лично мнение, което всеки може да смята за вярно или не, но е тъпо да се отхвърля свободата да имаш лично мнение. Сто пъти си писахме последните две седмици, че всички фенове са РАВНИ и мнението на всички е валидно, няма правилно или грешно, добро или лошо. Вчера сектор Б пак пееше ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА, но май малцина разбират значението на тези думи. В случаят вие правите от мухата слон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 21, 2013 10:10 am 

Ей,Хуйо,почваш сериозно да дразнив.....Може ли да развиваш теории малко по късно?Защо наливаш сол в раната точно сега?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]