forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 6:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 8:21 am 
Аватар

Отново голям сектор Б! :levski

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 8:39 am 
Аватар

Boyo написа:
За миналото - имаше, но се случваха само между хора, които искаха да им се случат, така да се каже :D Нямаше опасност случайно нещо да ти стане, дори като живях в чорбарски квартал като Хиподрума не е имало драми, минавах си със синята фланелка през целия квартал, пеех един кур на филип петрунов в кварталното кафене да го издразня за загубата и се прибирах :D

Човек, малко по на юг от Кривата река не мога да се сетя за дерби отпреди 10-15 години без инциденти, включително и с хора, които НЕ са искали да им се случат, при това и от двете страни. Изпочупени автобуси, гърбени шалове на нормални фенове и деца и т.н. При това точно в края на 90-те години при бума на скинарите наркомани. :lol: Това, че може би в твоя квартал чак сега са се появили такива "елементи" не означава, че това явление е от днес. Ако пък си търсиш причина да не ходиш по дербита, по-добре пробвай някое по-удачно оправдание.

Наистина има доста на брой малки, които са големи филмари, за разлика от "онова време", когато бяха просто запалянковци. Не смятам обаче, че са фактор, който да откаже някой от присъствие на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 9:33 am 
Аватар

За пръв път буферните зони бяха въведени на един мач с чорбата 1996 година. Тогава по-голяма част от В беше буферна зона :smt006 Аз също съм виждал как големите и възпитани батковци от 90-те мародерстваха по-малките, даже някой преди години в този форум беше писал, че като по-малък е гледал да не ходи с хубав шал, че да не му го вземе някой свой по-голям батко, който няма такъв. Определено нещата с "великата публика от 90-те" стоят малко по-различно, но карай :bigok Сигурно и ние като поостареем ще пишем каква велика публика сме били. :bii_chorbata За мен лично с две неща сме по-назад сега- бройката и наистина, че прекаляваме с тези песни за сранета, путки и умираници.

едит: сетих се нещо. НФК беше основано 99в края на 90-те, ако не ме лъже паметта и то с пари на Грашнов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 10:01 am 
Аватар

south написа:
Boyo написа:
За миналото - имаше, но се случваха само между хора, които искаха да им се случат, така да се каже :D Нямаше опасност случайно нещо да ти стане, дори като живях в чорбарски квартал като Хиподрума не е имало драми, минавах си със синята фланелка през целия квартал, пеех един кур на филип петрунов в кварталното кафене да го издразня за загубата и се прибирах :D

Човек, малко по на юг от Кривата река не мога да се сетя за дерби отпреди 10-15 години без инциденти, включително и с хора, които НЕ са искали да им се случат, при това и от двете страни. Изпочупени автобуси, гърбени шалове на нормални фенове и деца и т.н. При това точно в края на 90-те години при бума на скинарите наркомани. :lol: Това, че може би в твоя квартал чак сега са се появили такива "елементи" не означава, че това явление е от днес. Ако пък си търсиш причина да не ходиш по дербита, по-добре пробвай някое по-удачно оправдание.

Наистина има доста на брой малки, които са големи филмари, за разлика от "онова време", когато бяха просто запалянковци. Не смятам обаче, че са фактор, който да откаже някой от присъствие на стадиона.

+ да не забравяме факта, че тогава имаше много по- малка гласност на случилите се неща... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:28 am 
Аватар

Boyo написа:
flo написа:
Обичаш ли Левски, мразиш и онези отсреща.Тези две неща си вървят в комплект.Аз не познавам левскар, който да не мрази чорбарите и жалкия им отбор.

Иначе за агресията в миналото аз моите изводи си ги вадя само от "Ние бяхме в сектор Б".Там автора казва, че и в миналото е имало побоища, сбивания, гъребене на знамена етц между наши и техни.Омразата си я има от край време според мен.

Мразя отборът им, но не смятам, че агресията е единственият начин да си показваш омразата. А и предпочитам да давам израз на любовта си, не на омразата.

Не е баш така. Всъщност преди 10-15 и натам години постоянно си ставаха/ставали кютеци, но разликата е, че тогава се разминаваше с гърбен шал и бушони, а сега ще те наръгат или ще ти пръснат главата с някъв предмет, което преди значеше, че те е страх да използваш ръцете си, сега може и точки да трупаш от тва, не знам.
Но за другото си прав, акцент се слагаше на нашия отбор, тва беше водещото и като цяло всичко беше повече любов към Левски, да си направиш кефа и другото бяха по-скоро закачки за големи, така да се каже. Сега, освен че няма футбол, няма ги и тези "закачки", щото всичко вече е обърнато на партизанска война, предимно когато няма мачове и са с огромна злоба и омраза; преди циганите и наркоманите не се трепеха така, както сега някои се трепят помежду си. Не ща да звуча като пенсионер или съдник, а правя само констатация, но сигурен съм, че всеки мааалко по-голям, хванал предходния период може да намери разликата. Някой ни "наби" жестоките филми в главите, интернет и клипчетата на чужди фенове също са виновни донякъде и дай Боже тези неща да отминат. Със сигурност тва не значи, че не трябва да се отдаде нужното уважение на многото момчета и момичета, които от сърце правят и искат всичко да е така, че всеки левскар да се забавлява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 12:05 pm 

По принцип не коментирам особено често покрай мачове (даже почти никога), но забелязвам, че след тая загуба Boyo изскочи и навсякъде обяснява какъв е капацитет. Не го познавам, но е абсурдно всяко второ мнение да е негово и да се изказва като последна инстанция.

На всички ни е тежко, на мен лично ми е най-тежката загуба от свинете досега на стадиона. Обаче гледам да си изразходвам негативната енергия някъде другаде, а не по форумите. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 12:31 pm 
Аватар

Много достойно представяне вчера при 3:0. Малко клубове могат да се похвалят с това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:02 pm 

Аз лично се изкефих на "Айде сега да опитаме нещо ново" ЛЕВСКИ!!! ДОКРАЙ!!! Идеята беше яка и се получи хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:03 pm 
Аватар

killed_by_death написа:
Не е баш така. Всъщност преди 10-15 и натам години постоянно си ставаха/ставали кютеци, но разликата е, че тогава се разминаваше с гърбен шал и бушони, а сега ще те наръгат или ще ти пръснат главата с някъв предмет, което преди значеше, че те е страх да използваш ръцете си, сега може и точки да трупаш от тва, не знам.
Но за другото си прав, акцент се слагаше на нашия отбор, тва беше водещото и като цяло всичко беше повече любов към Левски, да си направиш кефа и другото бяха по-скоро закачки за големи, така да се каже. Сега, освен че няма футбол, няма ги и тези "закачки", щото всичко вече е обърнато на партизанска война, предимно когато няма мачове и са с огромна злоба и омраза; преди циганите и наркоманите не се трепеха така, както сега някои се трепят помежду си. Не ща да звуча като пенсионер или съдник, а правя само констатация, но сигурен съм, че всеки мааалко по-голям, хванал предходния период може да намери разликата. Някой ни "наби" жестоките филми в главите, интернет и клипчетата на чужди фенове също са виновни донякъде и дай Боже тези неща да отминат. Със сигурност тва не значи, че не трябва да се отдаде нужното уважение на многото момчета и момичета, които от сърце правят и искат всичко да е така, че всеки левскар да се забавлява.

точно това се опитах да кажа, ще ти вземат шал, ще те напсуват, но няма да те вкарат в болница

angeloff написа:
По принцип не коментирам особено често покрай мачове (даже почти никога), но забелязвам, че след тая загуба Boyo изскочи и навсякъде обяснява какъв е капацитет. Не го познавам, но е абсурдно всяко второ мнение да е негово и да се изказва като последна инстанция.

:bigok
точно така, изскочи сега Бойо. Не е регистриран от създаването на този форум, преди това не е бил част от нюзгрупата на ISFA, а още преди това мейлинг листа на ISFA, некъде 96-97ма още. Сега изскочи :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:05 pm 
Аватар

Вчера доста време се чува Ц(*ка е кочина - да ви ....
Кой победи в тая борба ?! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:09 pm 
Аватар

ние

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:10 pm 
Аватар

То май нямаше нужда от питане ?! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:11 pm 
Аватар

м/у другото те го почнаха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:11 pm 
Тоя път ги чухме от 3-тия път. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:12 pm 
Аватар

Предния път беше доста забавно. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:24 pm 
Аватар

Нямам думи като гледам какво помия се изсипва върху момчетата от Фонда... Някои индивиди просто прекрачиха всякакви граници. И повечето от тия мишкари не са дарили и 1 стотинка ,но търсят отчет. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:40 pm 
Аватар

Ангелофф доста тъпо изказване, но пък ти го можеш това :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 2:46 pm 
Аватар

Вчера защо поне в края не се даде тон за батков курво или нещо подобно? Най-голямото зло в ЛЕВСКИ е той. Само публиката ни остана...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 3:07 pm 
Аватар

Някaкъв написа:
Вчера доста време се чува Ц(*ка е кочина - да ви ....
Кой победи в тая борба ?! :smt017

Не задавайте отговори. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 6:04 pm 
Аватар

Paincho написа:
Вчера защо поне в края не се даде тон за батков курво или нещо подобно? Най-голямото зло в ЛЕВСКИ е той. Само публиката ни остана...

...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 6:47 pm 
Аватар

Paincho написа:

И аз се чудя приятелю ... Може би, защото не си бил ти там да дадеш тон или да псуваш самостоятелно, както някои колеги от форума казват, че трябва да стане защото НКП дали свобода на хората да правят каквото искат. Може да са прави не знам и вече не ми пука въобще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 6:55 pm 

Paincho написа:

Защото НКП е зад батков. 100 пъти се каза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 6:56 pm 
Аватар

Bgtifo написа:
Paincho написа:

И аз се чудя приятелю ... Може би, защото не си бил ти там да дадеш тон или да псуваш самостоятелно, както някои колеги от форума казват, че трябва да стане защото НКП дали свобода на хората да правят каквото искат. Може да са прави не знам и вече не ми пука въобще.

Не е нужно да се дава тон по мегафона за такова нещо на дербито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:00 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Bgtifo написа:
Paincho написа:

Не е нужно да се дава тон по мегафона за такова нещо на дербито.

А кога е нужно, като идеме в Б група по тертипа на канарите и Митио селския и на мачове ходят по 20 човека?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:03 pm 
Аватар

Защо не започна да го викаш и да увлечеш другите по теб? Като чета мненията тук имам чувството, че от 4те хиляди в сектора вчера 3 800 са били против Баткоф, но не са викали защото не са дали тон от уредбата ... Последните 7-8 минути и уредба нямахме щеше да е още по - лесно да започнеш скандирането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:05 pm 
Аватар

Bgtifo написа:
А кога е нужно, като идеме в Б група по тертипа на канарите и Митио селския и на мачове ходят по 20 човека?

Това се обсъжда в 20 теми. НКП няма да подхванат кампания срещу борат, който иска може да го направи, няма да му се пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:06 pm 

Bgtifo написа:
А кога е нужно, като идеме в Б група по тертипа на канарите и Митио селския и на мачове ходят по 20 човека

Стига глупости. Никога няма да изпаднем. Друг е въпросът, че е по-добре да почнем от В, но Левски да е чист, без комунисти в ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:06 pm 
Аватар

antifootball fan написа:
Защо не започна да го викаш и да увлечеш другите по теб? Като чета мненията тук имам чувството, че от 4те хиляди в сектора вчера 3 800 са били против Баткоф, но не са викали защото не са дали тон от уредбата ... Последните 7-8 минути и уредба нямахме щеше да е още по - лесно да започнеш скандирането.

Няма да се обяснявам защо и как просто си пиша мнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:13 pm 
Аватар

Откъм таблото си викахме с/у Батков, но никой друг надолу не го пое :smt006 Стига сте търсили под вола теле с това НКП, с онова НКП

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 7:14 pm 

Което ме подсеща - защо нямаше табло? Да не е сдало багажа? Не че изгарям от желание тоя проклет резултат да беше изписан...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]