forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 6:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:00 pm 
Аватар

StSt написа:
специално на кочината 1996 година пролетта - при все фантастичния отбор (зарадвал цяла българия месеци по-рано срещу аалст) и при все фантастичния мениджърски екип (схеми за милиони с трансфери, афери и т.н.) - аз като млад шофьор имах проблеми с паркирането в центъра и влязох след 20тата минута... на таблото беше 2:0, а гецата тъкмо се гласеше да бие дузпата на иванков.

но кочината беше фул макс и целите а, б и в бяха фраш в синьо.

последните 10-15 години "съперничеството" мина много рязко в "агресия" и това - по мое скромно мнение - има много по-голямо влияние върху цветовия контраст в а и в (от синьо в сиво) от качествата на моментните директорки в ложите и манекенки на терена.

САМО ЛЕВСКИ :levski

На въпросният велик мач аз и брата на Илиян Симеонов Чушката си купихме билети от касите , дето са между А и Г сектор на Армията. За пръв път стъпвах на кирливия им стадион и въобще нямах идея откъде се минава. След това влезнах през некъв грешен вход и се озовах в А сектор в частта на чорбарите :lol: Бех на 15 години , съвсем сам (брата на Чушката просто го засякох на касата, беше ми съсед), със синьо шалче през цялото време. Преминах си през целия сектор и помолих ушев да ме пусне в Б. Сега ако направя нещо такова ще лежа в Пирогов поне 10 дни. Бяха си времена дето си беше кеф да ходиш на мач, хората се забавляваха, отиваха на стадиона да обичат, не да мразят.

В момента "дербито" няма нищо общо с онези години, тотална агресия и от двете страни и на стадиона усещаш само омраза.

del

Последна промяна Boyo на Съб Окт 19, 2013 10:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:02 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
За нашите путки е все едно дали сме 30000 или 300, то е повече от очевидно.

Точно заради великата публика едно време нямаше значение кой облича синята фланелка в този мач. Който и да пуснем заиграваше като БоК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:03 pm 
Аватар

[quote="Boyo"
А моето неангажиращо мнение е, че сектор Б в момента прилича на сектор Г при дудучето преди 7-8 години.[/quote]
В смисъл :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:07 pm 
Аватар

Трябва да сме единни, бе, хора, KurpuzZin го каза прекрасно. :!: От нас зависи дали ще сме много или не. Докато вярвате на писаниците на журналистите и изказванията на тоя и оня няма как да сме добре. Батков и да искаме да го махнем, нямаме нужната сила, постоянност и единност, така че и да пишете и да не пишете, това е реалността. Претенции можем да имаме, когато сме по 10 хиляди минимум на мач. Иначе ще станем като Динамо Загреб, голяма акция, побоища и какво ли не, но без никакъв резултат. Това ли целим? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:07 pm 

Истината е, че днес показахме голямата разлика между нас и свинете. Докато те пеят само за победа, ние и при 3-0 огласяхме стадиона с песни. Бъдете горди, че сте част от този сектор и на следващия мач нека пак да сме там, за да се забавляваме заедно , защото когато публиката на Левски ревне забравям за резултати, мачове и тем подобни неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:10 pm 
Аватар

Boyo написа:

В момента "дербито" няма нищо общо с онези години, тотална агресия и от двете страни и на стадиона усещаш само омраза.

:shock: :shock: :shock:
Ти да не се опитваш да ни обясняваш да не мразим онези утайки отсреща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:11 pm 
Аватар

Аз отивам на мач защото обичам футбола и обичам Левски, ти не знам защо ходиш и не се и опитвам да ти давам причина, просто коментирам факти...

Първото ми дерби на стадиона беше като Петьо Александров им наши 3 гола през 93-та ако не се лъжа, от тогава почти не съм пропускал. Значи 20 години го гледам този мач на стадиона, смятам че съм видял доста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:14 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
Истината е, че днес показахме голямата разлика между нас и свинете. Докато те пеят само за победа, ние и при 3-0 огласяхме стадиона с песни. Бъдете горди, че сте част от този сектор и на следващия мач нека пак да сме там, за да се забавляваме заедно , защото когато публиката на Левски ревне забравям за резултати, мачове и тем подобни неща.

Това е съдържанието зад думите ЛЕВСКИ СОФИЯ и Сектор Б !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:15 pm 
Аватар

Кажи защо смяташ, че сектор Б е като Г при Дучака :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:18 pm 
Аватар

Бойо, сега не е моментът :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:20 pm 
Аватар

antonatan написа:
Бойо, сега не е моментът :wink:

Съгласен съм, друго е важното сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:22 pm 
Аватар

:levski Сами искаме да се смажем и това си е... При такъв резултат, при такава игра, при такова управленско малоумие, аз видях пълен сектор Б, видях хора, които цял мач се съдраха от пеене и подкрепа и някак си загубата остана на заден план.

Според мен, подкрепата беше на ниво, пяхме до последно, не се отказахме. За да сме най-добрите трябва разбира се да признаваме и слабостите си, но не и да отричаме всичко хубаво, което сме направили...

Горда съм, че не спряхме да викаме и да пеем за ЛЕВСКИ до края на мача, че стоически изтърпяхме на подигравката на нашите футболисти и бяхме на стадиона за да защитим името на отбора. Няма кой друг, сами сме в битката - видя се, че на тези футболисти не може да се разчита.

СЪРЦЕ, ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:22 pm 
Аватар

blue order написа:
Синя Религия написа:

Това е съдържанието зад думите ЛЕВСКИ СОФИЯ и Сектор Б !

Има много криви работи /и хора/ при нас, ама това е верно деба. Днес след гредата второто, отивайки на разгром, бях седнал на стълбите щото не ми се гледаше кво се случва и отзад дойде някакъв непознат пич и си ме вдигна за ръцете с нещо от сорта "ние не се отчайваме" или подобно...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:23 pm 
Аватар

Boyo написа:
Аз отивам на мач защото обичам футбола и обичам Левски, ти не знам защо ходиш и не се и опитвам да ти давам причина, просто коментирам факти...

Първото ми дерби на стадиона беше като Петьо Александров им наши 3 гола през 93-та ако не се лъжа, от тогава почти не съм пропускал. Значи 20 години го гледам този мач на стадиона, смятам че съм видял доста.

Обичаш ли Левски, мразиш и онези отсреща.Тези две неща си вървят в комплект.Аз не познавам левскар, който да не мрази чорбарите и жалкия им отбор.

Иначе за агресията в миналото аз моите изводи си ги вадя само от "Ние бяхме в сектор Б".Там автора казва, че и в миналото е имало побоища, сбивания, гъребене на знамена етц между наши и техни.Омразата си я има от край време според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:23 pm 
Аватар

Max^10 написа:
Айде стига глупости, А беше по-празен по простата причина, че бяха дали нашата част на чорбарите, наште бяха набутани горе вляво само. Отделно за А ни дадоха 800 билета, а по принцип винаги там е имало поне 2000 левскари. В Б беше пълно, само откъм В горе имаше леко празно, съвсем малко.
Друг е въпросът защо се броим дали сме 8000 или 10 000, а не сме се изсипали 30к примерно.

На колко години си? Дори на Армията като се играеше и въобще не даваха билети за А и В там влизаха повече Левскари.[/quote]
Boyo, говорех за Васил Левски след ремонта 2004-05, оттогава има буферни зони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:27 pm 
Аватар

сега не е моментът да спорите. Лягайте, няма смисъл от дърлене между нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:41 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:41 pm 
Аватар

flo написа:
Обичаш ли Левски, мразиш и онези отсреща.Тези две неща си вървят в комплект.Аз не познавам левскар, който да не мрази чорбарите и жалкия им отбор.

Иначе за агресията в миналото аз моите изводи си ги вадя само от "Ние бяхме в сектор Б".Там автора казва, че и в миналото е имало побоища, сбивания, гъребене на знамена етц между наши и техни.Омразата си я има от край време според мен.

Мразя отборът им, но не смятам, че агресията е единственият начин да си показваш омразата. А и предпочитам да давам израз на любовта си, не на омразата.

За миналото - имаше, но се случваха само между хора, които искаха да им се случат, така да се каже :D Нямаше опасност случайно нещо да ти стане, дори като живях в чорбарски квартал като Хиподрума не е имало драми, минавах си със синята фланелка през целия квартал, пеех един кур на филип петрунов в кварталното кафене да го издразня за загубата и се прибирах :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:58 pm 
Аватар

Очаквах много по - голям срив в цялостното ни представяне след 3-те гола. Браво на тези които не се предадоха, които останаха и защитиха честта на дедите ни ДОКРАЙ! За купата още по - мощно, трябва да сринем тази паплач от пеене. :lsfc3 :lsc-1 :lsfc4 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:01 pm 
Аватар

Браво на всички в Сектора! Това е разликата между Левски и четирибуквието!!! Дано скоро тази велика публиак си намери адекватни футболисти и ръководители!

СЪРЦЕ, ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:05 pm 

Boyo, приятелю, напълно нормално е да има силна омраза. Един път в годината играеш с врага, ако тогава не го насереш, кога? Ти какво очакваш - те да пеят еничарските си песни/скандирания срещу нас и ние да им отвръщаме с ласки? Да, когато не играем с тях съм съгласен, че няма смисъл да пеем срещу тях, но когато има дерби е задължително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:07 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
Boyo, приятелю, напълно нормално е да има силна омраза. Един път в годината играеш с врага, ако тогава не го насереш, кога? Ти какво очакваш - те да пеят еничарските си песни/скандирания срещу нас и ние да им отвръщаме с ласки? Да, когато не играем с тях съм съгласен, че няма смисъл да пеем срещу тях, но когато има дерби е задължително.

Кой говори за пеене?
Напротив, точно пеенето на стадиона е начина да си показваш чувствата към футболния "враг"

Последна промяна Boyo на Съб Окт 19, 2013 11:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:07 pm 
Аватар

Boyo написа:
flo написа:

Мразя отборът им, но не смятам, че агресията е единственият начин да си показваш омразата. А и предпочитам да давам израз на любовта си, не на омразата.

За миналото - имаше, но се случваха само между хора, които искаха да им се случат, така да се каже :D Нямаше опасност случайно нещо да ти стане, дори като живях в чорбарски квартал като Хиподрума не е имало драми, минавах си със синята фланелка през целия квартал, пеех един кур на филип петрунов в кварталното кафене да го издразня за загубата и се прибирах :D

Къде са тия чорбари в Хиподрума? Тук всичко е синьо, Кривата река също, аз нон-стоп се разхождам с горнища на Левски... прасета НЯМА, тук таме слависти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:09 pm 
Аватар

Като се има предвид резултата и действията на тия мухльовци на терена, направо ги пребихме на трибуните. :lsfc3

Ако има проблем, той е единствено, че много хора чакат да се започне нещо от микрофона. Което може да е правилно по принцип, но в екстремна ситуация като накрая, когато уредбата се прецака, трябва бързо приспособяване. Запява се нещо и множеството мълчи, защото тонът не е даден отдолу. Не мисля, че това е правилно в такъв момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:11 pm 
Аватар

Mr Beer
Навремето славистите даже си беха бройка, аз живях там точно като станаха шампиони, имаха някакво фен кафене под спалнята ми :)
живеех на погановски манастир, зад детската градина. В околните блокове имаше доста повече чорбари , отколкото сини, за мачове си ходеха организирано на групи, така че да напълнят цял рейс :) Иначе околните квартали си беха сини - лагера и тн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:12 pm 

Boyo написа:
Синя Религия написа:

Кой говори за пеене?
Напротив, точно пеенето на стадиона е начина да си показваш чувствата към футболния "враг"

Явно нещо съм пропуснал тогава. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:13 pm 
Аватар

Този фен клуб на Славия зад детската градина и до ден днешен май съществува.В един гараж е нали? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 11:19 pm 
Аватар

Същият :smt005
Как съм ги изтраял като станаха шампиони и пиха до 4-5 сутринта само аз си знам :lol:
Спях точно в стаята над гаража, там живеехме тогава :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:37 am 
Аватар

grigor_todorov написа:
Браво на всички в Сектора! Това е разликата между Левски и четирибуквието!!! Дано скоро тази велика публиак си намери адекватни футболисти и ръководители!

СЪРЦЕ, ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

За мачовете зз купата обаче правим лъжа в работата :wink:

В понеделник ще обсъдим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 1:57 am 
Аватар

На мене ми е мъка на сърцето...
Пия бира...
Яд ме е много...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]