forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 8:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:44 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Да не правиш нищо и да оставиш който иска да си протестира, който иска да си му пляска. Според теб каква е?

Кока-Кольо написа:
остави тази работа с "който иска"... въпросът е, прави ли се или не нещо организирано срещу Батков и ако не се прави, това не е ли пак заемане на позиция от страна на НКП? Според мен подобна позиция напълно урежда Батков. За него е важно да няма организирана кампания, която да излезе по медиите, а че разни отделни индивиди нещо ще извикат преди да си тръгнат от стадиона - боли го хуя

Ма ти си много странен човек... Излез, поговори с хора, света не се изчерпва с тоя форум, ще видиш, че огромна част (сигурно поне 50%) не смятат, че Батков е най- голямото зло. Ако се тръгне с организирана кампания, НКП да речем изгони Батков, останем без пари и във В група (теоритично- дали ще стане, отделно), кой ще отнесе цялата храна?[/quote]

Не знам дали Батков е най-голямото зло или съществуват хипотетично и други по-големи злини от него, но ги попитай тези, дето му симпатизират да ти изброят от казанската афера та до днес, едно управленско решение на Батков, което да не е довело до влошаване на ситуацията. Дори бих се върнал кум януари 2007, но да не издребняваме. И как може някои различен от собственика да е виновен за тоталния срив, в който се намира целя клуб от години насам? Но хайде, да кажем, че има и заблудени хора. За какъв дявол трябва да се съобразява някой със заблудените? Според мен това е само оправдание

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:47 pm 
Аватар

b0b000 написа:
Стоянов написа:
b0b000 написа:
Логиката е много чуждо понятие за теб...Не, хората не постигат винаги успехи, но когато правиш 1 и съща грешка 3924942 пъти значи си завършен идиот. Когато НЕ ИСКАШ да се развиваш - също.

Добре, като си много на ТИ с логиката, обясни ми логически, ама сериозно и аргументирано, а не с някви заучени фрази и клишета, та обясни ми, как се получава така, че според теб Батков няма никакъв принос за това да сме първия отбор след промените играл напролет в Европа(мача с Ливърпул), нито за 1/4 финала за УЕФА, нито за класирането ни в групите на ШЛ - единствен български отбор все още, нито за титлите, купите, суперкупите. Как става така, как? И как пък точно, единственото му влияние над Левски е само и единствено когато се случват провалите и нещастията?

За да стигнеш до групи ШЛ, 1/4 финал и мач напролет с Ливърпул се изискват доста умения, които баткOFF не притежава. За тези успехи са виновни СС.
Искаш ли още аргументи? Година след година става все по-зле и по-зле(СС ги няма), така че ако тара имаше потенциал за тези успехи, които спомена по-рано, то той щеше да извади отбора от тази дупка. Той не само, че не го прави, а става по-зле както написах вече...
Виждам, че си написал следното:
Стоянов написа:
Нещо повече, някак си ми се струва, че освен тъпака Батков имаме всъщност някакъв дует от тъпаци, единия е Батков, а другия не го знам кой е, ама май е на същото ниво, ако не и на по-лошо от него.

Тоест, по-добре само с един тъпак. Или да е единия или да е другия, ама не и с междувластие между двама тъпаци, че си ебало мамата.

Щом според теб баткOFF е тъпак, как така по пътя на ЛОГИКАТА е способен да стигне до такива успехи?!

Ми точно по логиката която ти обясних още в началото на това което дискутираме с теб. Ще повторя, щом не си запомнил. Хората не се делят на супермени и на супертъпаци, респективно едните винаги успяващи, а другите винаги провалящи се. Има огромен диапазон от цветови нюанси, нещата не са изцяло бели или изцяло черни. Един добър ръководител, може някой път, че дори и няколко пъти, да се осере. Обратното също е вярно, един тъпак като Батков може един-два или няколко пъти дори, все пак, да вземе и правилни решения. Аз не се наемам да задълбавам в спор, дали единствената заслуга за изброените успехи е на СС, най-малкото защото при пробива пролетта с Ливърпул тех ги немаше в Левски, но и да приемем тезата ти за вярна, тоест че тяхна е заслугата... Добре де, ама кой ги назначи? Кой им даде карт-бланш да работят и да развият плана си 2007? Такъв толеранс не е имало нито преди Батков нито по негово време след тях, говоря за почти нулевата година с която стартираха СС и отпадането от Беверен - публиката ги псуваше и пееше оставка в един момент и с оглед тогавашните резултати, основателно. Е, точно Батков ги задържа, за да дойде приказката след това.

Последна промяна Стоянов на Съб Окт 19, 2013 8:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:48 pm 
Аватар

blue order написа:
Не съм наричал никой наркоман,дори и някой син привърженик да е такъв,за мен той е на първо място левскар,вкарвате много хора,които пишат тук в един образ.
Прекалено много те уважавам,за да продължа този спор.

Възможно е, не си спомням какво си писал, просто 90% от хората искат някой да ги представлява, но САМО когато им съвпадат мненията на 100%. Иначе вземи тея три тона храна...

И извинявай, не знам кой пише с този ник, ако искаш пиши на ЛС :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:51 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Не знам дали Батков е най-голямото зло или съществуват хипотетично и други по-големи злини от него, но ги попитай тези, дето му симпатизират да ти изброят от казанската афера та до днес, едно управленско решение на Батков, което да не е довело до влошаване на ситуацията. Дори бих се върнал кум януари 2007, но да не издребняваме. И как може някои различен от собственика да е виновен за тоталния срив, в който се намира целя клуб от години насам? Но хайде, да кажем, че има и заблудени хора. За какъв дявол трябва да се съобразява някой със заблудените? Според мен това е само оправдание

Аз съм от тези, които не му симпатизират, но не смятат, че към момента има някой друг, който да иска да ни поеме, затова въобще не смятам да коментирам ужасната му управленска политика. Вариантът с акцййййте не ми се струва сериозен, т.е. на Левски му трябва солиден финансов гръб, а такъв друг не виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:54 pm 
Аватар

Айде стига трагедии, бе, стига сменявахте заглавието на темата!!! Приемете мъжки загубата, свинете играха по-добре! ТОЧКА! Сега насочете енергията си в идеи как да оправим клубът, защото ако ние не се заемем, догодина ще берем още по-голям срам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 8:58 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Кока-Кольо написа:

Аз съм от тези, които не му симпатизират, но не смятат, че към момента има някой друг, който да иска да ни поеме, затова въобще не смятам да коментирам ужасната му управленска политика. Вариантът с акцййййте не ми се струва сериозен, т.е. на Левски му трябва солиден финансов гръб, а такъв друг не виждам.

Батков за теб солиден финансов гръб ли е? нали все пишете от известно време "разберете, че в Левски пари няма". Аз мисля, че дори с президент-схемаджия от калибъра на Коко Донев ще имаме повече поводи за радост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:00 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
acrimonious написа:
Кока-Кольо написа:

Батков за теб солиден финансов гръб ли е? нали все пишете от известно време "разберете, че в Левски пари няма". Аз мисля, че дори с президент-схемаджия от калибъра на Коко Донев ще имаме повече поводи за радост.

Парите в Левски са напълно достатъчни при адекватно управление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:01 pm 

Братя ЛЕВСКАРИ почвам да се дразня от всичко това Все пак е 100годишният юбилеи на любимият отбор Дано духът на АПОСТОЛА е с нас и в края на първенството се борим за титлата има още много мачове с чорбата сигурен съм че ще опазим ЛЕВКСАРСКИЯ ДУХ и ЛЕВСКИ ще е там където му е мястото :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:03 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Футбол се прави с пари.

И доколкото си спомням, всяка година завършваме преди локо пловдив. А че това не ни устройва- отделно.

Шампионът от последните две години е с най- голям бюджет в А група, ти си прави сметка за финансовия гръб.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:04 pm 
Аватар

Решението за мен е - смяна на всички играчи без 4-5, докарване на качествен треньор с негов екип, който не може да се махне минимум 2 години, премахване на всички ненужни ръководни постове, слагане на чуждестранни треньори в школата, солидна скаутска мрежа в България, ама работеща не като на дончо и най- важното Батков да не взима никакви решения, ама никакви ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:04 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Айде стига трагедии, бе, стига сменявахте заглавието на темата!!! Приемете мъжки загубата, свинете играха по-добре! ТОЧКА! Сега насочете енергията си в идеи как да оправим клубът, защото ако ние не се заемем, догодина ще берем още по-голям срам!

Това мнение трябва да се закачи като банер на форума най-отгоре, да бъде написано с едър син шрифт и да се постави в златна рамка.

Революционерите и мрънкалниците, без да ми се обиждат, разбирам ги, разбирам какво чувстват и мислят, какво продиктува тези им реакции, но ги съветвам да си го принтнат това мнение и да си го разлепят по хладилници, огледала и други ключови места, че да може да го препрочитат поне по 10 пъти на ден.

Имаше навремето един анархистки графит в центъра на София който гласеше, че, ако изборите можеха да променят нещо щяха да бъдат забранени. Аз бих го перифразирал и ще кажа, че ако с мрънкане, недоволство и някакви саморазрушителни действия можеше да оправим Левски, то отдавна да сме се превърнали в гранд от европейска величина. Това ми е мисълта.

Последна промяна Стоянов на Съб Окт 19, 2013 9:09 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:05 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Ми да, той е виновен, обаче ако се огледаш в другите клубове виждаш едни прекрасни президенти :oops:

Приеми в твоя пример, че играеш руска рулетка с пълен револвер, ама си го насочил към коляното си, а иначе ще играеш с полу-пълен, ама насочен към главата ти..

Другите клубове?В България има само един клуб,който може да се сравнява с нас и той,според всеобщото мнение,имаше много по-лоши собственици и президенти,несравнимо по-големи интриги и т.н.,а реално почти същите "успехи".Дори да кажем,че може да стане по-зле от Батков,Тонев и т.н.,все пак колко по-зле би могло да бъде и изобщо има ли значение след като и в двата случая сме много далече от това,което всички искаме.Извинявай,ама тоя аргумент,че не се знаело кво ще стане после ми е много смешен,още повече,че дори да подемем кампания срещу свинята и останалите няма изгледи те да се махнат скоро.Но поне ще знаем,че не сме мълчали докато ни ебат,а евентуално ще може да се натиснат малко и да решат да направят нещо като хората.

И още нещо,в Левски основният проблем не са парите,смешно е да се говори изобщо за това,просто никой не прави това,коео би трябвало да прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:09 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Кока-Кольо написа:

Футбол се прави с пари.

И доколкото си спомням, всяка година завършваме преди локо пловдив. А че това не ни устройва- отделно.

Шампионът от последните две години е с най- голям бюджет в А група, ти си прави сметка за финансовия гръб.. :smt006

това е така, но зависи и от клуба... спомняме си Батков какво направи с Родопа Смолян (освен,м че ни лиши от една титла?)...винаги съм си мислел, че няма начин Левски да не е сред водещите отбори в България...Батков обаче и това постигна...за мен по некадърност и зловредност може да му съперничи само Христолов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:11 pm 

Нормална и закономерна загуба от суперслаб отбор на Цуцка, пълна с откровени бездарници, свършили за футбола пенсионери и недоразумения като двете чернички момчета, които бяха свалени от същото дърво като Ибрахима Гай. Вкараха ни три гола плод на бездарието и тъпотата на нашите футболисти. Първият гол - Гаджев лъга целия отбор на свинете, след което подтичваше наобратно и гледаше какво ще стане, Мюлдер остави прасето само при неуспешен опит за засада. Вторият гол - след центриране от фаул свиня вкарва между трима защитници и вратаря, който тръгна да излиза, ама се върна по средата. Третият гол не ми се коментира, но ЙМ55 вечна скамейка след него, а най-добре шут в гъза и да е окончателно този път. Разбирам да загубиш топката, ама да не направиш фаул след това не мога да го разбера.Въпреки това мисля, че нашите футболисти са пъти по-добри от свинските, но играхме мача с неадекватен треньор плюс това някой сериозно мъти водата в отбора, иначе не мога да си обясня пасчетата назад и сбъркани подавания на по пет метра.

Колкото до Баткoff, все пак да гледаме трезво на нещата. Той е собственик, така че едната опция е някой да извади 20 млн или колкото там иска и да купи Левски. Другата опция е, другаря Баткoff да си наляга парцалите, да престане да говори простотии и да изчезне от полезрението. Докато той се бърка в отбора и взима решенията, нещата отиват от зле на по-зле. Когато едно предприятие не върви, редно е собственика да продава и да се маха преди да го е затрил съвсем.

Свинете ще ни кацнат пак след седмица-две и тогава трябва да мъстим. Да се надяваме, че този разгром ще подейства на примадоните поне малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:11 pm 
Аватар

Днес преживях най-голямото си унижение за близо 22 години (сега съм на 30), от както подкрепям Левски. Поздравявам момчетата и момичетата от форума, според които комунистическата утрепка баткофф е виновен за всички нещастия в отбора. Донякъде се радвам, че състоянието ми не позволява да ходя на мачове, защото ми е гадно, когато виждам част от великия сектор да си затваря очите пред монопола на един агент. БАТКОВ ВЪН!

Последна промяна Bgtifo на Съб Окт 19, 2013 9:21 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:12 pm 
Аватар

Лошото е, е че малко по малко си свикваме със загубите, буксуваме си на едно място, а промяна скоро няма да има явно...
Само публиката ни остана, дано се държим на ниво! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:12 pm 
Аватар

Какво става с любимият ми отбор по дяволите???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:19 pm 
Аватар

На Батков (умри) най-голямата му простотия беше след т.нар. пробив в УЕФА и ШЛ. Влязоха страшно много пари в клуба тогава, защо не се използваха по възможно най-полезният начин? Защо така се усра - рейсове, Жеан Карлоши и разни такива? Защо замени Мъри с овчата глава и ратко достанич.. dafuq? :ohmygod Защо "скаутското звено" взима кевин брута и ромейн елита. Като се сетя, че първият е гледан 2 сезона и ми се плаче. Защо мустакО върти Хаздай, Сухия, Екимо, Яската на някакви ръководни постове вече 5 години? Защо сменя треньори през няколко кръга?
От тия играчи, които се смениха, колко излязоха читави? Гарата, Жо, Грийн и Дарко. Колко от т.нар. ни юноши в момента можем да кажем, че е добър играч, помага на Левски и е лидер в отбора? Гаджев ли? :ohmygod Всичките балтановци, балджиевци, трудни за опазване и така нататък, какво стана с тях?
Всичко от 5 години в тоя отбор гние и за това по-главен виновник от ТодАр Батков, здраве му кажи! Поздрави на форумната групичка, викала БАТКОВ-ВЪН в сектора, дано повечето левскари осъзнаят, че отбора няма да прокопса с мустака начело! Само Левски и БАТКОВ-ВЪН! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:20 pm 
Аватар

'щото имаше да връща на Мишата Чорни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:25 pm 
Аватар

acrimonious написа:
И когато се появи Грашнов, понеже знаеше настроенията на феновете, отиде при тях и ги пита бихте ли ме приели.... Сега ако имаше някой що не дойде да каже "борат ми иска 10млн, аз му давам 1, натискайте го" ?

Сериозно ли си мислиш, че някой нормален човек въобще би разговарял с хора с прякори Винкела, Исуса и не знам си кой си?
Меко казано наивно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:30 pm 
Аватар

antonatan написа:
аз реших, че тебе или домоуправителя хранят :smt005 :smt005 :smt005

Сега се сещам..тия вкараха трети гол и някакви дечурлига зад нас започнаха да хранят...след конско от теб си пяха стабилно и до последно, просто се обръщах и ми направи впечетление.Е затва никога няма да сме като пасмината срещу нас..

Иначе, ако някой 'нормален' човек иска да иде на мач...надали малоумните блокажи от ушев биха го спряли или отказали.Всеки си търси оправдание да не отиде на мач...и винаги ще го намери,твай.

Последна промяна Лабрадор на Съб Окт 19, 2013 9:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:32 pm 
Бойо, ако някой има сериозни намерения, си слагам главата, че първото нещо, което ще направи, е да говори с феновете. Далеч съм от мисълта, че това ще бъде направено поради благородни съображения, но има стотици други възможни причини.

Колкото това за кръчмите. Еми, бях на рехабилитация цяла сутрин, та се наложи да мина със синя тениска почти целия център и имаше 3-4 запълнени кръчмета с левскари и не видях кьорав чорбар (може и да съм видял, ако е бил със заветната комбинация шал+безопасна игла, сектор гей това си ти).

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:38 pm 
Аватар

Господи, това което се случи днес истина ли е :smt017

пред славния "Левски" - футболен тим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:51 pm 
Аватар

Как се съвместяват версиите, че нов собственик задължително ще говори с НКП, с тази, че имаме нов собственик, ама никой не е говорил с феновете? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:54 pm 
Аватар

Boyo написа:
acrimonious написа:
И когато се появи Грашнов, понеже знаеше настроенията на феновете, отиде при тях и ги пита бихте ли ме приели.... Сега ако имаше някой що не дойде да каже "борат ми иска 10млн, аз му давам 1, натискайте го" ?

Сериозно ли си мислиш, че някой нормален човек въобще би разговарял с хора с прякори Винкела, Исуса и не знам си кой си?
Меко казано наивно :bigok

Ако ще му спести едни 10 млн, ще говори не с винкели и исуси, ми и с Хитлер и Гьобелс ;) То не е нужно да е директно де..

tprodanov написа:
Как се съвместяват версиите, че нов собственик задължително ще говори с НКП, с тази, че имаме нов собственик, ама никой не е говорил с феновете? :strkstrk

В случая е друго, собственикът знае, че ако се разкрие, ще загуби една част от гласоподавателите си.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:56 pm 
Аватар

Е то други случаи винаги има. Може и евентуалния нов собственик също да е политик?

ПП Аз силно не вярвам, че въпросния ни е собственик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 9:58 pm 
Аватар

Няма желание за победа няма игра. От това боли най-много. Аз не съм гледал по.жалък Левски никога, а съм гледал много мачове. За тренерското бездарие няма да говоря. Истината е,че свинете ни ебаха с най.жалкият си отбор евер. И ни ебаха лошо което ще се помни цял живот

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:00 pm 
Аватар

Тази загуба не боли толкова,защото сме тотално бездарни.Аз дори не можах да се нервирам,свикнах на тази мъка.Но за съжаление ще има още 5 дербита този сезон и като нищо може преднината ни в дербитата да се стопи осезаемо.И навръх 100 годишнината това ще боли най-много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е то други случаи винаги има. Може и евентуалния нов собственик също да е политик?

ПП Аз силно не вярвам, че въпросния ни е собственик.

Е, ок, винаги има някви варианти, говорим най- общо. Но пък собственици в сянка- докога? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 10:16 pm 
Аватар

То има ли какво да се каже? Играта няма нужда от коментар, нелогична и смешна, дори мога да кажа чак - странна?! Затова вече дори не си правя труда да й правя оценка. В сектора обаче беше различно. Въпреки, че яко ни "изтресоха" три голчета за има-няма 10 минути, не се отказахме и продължихме да пеем, че даже и по-силно от "печелещите".. След мача главата ми кънтеше, съдрах си гласа, но не съжалявам! То какво ли не се видя в последно време, нямам вече нерви да го преживявам пак и пак. Ясно е, че битката ни отдавна не е на терена.... там за момента нищо не е както трябва, но ние както винаги сме на ниво. {:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]