forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 5:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:42 pm 
Аватар

ЛЕВСКИ Е ПУБЛИКАТА СИ! При 3-0 само ние можем да крещим така! Да го духат футболистите, тях скоро няма да ги има, но ние трябва да сме на стадиона!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:42 pm 
Аватар

Македония
Не си прав тук.Колкото тези в форума се сещат за голямото зло баткоф,толкова и хората на стадиона, че те са го забравили и по нищо не показват общо мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:43 pm 
Аватар

Македония написа:
НКП официално излезе с декларация, ЧЕ ВСЕКИ Е СВОБОДЕН НА СТАДИОНА ДА ВИКА СРЕЩУ КОЙТО СИ ПОИСКА ОТ РЪКОВОДСТВОТО, ДА ПСУВА И ДА ВИКА КУРВО И ВЪН НА КОГОТО СИ ПОИСКА.
Що не сте на стадиона? Щото 1, щото 2, щото 3, щото 4 и може би щото 5. :smt115 :smt115
Що се правите на улави от тая информация или не ви кефи, щото ви нарушава мантра-кръга, в който си говорите как трябва да станат нещата, ама все някой ви пречи и ви забранява да ги направите и затова и вие нищо не правите. :smt115

супер, значи ще трябва да викам сам Батков - ВЪН, защото всички тези хиляди дето бяха днес, явно не искат. само дето няма да ми стигне глас да надвикам цяла агитка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:43 pm 
Аватар

Македония написа:
Отправям го срещу хора, които живеят на 100 метра от стадиона, обаче не могат да си изкажат мнението там или да предприемат нещо, а вдигат революции във форума с тъпи и иронични подмятания.
А мен не ме мисли колко мача съм посещавал :smt006 Съмнявам се да си ходил от Варна с влак до София сам за мач срещу Вихрен или Спартак Варна. Няма да си мерим левскарството. Всички ни е гадно, но някои хора прекаляват. На всеки 1-2 месеца се сещат адски форумно активно за голямото зло Батков и почват да сипят обвинения срещу тоя и ония как нищо не правили, като те самите не правят не нищо, ами абсолютно нищо.
Смърт за Батков и за играчите!

Саут Съпортър, а защо си мислиш, че всички хора на света трябва да са срещу Батков? Не мислиш ли, че има хора, които да си мислят, че след Батков ще дойде Титан или Лупи и затова да смятат, че проблема е другаде :smt031 Или е задължително да са намесени парите :smt031
Важното е да се предприемат действия,не само във форума :wink: Но на хората попринцип (и исторически) им е трудно да се организират сами и затова има структури, които защитават техните интереси, и ги организират. В случая нкп просто трябва да излезе с позиция и да призове към конкретни действия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:44 pm 

Толкова много съм разочарован, че сигурно 5 минути след мача гледах в една точка и не знаех, къде се намирам! Толкова слаб мач на ЛЕВСКИ не е имало и няма да има! Започвам да се досещам, откъде идват парите за сектор " А ", защо е тая тайственност около това финансиране, защо Батков ходи за бизнес до Хонконг и защо са всички тези негативни изпълнения в ЛЕВСКИ! Не е нормално за ЛЕВСКИ, 90-ет минути да няма голова ситуация, особенно срещу чорбата! :ohmygod Не може да не можеш да си подадеш топката на 5-ет метра разстояние :ohmygod , особенно в този мач и не може да не се опиташ да догониш топката в рамките на игралното поле, когато това е възможно! Какво да коментираме мача след като за първи път от както се помня, не играхме нищо в този мач! Досега подкрепях действията срещу Борат, без мнение! Защото смятах, че мнението на всички ЛЕВСКАРИ трябва да е единно, но сега съм убеден: БаткоF, вън от ЛЕВСКИ! Ще помоля, хората, които искат да се откажат след този мач, да не го правят! Това е временно! Ще ни гъбаркат чорбарчетата една седмица и толкова! ЛЕВСКИ е вечен, ще имаме повече победи, от колкото загуби, това е сигурно! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:44 pm 
Shtraker написа:
Ако се намери някой да ми наема всеки уикенд по един частен самолет да прелетя няколко хиляди километра - с удоволствие бих ти подрепил мнението. :bigok

Всичките живеете по Австралия, Америка и Китай ама има хора, които за този мач дойдоха оттам и няма да дръзнат да драснат и на 5 процента толкова прости мнения, каквито има и тук.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:45 pm 
Аватар

Македония написа:

Саут Съпортър, а защо си мислиш, че всички хора на света трябва да са срещу Батков? Не мислиш ли, че има хора, които да си мислят, че след Батков ще дойде Титан или Лупи и затова да смятат, че проблема е другаде :smt031 Или е задължително да са намесени парите :smt031

В интерес на истината познавам много левскари, които са на мнение, че Батков "каквото може - прави" и си е повече от добър собственик. И си имат право на мнение хората (не знам дали са им разрешили от НКП или на своя глава си имат мнение), няма какво да им се скача на нож. Аз лично смятам, че когато една фирма не работи е виновен шефа, а не чистачката, но ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:46 pm 
Аватар

Докато играят разцъквайки на няколко метра(това се вижда не само в този мач) и се опитват да влязат с топката във вратата, не виждам как ще бием който и да е. Стойчо колкото и да е тъп, не е лаик и е видял този недостатък. Насити средата на терена и искайки от тях да пресират(което е много лесно в така разположените ни играчи), просто ни надиграха и не ни дадоха никакви шансове. Не трябва да си велик специалист за да видиш това. Не може сухия да обвинява некадърниците, при положение, че той е избрал грешна тактика. Надценяване на силите. Така го виждам аз. Виждаш, че си се олял и още в началото правиш смяна, за да вкараш още един полузащитник, понеже си изгубил тотално средата на терена е велик ход.
Може да ви звучи тъпо, но за мен това си е треньорска загуба.

Последна промяна hixxtam на Съб Окт 19, 2013 6:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:47 pm 
Аватар

Маке, Батков не е ли като Лупи? Днес отбора на Лупи ни би 3:0. По-зле от това няма как да стане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:50 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Толкова много съм разочарован, че сигурно 5 минути след мача гледах в една точка и не знаех, къде се намирам! Толкова слаб мач на ЛЕВСКИ не е имало и няма да има! Започвам да се досещам, откъде идват парите за сектор " А ", защо е тая тайственност около това финансиране, защо Батков ходи за бизнес до Хонконг и защо са всички тези негативни изпълнения в ЛЕВСКИ! Не е нормално за ЛЕВСКИ, 90-ет минути да няма голова ситуация, особенно срещу чорбата! :ohmygod Не може да не можеш да си подадеш топката на 5-ет метра разстояние :ohmygod , особенно в този мач и не може да не се опиташ да догониш топката в рамките на игралното поле, когато това е възможно! Какво да коментираме мача след като за първи път от както се помня, не играхме нищо в този мач! Досега подкрепях действията срещу Борат, без мнение! Защото смятах, че мнението на всички ЛЕВСКАРИ трябва да е единно, но сега съм убеден: БаткоF, вън от ЛЕВСКИ! Ще помоля, хората, които искат да се откажат след този мач, да не го правят! Това е временно! Ще ни гъбаркат чорбарчетата една седмица и толкова! ЛЕВСКИ е вечен, ще имаме повече победи, от колкото загуби, това е сигурно! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Нищо лично, 67 ми, но би ли си прочел суперлативите от предния мач за купата?

ПП: Особено се пише само с едно Н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:51 pm 

Двете дечица, които на полувремето излязоха пред сектора имат по-големи топки от тия лайна на терена!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:51 pm 

Смърт за Батков. Нищо друго няма значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:53 pm 
Аватар

hidden767 написа:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Ми с Батков имаме и 1/4 финал и ШЛ и златен дубъл. Някои хора и това го взимат в предвид :smt115
Разберете, че сме огромна маса и хората имат различни мнения. И това, че не искат след Батков да дойде Титан не ги прави платени курви...

Върнете се в началото

Аватар

След мрака идва светлината! Каквото и да стане, Левски ще пребъде - такава е нашата съдба! Левски завинаги и навсякъде!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:

:smt023

Иначе пълна трагедия откъм игрово отношение. Но това няма особено голямо значение. Важно е само едно и хидъна го е казал.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

За пореден път ни сраха тия нещастници... Нямам думи за тия жалки същества ,наречени футболисти на Левски София. :ohmygod2
Най-вероятно и жАлтата сган ще ни бие на Герена. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
Donbalon.eu излиза с инициативата ФК Левски от тук нататък да се нарича ФК Батков. Това име да бъде използвано, поне докато носителят на орден „Стара Планина“ е собственик и президент на Левски.

:smt006 :smt006 :smt006 :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:55 pm 
Аватар

Македония написа:
Ми с Батков имаме и 1/4 финал и ШЛ и златен дубъл. Някои хора и това го взимат в предвид :smt115
Разберете, че сме огромна маса и хората имат различни мнения. И това, че не искат след Батков да дойде Титан не ги прави платени курви...

Братле, по-зле от това НЯМА накъде!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Потресен съм как е възможно тия, които на пресконференцията защитаваха Батков, сега да го обвиняват за загубата. Най-виновни са качулките, защото с Петев, каквото и да ставаше, резултатът нямаше да е този. Не казвам, че със сигурност щяхме да бием или поне да не паднем, но Левски щеше да изглежда различно. Обнадеждих се единствено, че огромното мнозинство от хората около мен, не одобряваха геройското събличане на Петев.

Относно мача, с алкохолизиран треньор, чието единствено наследство в Левски е разбитата школа, няма какво повече да очакваш. А Данчо веждата по-добре да не го мяркам по улицата.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Последна промяна Синият Болярин на Съб Окт 19, 2013 6:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

След тая загуба иди се вдигаи срещу Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Мърши като пинто и половината отбор трябва да бъдат бити и ебани за поведението си след мача ! На Левски му остана само публиката за съжаление ! Няма място за повече коментари от мен за днес по мача...

Върнете се в началото
 Профил  

Концепцията за единството на феновете е мега криворазбрана. Различията между левскарите могат да се преглътнат за по-дребни и незначителни проблеми. Но когато става въпрос за фундаментален въпрос, какъвто е управлението на отбора ни (в случая потресаващо некадърно), няма място за компромиси и обединение!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:57 pm 
Аватар

Shtraker написа:
thegboy написа:
Не мога да разбера какво трябва да се случи, че да извика сектор Б "Батков - вън" ? :smt017

Батков да спре финансирането на НКП? :smt115

Това ще е последното нещо, което ще направи :!: Може да спре да плаща на футболистите, на директорите, на всички станали, но едва ли ще спре да плаща на феновете :smt006 На него му е нужен комфорт, а за да го получи, той трябва да си плаща!На всеки един комунист са му нужни послушници, които безропотно да се подчиняват!
Сега като се замисля, истинската публика на Левски - тази със запалянковците и привържениците :lsfc1 :lsfc4 :levski , се оттегли след като на стадиона се появиха феновете и улрасите :smt027 По-точно платените такива!Страшно много привърженици и запалянковци спряха да ходят по стадионите след като въпросните се появиха.Сега те са на мода, заедно с глори хънтърите и хейтърите.

Жалко, но факт.Навсякъде в Левски се е настанил комунизма, а това е пагубно за клуба!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Да умре тодор путков! Т'ва е от мене.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

bogarra написа:
Братле, по-зле от това НЯМА накъде!

Амините да сложат някакъв филтър такива мнения да не се появяват. Всяка година доказваме, че по-зле ИМА накъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:58 pm 
Аватар

Чорбата ако бяха малко от малко отбор качваха АФК на рекорден резултат. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 Срам и позор!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Македония написа:

ахаххах сериозно ли го мислиш това?! :ohmygod2 Ако баткофф имаше каквато и е да е заслуга за тези успехи, то те щяха да продължат. Или поне в групите на ЛЕ да влизаме, деба...
Щял да дойде някой като лупи.... ми той от доста време е тук...

Върнете се в началото
 Профил  

Хипо, благодаря ти! :smt023 Правиш ми реклама! Нееднократно съм писал, че съм слаб по литература, това обаче няма нищо общо с ЛЕВСКИ! Заяждаш се, но аз няма да пиша повече безсмисленни мнения и няма да ти отговарям! Намери си друг, с който да се заяждаш, темата е за мача с чорбата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:00 pm 
Аватар

Македония написа:

Мен ме хваща наистина много яд по тази тема. :cry: Колко лесно щеше да е, ако Батков можеше да се концентрира само да дава парите и не се месеше в работата на спортно-техническото ръководство. С цялото си противоречиво минало пак нямаше да ме дразни така. :? Уви, след този тези успехи, които спомена, той се помисли за основния машинист на влака. И от тогава насам - неспиращо деградиране. :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]