forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 10:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не го познавам човека за да го защитавам, но това дали някой е извършил престъпления не го ли решава съдът, а не клюкарските сайтове?

По принцип си прав. Но не сме на по 15 и знаем какво се случва на практика.

А и подобни недоказани, а и някой доказани, новини за членове на организираните фракции имаше твърде много. А без дим няма огън.

Вижте, аз съм убеден в това, че по фенклубовете има много хора, които работят със сърце и душа, чисти са и дърпат колкото могат. Не съм убеден обаче в подбудите на тези над тях и в това, което правят някои "парарелни" звена.

Няма какво да коментирам повече. Нямам доказателства. Просто се считам за достатъчно ЕнтЕлЕгентен човек и с известен опит за да си правя определени изводи. Дано не съм прав.

Излизам от режим негативизъм и почвам да се настройвам за свинките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:40 pm 
Аватар

Нали се сещаш, че е крайно некоректно и неЕнЕлегентно да се лепват етикети на хора. Утре може в медиите/полицията/т.н. и за теб да измислят нещо и после обяснявай кое и как.

И не знам какво имаш предвид под това, че знаем какво се случвало на практика. Какво се случва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:41 pm 

krasi_blue написа:
За мой най-голям шок и изненада, кумът ми с когото ходим на мачове от 25 години и си купуваме карти откакто съществуват, по средата на миналия сезон се отказа и повече не ще и да чуе за мач.

Вчера пред блока виждам един чичка съсед дето сигурно над 40 г ходи по мачове , от 20 сигура е винаги с абонаментна карта за А на точно определено място и му виакам у-а готов ли си за събота.И чичката ми вика , Батков ни еба майката , ония ден пак му гледам мазната усмивка по тв-то , няма да му пълня гушата , няма да стъпя докато е на власт ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 2:53 pm 
Аватар

Тоя сигурно е единственият фен на Левски, който има абонаментна карта от 20 години. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:07 pm 

И при положение, че цуцка са домакини, едва ли ще напълни точно на Батков гушата тоя мач :bigok

П.п. Докато НКП взима пари от клуба по каквато и да е причина, мнозинството от хората ще се съмняват в тях, кое не можете да разберете? И според мен за повечето хора не е аргумент това, че било по-добре да те пазят стюарди, отколкото ушев. Ушев се явява общ враг и обединява хората малко или много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не го познавам човека за да го защитавам, но това дали някой е извършил престъпления не го ли решава съдът, а не клюкарските сайтове?

Само е арестуван на границата. Но други имат и присъди:
Цитат:
Друг от хулиганите, нападнали и съблекли гол Ивайло Петев, е перничанинът Вергил Винкела. Той има две присъди за хулиганство, разследван е и за палеж на кола в столичния квартал „Овча купел" през февруари 2010-а.

А какво да кажем за присъдата на Любо Младежа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:37 pm 
Аватар

Blago написа:
Последно Левски имаше много силна посещаемост когато постигна най-големите успехи, които повечето от нас са гледали на живо - разбира се става въпрос за ШЛ периода от 2-3 години. Дали успехите тогава разглезиха феновете, дали нещо друго, но е факт, че повечето хора, които аз познавам и казват, че са от Левски НЕ ходят по мачове. И почти всичките не ходят, заради липсата на успехи и добра игра. Как можем да променим това? Не мисля, че можем, това е психика.. ако някой успее да обясни на тези хора, че Левски е повече от титла или победа - евала. За съжаление тези, които го осъзнаваме сме все по-малко.

Едно нещо тука да допълня...В крайна сметка ФК Левски е футболен клуб. И на стадиона се подкрепят футболистите и срещу билета, който ти продава същия този футболен клуб е редно да очакваш: нормална обстановка (т.е. да не те вали дъжд, седалката да е чиста, да можеш да влезеш и излезеш навреме, да не ти гърмят бомби в лицето и да не ти плюе някой във врата) и добра игра.
А светинята, апостолът на свободата Васил Иванов Кунчев - Левски се носи в сърцето и се напомня винаги за него, на всички, които не знаят кой е той или удобно са забравили.
В тази връзка, хореографиите, димките и посланията са нещо с което изразяваш позиция.
Но не те са определящи, колко голям левскар си.
Но посланията, които отправиш без после да обясниш точно защо си ги направил се тълкуват едностранно. Давам пример...Събличаш треньора, казваш на маймуни ни направихте, къде е батков да го питаме и него що така, писна ни от вас...трябва да има някакъв ред, не може така. Това се снима от камерите, пред очите на всички...После има тайна среща със самия мустакат педерасТ и се дава обща пресконференция, на която НЕ се казва, пичове Батков ни обясни, че Мокета и Мазния го ебат в гъза, правят интриги и т.н...йоканович е искал невъзможни неща и прочие и прочие и заради тези изложени доводи от страна на собственика, ние решихме днес да го подкрепим и да се извиним за това, което направихме на Петев (щото видиш ли, щом си днес до човека дето е назначил тоз същия Петев, значи си съгласен с таз работа и виждаш, че си направил грешка). И като не обясниш на хората дето не могат да се обадят на Владо или не могат да дойдат на организираната във форума среща, защо позицията, която си взел вчера, днес е коренно различна, остава нещо неизказано и потулено. После излизат информации, че НКП взима едни пари за някаква дейност (колко са парите и каква е дейността в случая не е толкова важно) и ето ви същината на ПРОБЛЕМА.
Или се държиш праволинейно и си отстояваш позицията или обясняваш и се аргументираш защо днес си на друга позиция... може пък да спечелиш симпатии.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:38 pm 
Аватар

Адепте, точно тая МЕГА малоумна стария, която цитираш е от сайт на Пеевски и има толкова глупости съшити не с бели конци ами не знам с какво и такива фантасмагории, че няма накъде. Следващата статия от същия източник е как след събличането на фанелката същата ударна група потеглила с мръсна газ към центъра и блокирала Орешарски пред Художествената академия :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:41 pm 
Аватар

:ohmygod2
Адепта,
Първо - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
Второ - Спрете да съдите хора, които не познавате и се на ви близки! Всеки сам решава как да живее!
Трето - Насочи си енергията от четене на статии, в които повече лъжи от тези на ГА, към псуване на прасета или най-добре я пази за в събота, за да пееш през всичките 90 минути!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:44 pm 
Аватар

Личи си Адепта колко е наясно с нещата, ама се изказва като всезнаещ. Чак сега разбирам защо те мислят за такъв всезнайко. :strkstrk Тва дори не е същият човек. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:50 pm 
Когато феновете са равни, но има по-равни сред тях, така ще е. Пък и повечето знаем как се взе властта в тоя сектор. Колко сини пребити имаше в този сектор? Местиха ли се South Division в А сектор преди няколко години? Има ли хора, които даваха всичко за този сектор и бяха "изгонени" от "своите" само и само едни да решават нещата. Я, защитниците на НКП да кажат.
Много грешки се направиха и бяха простени, но лизането на комунистическия гъз идва в повече на всеки нормален левскар над 25 годишна възраст!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 3:53 pm 
Аватар

Skrewdriver написа:
Личи си Адепта колко е наясно с нещата, ама се изказва като всезнаещ. Чак сега разбирам защо те мислят за такъв всезнайко. :strkstrk Тва дори не е същият човек. :ohmygod2

Но около 90% от обществото са убедени, че е същия. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 4:15 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Тоя сигурно е единственият фен на Левски, който има абонаментна карта от 20 години. :wink:

Ако намекваш , че не е имало карти тогава - винаги е имало. Моята първа е от 98-ма още , пускал съм снимка във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 4:18 pm 
Аватар

Който иска да разбере какво е НКП, да провери в речника на комунистическите названия за "казионна организация". Все пак ПФК Левски 1914 АД се управлява от комунист, който е въвел всички познати му от комунизма техники на управление. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 4:27 pm 
Аватар

както се пее в една песен - "sad, but true " ... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 4:28 pm 
Аватар

19XIV написа:
....Второ - Спрете да съдите хора, които не познавате и се на ви близки! Всеки сам решава как да живее!

Ха, тогава откъде-накъде съдим Батков?
shalala написа:
Адепте, точно тая МЕГА малоумна стария, която цитираш е от сайт на Пеевски и има толкова глупости съшити не с бели конци ами не знам с какво и такива фантасмагории, че няма накъде.

Skrewdriver написа:

А пък къде видяхте да съм цитирал конкретна статия, след като става дума за три отделни случая :ohmygod2
Кратун вика "не бил осъден", ами ето му осъден.
Иначе вие си четете като дявола евангелието, досега писах че като ни натопят за нещо, си траят от фенклуба вместо да отговорят както трябва, ама кой да чете. Не е първият случай да се напише за някой нещо невярно. Досега обаче едно дело да беха завели. И после помия имало....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 4:46 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Който иска да разбере какво е НКП, да провери в речника на комунистическите названия за "казионна организация". Все пак ПФК Левски 1914 АД се управлява от комунист, който е въвел всички познати му от комунизма техники на управление. :smt002

това го казвам не за да обидя някого, а за да стане ясно, защо НКП никога няма да обедини всички левскари и винаги ще има такива, дето ще я плюят, макар да прави и някои хубави неща. просто е казионна и това много хора го виждат и усещат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 4:51 pm 
Аватар

Добре бе мама му стара,явно че освен интернет,друга форма на общуване не се признава.Явно че е по-лесно и по виртуалния начин да се заклеймяват хора,сега пък и говорителя стана кофти.Но не по-малко ме дразни,че и никой не дава и не е дал каквото и да е конкретно предложение за каквото и да е.Е не става така и не е редно,ще използвам и често употребявана дума,не е и достатъчно морално.
ПП.И за да бъда коректен,единствено Змея беше предложил да се направи нещо като клуб анти-батков,дали е добре,лоша,осъществима такава идея,кой с какво мнение е,това са подробности,но нещо е предложил.
ПП2.Утре ако ви изненадат свине,как ще се защитите,като не се познавате и най-много от всичко обичате да слушате само собствения си глас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:01 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Добре бе мама му стара,явно че освен интернет,друга форма на общуване не се признава.Явно че е по-лесно и по виртуалния начин да се заклеймяват хора,сега пък и говорителя стана кофти.Но не по-малко ме дразни,че и никой не дава и не е дал каквото и да е конкретно предложение за каквото и да е.Е не става така и не е редно,ще използвам и често употребявана дума,не е и достатъчно морално.
ПП.И за да бъда коректен,единствено Змея беше предложил да се направи нещо като клуб анти-батков,дали е добре,лоша,осъществима такава идея,кой с какво мнение е,това са подробности,но нещо е предложил.
ПП2.Утре ако ви изненадат свине,как ще се защитите,като не се познавате и най-много от всичко обичате да слушате само собствения си глас

Бай Иване, знам твоята позиция против фенклубовете ПО ПРИНЦИП и напълно я подкрепям. Но най-лошият възможен вариант е да има ЕДИН фенклуб, при това зависим от ПФК-то. Ако ще има, поне да са няколко и поне един от тях да е независим от клубното ръководство. Иначе сме си жив комунизъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:01 pm 
Аватар

http://www.лъжеспорт.bg/sin-evroboec-pr ... 33675.html
Според мен е добре дошъл. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:17 pm 
Аватар

Добър си беше за нашите стандарти. :smt023 А и разбра какво е Левски (без ирония).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:20 pm 
Аватар

Не знам какво разбра, ама последните мачове му бяха ТОТАЛНА трагедия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:21 pm 
Аватар

Мда, след като го направиха ляв бек. Да не уточнявам кой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:21 pm 
Аватар

Преди това, още си беше дефанзивен халф :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 5:37 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
...Явно че е по-лесно и по виртуалния начин да се заклеймяват хора,сега пък и говорителя стана кофти...

Не виждам реакция от страна на засегната организация за каквото и да е, освен едно мрънкане. Всичко щеше да е "да не ти пука" ако тези хора (поне за пред повечето българи) не представляваха феновете на Левски. Ето и случая с говорителя - ами защо няма ответна реакция? Да не изброявам други срамни случаи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 6:55 pm 
Аватар

НКП, ако има някакво (за мен няма) отношение за посещаемостта на мачовете на Левски, то е само и единствено за сектор Б. За останалите сектори (в момента сектор :bigok) отношението и оправданията с НКП или който и да било подобен фактор са пълна глупост. :ohmygod2 С какво НКП ви спира да одиете във В сектор, да ви еба в тъпите всезнайковци? :ohmygod2 Всякакви оправдания са ОК като довод, но някой да оправдава липсата на фенове заради НКП... Аре, нема нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 8:13 pm 
Аватар

Хм, познавам адски много хора - колеги, на които като им кажа, че ходя редовно с лапето на мач и ме гледат ококорено. За голямата част от нацията ни, стадионът е едно крайно опасно място. Дали НКП има вина за това? Едва ли, но излиза като основен виновник в обществото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 8:16 pm 
Аватар

Еми като се повтаря само това, какво да мислят. Нищо, че шансът да те пребият на улицата когато няма мач е само към 20 пъти по-голям отколкото на мач или около стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 8:18 pm 

То ококорването не е само заради т.нар. "опасност". Голяма част от хората се учудват като цяло на хора, които гледат българското нещо, наречено "футбол", камо ли ако ходят на стадиона да трошат пари и нерви за тая работа. Аз лично не го приемам за особено ненормална реакция, на мен отдаааавна е спряло да ми дреме кой какво мисли по въпроса :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 16, 2013 8:24 pm 
Аватар

Вие в какъв свят живеете бе? Много ясно, че това е поголовното мнение на хората. Сега дали ще кажете "какво ни интересуват" тия левскари или не, мнението е такова, а за мнението на Kryten, къде и как е по-възможно да ни пребият, най-вероятно е прав. Но случките да се бият левскари от събратя не са забравени от много хора... като цяло много правилно беше описано от друг потребител тук. В случаите когато отборът не играе добре и сме по-малко по стадиона, "ултрас" движението плаши много от хората, плаши ги като вижда как се чупят тролей, трамвай, как се драска навсякъде, как се сбиват хора по улицата, няма как "нормалните" хора да идват на мачове и да седнат до тия същите хора, защото като сме 500 човека, всички са разпознаваеми, дали са важни тия "глорихънтърите", за мен са важни. През 2005 беше много лесно да си ги слагаме на... дали ще има билети за тях, но сега сме супер зле откъм всичко и се нуждаем повече от бройка на стадиона, отколкото от хореографии. ( да кажем, че последното го свързваме с "ултрасите" )

Последна промяна Alek на Сря Окт 16, 2013 8:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]