forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1188, 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 13, 2013 2:03 pm 
Аватар

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 13, 2013 2:20 pm 
Аватар

Предложиха Николета за треньор на Левски, познавала футболистите
Цитат:
"Ако се стигне до събличане при представянето й, гледката ще е по-приятна", заяви инициаторът

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 13, 2013 10:43 pm 
Аватар

Двама идиоти по Нюз 7 в момента плюят по нас.
Сега включиха и Петър Курдов, сигурно и той ще плюе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:29 pm 
Аватар

Виждам, че за пореден път е сменен шефът на ДЮШ. На бас, че няма професионален клуб, който за 3 г. да си смени пет пъти шефа на школата и да твърди, че очаква от тази школа да излизат футболисти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:40 pm 
Аватар

За съжаление при нас и 10 години да го оставим (който и да е), резултатът ще е същия :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:57 pm 
Аватар

сигурно, но би било симпатично поне да имитираме някакъв професионализъм, като не си сменяме шефа на школата през 6 месеца - защото така не се прави. иначе имам чувството, че Батков някак си се опитва да печели време за себе си, като сменя другите. създава се някакво впечатление, че непрекъснато текат някакви промени, даже повече от необходимото, а вмирисаната глава седи. и това ако не е комунистическата управленска школа - здраве му кажи. Бай Тошо (Живков) така изкара 30 г. менкайки всички около себе си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 7:10 pm 
Аватар

Приемам все още залози колко време ще остане на поста си новият шеф на децата и докога ще продължи формата на Блажевич, преди тренировките при Руслан да си кажат думата. :loser2
Цитат:
Батков: Нека футболистите на Левски покажат, че не са некадърни и нефелни

След поредното изказване на Мустака със сигурност можем да отпишем благоприятен изход на дербито с цдна - след последния път преди десетина дена, когато се изказа в публичното пространство, се сещате какви времена последваха! :smt026 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 7:12 pm 

Ако това се случи предлагам да предприемем конкретни мерки с/у Батков.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Окт 16, 2013 6:29 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 7:16 pm 
Аватар

А защо трябва да чакаме въобще нещо да се случи, че да предприемаме мерки? Не се ли случиха достатъчно неща? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 7:28 pm 
Аватар

Всички сили срещу тази комунистическа свиня!
Опитва се да се скрие зад всичките последни ходове, които предприе, печели време и се опитва за пореден път с лицемерие да излезне чист от ситуацията!
Няма как да стане!
Дните му в Левски са преброени!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 12:49 pm 

Някой може ли да потвърди или отрече следната информация:
1. Левски превежда по 1 лев на НКП за всеки продаден билет!!!
2. Левски превежда по 15 000 лв месечно на НКП дори и през месеците, когато не се играят мачове (юни, януари и т.н.)

Това мисля, че е скандално и показва много неща. Оставям настрана рейсовете, кафенетата и фитнесите... После как да се вика против Батков??? Хора, Тошето си е купил половината сектор, как да стане?!?!?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 12:52 pm 
Аватар

Ако беше дошъл на срещата в неделя, щеше да разбереш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 12:53 pm 
Аватар

Пич, ако беше дошъл на срещата щеше да разбереш за какво отиват тези 15 000, които не са плащани и от 6 месеца :smt006 Спрете вече да ги серете тия лайна :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 1:12 pm 
Аватар

E, споделете с нас хората, които живеят на майната си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 1:17 pm 
Аватар

Приеми, че беше даден отчет колко и за какво е плащано и абсолютно никой присъстващ от над 50-те всякакви хора на всякаква възраст не се възпротиви. Отделно имаше идея, която е възможно и да се реализира, подобно на Фонда да се вади публичен отчет всеки месец, тогава съвсем ще стане ясно на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 1:39 pm 
Аватар

Вярно,че не малко кофти отговор да беше дошъл,но не по-малко кофти е заядлино зададен въпрос.В крайна сметка защо вместо някой да си почеша пръстчетата от клавиатурата не си вдигне гъза и да отиде да попита в НКП къде отиват тия кинти.Още пък по-странно ми е как пък един не каза аз мога да помогна с това и това,умея това и това,имам ето това.Това мнение не е насочено за хората,които не живеят в София,те не по-малко се вълнуват,а за вечните критикари,които няма ли ток и им свършва социалния живот.На срещата онзи ден ми направи впечатление,че нямаше нито един от сериозните критици,леещи всякакви епитети по адрес на хора,които ,хайде така да кажа,също са Левскари.Е за какво са тия срещи,не са ли най-вече за тези,които търсят "правда" и свобода".Но не,ние сме силни,когато сме анонимни :bigok Бронирайте си мониторите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 1:48 pm 
Аватар

shalala написа:
Приеми, че беше даден отчет колко и за какво е плащано и абсолютно никой присъстващ от над 50-те всякакви хора на всякаква възраст не се възпротиви. Отделно имаше идея, която е възможно и да се реализира, подобно на Фонда да се вади публичен отчет всеки месец, тогава съвсем ще стане ясно на всички.

Мерси! :smt023
Между другото, това с отчета не е никак лоша идея

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 2:07 pm 
Аватар

Чак па да се дава отчет за всичко едва ли е нужно. Като купят 1000 факли за някой мач да го пишем, че да си ебе майката после ли..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 2:42 pm 
Аватар

shalala написа:

то и за това ще останат само тея 50 човека накрая на стадиона, точно заради подобно отношение

Бях решил по тая тема нищо да не пиша вече, но днес като гледам няколко познати журналисти - във всички медии говорят за този 1 лв от билета. До 2-3 дни ще го пише навсякъде и хиляди Левскари ще го прочетат и ще ги откаже окончателно да идват на стадиона. Така че ако не е вярно да излизат съответните хора и публично да го кажат, а не да се отговоря с "да беше дошъл на срещата". Освен ако целта всъщност не е да има само 50 човека на стадиона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:01 pm 
Аватар

От журналистически измислици ли си взимаш информацията и си оформяш мнението. Жалка история. Тия балъци няма да се спрат докато не съсипят Левски бе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:06 pm 
Аватар

Абе факт е, че огромната част от привържениците си оформят точно така мнението. А пасивността пред журналистите винаги е вредна. Ако си мълчиш, журналистите те ебат с кеф. От всички срещи, на които съм присъствал винаги ме е дразнело горе-долу само това - уговорката - всичко да си остане тайна. И що...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:07 pm 
Аватар

Boyo, не каза това според мен. А че просто много хора нямат достъп до такъв род срещи, никога не разбират за тяхното съществуване и медиите в извратения им пеевски вид оформят мнение. Факти...
Отделно, че и много хора със сигурност правят разлика между футболния клуб и НКП. И като се завърти леко фактологията изглежда, точно както го представи Boyo.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:13 pm 
Аватар

Абе какъв достъп, какви пет лева. НКП на тайно място ли е разположено? Ако имаш въпрос отиваш и питаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:17 pm 
Аватар

Не е така. НКП трябва да има активната позиция в случая - това разбира се е мое мнение само. Аз лично не задавам въпроси за срещата, въпреки, че не можах да отида - но аз съм лесен, познавам се с Владо, ще отида като намеря време и ще си задам лично въпросите.
Обаче нали сме милиони? Те какво правят? НКП трябва да търси тях, а не обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:18 pm 
Аватар

Кой да търси и как да го търси? Да търси форумните мишки по домовете ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:20 pm 
Аватар

Е добре, ако съм от Каспичан и не мога да дода кво правим. Или нямам право да съм от Левски?
Не е правилно тъй...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:21 pm 
Аватар

Достатъчно сме се делили на семкари, викачи, туристи, ултраси, членуващи, нечленуващи. Нито нападките от едните за платени наркомани, нито другите за форумни мишки имат каквото и да е полезно действие. Но да, НКП според мен трябва да има просветителска, организаторска и всякаква такава функция - трябва да е активната страна по пътя към феновете. Докато форумните мишки се информират от медии, които пишат каквото си искат, никой няма право да ги обвинява, че са си изградили грешно мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:21 pm 
Аватар

А на мачове ходиш ли? А Владимиров личния телефон не си ли е оставял 2000000 пъти? Аман бе! Само критикари, никой нищо не ще да помогне.

Проданов, глупости говориш. НКП има 20 фейсбук страници и постоянно има информация. Има телефони. Има кафета. Има стадион. КАКВО ПОВЕЧЕ БЕ? Дай да сложим обикалящи по домовете?
В помията се вкарват съвсем съзнателно и избрано. Защото е по-лесно да приемеш тезата, че 'тоя няма как да не е на заплата'.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:28 pm 
Аватар

Добре де, аз на мачове ходя. Може ли да имам правото да не съм в сектора, примерно? И дядо Васил от Кюстендил да кажем от кое ще се влияе, от това какво ще му кажат от телевизора или от това, че не може да се обади на телефоните или да влезе във фейсбук. Говоря обективно. А и моите коментари по този повод са как се изгражда мнение във феновете на Левски. Ако говорим не само теоретично, а чисто от практична гледна точка стадиона побира Х на броя хора при фулл капацитет. Другите дето гледат по телевизора щото не са успяли да си купят билети нямат право на мнение или ще си го формират от шибания телевизор...

Пак казвам, не се заяждам нито искам да критикувам някой...Просто споделям мнение.

Делио Роси:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 15, 2013 3:28 pm 
Аватар

Аз лично не си представям как Владо днеска ще отговори на 50-100 човека какво се е говорило на срещата... Или как някой ще се дигне от "провинцията" за да присъства на срещата, която ще му излезе златна.. Ясно е че тези срещи ще се посещават ПРЕДИМНО от Софиянци, но мисля че и останалите трябва да знаят какво се случва :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1188, 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]