forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191, 1192 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:55 pm 
Аватар

Тати никъде не е казал, че 41 млн дълг ще обръща в акции. :smt006 Каза, че е дал 41млн, а после каза, че дългът към него ще го (ако го) обърне. Едното му изречение нямаше общо с другото и нЕкъде излъгА, къде ли? :strkstrk Може да е вписал като дълг и 1000 лева, знае ли човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 12:58 pm 
Аватар

Не знам кой ще му повярва на Батков, че футболистите +рейса и общежитието (то въобще собственост на клуба ли се води?) = 50 мил. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:00 pm 
Аватар

Дебелата свиня казва само колко е дал, но нищо не споменава колко е взел!
Според мен просто казва на бъдещите купувачи цената, защото Батков бизнес няма или дори да има, той не е толкова голям, за да издържа Левски.
Друг е въпроса, че кандидат-купувачи няма и няма и да има. Купувачи за отделни футболисти може и да се намерят зимата, но за отбора едва ли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 1:04 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами това ясно показва, че Батков лъже за пореден път. Няма как да е дал 41 милиона и като увеличи капитала с тях, да има 99.5%, при положение, че сега има 90% от 50 милиона капитал. Мръсната мустаката свиня не спря да дрънка глупости.

По-скоро е искал да каже, че ще има 95% (щото е горе долу толкова - би имал 86 милиона от 91....).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:05 pm 

Кокала пред Topsport.bg: Слагам каска и ризница, взимам копие и отивам в лит(*кс-етрополе :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:09 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами това ясно показва, че Батков лъже за пореден път. Няма как да е дал 41 милиона и като увеличи капитала с тях, да има 99.5%, при положение, че сега има 90% от 50 милиона капитал. Мръсната мустаката свиня не спря да дрънка глупости.

Е той каза,че Прашката е бил вариант лятото,нищо че го изгониха след първия кръг на първенството,а ние немахме треньор 10 дни преди това. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:30 pm 
Аватар

Агент Тара никога не лъже, просто е неразбран. Вие не вярвате ли на човек, който е дебнел за американски шпиони по нивите на нашата Родина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:40 pm 
Аватар

По канавките е лежал бе, къде ти комфортни ниви... :slap

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:43 pm 
Аватар

Тати щеше да плати неустойката на Прашката само и само, за да ни зарадва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:45 pm 
Аватар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2356624

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:07 pm 
Аватар

Пещерняците :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:13 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
..., защото Батков бизнес няма или дори да има, той не е толкова голям, за да издържа Левски...

Не знам дали има голям бизнес, но знам със сигурност, че чрез подставени лица изкупуваше и изкупи в началото на пролетта огромни количества земи в северна България. В Плевенския регион, където земята вървеше максимум около 600 лв за декар, неговите хора даваха между 700 и 900 лв. и много хора се разделиха със земите си смятайки, че са на далавера, а в този момент знаете какви бяха сметките за ток, вълненията, протестите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:18 pm 
Аватар

niki92 написа:
Тати щеше да плати неустойката на Прашката само и само, за да ни зарадва :bigok

Домуса пък нали каза, че трябвало да изгони Путев още след края на миналото първенство :smt002 Аз пак ще повторя, че Бащицата и агата са като дупе и гащи, кой каквото ще да говори и колкото и уж да се плюят пред медиите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:24 pm 
Аватар

еми нормално, най-малкото футболмедиапро е тяхна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:28 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Не знам кой ще му повярва на Батков, че футболистите +рейса и общежитието (то въобще собственост на клуба ли се води?) = 50 мил. :roll:

http://www.transfermarkt.de/en/levski-s ... n_156.html

Цената на футболистите е 17.350.000 € :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:37 pm 
Аватар

B0g1 написа:
Кока-Кольо написа:

Ебати изгърмелия и глупав сайт.По тази логика сме направили трансферен удар след като сме привлекли Миро Иванов.Какви са тези абсурдни суми, всеки знае че няма кой да даде 1 милион за Гаджев пък камули за деко или другите липи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:49 pm 
Аватар

Дълбоката резерва Везалов 400 000 евро
третия вратар Мишо Иванов 300 евро
Йети 350 000 евро
Илиян Йорданов 350 000

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:50 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Момчета и момичета има и други спортове. Там също има ЛЕВСКИ. Може да се идва и да се подкрепя. На футбол си ходете на "големите" мачове, за да си правите лудницата и не се впрягайте. Нещата са едни и същи откакто стана първия бой между левскари в агитката. Там беше опелото на публиката на ЛЕВСКИ като коректив на цялата комунистическа гняс, която се излива в България и е заляла и любимия ни клуб. Ако да стоиш зад гърба на човек от ДС - доказан престъпник символ на онова време, чиито плодове берем и сега с мистериозно забогатели партийни величия, държащи милиони левове за сметка на гладуващите българи.... ако това не е грях и лицемерие спрямо хора, които в години на потисничество са се опълчили срещу едно терористично управление, от което е бил част и този човек.... здраве му кажи. И когато се запитате защо ги няма големите, къде са онези хора от миналото, къде са онези авторитети, които да ни дърпат нагоре, защото когато се огледаш в Сектор Б виждаш единствено и само неосъзнати все още деца.... тези хора не са предали отбора си, но няма да предадат и принципите си, за да застанат зад комунист, агент на ДС,отявлен потомък на шумкари по какъвто и да е повод дори и цената затова да бъде да изоставят най-святото нещо и да не бъдат на стадиона. Дерзайте и не спирайте да обичате ЛЕВСКИ истински и БЕЗКОРИСТНО!!! Не спирайте да търсите начин да се противопоставите на статуквото защото именно това се крие зад нашето свещено 100 годишно име!!!ЛЕВСКИ не е скапания футбол, а е нещо много по значимо и важно!!!

Така си е...Покрай мен всички се отказаха да стъпят, а не са спряли да се интересуват. Такива ги наричат розови, предатели, мишки и какви ли не още. Не знам, само те си знаят какво им е отвътре. За сектора съм съгласен. Не съм от най-дружелюбните, които под път и над път се сприятеляват, обаче имаше доста лица, с които съм се засичал, особено когато на някой мач сме били по-малко. Те си бяха постоянни там, а сега не ги виждам..
Много съм разочарован от нещата, които стават с нас. Чак се чудя дали да ходя на мача с чорбарите, нещо, за което никак не съм се замислял. От една страна съм много бесен на ръководството главно, на клубна политика, на играчите(2 мача играят, на третия не им се играе на шиба*яците), та дори и на някои фенове. От друга ще откача ако тия нещастници съберат повече хора от нас. Тия винаги са били по-малко и така и трябва да си остане. Жалко, че се стремим всячески да се разединим.. :/

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:50 pm 
Аватар

B0g1 написа:
Кока-Кольо написа:

ехаааа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:52 pm 
Аватар

Ето къде са отишли 35 милиона от 41 на Бащицата. Останалите са за треньори, все пак те са на брой колкото един отбор с резервите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:59 pm 
Аватар

I za izpalnitelni direktori po sportno-tehni4eskite vaprosi :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 5:26 pm 
Аватар

Ебаси майката Тополата и Старокин са по половин млн. евра :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 7:05 pm 
Аватар

Harry Roberts написа:
Ебаси майката Тополата и Старокин са по половин млн. евра :smt003

Очевидно са силно подценени :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 8:00 pm 
Аватар

Ревем че няма пари а те милионите ойро се разхождат пред очите ни бе. :strkstrk :strkstrk Да влизаме в съблекалнята и да съобщиме че старокин,тополата и другите красавци че от утре са продадени и ние правим селекцията. :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 8:52 pm 
Аватар

Къде имаме най-голям коефициент за титлата ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 8:58 pm 
Аватар

Aкцията на "сините" фенове срещу Ивайло Петев получи най-неочаквана подкрепа от любимец на "червената" публика. Флорентин Петре, който рита на два пъти за лит(*кс-етрополе, обвини изцяло спеца за голите сцени. "Бившият треньор на "Лудогорец" сам си е виновен, тъй като е разкрил пристрастията си към "армейците". Това бе фатално. Той е виновен за ситуацията", сподели дребосъкът пред румънските медии, които очевидно продължават да следят темата 24 часа, след като по нея гърмяха всички световни сайтове. В Букурещ потърсиха и мнението на Валериу Ракита, който риташе заедно с Ивайло Петев в Ловеч. "Някои фракции на фенове и в "Левски", и в лит(*кс-етрополе са крайни. Невероятно е какво се случи с Петев", заяви Ракита, който в момента също е треньор.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=451958

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 10:20 am 
Аватар

Естествено, че той е виновен, това всеки футболен човек го знае, ама се правят на улави :wink:
Wildkid написа:
По канавките е лежал бе, къде ти комфортни ниви... :slap

Извинявам се на Тара, че толкова много омаловажих приноса му към каузата на България :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:16 am 
Аватар

Раева :bii_chorbata :ohmygod
Цитат:
....."Възмутена съм от това, което се случва в Левски. Възмутена съм от българските мъже. Свидетели сме на престъпление с институцията Левски. Направо го съжалих Тодор Батков. Седи той на масата, а до него някакъв фен или не знам си какъв, който твърди, че той е Левски. Те щели да определят какво да става с отбора. Жалка картина. Кой е Левски? Момчета, Левски е Наско Сираков, Илияна Раева и десетките други легенди на клуба, които са печелили медали за Левски. Това е фарс"......."Журналисти предупредиха Наско, че на въпросната пресконференция с Ивайло Петев ще се случи нещо. Той се обади на Иво Тонев, който го препрати към някаква гугутка или там друго пернато и крилото… Аз защо да не коментирам във Фейсбук? Как така някакви 20-годишни пикли ще ми казват, че не мога да коментирам футбол и да изразявам мнението си? Наско Сираков знаеше как да изправи Левски на крака, но не му позволиха. Накрая онези пернатите излязоха и казаха, че искат Иво Тонев да остане, а Наско да се маха, защото е виновен за всичко. Пълен фарс".

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:29 am 
Аватар

Тая нема ли да млъкне най-после бе :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:37 am 
Аватар

Недоебана ми изглежда тази застаряваща лелка..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191, 1192 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]