VANDAL написа:
Момчета и момичета има и други спортове. Там също има ЛЕВСКИ. Може да се идва и да се подкрепя. На футбол си ходете на "големите" мачове, за да си правите лудницата и не се впрягайте. Нещата са едни и същи откакто стана първия бой между левскари в агитката. Там беше опелото на публиката на ЛЕВСКИ като коректив на цялата комунистическа гняс, която се излива в България и е заляла и любимия ни клуб. Ако да стоиш зад гърба на човек от ДС - доказан престъпник символ на онова време, чиито плодове берем и сега с мистериозно забогатели партийни величия, държащи милиони левове за сметка на гладуващите българи.... ако това не е грях и лицемерие спрямо хора, които в години на потисничество са се опълчили срещу едно терористично управление, от което е бил част и този човек.... здраве му кажи. И когато се запитате защо ги няма големите, къде са онези хора от миналото, къде са онези авторитети, които да ни дърпат нагоре, защото когато се огледаш в Сектор Б виждаш единствено и само неосъзнати все още деца.... тези хора не са предали отбора си, но няма да предадат и принципите си, за да застанат зад комунист, агент на ДС,отявлен потомък на шумкари по какъвто и да е повод дори и цената затова да бъде да изоставят най-святото нещо и да не бъдат на стадиона. Дерзайте и не спирайте да обичате ЛЕВСКИ истински и БЕЗКОРИСТНО!!! Не спирайте да търсите начин да се противопоставите на статуквото защото именно това се крие зад нашето свещено 100 годишно име!!!ЛЕВСКИ не е скапания футбол, а е нещо много по значимо и важно!!!
Така си е...Покрай мен всички се отказаха да стъпят, а не са спряли да се интересуват. Такива ги наричат розови, предатели, мишки и какви ли не още. Не знам, само те си знаят какво им е отвътре. За сектора съм съгласен. Не съм от най-дружелюбните, които под път и над път се сприятеляват, обаче имаше доста лица, с които съм се засичал, особено когато на някой мач сме били по-малко. Те си бяха постоянни там, а сега не ги виждам..
Много съм разочарован от нещата, които стават с нас. Чак се чудя дали да ходя на мача с чорбарите, нещо, за което никак не съм се замислял. От една страна съм много бесен на ръководството главно, на клубна политика, на играчите(2 мача играят, на третия не им се играе на шиба*яците), та дори и на някои фенове. От друга ще откача ако тия нещастници съберат повече хора от нас. Тия винаги са били по-малко и така и трябва да си остане. Жалко, че се стремим всячески да се разединим.. :/