forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 8:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:49 pm 
Аватар

НКП има 300-400 члена официално. Не знам какви са ви очакванията от тази организация, но според мен са прекалено високи. Неходенето на мачове е точно целта на Батков - да станем като Славия и Локото, шепа хора, които няма кой да чуе. Всички трябва да сме на стадиона и там да си казваме мнението. Най-гадното от цялата ситуация е, че в момента ни настройват едни срещу други и това ще ни унищожи. Страшно съжалявам, че ИРР си е изтрил акаунта тук, това е наистина голяма загуба за форума. Прочетете му старите мнения и ще видите, че навсякъде призовава за обединение. Това е единственото решение, но за съжаление ние сме само една малка част от цялото. Имаме НКП, фракциите, чичаците, ветераните на клуба, фейсбук-героите и т.н. Докато всички не станем на едно мнение, то Ганя ще ни прави за смях. Как ще станем на едно мнение, аз нямам никаква идея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:50 pm 

Wildkid написа:
Ами за съжаление истината е, че една огромна част от "мнозинството обикновени фенове" гледат именно НКП, за да изградят "позицията си". И когато видят, че НКП подкрепя Борат, автоматично го подкрепят и те....

Едва ли на повече от 100 човека им дреме какво мислят нкп-то

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:54 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
НКП има 300-400 члена официално. Не знам какви са ви очакванията от тази организация, но според мен са прекалено високи. Неходенето на мачове е точно целта на Батков - да станем като Славия и Локото, шепа хора, които няма кой да чуе. Всички трябва да сме на стадиона и там да си казваме мнението. Най-гадното от цялата ситуация е, че в момента ни настройват едни срещу други и това ще ни унищожи. Страшно съжалявам, че ИРР си е изтрил акаунта тук, това е наистина голяма загуба за форума. Прочетете му старите мнения и ще видите, че навсякъде призовава за обединение. Това е единственото решение, но за съжаление ние сме само една малка част от цялото. Имаме НКП, фракциите, чичаците, ветераните на клуба, фейсбук-героите и т.н. Докато всички не станем на едно мнение, то Ганя ще ни прави за смях. Как ще станем на едно мнение, аз нямам никаква идея.

Само НКП се отразява публично..повечето случаи със заглавие "Сектор Б каза...", после що се влиаят хората.Никога не съм очаквал нищо от тях,изцепката със скритото послание преди изборите беше черешката на тортата.За последното никой няма идея как ще стане..и дали НЯКОГА ще стане.Жалко за ИРР...

Последна промяна Лабрадор на Чет Окт 10, 2013 5:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:54 pm 
Аватар

Е именно това с едното мнение е проблема. НКП може и 20 члена да има - въпросът е там, че официално се водят "лицето" на феновете на Левски. И за огромно мнозинство е много лесно просто да приемат позицията на НКП като "обща". Отделно, например тъпите журналя също така намират позицията на НКП за "официална", т.е. когато НКП каже "подкрепяме ръководството", то тва значи че всички фенове подкрепят ръководството. Просто НКП поради положението си на "официален" фенклуб на практика официализират позицията на публиката, поне в очите на много хора. За останалото Седем-едно е напълно прав. Обаче някак си не си го представям сектор В да награби Борат, а в тва време в Б се мълчи, щото се подкрепя....или пък половината Б скандира, а другата - не, във В същото.....правилно казва Седем-едно, трябва единно мнение, а такова не се вижда как ще се постигне....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:57 pm 
Аватар

Harry Roberts написа:
Nakuro Bradata написа:
Среща на кого с кого, Иване? Нещата са ясни и ситуацията е супер патова. ;)

Кое е ясното?
Нека не се заблуждаваме, мнозинството обикновени фенове в някаква степен подкрепят Бащицата и смятат че е Х пъти по-добре от някои други настоящи президенти. НКП от своя страна няма как да застанат открито срещу Батков, след като позицията анти-Батков не е мнозинство. Това не значи че тоя или оня били платени фенове. Тука някои хора раздават курове, без да знаят за какви хора става въпрос.

Как стигнаха до извода, че хората, стоящи зад Батков са мнозинство? :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:19 pm 
Аватар

Не, че ви давам наклон, но каква база заключихте, че масата левскари подкрепят Батков :smt006 Имаше социологическо проучване, анкета, преброяване или нещо друго....Айде да не давате хора тип пъпчивсифилистичен да бъдат представителна извадка за сектор В, такива хора, които преди обед мразят себе си, след обед другите :smt006 И как ще стане хората от сектор В да грабнат Батков, а сектор Б да мълчи :roll:, аз лично не го виждам, 2008-ма с Бате като агитката награби помака, другите сектори определено не мълчаха :8) Така, че не мисля, че е добре да се мислят такива апокалиптични сценарии за публиката, нея винаги ще я има, винаги ще си исказва мнението и трудно би и се затворила устата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:22 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Пак сте сложили пушките.Ще се обърна към вас за пореден път,толкова ли е трудно да изгасите компютърчетата и да организирате една среща с когото пожелаете,на която да си кажете мнението кой къде греши,какво според вас е редно да се направи,кой къде го сърби.Отново ви казвам,че ако някой се чувства притеснен да поиска среща,напишете ми,убеден съм че мога да ви помогна.Но престанете да воювате с други Левскари,виртуални убийци такива :bigok Не Ви ли е поне малко неудобно,не ви ли е срам поне за секунда, да пригласяте на услужливи журналя и на бивши големи футболисти,но малки хора и да наричате платени фенове хора,които години наред зарязаха и личен живот и всичко,за да можете вие да се чувствате горди,че сте част от сектор Б.

Бай Иване, аз имам следната проста идея. След като левскарите подкрепящи Тодор Батков са се организирали в НКП, и ние левскарите, които не виждаме бъдеще за Левски с Батков, също да се организираме по някакъв начин и да ни се чува гласа, да се знае, че ни има и да не се спекулира, че всички фенове са зад Батков. Ти нещо лошо виждаш ли в това? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:32 pm 

Много хора мислят много наивно. Но ги разбирам, знам че всеки мисли най-доброто на Левски. Истината е, че единственият начин Батков да бъде изгонен е да се намери някой да го замести. Самият Батков направи така, че това да е доста трудно. Всичко друго на този етап не е реалистично.

Не помня дерби, на което свинете да са били повече. Не трябва да го допускаме и сега, всички на мача, нека се обединим поне за малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:44 pm 
Аватар

Blago написа:
Много хора мислят много наивно. Но ги разбирам, знам че всеки мисли най-доброто на Левски. Истината е, че единственият начин Батков да бъде изгонен е да се намери някой да го замести. Самият Батков направи така, че това да е доста трудно. Всичко друго на този етап не е реалистично.

Не помня дерби, на което свинете да са били повече. Не трябва да го допускаме и сега, всички на мача, нека се обединим поне за малко.

И да се появи, аз ти няма да разберем, ако Батков не поиска, споко :wink:

Цитат:
Компании, които в последните години работят с всички правителства, подготвят спасителен план за "Левски".
Основните играчи са две фирми в бизнеса с производство и дистрибуция на алкохол и алкохолни напитки и преработка на тютюн и създаване на съответните производни продукти. Те са осигурили над 15 милиона лева за клуба от 2010 г. насам и сега имат претенции да откупят акцииите от собственика на софийския гранд Тодор Батков. Самият той вече обяви, че е готов да се оттегли от поста си и да продава собствеността си в клуба.
По времето на мандата на предишното правителство техните собственици са поддържали отлични контакти с експремиера Бойко Борисов. Според някои по негова молба те са отпускали средства, за да поддържат финансово АД - то на Батков.
Може би затова от 1-2 месеца вървят слухове, че Борисов и група бизнесмени около него ще се ангажират със спасяването на клуба. Пред "168 часа" бившият премиер категорично отрече това.

"Исках да помогна на клуба да имат спонсор като "Газпром" по същия начин, както съм помагал на лит(*кс-етрополе, на "Локо" Пловдив и др. Но тези слухове за някакви бизнес кръгове около мен определено са измишльотина. А и около мен няма кръгове", коментира Борисов.
Въпреки позвъняванията и SMS съобщенията
Батков не коментира
пред "168 часа"
дали има разговори за продажба.
По неофициална информация след последните скандали бизнесмените кандидатспасители на клуба, са дали гаранции, че могат да поемат властта в "Левски" и да съставят оздравителен план, за да излезе клубът от незапомнената криза, в която е изпаднал. Става въпрос за сума от 30 милиона лева, която компаниите са готови да гарантират.
Източници от столичния клуб споделиха, че Батков е ползвал техен ресурс за ремонта на сектор А и за издръжка на тима в последните години. Той обаче е получил и ултиматум в определен момент да сдаде властта. Случката с треньора Ивайло Петев се смята за подсещане в тази посока. Идеята е то да катализира процеси, които ще имат необратим характер за събитията в клуба. Сигурно е, че промени ще има. Това, което на този етап не е ясно, е дали корпоративният адвокат ще продава и ще бяга, или пък ще остане на първо време в ръководството. Яснота ще има до Нова година. Дотогава трябва вече
да бъде структурирана нова схема на управление
и промяната в собствеността на акционерите в АД- то.
В момента в клуба е хаос. Феновете и шефовете се обвиняват взаимно, а играчите не знаят какво да правят и имитират тренировъчен процес. Самият Тодор Батков вече обяви, че ще напуска "Левски" и е готов да продава акциите си на реален купувач. Корпоративният адвокат вече напълно е абдикирал от управлението, след като четири години поред клубът потъва в постоянен темп, а вече има и проблеми с финансирането. Той сподели пред медиите, че е осигурил за издръжката на "Левски" 41 милиона лева лични пари, което било прецедент в родния футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:49 pm 
Аватар

Това е единственото решение, но за съжаление ние сме само една малка част от цялото. Имаме НКП, фракциите, чичаците, ветераните на клуба, фейсбук-героите и т.н. Докато всички не станем на едно мнение, то Ганя ще ни прави за смях. Как ще станем на едно мнение, аз нямам никаква идея.

Ние на едно мнение няма да бъдем и не е нормално всички да са на едно мнение, но можем да заемем единна позиция и всеки да преглътне различията в името на Левски :wink: Само трябва да достигнем до извода - Батков вън, а кога ще стане това никой не знае :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:52 pm 
Аватар

Тая теза е смешна. Титан и батков се окопаха чрез фалшиви заеми. Като клубъ дължи гигантска сума на Борат няма кой да я плати. Единственият шанс е сам той да е готов да се откаже на каквато и да е цена - тогава ще се намери купувач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:53 pm 

+ 1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 6:58 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Това е единственото решение, но за съжаление ние сме само една малка част от цялото. Имаме НКП, фракциите, чичаците, ветераните на клуба, фейсбук-героите и т.н. Докато всички не станем на едно мнение, то Ганя ще ни прави за смях. Как ще станем на едно мнение, аз нямам никаква идея.

Ние на едно мнение няма да бъдем и не е нормално всички да са на едно мнение, но можем да заемем единна позиция и всеки да преглътне различията в името на Левски :wink: Само трябва да достигнем до извода - Батков вън, а кога ще стане това никой не знае :lol:

Имам предвид да сме на едно мнение за Батков, а не за всичко в живота.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:00 pm 
Аватар

Ние в момента сме на едно мнение за Батков. Позицията "против" я има само във виртуалното пространство, което не значи нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:02 pm 
Аватар

Тия, които са за баткоф са левскари само когато стане нещо подобно, или играем в европата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:03 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Ivan63 написа:
Пак сте сложили пушките.Ще се обърна към вас за пореден път,толкова ли е трудно да изгасите компютърчетата и да организирате една среща с когото пожелаете,на която да си кажете мнението кой къде греши,какво според вас е редно да се направи,кой къде го сърби.Отново ви казвам,че ако някой се чувства притеснен да поиска среща,напишете ми,убеден съм че мога да ви помогна.Но престанете да воювате с други Левскари,виртуални убийци такива :bigok Не Ви ли е поне малко неудобно,не ви ли е срам поне за секунда, да пригласяте на услужливи журналя и на бивши големи футболисти,но малки хора и да наричате платени фенове хора,които години наред зарязаха и личен живот и всичко,за да можете вие да се чувствате горди,че сте част от сектор Б.

Бай Иване, аз имам следната проста идея. След като левскарите подкрепящи Тодор Батков са се организирали в НКП, и ние левскарите, които не виждаме бъдеще за Левски с Батков, също да се организираме по някакъв начин и да ни се чува гласа, да се знае, че ни има и да не се спекулира, че всички фенове са зад Батков. Ти нещо лошо виждаш ли в това? :roll:
Змей,знаеш моето отношение към принадлежност към фен организации,мисля си че и сега са повечко.Но не е само там въпроса,първо аз самият не мога да съм сигурен за отношението на членовете на НКП към комсомолецО,второ продължавам да мисля,че с разговори между Левскари,истината се ражда по-лесно,а има и трето,в крайна сметка всеки има правото на глас и мнение,включително и на стадиона.Но все пак преди третото,мисля че е второто,а и първото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:10 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Кока-Кольо написа:
Ivan63 написа:

Змей,знаеш моето отношение към принадлежност към фен организации,мисля си че и сега са повечко.Но не е само там въпроса,първо аз самият не мога да съм сигурен за отношението на членовете на НКП към комсомолецО,второ продължавам да мисля,че с разговори между Левскари,истината се ражда по-лесно,а има и трето,в крайна сметка всеки има правото на глас и мнение,включително и на стадиона.Но все пак преди третото,мисля че е второто,а и първото

Коя е фен организацията, която се е обявила против Батков, да се запиша? :roll: Отношението на НКП към Батков го видяхме днес за пореден път, а и през всички последни няколко години. Дали вътре има хора, които са на друго мнение, не виждам какво ни грее, след като официалната позиция е "подкрепа за ръководството". Със самосиндикално издигане на глас на стадиона нищо няма да стане, смятам че е пробвано. Единственото което искам е мен като левскар, който иска Батков да се махне и другите като мен, да има кой да ни представя в публичното пространство, пред медии и тн. Защото сега позицията на НКП се представя погрешно като "Феновете на Левски". Ами ако НКП са феновете на Левски, значи аз не съм фен на Левски! Сори, но това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:13 pm 
Аватар

Дивизията последните 2 дни си се обявиха срещу Тара и не си премълчаха..или тях да не ги броим, защото са си с това мнение от предното назоваване на злото..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:23 pm 
Аватар

Дивизията са ултрас фракция. Говоря за масова организация, която да обедини левскари от всякакви възрасти и от всички сектори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 7:34 pm 
Аватар

Змей, ако ще правиш някакъв фен-клуб, по-добре го регистрирай като дружество с нестопанска цел, а не фен-клуб. Така няма да си имаш много разправии с полицията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 8:10 pm 
Аватар

antonatan написа:
Змей, ако ще правиш някакъв фен-клуб, по-добре го регистрирай като дружество с нестопанска цел, а не фен-клуб. Така няма да си имаш много разправии с полицията

Това е полезно инфо, благодаря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 8:32 pm 
Аватар

Ела на стадиона първо пък после ставай революционер :smt115 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 8:38 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Ела на стадиона първо пък после ставай революционер :smt115 :smt031

силно се замислям дали има смисъл да стъпвам на стадиона докато Батков е любимеца на синята публика. иначе съм ти казвал, че с теб можем да се видим по всяко време, защото все имам чувството, че има нещо неизяснено помежду ни :smt058

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:42 pm 

Момчета и момичета има и други спортове. Там също има ЛЕВСКИ. Може да се идва и да се подкрепя. На футбол си ходете на "големите" мачове, за да си правите лудницата и не се впрягайте. Нещата са едни и същи откакто стана първия бой между левскари в агитката. Там беше опелото на публиката на ЛЕВСКИ като коректив на цялата комунистическа гняс, която се излива в България и е заляла и любимия ни клуб. Ако да стоиш зад гърба на човек от ДС - доказан престъпник символ на онова време, чиито плодове берем и сега с мистериозно забогатели партийни величия, държащи милиони левове за сметка на гладуващите българи.... ако това не е грях и лицемерие спрямо хора, които в години на потисничество са се опълчили срещу едно терористично управление, от което е бил част и този човек.... здраве му кажи. И когато се запитате защо ги няма големите, къде са онези хора от миналото, къде са онези авторитети, които да ни дърпат нагоре, защото когато се огледаш в Сектор Б виждаш единствено и само неосъзнати все още деца.... тези хора не са предали отбора си, но няма да предадат и принципите си, за да застанат зад комунист, агент на ДС,отявлен потомък на шумкари по какъвто и да е повод дори и цената затова да бъде да изоставят най-святото нещо и да не бъдат на стадиона. Дерзайте и не спирайте да обичате ЛЕВСКИ истински и БЕЗКОРИСТНО!!! Не спирайте да търсите начин да се противопоставите на статуквото защото именно това се крие зад нашето свещено 100 годишно име!!!ЛЕВСКИ не е скапания футбол, а е нещо много по значимо и важно!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:58 pm 

Подкрепям те, брато, Левски не е само "скапания" футбол, той е и него и всичко!
Не съм в България вече, но и без това 3-4 години съм достатъчно далеч от отбора.
Има едно зло, което сее разкол и озлобление, мъти водата и вони непоносимо.
Но както казва един приятел "трябва да правиш добро от злото, защото няма от какво друго" !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:03 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Момчета и момичета има и други спортове. Там също има ЛЕВСКИ. Може да се идва и да се подкрепя. На футбол си ходете на "големите" мачове, за да си правите лудницата и не се впрягайте. Нещата са едни и същи откакто стана първия бой между левскари в агитката. Там беше опелото на публиката на ЛЕВСКИ като коректив на цялата комунистическа гняс, която се излива в България и е заляла и любимия ни клуб. Ако да стоиш зад гърба на човек от ДС - доказан престъпник символ на онова време, чиито плодове берем и сега с мистериозно забогатели партийни величия, държащи милиони левове за сметка на гладуващите българи.... ако това не е грях и лицемерие спрямо хора, които в години на потисничество са се опълчили срещу едно терористично управление, от което е бил част и този човек.... здраве му кажи. И когато се запитате защо ги няма големите, къде са онези хора от миналото, къде са онези авторитети, които да ни дърпат нагоре, защото когато се огледаш в Сектор Б виждаш единствено и само неосъзнати все още деца.... тези хора не са предали отбора си, но няма да предадат и принципите си, за да застанат зад комунист, агент на ДС,отявлен потомък на шумкари по какъвто и да е повод дори и цената затова да бъде да изоставят най-святото нещо и да не бъдат на стадиона. Дерзайте и не спирайте да обичате ЛЕВСКИ истински и БЕЗКОРИСТНО!!! Не спирайте да търсите начин да се противопоставите на статуквото защото именно това се крие зад нашето свещено 100 годишно име!!!ЛЕВСКИ не е скапания футбол, а е нещо много по значимо и важно!!!

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:15 pm 
Аватар

Не тези, които се изхранват на гърба на отбора, нито тези които не знаят къде е роден Апостола са истинските Левскари. Ние сме Левски- тези, които стават и си лягат с мисъл за любимия отбор, които го подкрепят винаги и навсякъде със собствени средства, за които да си Левскар означава да живееш достойно. Не смятам, че да се откажем е решение...

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:15 pm 
Аватар

е то при другите спортове е още по-страшно - пеевски и хранов в СК-то например

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:18 pm 
Аватар

С тези си действия НКП тотално срина авторитета си като фен организация, поне в моите очи. Както виждам, не съм сам, което може само да ме радва. И някак си тези хора да ми говорят за левскарски дух и левскарски идеали... смешно ми звучи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:24 pm 
Аватар

Stolicata написа:
...

Не се бях зачитал, но много хубав подпис. Как звучи последната му част днес обаче.. :smt012

Иначе като цяло споделям в сравнително голяма степен мненията на повечето от вас. Не е въпроса в НЕходенето на стадиона и НЕподкрепата. Мен ме дразни и от днес ще ме дразни няколко пъти повече това, че както не един от вас спомена, позицията на НКП се приема от повечето хора и медии, като позицията на Феновете на Левски. Е аз се имам за фен и тази позиция със сигурност не съвпада с моята. Само с това не съм съгласен, иначе всеки има правото сам да избира пътя в живота си и да го живее по начин, по който на него му се струва правилен. Поне мен така са ме възпитавали и така виждам нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]