forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Дай по-подробно, революционерче :smt006

Кво да ти дам по-подробно?Има само две сравнително адекватни позиции-тотална кампания срещу свинята или неходене.Много хора отдавна избраха второто,а други продължихме мазохистично да ходим.Пълно обединение на стадото е очевидно,че няма да стане.Естествено,че прасето няма да пуска до дупка,аз и не вярвам да се махне в резултат на наши действия без "точните хора",но все пак няма по-унизително нещо от това просто да си мълчиш.Сега имаше няква искра и надежда пак да се почне нещо по-масово,но едни хора отново се продадоха.Обаче айде няма нужда да ми пишеш,че който тръгвал на война срещу свои бил виновен.Останала ни била само публиката :lol: .Останал ни е едни дебел кур,който продължаваме усилено да лигавим.Аз не съм фен на фенове,а на Левски.Въпросните явно не желаят доброто на Левски,а си имат некви техни интереси и аз с тях не съм сигурен дали мога да ходя в един сектор,тва ще си реша за себе си след дербито.Ти си решавай за теб,ама,моля ти се,не пиши разни глупости.Никаква публика не ни е останала,останали са една шепа продажници и една шепа мазохисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:08 pm 
Аватар

Човекът ти написа просто, че сме го гледали вече тоя филм 1:1, играли сме я тая игра и на базата на миналото можем да си направим някакви изводи за настоящето. Не е необходимо цялото това четене на морал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:11 pm 
Аватар

Кво полудяхте всички изведнъж, бе?

Кви са тия глупости тук, последните страници, ебати мненията, ебати нещото... :ohmygod Хранят се хора, които са правят супер много за тоя сектор, някви апокалипсиси се разиграват, филмите също са на ниво...

Айде сложете си я малко на кура тая простотия и да си насочим цялата енергия към мача със свинете. От тия простотии тия дни, губим само ние! Стегнете се малко!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:14 pm 
Аватар

Добре сме си,а?Нищо не е станало,гледаме напред :smt005 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:16 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Започвам да се чувствам като Хидъна. Тоя, който казва истините, явно винаги бива определен за "идеологически враг".

Някой да викне Хидъна да го черпя една бира за извинение :smt006

Истината в много случаи е въпрос на гледна точка. В единия случай, ако масово публиката на Левски демонстрира неприязън към лицето Батков, той няма да просъществува начело на отбора. Във втория, ако сме малко, ще бъдем смачкани. Ако не сме организирани, пак хуй.
Опираме до избора дали да се организираме за нещо, или да чакаме дебелата свиня да пукне. Всеки преценява за себе си и аз съм последния, който ще каже - еди-кой-си не е левскар, защото не скача против Мустака.
Иначе за заплахи и тн. и аз мога да кажа това-онова, ама не му е тука мястото нито е свързано със случая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:18 pm 
Аватар

Adepta написа:
Morning Glory написа:
Започвам да се чувствам като Хидъна. Тоя, който казва истините, явно винаги бива определен за "идеологически враг".

Истината в много случаи е въпрос на гледна точка. В единия случай, ако масово публиката на Левски демонстрира неприязън към лицето Батков, той няма да просъществува начело на отбора. Във втория, ако сме малко, ще бъдем смачкани. Ако не сме организирани, пак хуй.
Опираме до избора дали да се организираме за нещо, или да чакаме дебелата свиня да пукне. Всеки преценява за себе си и аз съм последния, който ще каже - еди-кой-си не е левскар, защото не скачаш против Мустака.
Иначе за заплахи и тн. и аз мога да кажа това-онова, ама не му е тука мястото нито е свързано със случая.

Да бе, разбира се. Те и БББ така си изгониха президента.... Айде стига филми, че феновете могат да изгонят собственика на който и да е клуб. Тва са глупости! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:20 pm 
Аватар

[az] написа:
Morning Glory написа:

Кво да ти дам по-подробно?Има само две сравнително адекватни позиции-тотална кампания срещу свинята или неходене.Много хора отдавна избраха второто,а други продължихме мазохистично да ходим.Пълно обединение на стадото е очевидно,че няма да стане.Естествено,че прасето няма да пуска до дупка,аз и не вярвам да се махне в резултат на наши действия без "точните хора",но все пак няма по-унизително нещо от това просто да си мълчиш.Сега имаше няква искра и надежда пак да се почне нещо по-масово,но едни хора отново се продадоха.Обаче айде няма нужда да ми пишеш,че който тръгвал на война срещу свои бил виновен.Останала ни била само публиката :lol: .Останал ни е едни дебел кур,който продължаваме усилено да лигавим.Аз не съм фен на фенове,а на Левски.Въпросните явно не желаят доброто на Левски,а си имат некви техни интереси и аз с тях не съм сигурен дали мога да ходя в един сектор,тва ще си реша за себе си след дербито.Ти си решавай за теб,ама,моля ти се,не пиши разни глупости.Никаква публика не ни е останала,останали са една шепа продажници и една шепа мазохисти.

Кой беше ти, че да пишеш като последна инстанция бе?! Поредният 20-годишен мухльо, който се мисли за голямата работа. Както вече казах, когато аз не съм си мълчал, ти си треперил за класното по физика. Чат ли си? Сега не си мълча, на Владо ще му кажа същото, каквото и тогава, но няма да сменям сектори, нито ще агитирам хора да бойкотират, защото знам какво е на мач срещу прасетата да имаме две агитки - една в Б и една в А.

И да, само публиката ни остана и един-двама човека в ръководството. Изкефи ли се на вулкана срещу Лудогорец миналия сезон, натрупа ли малко точки пред колежките в университета? Тия, които храниш сега, са виновни за много хубави неща. Само че те избраха да развиват сектора и публиката като цяло, направиха много компромиси със себе си. Само такива като теб са най-великите интернет бойци, които ще променят статуквото, докато "ние си мълчим".

Аре у лево, балъче!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:21 pm 
Аватар

Lidl написа:
Adepta написа:
Morning Glory написа:

Опираме до избора дали да се организираме за нещо, или да чакаме дебелата свиня да пукне. Всеки преценява за себе си и аз съм последния, който ще каже - еди-кой-си не е левскар, защото не скачаш против Мустака.

Да бе, разбира се. Те и БББ така си изгониха президента.... Айде стига филми, че феновете могат да изгонят собственика на който и да е клуб. Тва са глупости! :smt006

Подценяваш селската му чест. Той държи изключително много на имиджа си и яко се дразнеше като се пееше "Батков, курво" и "Батков педераС". Именно за това държи непременно да си осигури/купи комфорт и да не бъде псуван от феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:27 pm 

[/quote]
Подценяваш селската му чест. Той държи изключително много на имиджа си и яко се дразнеше като се пееше "Батков, курво" и "Батков педераС". Именно за това държи непременно да си осигури/купи комфорт и да не бъде псуван от феновете.[/quote]

Именно , доста се беше впрегнал на хореото на свинете, цяло знаме му бяха направили редом до Цола :lol:
А Батков FUN и на нашата ограда би седял добре :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:29 pm 
Аватар

Lidl написа:

Парен каша духа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:30 pm 

Тъжна е цялата картинка в момента, много тъжна. Кур за батков и сребролюбците!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:34 pm 
Аватар

Lidl написа:

Нали не искаш примери за влияние на публиката върху собственика и решения за собствеността му? Пък и Левски е повече от клуб, нали така :wink:
Знаеш ли какво е най-лошото? Че може би ТодАр е най-добрия избор в България. Аз поне като ги погледна другите собственици, и започвам така да мисля.
Nakuro Bradata написа:
Подценяваш селската му чест. Той държи изключително много на имиджа си и яко се дразнеше като се пееше "Батков, курво" и "Батков педераС". Именно за това държи непременно да си осигури/купи комфорт и да не бъде псуван от феновете.

Определено. Представи си, води блядове от Газпром на мач и го посрещат на стадиона с "Умри, Борате" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:42 pm 
Аватар

Много поляризирани са мненията. И тук... и на стадиона :roll: .
При евентуална оферта(отразена по медиите ) би било различно положението, но дотогава просто няма единство за да бъде сменен Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:42 pm 
Аватар

Всичко е пълен кур...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:44 pm 

За Борат парите са кЪт вестници , сега ще плати 100 к евра неустойка на Йованович , за да ни води Сухия :smt005

http://www.sportal.bg/news.php?news=451897

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:48 pm 
Аватар

moshko написа:
За Борат парите са кЪт вестници , сега ще плати 100 к евра неустойка на Йованович , за да ни води Сухия :smt005

Да ама няма да палти толкова на Сухия зимата :loser2
Тати си е тарикат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:51 pm 
Аватар

Единственото нещо, в което виждам последователност, е унищожаването на Левски. Не мога да си обясня как може толкова години да се води подобна политика. Това е потресаваща некадърност, имам чувството, че решенията се взимат след няколко питиета и в зависимост от личния кеф на момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:54 pm 

Morning Glory написа:
[az] написа:
Morning Glory написа:

Кой беше ти, че да пишеш като последна инстанция бе?! Поредният 20-годишен мухльо, който се мисли за голямата работа. Както вече казах, когато аз не съм си мълчал, ти си треперил за класното по физика. Чат ли си? Сега не си мълча, на Владо ще му кажа същото, каквото и тогава, но няма да сменям сектори, нито ще агитирам хора да бойкотират, защото знам какво е на мач срещу прасетата да имаме две агитки - една в Б и една в А.

И да, само публиката ни остана и един-двама човека в ръководството. Изкефи ли се на вулкана срещу Лудогорец миналия сезон, натрупа ли малко точки пред колежките в университета? Тия, които храниш сега, са виновни за много хубави неща. Само че те избраха да развиват сектора и публиката като цяло, направиха много компромиси със себе си. Само такива като теб са най-великите интернет бойци, които ще променят статуквото, докато "ние си мълчим".

Аре у лево, балъче!

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:58 pm 
Аватар

Ясно,който е правил нещо и е развивал сектора е невъзможно да вреди на Левски.Нещата са черни и бели.Не се притеснявай за агитации и бойкоти,аз на дербито ще бъда,където трябва.Аз никога не съм агитирал хора да не ходят на стадиона,като цяло не си падам по такива неща,затова и за политика не говоря,други се карат за разни комунисти,лилави цигани и си верват :lol: .Да бъдем ултра сила в дербито,нищо,че ще продължаваме да се разпадаме.Секторът да е мощен,нищо,че има шепа хора в него.Направиха компромиси със себе си хората и вървим нагоре.А Левски върви надолу.Пак ти казвам,че и аз не вярвам да се махне свинята,но не е нормално да се гаврят с теб и ти а седиш и да се радваш.Официална подкрепа,"Ние сме Левски" и т.н.След толкова време ташаци-пак нищо.А ти си прави иронични коментарчета за революции,който може да чете-той ще реше кой е прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 4:05 pm 
Аватар

moshko написа:

100k за тримата треньори. това са 2, макс 3 месеца заплати за Йоканович и щаба му. От разликата със заплатата на Сухия ги е избил до Коледа, отделно няма да му се налага да купува футболисти, излиза че е на далавера :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 4:12 pm 
Аватар

Левски върви надолу от 1999 година, когато на кормилото застана известното комунистическо отроче владимир грашнов! След това нещата тръгнаха в една чорбарска насока! Сега единствено правилното решение е непрекъснатите действия срещу тъмно червения комунист тодор батков! Това е! Аз лично не искам да коментирам никакви действия на привърженици, защото много хора се осраха последните десетина години и някак претръпнах, че бъдеще няма, нито за Левски, нито за България! САМО ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 4:28 pm 
Аватар

Пак сте сложили пушките.Ще се обърна към вас за пореден път,толкова ли е трудно да изгасите компютърчетата и да организирате една среща с когото пожелаете,на която да си кажете мнението кой къде греши,какво според вас е редно да се направи,кой къде го сърби.Отново ви казвам,че ако някой се чувства притеснен да поиска среща,напишете ми,убеден съм че мога да ви помогна.Но престанете да воювате с други Левскари,виртуални убийци такива :bigok Не Ви ли е поне малко неудобно,не ви ли е срам поне за секунда, да пригласяте на услужливи журналя и на бивши големи футболисти,но малки хора и да наричате платени фенове хора,които години наред зарязаха и личен живот и всичко,за да можете вие да се чувствате горди,че сте част от сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:24 pm 
Аватар

Среща на кого с кого, Иване? Нещата са ясни и ситуацията е супер патова. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:28 pm 
Аватар

Не виждам нужда от никакви срещи. Който иска Батков да се маха отива на стадиона и го казва с пълно гърло. Тези дето искат да остане ако искат да му скандират името. Не виждам какво трябва да разговарям с тях. Като Левскар , който за пръв път е бил на Герена преди повече от 20 години имам правото да си кажа мнението на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:29 pm 
Аватар

Може би среща на хората,които все още вярваме,че нещо може да се промени.Не искам да наливам още масло в огъня,предлагам да се мине на лични.Трябва да се действа,само това има смисъл на връх 100 ГОДИНИ ЛЕВСКИ СОФИЯ,едва ли на някой в момента му пука за титли,свине,насковци,лакеите на тара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:31 pm 
Аватар

Да...от подобна среща ще има ефект колкото 432432 с Ганьо,Мазния и т.н. ,тая пресконференця днес журналята и Мокета са я правили.И не упреквам никой за нищо, не съм направил достатъчно за тоя сектор, та да държа сметка на някого, всеки отговаря пред собствената си съвест.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:33 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Среща на кого с кого, Иване? Нещата са ясни и ситуацията е супер патова. ;)

Кое е ясното?
Нека не се заблуждаваме, мнозинството обикновени фенове в някаква степен подкрепят Бащицата и смятат че е Х пъти по-добре от някои други настоящи президенти. НКП от своя страна няма как да застанат открито срещу Батков, след като позицията анти-Батков не е мнозинство. Това не значи че тоя или оня били платени фенове. Тука някои хора раздават курове, без да знаят за какви хора става въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:36 pm 
Аватар

Harry Roberts написа:
НКП от своя страна няма как да застанат открито срещу Батков, след като позицията анти-Батков не е мнозинство..

Всъщност не трябва ли инициативата да идва от тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:39 pm 
Аватар

Ами за съжаление истината е, че една огромна част от "мнозинството обикновени фенове" гледат именно НКП, за да изградят "позицията си". И когато видят, че НКП подкрепя Борат, автоматично го подкрепят и те....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 5:46 pm 
Аватар

Не е съвсем така, съдейки по мненията след изказванията на Сираков от днес - доста хора са се обърнали срещу Тара.
Мисля си, че вече всички трезвомислещи (а те не са малко, както тук, така и извън форума) вече знаят кой е главният тумор в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]