forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:57 pm 
Аватар

Отвратен съм от позицията на НКП. Повръща ми се, меко казано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:57 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Момчета и момичета, спрете се с тия революции. В тоя филм вече мнозина сме участвали, без определени хора да пожелаят "Батков - вън", няма да се случи.

Ето това е... за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:58 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Момчета и момичета, спрете се с тия революции. В тоя филм вече мнозина сме участвали, без определени хора да пожелаят "Батков - вън", няма да се случи.

Факт.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Насо казал че уреждаме кредит за строежа на стадиона. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Еби му майката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:00 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Насо казал че уреждаме кредит за строежа на стадиона. :?

Насо вече не е важен, доста хора ще спят спокойно :)
Време е за възхвали към Спасителя, да се свети името му Тодор Батков!
Стоим ТВЪРДО зад него! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:01 pm 
Аватар

Сраха ли ви на клавитурите....а? :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:01 pm 
Аватар

От цялата работа става ясно,че батков си използва клубът за негови си игрички,черно тото, бизнес интереси и т.н. тоя няма никакво намерение да дава пари за играчи,да развива школата, да се печелят титли. Огражда се с послушковци и всеки който дръзне да говори си заминава. За справка костов и йоканович,двама тренери казали си нещата както са. Само не разбирам хора легенди на клуба защо се връзват и му играят играта? Въпросът е какво можем да направим ние след като става ясно, че нкп са си навряли главата толко дълбоко в гъза на борат,че не се знае къде почва единя и къде свършва другия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:02 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

пет години чакаме някой да пожелае! не е ли време да се види, че има и организирани фенове, които са против Батков?! Сега бай Стамат от Чипровци гледа и се казва - Батков е добър, феновете го подкрепят. А ние, дето сме против Батков, все едно не съществуваме! Да не би да сме по-малко или по-глупави или да не можем да се организираме? Докато при феновете има комунизъм, ще има комунизъм и ръководстаото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:02 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
BluePrideBg написа:
Имам само една молба към incheto - Моля те да не се чувствате по-специални, само защото сте модератори. Това че някой е на различно мнение от тебе, и си го защитава, не означава че ти се зъби или нанам си какво. Не говоря конкретно засега, ами попринцип. Не е нормално, и не е правилно :levski

Никога не е било заради различна позиция, а заради цялостния принос на Алек и той много добре го знае, но му е удобно да преиначава нещата. Когато се дървиш, опитваш се да обиждаш и пускаш тънки заяжданици, обикновено после си носиш отговорност за действията.
П.П. И му е правена забележка от други модератори, да кажете, че аз съм зла после.

Каква гадна дума - дървиш ! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:03 pm 
Аватар

ICF написа:
От цялата работа става ясно,че батков си използва клубът за негови си игрички,черно тото, бизнес интереси и т.н. тоя няма никакво намерение да дава пари за играчи,да развива школата, да се печелят титли. Огражда се с послушковци и всеки който дръзне да говори си заминава. За справка костов и йоканович,двама тренери казали си нещата както са. Само не разбирам хора легенди на клуба защо се връзват и му играят играта? Въпросът е какво можем да направим ние след като става ясно, че нкп са си навряли главата толко дълбоко в гъза на борат,че не се знае къде почва единя и къде свършва другия.

Парите, паритееее!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:03 pm 

Robby написа:

Инче, за пореден път ще ти го кажа, никога не съм имал желанието да ти се правя на мъж, и нямам представа от къде ти идва това на главата, може би е някакъв готин лаф, нямам представа. Несъгласието с теб по редица въпроси, не означава да банваш, докато не те обидя, накърня или нещо друго. Водим някакви спорове, но не виждам къде е обиждането? Левски преди всичко е свързано СЪС СВОБОДНО МИСЛЕНЕ, изказване на позиция и НИКАКВА ЦЕНЗУРА, нали ти самата говореше за идеалите? Не смяташ ли, че това е било водещото в най-тъмните годините на клуба ни? Всеки да си каже мнението, а след като ти не можеш да извадиш нито една обида от моя страна, нито едно нарушение на правилата, ТИ не можеш да ме банваш, да може да го направиш напук видяхме, но това не означава, че имаш правото. ;) Същото ти го казах и онази вечер, когато си личеше, че си повече от нервирана, успокои се, не ми чети мненията, блокирай да не ти се появяват има много начини да не се ядосваш на това което пиша, но не може да ме цензурираш без основание, идеалите... за тях говориш, ако живееш по тях ще ме разбереш. ;) Успешен ден и по-малко се връзвай на форума. ;)

Разбирам желанието ти да се правиш на дребен хитрец, но тези номера не минават. Предния път, ако си спомняш, Седем:едно също ти направи забележка да вземеш да млъкнеш най-накрая. Не беше ли така? "Свободното мислене" НЕ ОЗНАЧАВА тънко заяждане, пускане на тънки реплики с цел опити да ме обидиш. Нямам намерение да ровя във форума, за да вадя всичките ти такива словоизлияния, просто защото нямам толкова време да се занимавам с теб.
Когато се обръщаш лично към мен, няма как да не ти отговарям, нали се сещаш?
За последен път ти казвам, че дървени философи, дразнители и хора, целенасочено обиждащи с отношението си модератори, винаги са били банвани. И пак ти повтарям, че и друг път други хора в този форум са ти казвали да млъкнеш най-накрая, да не кажеш после, че в мен е проблемът.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:05 pm 
Аватар

IRR написа:
Като човек, присъствал на тази среща, искам да напиша няколко реда.

За пореден път, МАСАТА Левскари се показаха, като първосигнални същества.Не всичко, което се пише по медиите е истина.
Дали някой се е замислял върху това?Кой официално е излязъл и е казал, че се прегръщаме с бащицата?По повод батков мога да кажа лични впечатления, но няма да го направя тук.
За информация на ревльовците - примиряване НЯМА!Борбата си остава ;)

Сухия ще бъде треньор на хартия, а на практика ще са Топчо и Мариян.

Може до гроб да си пишем клишета във форума, но нищо няма да се промени пред клавиатурата :wink:
ЗА пореден и последен път ви казвам.Нещата се решават наживо.

Пожелавам здраве на всички "доброжелатели" на Левски и феновете му.И един огромен кур за псевдо Левскарите!

Пич, благодаря ти за всичко, което правиш за Сектора, но ще ми кажеш ли, сега, когато официално НКП се прегърна с тара, срещу кого "остава борбата"?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Липса на каквато и да е прозрачност в тоя клуб.Не съм вярвал че ще дойде деня.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Morning Glory написа:

Ми да си подскачаме от кеф тогава.Нека останат на стадиона 100 човека в Б и вечните чичаци от А и В и така.А трупа на Левски да го ядат отвсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:06 pm 
Аватар

Вярно е, че много от изявленията на Сираков са лъжи, но ако това :"Търси се кредит за строеж, но пари за футболисти няма" ме навежда и на друга мисъл. Дали всъщност Левски е в някаква ужасяваща финансова криза и няма една стотинка за футболисти или просто на Батков не му беше удобно да дава пари за футболисти, които Наско Сираков като директор искаше. Не е нужно да си някакъв уникален икономист, за да пресметнеш, че сумите, които Наско Сираков обявява (ако не си измисля, разбира се), са супер смешни на фона на всички некадърници, които бяха докарани последните години и на фона на милионите, които сега ще бъдат пренасочени към строежа. Как така до миналата година давахме по 350 000 лв. за футболисти като Пламен Димов, Миуен Василев, Стефчо Велев, Жоао Силва, а в момента нямаме пари да плащаме даже заплати на свободни агенти ?!? Не ми излизат сметките, може и да не съм прав. Оттук нататък ми се вижда адски трудно да се осъществи атака срещу Батков, просто защото сме адски разединени в този гаден момент !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:07 pm 

19XIV написа:
Пич, благодаря ти за всичко, което правиш за Сектора, но ще ми кажеш ли, сега, когато официално НКП се прегърна с тара, срещу кого "остава борбата"?

Той вече няма акаунт в този форум, за съжаление... Негово желание.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:07 pm 
Аватар

Приятели, преврърнаха нашия любим отбор в едно голямо НИЩО :( Боли ме бе, да му еба майката. Много ме боли бе..... Не може ли поне в този сезон - юбилейният ни, да ни се случи нещо хубаво. Реве ми се :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:08 pm 

Ще взема да оправдая постъпката на Петков, еби му мамата

го знаят по целия свят !

Последна промяна Мартин М. на Чет Окт 10, 2013 2:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:10 pm 
Аватар

Нищо няма да се случи.. Явно тук сме 60-100 човека с общо взето еднакво мислене, а всичко останало е :shock: :shock:
Тъжен ден е днес, лично за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
19XIV написа:

Той вече няма акаунт в този форум, за съжаление... Негово желание.

Което е много жалко, защото май само той ни беше връзката с НКП. :(

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Интересно ми е къде бяхте революционерите преди 4 години, когато нещата пак си бяха ебали майката заради тая мустката свиня. Аз толкова смачкан като тогава не съм бил и след най-голямата футболна загуба. Публиката на Левски е всичко, което ни остана. Който мисли да влиза във войни със свои, прав или не, не е мой брат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:11 pm 
Аватар

До тука е и приказаката за "любовта към отбора", "синята идея" и т.н. след това днес е ясно, че всеки люби паричките на борат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:11 pm 
Аватар

Тодоре умри мама то да еба! А на всички продажни левскари ще кажа едно нещо! Човек умира само с едно нещо ЧЕСТ, всичко друго е без значение!

За мен от днес такова нещо като НКП НЯМА и несъществува!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:12 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:

пет години чакаме някой да пожелае! не е ли време да се види, че има и организирани фенове, които са против Батков?! Сега бай Стамат от Чипровци гледа и се казва - Батков е добър, феновете го подкрепят. А ние, дето сме против Батков, все едно не съществуваме! Да не би да сме по-малко или по-глупави или да не можем да се организираме? Докато при феновете има комунизъм, ще има комунизъм и ръководстаото

:!:
Пък и какво означава "без определени хора да пожелаят "Батков - вън", няма да се случи" - ами да оставим тогава и комунистите да управляват както си искат, да не протестираме срещу безобразията, Пеевски и прочее?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:13 pm 

Morning Glory написа:
Интересно ми е къде бяхте революционерите преди 4 години, когато нещата пак си бяха ебали майката заради тая мустката свиня. Аз толкова смачкан като тогава не съм бил и след най-голямата футболна загуба. Публиката на Левски е всичко, което ни остана. Който мисли да влиза във войни със свои, прав или не, не е мой брат.

Нашата война е с тодор. А на някои хора войната е с хората, които имат война с тодор. Разбирай, не ние сме тези, които искат да воюват с левскари.
"Моля не палете факли и димки, ще ни накажат" - Иртиш.
"Аре палете, аре палете всички" - Лудогорец.
Доста ултра, а :ohmygod2

Днес убиха левскарщината. Аз така го усещам. А ако знаеш колко и какви хора ще спрат с мачовете. Страх ме е да си представя какво ще представлява сектора ни занапред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:15 pm 
Аватар

Боли ме най-много ,че сме повече разединени от всякога. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:16 pm 
Аватар

До там ме докарват, че май на 28 години се замислям дали да не се преместя от Б сектор! Защото рамо до рамо с продажници и сребролюбци не ми се стои, без значение дали са "левскари"! Те не са левскари, ЛЕВСКАР е баща ми, който е гледал Гунди, Сиколето и сега му се плаче като гледа отбора! Но разбира се това не е важно, важното е зелено да има!

СРАМ, СРАМ и пак СРАМ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:17 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Боли ме най-много ,че сме повече разединени от всякога. :?

До там се доакархме... :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 2:17 pm 
Аватар

Adepta написа:
Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:

:!:
Пък и какво означава "без определени хора да пожелаят "Батков - вън", няма да се случи" - ами да оставим тогава и комунистите да управляват както си искат, да не протестираме срещу безобразията, Пеевски и прочее?

Айде само вие със Змея, двамата дървени философи, да не ми се надъхвате. Много хора могат да разкажат много неща от предишната "революцийка". Освен това, никой не ви спира. Регистрирайте си организация и се борете срещу Батков. Аз не съм спирал никога, ама некои хора се присещат за него само след загуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]