forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:39 pm 
Аватар

Сплотила е на майкати....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:39 pm 
Аватар

Е не еби му майката ние сме едно, сплотихме се :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:40 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Robby написа:
Добре де, нали същите тези НКП вчера събличаха Петев и ги хвалехте? Как така всичко се обърна за 2 дни? Гугутката излезе и каза, че е бил там и адмирира... а днес друго...

Инче, казах ти успокои се, това не ти е бащиния, едва ли когато някой ти казва да се успокоиш, защото палиш за глупости, реагираш по същият начин и в живота или поне се надявам.

А, сама прецени дали това което пишех преди 2 дни, не се случва в момента... за съжаление.

Аз мисля, че точно тия не бяха от НКП ония ден, ама не знам де.

При положение, че Насо ги наричаше на малки имена не са случайни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Говорителя дето благодари на господин Батков в момента беше ;).

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

И аз се чудя защо си мислите, че тия момчета, дето питаха къде е мустака сега са застанали зад него. Общите знаменатели не са хубаво нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Новия автобус,спортната зала,охранителната фирма да не ги е платила баба ми :lol:
Парите на батков са сладки,да не мислите,че толкова лесмо ще ги пуснат :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:41 pm 

Всички били едно :ohmygod .Особено Батков и НФк са едно цяло доста отдавна ...

Върнете се в началото
 Профил  

smash the reds написа:
dobrevche написа:
НКП? Мисля, че е време за промени! Смешници и подлоги на комунистическата свиня!!! Онзи ден "къде е мустака", днес вече задници лижат! Батков вън!
Гугутката да става шеф на водопад!

:ohmygod

Ти на позицията "подкрепяме ръководството" ли си? Че се и пляскаш чак! Аман от балъци!

Върнете се в началото

Аватар

По полека с "балъците"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:42 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Аз ти казвам да си оправиш тона и отношението и да спреш с дървене и ирония. Кое не разбираш, на какъв език ти говоря?

Дървене и ирония ( всъщност различна позиция от твоята ) не са забранени в този форум от никой, по нито едно правило. ;) Казах ти, не ми се занимава всеки път с едно и също. Просто не ставай като Волен Сидеров в онази ситуация с полицая, той бил народен представител и всичко което той мисли е закон. Това, че си модератор не изисква специално отношение към теб. Успешен ден и се наслаждавай на цирка, които ви казах, че става преди два дни, докато всички тук адмирирахте същите тези хора и обяснявахте, че левскарския дух е жив. ( според думите на Гугутката, не съм ги гледал по лица, но четох интервю където каза, че е бил там и подкрепя, едва ли е бил сам... ;) )

Последна промяна Robby на Чет Окт 10, 2013 1:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Позицията на НКП е срам и позор, според мен е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Батков ни се изсра на главите, честито!
Сираков е виновен за всичко!
Това е дъното!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:43 pm 
G0nzi написа:
Eric Cartman написа:
Robby написа:
Добре де, нали същите тези НКП вчера събличаха Петев и ги хвалехте? Как така всичко се обърна за 2 дни? Гугутката излезе и каза, че е бил там и адмирира... а днес друго...

Инче, казах ти успокои се, това не ти е бащиния, едва ли когато някой ти казва да се успокоиш, защото палиш за глупости, реагираш по същият начин и в живота или поне се надявам.

А, сама прецени дали това което пишех преди 2 дни, не се случва в момента... за съжаление.

Аз мисля, че точно тия не бяха от НКП ония ден, ама не знам де.

При положение, че Насо ги наричаше на малки имена не са случайни :wink:

Няма значение дали са от НКП или не! За онзи ден адмирации! За позицията на НКП от днес - СРАМ и ПОЗОР!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:44 pm 
Аватар

Ама не разбираш ли че излиза, че проявата от онзи ден (аз също я удобрявам) се оказва ФАЛШ!!??!?! Целта е Сираков и всеки който дръзне да критукува тоя мустак да се изкара, черен, гробокопач на Левски и един е Той Батков Спасителя?!?!?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:45 pm 

dobrevche написа:
Няма значение дали са от НКП или не! За онзи ден адмирации! За позицията на НКП от днес - СРАМ и ПОЗОР!

Има значение, когато раздаваш квалификации. Сещаш ли се?
Как беше точно... балък?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:47 pm 
Аватар

Адски, адски гнусно. Овен, дето е гнусно, ни обрича на още по-мизерно съществуване..... Адски съм отчаян и почвам да губя надежда....

И всичко това точно в юбилейната година :ohmygod2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кой нормален човек ще се обижда от групови квалификации в анонимен интернет, та толкова му се връзвате? :)

Върнете се в началото
 Профил  

Чудя се какво е обещал мустака,за да няма Сиони 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:48 pm 

Robby написа:
incheto_1914 написа:
Аз ти казвам да си оправиш тона и отношението и да спреш с дървене и ирония. Кое не разбираш, на какъв език ти говоря?

Дървене и ирония ( всъщност различна позиция от твоята ) не са забранени в този форум от никой, по нито едно правило. ;) Казах ти, не ми се занимава всеки път с едно и също. Просто не ставай като Волен Сидеров в онази ситуация с полицая, той бил народен представител и всичко което той мисли е закон. Това, че си модератор не изисква специално отношение към теб. Успешен ден и се наслаждавай на цирка, които ви казах, че става преди два дни, докато всички тук адмирирахте същите тези хора и обяснявахте, че левскарския дух е жив. ( според думите на Гугутката, не съм ги гледал по лица, но четох интервю където каза, че е бил там и подкрепя, едва ли е бил сам... ;) )

Дървени философи, дразнители и хора, целенасочено обиждащи с отношението си модератори, винаги са били банвани.
Още нещо имаш ли да кажеш или си избираш наистина да излетиш за цялостен принос, защото нито ти е за първи път, нито явно ще ти е за последен да се правиш на голям мъж?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:48 pm 
Renaissance написа:
dobrevche написа:

А Гугутката не беше ли там онзи ден...най-отзад естествено? Аз видях кой беше там и пак казвам, че одобрявам. Но, това от днес...прощавай, но да си набуташ родопското миризливо говно в устата е доста гнусно. А когато завършиш с "ние сме Левски", стана още по зле. Не сте Левски!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:49 pm 
Аватар

Току що писах на НКП, че не съм съгласен с тяхната позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:49 pm 
Аватар

Renaissance написа:

С някои от тия хора сме лепили плакати с/у Батков, а сега излиза, че той ги е употребил. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:50 pm 
Аватар

На дербито може да станат много много грозни сцени в сектора, ако някой надигне глас срещу батков :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:51 pm 
Аватар

Батков, Сухия, Екимов.....,а не, този филм не искам повече да го гледам. Гърч до припадане и Батков вън, алтернатива няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:52 pm 

И накрая излезна ,че непринудената акция на феновете беше използвана умело от бащицата да се отърве от Сираков, а НФк му ближат гъза и пак се обединяват ... А само ден преди инцидента Борат обясняваше колко много били директорите.Как само добре му дойде ситуацията , дори не се наложи да гони неудобните , те сами си тръгнаха , а той благородно им прие оставките .... :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:53 pm 
Аватар

Момчета и момичета, спрете се с тия революции. В тоя филм вече мнозина сме участвали, без определени хора да пожелаят "Батков - вън", няма да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:54 pm 
Аватар

Имам само една молба към incheto - Моля те да не се чувствате по-специални, само защото сте модератори. Това че някой е на различно мнение от тебе, и си го защитава, не означава че ти се зъби или нанам си какво. Не говоря конкретно засега, ами попринцип. Не е нормално, и не е правилно :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:54 pm 
Аватар

Някой доста добре го написа преди 2 дена... "Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме" - Васил Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:55 pm 

BluePrideBg написа:
Имам само една молба към incheto - Моля те да не се чувствате по-специални, само защото сте модератори. Това че някой е на различно мнение от тебе, и си го защитава, не означава че ти се зъби или нанам си какво. Не говоря конкретно засега, ами попринцип. Не е нормално, и не е правилно :levski

Никога не е било заради различна позиция, а заради цялостния принос на Алек и той много добре го знае, но му е удобно да преиначава нещата. Когато се дървиш, опитваш се да обиждаш и пускаш тънки заяжданици, обикновено после си носиш отговорност за действията.
П.П. И му е правена забележка от други модератори, да кажете, че аз съм зла после.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:57 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Robby написа:
incheto_1914 написа:

Дървени философи, дразнители и хора, целенасочено обиждащи с отношението си модератори, винаги са били банвани.
Още нещо имаш ли да кажеш или си избираш наистина да излетиш за цялостен принос, защото нито ти е за първи път, нито явно ще ти е за последен да се правиш на голям мъж?

Инче, за пореден път ще ти го кажа, никога не съм имал желанието да ти се правя на мъж, и нямам представа от къде ти идва това на главата, може би е някакъв готин лаф, нямам представа. Несъгласието с теб по редица въпроси, не означава да банваш, докато не те обидя, накърня или нещо друго. Водим някакви спорове, но не виждам къде е обиждането? Левски преди всичко е свързано СЪС СВОБОДНО МИСЛЕНЕ, изказване на позиция и НИКАКВА ЦЕНЗУРА, нали ти самата говореше за идеалите? Не смяташ ли, че това е било водещото в най-тъмните годините на клуба ни? Всеки да си каже мнението, а след като ти не можеш да извадиш нито една обида от моя страна, нито едно нарушение на правилата, ТИ не можеш да ме банваш, да може да го направиш напук видяхме, но това не означава, че имаш правото. ;) Същото ти го казах и онази вечер, когато си личеше, че си повече от нервирана, успокои се, не ми чети мненията, блокирай да не ти се появяват има много начини да не се ядосваш на това което пиша, но не може да ме цензурираш без основание, идеалите... за тях говориш, ако живееш по тях ще ме разбереш. ;) Успешен ден и по-малко се връзвай на форума. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]