forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 8:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:54 am 
Аватар

Абе Насо хубаво е казал "истини", ама що продължава да не казва какво точно правеше 4 месеца в Левски? Що не каже какво стана на подготовката, какво стана с Митов, какво стана с трансферите, дето ги обещаваше през 2 дни, изобщо какво направи той в Левски? Защото така, както отстрани се виждат нещата той направи следното - дойде, имаше започната някаква селекция и назначен треньор Митов. Той се подпря отстрани и каза "Митов е треньора, подкрепям" и почна да гледа. Уж бил видял, че подготовката е насрана и всичко си ебе майката, ама не каза нищо. После се насрахме с Иртиш, и той направи простотията с Мъри. След това докара Йоката (по негови твърдения), пръв приятел, прегръдки-целувки, и се почна с обещанията за трансфери, за 100 дни, за не-знам-си-какво, после изведнъж се оказа, че парите отивали за строежа, а за друго нямало......еми, деба, кажи бе, Насе, ти какво прави в тоя клуб, освен да дуднеш как "това не е Левски, който искам да виждам, ще станем по-силни...."

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:56 am 
Аватар

shalala написа:
Най-лицемерното нещо на света е постоянно да обясняваме как на Левски му трябва обединение и как без това не може и никога няма да сме силни и постоянно да търсим всякакви причини да обясним кой колко е крив и как единия е по-крив от другия. 42342304290 прични изкарахме да мразим всякакви легенди или обикновенни левскари - футболисти, треньори, ръководители, фенове, че даже и журналисти - всякакви левскари. Единия е грозен, другия е тъп, следващия миекал, някои били 100% купени, други нямали нравствени качества - един без кусур не оставихме. Само една част от изказващите са тук са перфектните и истинските левскари. По тази логика левскарите не са милиони, левскарите излиза, че са 50-на перфектни юбер човеци нямащи нито един недостатък. Докато всеки се счита за последна истанция и няма как да приеме, че е възможно да има и други хора, които наистина обичат Левски, но е възможно и да имат друго мнение, без значение дали са прави или не и заблудени или не - няма как да има обединение.

Какво означава обединение, бе пич? ЩЕ се обединяваме с тези, които са стойностни хора. Всички знаем кои не са казали лоша дума против клуба, въпреки лайната които са изяли. Как ще се обединяваш с доказани предатели? Все едно да пуснеш педофили от затвора да се обединяват с лелките от детската градина и да работят заедно за благото на децата. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:58 am 

И какво е излъгъл ...че в Левски няма фенове на заплата ли, помисли само за декларацийката на НФК ,как Сираков им е виновен , "че нямало комуникация " откакто е дошъл или е предприел мерки да им спре кранчето ...
Или че миналата година не ни подкрепяха волно или неволно съдийте.Заслужявахме ли да станем шампиони ???
Като гледам Борат пак искаше поредния бушон след Гонзо и Боримиров ама този бушон поне няма да си мълчи.
На вече всички е ясно ,че Борат взима всички решенеи - нали не отг. за спортнотехническат част , за що смненя треньора тогава ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:59 am 
Аватар

krasi_blue написа:
А Сираков е гнусно и лъжливо същество. Поне половината от нещата които казва са лъжа. Значи борат е назначил Петев и после пак борат е пратил хора да "дискредитират" Сираков и изгонят Петев :ohmygod2
А това за съдийската помощ даже не искам да го коментирам.

Ако има лъжи ще чуем още днес батков и тонев да опровергават. Аз лично не виждам лъжи - много от това дето казва го чувам за стотен път от хора близки до клуба, просто за пръв път информацията някой я казва публично. Ако от цялото интервю се хващаш на две изречения за феновете... Декларацията на Гугутката доказва едното му изречение, за другото вероятно не е прав, но то не е съществено в цялата ситуация
За съдийската помощ имаше предвид друго - че миналият сезон след много наши мачове се оплакваха от другия отбор, а сега никой не се е оплаквал. Тука си е прав също

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:00 am 

А кой заслужаваше да стане шампион ?!? Путкогорец ли ? Волно или неволно са ни подкрепяли съдиите. :ohmygod :ohmygod :ohmygod А колко пъти ни ощетиха бе разбирач, А ? И колко пъти подкрепяха домус ага. :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod Аман от слепи разбирачи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:01 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Какво означава обединение, бе пич? ЩЕ се обединяваме с тези, които са стойностни хора. Всички знаем кои не са казали лоша дума против клуба, въпреки лайната които са изяли. Как ще се обединяваш с доказани предатели? Все едно да пуснеш педофили от затвора да се обединяват с лелките от детската градина и да работят заедно за благото на децата. :ohmygod

Ами стойностни левскари не останаха, бе пич. На всеки му се изкара някакъв недостатък. Идват всякакви стойностни и след няколко месеца максимум вече хич не са стойностни. Само ние тука сме най-стойностните. Ако кажеш лоша дума против клуба - не си стойностен защото такива неща стойностните не говорят. Ако си замълчиш, не си стойностен, защото си мишкар и като премълчаваш истината пречиш на клуба. Айде намери ги стойностните и ги обедини. Ама за да се съберат ще трябва не нов стадион, а физкултурен салон на СОУ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:02 am 
Аватар

moshko написа:
И какво е излъгъл ...че в Левски няма фенове на заплата ли, помисли само за декларацийката на НФК ,как Сираков им е виновен , "че нямало комуникация " откакто е дошъл или е предприел мерки да им спре кранчето ...
Или че миналата година не ни подкрепяха волно или неволно съдийте.Заслужявахме ли да станем шампиони ???
Като гледам Борат пак искаше поредния бушон след Гонзо и Боримиров ама този бушон поне няма да си мълчи.
На вече всички е ясно ,че Борат взима всички решенеи - нали не отг. за спортнотехническат част , за що смненя треньора тогава ...

Е, човек, да кажеш, че са ни подкрепяли съдиите.....всичко друго бих приел, ама това точно :ohmygod

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:02 am 
Аватар

За лоботомираните ще извадя само две от лъжите които е казал тази сутрин:
-Момчетата, които свалиха фланелката на Петев били пратени от някого срещу, забележете, пари.
-Клуба бил купил всички съдии през последните сезони, защото не сме били оспорвали съдийството.

Знам че любовта ви към рунтавия гъз на Педераско ви заслепява и няма да видите тия откровени лъжи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:03 am 
Аватар

Lucifer написа:
Васил Илиев написа:
Вече 100% е ясно,че лицето батоф е никой в Левски :smt023

Хем е никой, хем звъни сменя Йоканович и избира Петев за нов треньор..

Каза че не взима решения свързани с финанси. Смяна на Йокановим не е такова решение. Не търсете под вола теле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:04 am 
Аватар

shalala написа:
Nakuro Bradata написа:

Ами стойностни левскари не останаха, бе пич. На всеки му се изкара някакъв недостатък. Идват всякакви стойностни и след няколко месеца максимум вече хич не са стойностни. Само ние тука сме най-стойностните. Ако кажеш лоша дума против клуба - не си стойностен защото такива неща стойностните не говорят. Ако си замълчиш, не си стойностен, защото си мишкар и като премълчаваш истината пречиш на клуба. Айде намери ги стойностните и ги обедини. Ама за да се съберат ще трябва не нов стадион, а физкултурен салон на СОУ.

Чакай сега. Ти ми обясняваш, как Педераско бил прав и не бивало да се разединяваме с него, после ми говориш за всички легенди на Левски като цяло. Последно?

Последна промяна Goviado на Чет Окт 10, 2013 10:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз факти не видях. Кур за тоя. Тотални лъжи в типично негов стил.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

FLAME написа:
Доста конкретни неща има, поне от това, което чета тук-там, защото не можах да гледам по ТВ.

http://bnt.bg/bg/videos/news тук можеше да го гледаш.

Батков УМРИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:05 am 
Аватар

shalala написа:

Това е чутовна глупост. Има хиляди стойностни левскари, само че са отвратени от ченгесарските комунистически машинации с които се управлява Левски. Ето ти малко стойностни, да не се чудиш кои са :ohmygod2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:05 am 

Wildkid написа:
Абе Насо хубаво е казал "истини", ама що продължава да не казва какво точно правеше 4 месеца в Левски? Що не каже какво стана на подготовката, какво стана с Митов, какво стана с трансферите, дето ги обещаваше през 2 дни, изобщо какво направи той в Левски? Защото така, както отстрани се виждат нещата той направи следното - дойде, имаше започната някаква селекция и назначен треньор Митов. Той се подпря отстрани и каза "Митов е треньора, подкрепям" и почна да гледа. Уж бил видял, че подготовката е насрана и всичко си ебе майката, ама не каза нищо. После се насрахме с Иртиш, и той направи простотията с Мъри. След това докара Йоката (по негови твърдения), пръв приятел, прегръдки-целувки, и се почна с обещанията за трансфери, за 100 дни, за не-знам-си-какво, после изведнъж се оказа, че парите отивали за строежа, а за друго нямало......еми, деба, кажи бе, Насе, ти какво прави в тоя клуб, освен да дуднеш как "това не е Левски, който искам да виждам, ще станем по-силни...."

Прослушай интрвюто , има отговори на всички твой въпроси ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:06 am 
Има ли още някой, който да не разбра какъв мръсен човек и боклук е педераса Сираков!?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:10 am 

Македония написа:
Има ли още някой, който да не разбра какъв мръсен човек и боклук е педераса Сираков!?

Има , но явно има доста "левскари" според който Батков е точния човек ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:11 am 

Момчета, момчетааааа, не играйте играта на комуниста. Насо го няма вече, а всички сте се вторачил ив него. Тодор е този, който изчука куп легенди, изчука насо, и чука нас и клуба от години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:12 am 
Аватар

И Боримиров беше педераст и лайнар и не помня кво още, shalala e прав, че такива дето не сме им ебали майката виртуално вече почти няма. Иванков всъщност виждам, за него не сме измислили нищо, но ако управлява 6 месеца при Борат стой та гледай дали и на него няма да му се сипва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:12 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Чакай сега. Ти ми обясняваш, как Педераско бил прав и не бивало да се разединяваме с него, после ми говориш за всички легенди на Левски като цяло. Последно?

Къде ги видя пък точно тези конкретизирания? Последно - очевадно говорим на съвсем различен език.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:13 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
-Момчетата, които свалиха фланелката на Петев били пратени от някого срещу, забележете, пари.
-Клуба бил купил всички съдии през последните сезони, защото не сме били оспорвали съдийството.

Знам че любовта ви към рунтавия гъз на Педераско ви заслепява и няма да видите тия откровени лъжи.

За мен трудно можеш да кажеш, че ме заслепява - толкова съм го кълнял във всички теми още преди да го уволнят 2008-ма когато тук С и С бяха богове. Но няма нужда сляпо да защитаваме клуба, всъщност батков точно на това разчита и това е ролята на декларацията на гугутката от вчера. Когато за пръв път човек бил вътре в клуба казва толкова неща е добре да ги анализираме и осмислим. Иначе и още пет години ще минат без нищо да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:14 am 
Аватар

Хора, четох няколко пъти изказванията на Наско. Има няколко смущаващи момента - Хем Батков се съобразява с Иво Тонев за всичко, хем той казал - този повече не искам да го виждам. На пресконференцията Наско каза - аз взех решението. Борат също каза - аз взех решението. Защо ли започвам да си мисля, че решението за смяната е спуснато от някъде другаде и куклите застават на амбразурата като Матросов. Имам една кощунствена мисъл и ще я споделя с вас. От 2009 г. нещата в клуба са отчайващи. Селекционната политика е отчайваща. Смяната на треньорите е като носни кърпи - един, два пъти седмично. Напомня ли ви нещо? Днес се казва едно, утре вече сме на друго мнение. Борат не се понасяше с Наско, не се понасяше с Борето, но склони горда родопска главица послушно...
Ей Богу, май совите не са това което са...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:14 am 
Аватар

Boyo написа:
Lucifer написа:
Васил Илиев написа:
Вече 100% е ясно,че лицето батоф е никой в Левски :smt023

Хем е никой, хем звъни сменя Йоканович и избира Петев за нов треньор..

Каза че не взима решения свързани с финанси. Смяна на Йокановим не е такова решение. Не търсете под вола теле.

Щом Тонев отговаря за финансите защо не обвинява него за провалените трансфери на Гулдан (заради заплата), на Сейтаридис (заради заплата), на Йованович, Николае, полски национал?

Цитат:
Към мен личното отношение на Иво Тонев беше прекрасно.

Цитат:
Човекът, с когото е водил всички разговори за финанси и пари, е Иво Тонев.

Цитат:
Левски в момента урежда кредит и търси кредит от 5 или 6 млн лева за строеж на стадиона, но за футболисти, които иска Наско Сираков - няма. Футболисти – които са друго измерение от нашето първенство и нямаше да струват нито един лев.

Нещата в клуба са тотално сбъркани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:15 am 

Ебати ташака ..

Наско Сираков - Батков не може да вземе нито едно решение сам !!!

Кой е собственик на Левски ??? Никой не знае ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:16 am 
Аватар

hixxtam написа:
Хора, четох няколко пъти изказванията на Наско. Има няколко смущаващи момента - Хем Батков се съобразява с Иво Тонев за всичко, хем той казал - този повече не искам да го виждам. На пресконференцията Наско каза - аз взех решението. Борат също каза - аз взех решението. Защо ли започвам да си мисля, че решението за смяната е спуснато от някъде другаде и куклите застават на амбразурата като Матросов. Имам една кощунствена мисъл и ще я споделя с вас. От 2009 г. нещата в клуба са отчайващи. Селекционната политика е отчайваща. Смяната на треньорите е като носни кърпи - един, два пъти седмично. Напомня ли ви нещо? Днес се казва едно, утре вече сме на друго мнение. Борат не се понасяше с Наско, не се понасяше с Борето, но склони горда родопска главица послушно...
Ей Богу, май совите не са това което са...

На мен ми напомня на управлението на ГЕРБ, остана ли човек в България, за когото е тайна, че ГЕРБ или кръгове от ГЕРБ управляват Левски? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:17 am 

И по-точно в кои мачове са ни подкрепяли съдиите? Или кои мачове сме спечелили след помощ от реферите? насоо, насоо, тоя път се осра много яко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:18 am 
Аватар

Официалната страница на Левски във FB е споделила интервюто на Сираков :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:20 am 
Аватар

Днеска и борат ще каже некви "истини" за Сираков и ще се почне къв боклук пък бил Насо ! Тоя филм май сме го гледали вече. И Господ не знае какво става в Левски ! Затова решението според мен е само едно - Батков Вън !

П.П. А тва за съдиите и за феновете със знамена с черепи :smt005 :ohmygod

Последна промяна ДрегерО на Чет Окт 10, 2013 10:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 10:22 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:

Факт :!:
Насраско е цар на демагогията. Хем така, хем онака, бил видял, ама не бил казал, казал ама не станало, взимал решенията ама не ги взимал той :ohmygod2
Всеки, който се навил да работи с Борат след като вече му е ял лайната веднъж и сра върху отбора когато не беше на софрата не е по-добър от родопския непомак!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Това казвам и аз. И Наско и Тонев и Батков са бушони и ако това беше едно съмнение, прочетеното в последните интервюта вече ме убеди окончателно. Остави противоречията и откровените лъжи. Те са ясни. Общата картина някак се показа през мъглата. И ако трябва да се насочат усилията, според мен е да се изясни точно собствеността на любимия ни клуб, за да се знае от кого да се търси отговорност.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Nakuro Bradata написа:

По първото ... в гонг се прокраднаха тези, че момчетата били стюарди, не знам дали е вярно.
По второто ... , ако го е казал, дано да е излъгал

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]