niki92 написа:
Радо прашката е гнусен селянин, който щеше да прецака две купени титли без реална конкуренция. Отпадна от много слаб динамо загреб и щеше да отпадне от слован. Това, че спермогорец ни е надиграл не е критерий понеже бяхме трагични. Като добавим факта, че е казвал как е чорбар от малък и какви неща говореше за нас...
Естествено не е виновен, че идиотското ни ръководство искаше да го назначи, но пък като знае какво е говорил, можеше да откаже и да не се стига до тук.
За момчетата направили тази постъпка мога да кажа само едно голямо БРАВО! Аз лично нямам ташаци да го направя. Всеки, който ги обижда първо да се замисли, той какво е направил за отбора

П.С коментари като- Ангелов, Гибона и мАри... са играли за свинете, са жалки и смешни. Едно е да си играл, друго е в интервю да кажеш, как от малък съм чорбар

С цялото ми уважение , не искам да защитавам Петев , нито да правя ретроспекция със случилото се вчера , НО :
Петев е гнусен селянин , Йока беше за половината тука гнусен сърбин , предател , как сърбин щял да е треньор на Левски и тем подобни коментари се четяха . НИКОГА няма да има пълна угодия и всеки да е доволен . Петев няма вина , че ръководството ни е некадърно и че го кани за треньор , на всички ни е ясно , че не той е уволнил Йока ... Че е селяк е така , но тия глупави оправдания като ги слушам , че лайновозец като са ни надиграли не се брояло щот сме били ташак ??? Еми дай и за Иртиш да кажем , че са ни надиграли щот сме ташак и за всяка загуба да го тръбим и виждаме как 5 години си седим ташак с оправданието , че сме слаби и се сменят треньор , хрантутят се мокети , водят се анонимници и с оправданията "ние сме ташак затова ни надиграха" си оставаме ..
Е НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ? Явно и на момчетата им е писнало . Подкрепям всичкюо , което направиха , но събличането на блузата беше просто излишно , но в такива моменти емоциите бушуват и няма как да искаме морални възпитани реакции от хора , чиито нерви са късани в продължение на толкова много време ...
П.С. Послеписа ти е най-глупавото нещо ( или хайде едно от най-глупавите) , които съм чел в този форум . Гледам да не пиша много , да не съм от разбирачите дето само дзяят ей така , но не се сдържах ... Как така да играеш за цдна е по-маловажно от това , че симпатизира на свинете ?? Въобще защо трябва да има сравнения кое е по-важно ?! Нима и двете са малко ? И не е само Ангелов , мАри и мАкАриев ...
Абе, приятелю лИбезен, ти спомняш ли си какво говори за Лудогорец другаря Батков през целия минал сезон? Не рева ли, че купуват мачове, ще хващат съдии, че май се допингират, че не заслужават да са шампиони и все в този дух. Е как на тебе, приятелю, ти хареса вчера същия този другар от Комсомола да ти обяснява, че Петев е един от малкото ДОКАЗАНИ футболни капацитети в БГ? Малко не ти ли се догади, поне? А? Имаме ли въобще някакъв предел на търпимост към простотиите в ПФК Левски 1914 АД или сме готови да се хванем за това, че Петев не свързан с лит(*кс-етрополе и бил обруган незаслужено. Просто нямам думи вече, честно...На мен ми идва да рева и да вия, а тука има хора, които разсъжадават дали момчетат са имали достатъчно мотиви да постъпят така с Петев?!?!?