forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:59 pm 
Аватар

Silver написа:
niki92 написа:
Радо прашката е гнусен селянин, който щеше да прецака две купени титли без реална конкуренция. Отпадна от много слаб динамо загреб и щеше да отпадне от слован. Това, че спермогорец ни е надиграл не е критерий понеже бяхме трагични. Като добавим факта, че е казвал как е чорбар от малък и какви неща говореше за нас...
Естествено не е виновен, че идиотското ни ръководство искаше да го назначи, но пък като знае какво е говорил, можеше да откаже и да не се стига до тук.
За момчетата направили тази постъпка мога да кажа само едно голямо БРАВО! Аз лично нямам ташаци да го направя. Всеки, който ги обижда първо да се замисли, той какво е направил за отбора :levski

П.С коментари като- Ангелов, Гибона и мАри... са играли за свинете, са жалки и смешни. Едно е да си играл, друго е в интервю да кажеш, как от малък съм чорбар :)

С цялото ми уважение , не искам да защитавам Петев , нито да правя ретроспекция със случилото се вчера , НО :
Петев е гнусен селянин , Йока беше за половината тука гнусен сърбин , предател , как сърбин щял да е треньор на Левски и тем подобни коментари се четяха . НИКОГА няма да има пълна угодия и всеки да е доволен . Петев няма вина , че ръководството ни е некадърно и че го кани за треньор , на всички ни е ясно , че не той е уволнил Йока ... Че е селяк е така , но тия глупави оправдания като ги слушам , че лайновозец като са ни надиграли не се брояло щот сме били ташак ??? Еми дай и за Иртиш да кажем , че са ни надиграли щот сме ташак и за всяка загуба да го тръбим и виждаме как 5 години си седим ташак с оправданието , че сме слаби и се сменят треньор , хрантутят се мокети , водят се анонимници и с оправданията "ние сме ташак затова ни надиграха" си оставаме ..
Е НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ? Явно и на момчетата им е писнало . Подкрепям всичкюо , което направиха , но събличането на блузата беше просто излишно , но в такива моменти емоциите бушуват и няма как да искаме морални възпитани реакции от хора , чиито нерви са късани в продължение на толкова много време ...

П.С. Послеписа ти е най-глупавото нещо ( или хайде едно от най-глупавите) , които съм чел в този форум . Гледам да не пиша много , да не съм от разбирачите дето само дзяят ей така , но не се сдържах ... Как така да играеш за цдна е по-маловажно от това , че симпатизира на свинете ?? Въобще защо трябва да има сравнения кое е по-важно ?! Нима и двете са малко ? И не е само Ангелов , мАри и мАкАриев ...

Абе, приятелю лИбезен, ти спомняш ли си какво говори за Лудогорец другаря Батков през целия минал сезон? Не рева ли, че купуват мачове, ще хващат съдии, че май се допингират, че не заслужават да са шампиони и все в този дух. Е как на тебе, приятелю, ти хареса вчера същия този другар от Комсомола да ти обяснява, че Петев е един от малкото ДОКАЗАНИ футболни капацитети в БГ? Малко не ти ли се догади, поне? А? Имаме ли въобще някакъв предел на търпимост към простотиите в ПФК Левски 1914 АД или сме готови да се хванем за това, че Петев не свързан с лит(*кс-етрополе и бил обруган незаслужено. Просто нямам думи вече, честно...На мен ми идва да рева и да вия, а тука има хора, които разсъжадават дали момчетат са имали достатъчно мотиви да постъпят така с Петев?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 12:07 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Почваш вече да прекаляваш и да дразниш сериозно. Отдавам го на младостта ти, но изграждането на правилна ценностна система е много важно за един левскар, та те съветвам да поработиш сериозно по въпроса. Боклук и некадърник като Петев няма място в Левски, също така място нямат Батков, Сираков, Баждеков и прочие. Част от тях изгонихме вчера, остават другите.

И аз го отдавам на годините, а и на това че май имам малко по-различно мнение от вас, защото с който и да говорихме за това, едни ми викат правилно, други не, все тая - мина. Вчера нали и Батков дойде на Герена, аз мисля че той е в пъти, ама в ПЪТИ по-виновен, от Петев, защо не следващия ден вече ще се дават взаимни пресконференции с тоя, който ебава отбора с години, и тоя който вчера щеше да го гоним и т.н. ? Най-малко целя да дразня, надявам се да го разберете :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 12:17 am 
Аватар

Какво значение има кой ще ни е треньор, като ние футболисти нямаме. Поне да се надяваме да се раздават докрай, майната му на другото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 12:28 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Silver написа:

С цялото ми уважение , не искам да защитавам Петев , нито да правя ретроспекция със случилото се вчера , НО :
Петев е гнусен селянин , Йока беше за половината тука гнусен сърбин , предател , как сърбин щял да е треньор на Левски и тем подобни коментари се четяха . НИКОГА няма да има пълна угодия и всеки да е доволен . Петев няма вина , че ръководството ни е некадърно и че го кани за треньор , на всички ни е ясно , че не той е уволнил Йока ... Че е селяк е така , но тия глупави оправдания като ги слушам , че лайновозец като са ни надиграли не се брояло щот сме били ташак ??? Еми дай и за Иртиш да кажем , че са ни надиграли щот сме ташак и за всяка загуба да го тръбим и виждаме как 5 години си седим ташак с оправданието , че сме слаби и се сменят треньор , хрантутят се мокети , водят се анонимници и с оправданията "ние сме ташак затова ни надиграха" си оставаме ..
Е НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ? Явно и на момчетата им е писнало . Подкрепям всичкюо , което направиха , но събличането на блузата беше просто излишно , но в такива моменти емоциите бушуват и няма как да искаме морални възпитани реакции от хора , чиито нерви са късани в продължение на толкова много време ...

П.С. Послеписа ти е най-глупавото нещо ( или хайде едно от най-глупавите) , които съм чел в този форум . Гледам да не пиша много , да не съм от разбирачите дето само дзяят ей така , но не се сдържах ... Как така да играеш за цдна е по-маловажно от това , че симпатизира на свинете ?? Въобще защо трябва да има сравнения кое е по-важно ?! Нима и двете са малко ? И не е само Ангелов , мАри и мАкАриев ...

Абе, приятелю лИбезен, ти спомняш ли си какво говори за Лудогорец другаря Батков през целия минал сезон? Не рева ли, че купуват мачове, ще хващат съдии, че май се допингират, че не заслужават да са шампиони и все в този дух. Е как на тебе, приятелю, ти хареса вчера същия този другар от Комсомола да ти обяснява, че Петев е един от малкото ДОКАЗАНИ футболни капацитети в БГ? Малко не ти ли се догади, поне? А? Имаме ли въобще някакъв предел на търпимост към простотиите в ПФК Левски 1914 АД или сме готови да се хванем за това, че Петев не свързан с цнда и бил обруган незаслужено. Просто нямам думи вече, честно...На мен ми идва да рева и да вия, а тука има хора, които разсъжадават дали момчетат са имали достатъчно мотиви да постъпят така с Петев?!?!?

Сърказмът и иронията можеше да ги спестиш . Заради точно такива като теб не пиша често тук . Може ли първо да прочетеш внимателно какво съм написал и после да се заяждаш с мен ? Няма какво повече да ти кажа , тъй като явно сме на едно мнение :) Проблемът е ръководството , бях написал , в частност мустакатият ;) И на мен ми се реве от това , че 2 думи не можеш да кажеш тук без някой да хване да се яде с теб ей така по дифолт щото му е скимнало .. Всички сме изнервени , ясно ми е , но не е начина като се изпокараме помежду си , ПРИЯТЕЛЮ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 12:53 am 

BluePrideBg написа:
Седем:Едно написа:
Почваш вече да прекаляваш и да дразниш сериозно. Отдавам го на младостта ти, но изграждането на правилна ценностна система е много важно за един левскар, та те съветвам да поработиш сериозно по въпроса. Боклук и некадърник като Петев няма място в Левски, също така място нямат Батков, Сираков, Баждеков и прочие. Част от тях изгонихме вчера, остават другите.

И аз го отдавам на годините, а и на това че май имам малко по-различно мнение от вас, защото с който и да говорихме за това, едни ми викат правилно, други не, все тая - мина. Вчера нали и Батков дойде на Герена, аз мисля че той е в пъти, ама в ПЪТИ по-виновен, от Петев, защо не следващия ден вече ще се дават взаимни пресконференции с тоя, който ебава отбора с години, и тоя който вчера щеше да го гоним и т.н. ? Най-малко целя да дразня, надявам се да го разберете :smt023

Ами всички знаем, че проблема е Батков и ни е известно, че мангала Петев е просто следствие на наглостта на батков. А такива мнение като твоето се написаха 12309182312839128 пъти, ти сигурно го написа 10 пъти !? Не сме малоумни знаем къде е проблема и не са тук много хората които са си затворили очите за батков ! Едно и също се повтаря по 50 пъти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 12:57 am 

tones написа:
Brannik написа:
Случи се най-лошото. При положение, че няма да е Йока то по-добре да беше Петев (естествено поставен под натиск, но според мен малко се прекали с него). Всъщност всеки е по-добре от Сухия.

В момента съм отчаян - нямаме треньор, единственият свестен от ръководството (ИТ) също го няма, оставаме си само с Борат - честито.

путев е адският некадърник, спомнете си само ,как загуби мача от словашките дървари Слован - с човек повече и гол аванс, върна отбора да пази резултата. Да не говорим затова, че е чорбар и поредният селяндур надявал се да понамаже нещичко от престоя си в Левски. Кур за него, педераско и борат. Остана само да разкараме последният :smt006

Петев не е некадърник. Причината поради която го смени Домусчиев е, че доста страхливо си водеше мачовете. Пример за това е, че не спечели нито един мач с Гората в ЕКТ.

Сега ни остава само да се надяваме, че Топчо и Мариян ще се окажат кадърни треньори, ако не, просто ще се качим от Сухия на Чепатия.

Последна промяна SZ_FEN на Чет Окт 10, 2013 1:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:05 am 
Аватар

Топчо и Мариан толкова силно са ми легнали на сърцето с годините, че досега може да сме търпяли гаври с наши легенди, но ако мустака извърти нещата и срещу тях имам чувството, че ще му се самовзривя в шибания офис. И двамата носят баш левскарския дух в пълния му смисъл. Вчера като чух, че това лъжливо лайно Петев освобождава Мариан и ми се досра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:08 am 

Точно на това се надявам и аз. Какво пък ако се окажат истински открития и станат читави треньори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:17 am 
Аватар

Преди назначаването на Йоканович, казах, че треньорът на Левски няма никакво значение кой ще е, и от неговата длъжност не зависи нищо. Тогава доста хора се измяха, но към ден днешен това е неоспорим факт, по-явен от всякога. Ако не се промени нещо с Батков, не виждам как Топчо и Мариан ще успеят в каквото и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 1:28 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Петев не е некадърник. Причината поради която го смени Домусчиев е, че доста страхливо си водеше мачовете. Пример за това е, че не спечели нито един мач с Гората в ЕКТ.

Наборе, не се обиждай, но ти си толкова далече от реалността ни, колкото си далече от България.
Петев не е никакъв треньор и Домуса именно поради това го и смени. Докато му купуваше мачовете, две години без нито една отсъдена дузпа против Гората, беше удобен. Но сега вече иска да вземе някой лев от своите инвестиции и първата му работа беше да го разкара....ако Петев беше толкова кадърен, дали щеше да го изгонят, защо не си отговориш на този въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 3:01 am 

targovishte написа:
SZ_FEN написа:

Наборе, не се обиждай, но ти си толкова далече от реалността ни, колкото си далече от България.
Петев не е никакъв треньор и Домуса именно поради това го и смени. Докато му купуваше мачовете, две години без нито една отсъдена дузпа против Гората, беше удобен. Но сега вече иска да вземе някой лев от своите инвестиции и първата му работа беше да го разкара....ако Петев беше толкова кадърен, дали щеше да го изгонят, защо не си отговориш на този въпрос?

Че му купи точки, медиен и съдийски комфорт ясно, ама и стил на игра ли му купи? Виж, че той започна да гради отбор с отпадъци като Гъргоров, Иван Стоянов, Миро Иванов, Минев, Голубович, Дяков (дето тук ми се смеехте, че исках да го вземем когато беше свободен агент). Освен Стойчо Стоев да е изградил стила им в десетината мача, които им води.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:02 am 
Аватар

Тоя Насо, кога се махна, кога отново яхна лайномета:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=377527
http://gong.bg/view_article.php?article_id=377529
:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:09 am 
Аватар

Ревеше се, че както всички останали ще мълчи и няма да каже как стоят нещата - ето не мълча и каза всичко веднага - имена, цифри, факти. Най-накрая някой официално да го направи. Като изключим глупостите за платените качулки, всичко си е на място. От пресконференцията на Петев си е време разделно и време за премълчаване и дипломация мисля, че вече няма.

Последна промяна shalala на Чет Окт 10, 2013 9:12 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:11 am 
Аватар

Доста конкретни неща има, поне от това, което чета тук-там, защото не можах да гледам по ТВ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:20 am 
Аватар

Единственото което мога да кажа по темата е: Тодоре бе :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:26 am 

Отборът е олицетворение на публиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:27 am 
Аватар

"С цялата съдийска помощ Левски не успя да стане шампион ", чшшшш, алоооо, точно ти ли ще говориш за съдийска помощ бе, цървул. Като знаеше какво е положението защо се съгласи да се върнеш, като се мразиш с помака, защо се върна бе, как пък един път ти не си виновен, бе. Чиба, паразит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:30 am 
Аватар

Проблемът в цялата ситуация не е, че разкарахме Прашката (дори не мога да повярвам, че някой може да си помисли "бе не беше толкова лош вариант" :ohmygod2), а че всичко приключи (поне такива са индикациите) само с това. Ако действително нещата останат така, то всичко ще бъде възприемано просто като един золум, при който някакви с качулки са изхвърлили едни смирен човечец, дошъл да работи за благото на клуба ни, и то само защото в едно интервю е признал, че е прасе..... А колелото на Боратковската простотия просто се завърта отново и продължаваме да дълбаем дъното.

Искрено се надявам нещата да не са така и скоро да чуем сериозна позиция. Отново повтарям, че вярвам, че станалото е нещо много по-сериозно, както и че вчера на тая "среща" е станало нещо реално, а не сме се прегърнаил с Борат. Единствено ми се иска да чуем позицията по-скоро, защото липсата й дава храна за спекулациЙ, което само ни вреди!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:32 am 

Засега Елин и Мариан са най доброто за Левски, Йока според мен нямаше да успее при каквито и обстоятелства не знам защо така си мисля.В друга държава да, ама тук с тези хора не.Тук имаме тумор всеможещ, всезнаещ и разбира се голям Левскар. Не искам и не вярвам 4е няма хора с интерес които да се покажат сега и да кажат виждате ли как не трябва да се управлява, ние можем това ето ги -това са хората. А защо чакат е трудно да се каже държавата гние, израждат се хората, не протеста срещу държавата ще ни реши проблемите, хората ходят псуват и се ядосват аз нямам тази идея.Ние винаги или поне от 50 години винаги сме имали продажни политици и ръководители,ама сега вече хората помежду си са отчуждени, няма истинско приятелство или доверие нищо ве4е не свързва и сплотява хората.Е тук са проблемите на обществото и никои не ги казва.Ама не искаме Пеевски добре,не искаме комунисти, турци или всякакви други .Затова обединени от идеята че ние сме промяната ще вървим напред в този клуб такива са ни ценностите. ТАКЪВ НИ Е ПЪТЯ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:33 am 
Аватар

Лошо.Такива неща никой не беше казвал до сега, поне не и от такава позиция.Може всички да сме си го мислели, но това са думи на човек дето е управлявал този клуб.

"За уволнението на Славиша Йоканович, Наско Сираков заяви: „В петък, 15 минути след мача, ми се обади Тодор Батков. И ми каза, че не иска да вижда Йоканович повече на стадиона. Казах му, че не трябва да се взима подобно решение и това ще е грешка. Казах му, нека утре да поговорим. Аз знаех и виждах, че съм докарал един европейски треньор, с европейско мислене и поведение. И виждах, че някои неща на Йоканович му пречат да успее. Той не можеше да мотивира и да предаде агресията на отбора. Той е един прекрасен треньор. В събота, когато говорихме с Тодор, той ми спомена името на Ивайло Петев. Казах му да ми даде възможност, аз да говоря с Ивайло, и да видя какво му е мисленето за футбола. Говорихме 2 часа с него. Видях у него същите качества, които видях в Станимир Стоилов преди 8-9 години, и бях сигурен, че с този човек Левски може да тръгне нагоре.“

Ако това е вярно всякакво примирение с Батков е простотия.Дано се изкаже Йоканович по въпроса, но ме съмнявя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:34 am 

Вече 100% е ясно,че лицето батоф е никой в Левски :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:35 am 
Аватар

Евала на Сираков, че си каза всичко, наистина мъжка постъпка. Ако с Мъри го бяха направили още преди 6 години можеше въобще да не стигнем до тук, но това вече е минало. Хубавото сега е, че се изясниха много неща, че това което каза днес е във всички медии и ще стигне до всички фенове. Едва ли вече ще има такива дето си мислят, че играем слабо защото треньорът не става или защото левият вътрешен халф няма достатъчно демараж и като ги сменим влизаме в ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:36 am 
Аватар

Споделям напълно мнението на Wildkid по-горе.
Не трябва нито за миг да си мислим, че проблема е решен !... Нито за миг !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:39 am 
Аватар

ВИДЕО -> http://bnt.bg/bg/news/view/109527/sirak ... kreditiran

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:40 am 
Аватар

Уви, проблемът ще бъде замазан за пореден път. Трябва нещо много по-сериозно да се случи, за да няма на къде вече Борат да мърда. Нещо като прекратяване на мач с чорбата или подобно. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:41 am 

Македония написа:
Но като се замисля повечето където кълнат така или иначе не се вясват на мач, така че не мисля че ще се отрази особено на посещамостта ни.

Някои хора не искат да стоят рамо до рамо с хора, за които Левски е издръжка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:42 am 
Аватар

Васил Илиев написа:
Вече 100% е ясно,че лицето батоф е никой в Левски :smt023

Хем е никой, хем звъни сменя Йоканович и избира Петев за нов треньор..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:45 am 
Аватар

shalala написа:
Ревеше се, че както всички останали ще мълчи и няма да каже как стоят нещата - ето не мълча и каза всичко веднага - имена, цифри, факти. Най-накрая някой официално да го направи. Като изключим глупостите за платените качулки, всичко си е на място. От пресконференцията на Петев си е време разделно и време за премълчаване и дипломация мисля, че вече няма.

Факти. Ами лъжите които е изсрал? Да пукне!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:47 am 
Аватар

А Сираков е гнусно и лъжливо същество. Поне половината от нещата които казва са лъжа. Значи борат е назначил Петев и после пак борат е пратил хора да "дискредитират" Сираков и изгонят Петев :ohmygod2
А това за съдийската помощ даже не искам да го коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 10, 2013 9:54 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
shalala написа:

Факти. Ами лъжите които е изсрал? Да пукне!

Най-лицемерното нещо на света е постоянно да обясняваме как на Левски му трябва обединение и как без това не може и никога няма да сме силни и постоянно да търсим всякакви причини да обясним кой колко е крив и как единия е по-крив от другия. 42342304290 прични изкарахме да мразим всякакви легенди или обикновенни левскари - футболисти, треньори, ръководители, фенове, че даже и журналисти - всякакви левскари. Единия е грозен, другия е тъп, следващия миекал, някои били 100% купени, други нямали нравствени качества - един без кусур не оставихме. Само една част от изказващите са тук са перфектните и истинските левскари. По тази логика левскарите не са милиони, левскарите излиза, че са 50-на перфектни юбер човеци нямащи нито един недостатък. Докато всеки се счита за последна истанция и няма как да приеме, че е възможно да има и други хора, които наистина обичат Левски, но е възможно и да имат друго мнение, без значение дали са прави или не и заблудени или не - няма как да има обединение.

Последна промяна shalala на Чет Окт 10, 2013 9:55 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]